"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Tudom ,már van rá egy bizonyíték a kislányom!De a másikra vigyázok nagyon!
Ezt már szeretem!!!! Jönni fog az a baba, meglásd! :))))))
Hát anya...a fáradságon kívül semmit nem tudok mondani :) illetve írni...
Megjött Gyuriiiiiiiiiii :)))))))
Megyek..pussz :D
sziasztok! Most olvastam a netem, hogy a férfiakra jó hatással van a napi 5 mg folsav (növeli a katonák mennyiségét). Meg a cink is, de az sztem nem újdonság.
Köszi!Aranyos vagy!Most olyan soknak tűnik, de elrepül majd!
Szia Huszka! Akkor ma sem dumálunk?.... :)))))))))
Szija Belly :)
Anya...egy petefészekkel is lehet ám teljesen jó életet élni és be is lehet babásodni :D Lia a megmondhatója :D
értem, nem élem bele magam már az lenne a csoda ha az lennék :)
de majd jön ha akar...:))
fő a pozitív hozzáállás
Ne is gondolj arra, hogy gond lehetne!!!! Meglásd az a fél év nagyon gyorsan elrepül!!! Biztos, hogy jót fog tenni egy kis változatosság, és a baba sem fog sokáig váratni magára!!! :)))))
Szia huszka!Sajnálom hogy nem tudod kipihenni magad!
Remélem a fincsi vacsid után jót tudsz majd aludni!
Amúgy mi újság?
Mióta kivették a petefészkem minden panasszal rohanok a nőgyógyászhoz!Meg próbálok vigyázni is!
Sziasztok.. csak bekukk :) Mindjárt hazaér az én Drágaságom :)) Alig várom. Fáradság maradt, mert nem pihentem...amióta hazaértem, csak a kaját főzöm...elfáradtam most ebben is, de nem baj, mert örömöt okozok :D Történt vmi?
ne aggódj Anya, minden rendben lesz, biztos vagyok benne hogy vigyázol magadra!
igen, teljesen más így megélni a mindennapokat, pedig mi még nem kezdtük meg a vizsgálatokat, de megvan az elhatározás és nekem most ez is sokat jelent :)
Nekem meg jön fél év nem épp nyugalomba!Próbálok vigyázni az egy petefészkemre!Állandó rémálomom nehogy baja legyen!
Jó éjt Cicmic, szép álmokat!
Tudom, hogy mire gondolsz, én most ebbe a "megnyugtató" szakaszba értem. :))))
Lányok én lassan lepihenek. Jó éjt Mindenkinek! Pussz
Babus ha jössz kérlek írd meg nekem, hogy mi a helyzet az időpontotokkal! Remélem nem kell sokat várnod!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm. :)))))
De ne éld bele magad, és ne engem szidj,:)))) de szerintem abszolút nem kell 37 fölé mennie. Neked lehet, hogy alapból 3-4 fokkal alacsonyabb a hőd. Én úgy tudom, hogy az alap és a luteális szakasz között ~5-6 fok eltérés már jelenthet babót.
egyébként most még én sem vagyok rákattanva a témára... persze ez a pé környékén még változhat, mert a teszteket is ki akarom próbálni, de most abban a tudatban vagyok, hogy márciusban megyünk dokihoz és ha kiderül mi a baj segítenek nekünk. ez olyan megnyugtató
Én is így gondolom!Én fél év után már belefáradtam..
A környezetemben mindig azt kérdezték mikor lesz baba?Már elegem volt!!!!!!!!!!!
Aztán úgy gondoltam néhány hónap kész a házunk és ott biztos sikerül!Oda már 4 hónapos terhesen költöztünk!
Igen, ez szerintem is így van. :))
bárcsak így lenne :) drukkolok nektek!
Különben ezt nevettük valamelyik nap a párommal is. Nincs gyertyázás, nincs kötelező szex, nincs semmi, csak a vágy. :))))) Amilyen murphy, most leszek babás.:)))
ez most komoly??????????????????????
te csaj most kicsit már tényleg izgulok:)))))))
nekem ezt nem mondta Moki, igaz nekem alapból alacsony, de az nem jelent semmit, vagy mégis???????
ezzel azt akarod mondani hogy nem kell 37nek lennie a hőnek ha valaki babás???????
További ajánlott fórumok: