"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Megyek én is, ne haragudj Babus, csak benéztem kicsit! Apával ma végre megkezdjük az akciózást :)
jó éjt és szép álmokat, holnap találkozunk! puszi
sokmindent intéztél akkor, remélem ez a bautaló is meglesz gyorsan, meg kell lennie! a dokid tényleg rendes! nagyon szorítok hogy jól alakuljon minden!
Voltam a körzetinél, az EKG-t megcsinálta. hétfőre megvan a beutalóm a vizelet, meg az ált. vérvételre. hétfőn délután 14-re kell visszamennem hozzá, addig megtudakolja, hogy adhat-e beutalót az ÁNTSZ-hez, vagy nem? Remélem, hogy lehetsége, mert akkor Gyurinak is megcsinálja, mondta. rendes doki az enyém. Mindig is az volt, amióta ismerem. Nagyon emberséges. Ha esetleg nem menne a dolog, én Hétfőn vagy kedden megyek a nőgyógy-hoz a rákszürésre, akkor Ő szakorvos viszont megirhatja az ÁNTSZ-hez nekem a beutalót. Gyurinak valószinű, hogy ha nem sikerül, akkor a fizetős vérvétel lesz. 3 db vérvétel kell neki is, a Hepatitis B,C, meg a Hiv. Ma volt bennt az ÁNTSZ-nél, ott azt mondták neki, hogy fejenként kb. 3.000 Ft darabja, ez 9.000ft. ha nem müködik az első dolog, a cél érdekében, nem fogom nézni azt az összeget! Nekem kell, hogy most már sikerüljön az a babó!! Ez az utolsó lehetőségem ehhez!!!
szia Babus! mi újság? ma megint elképesztő nagy pangás volt itt...
sziasztok, van valaki? csak benéztem kicsit!
Jó éjt Nektek is, szép álmokat!
megyek mára , leteszem Dettit aztán tévézek.
Jó éjt :))
Akkor nem volt nehéz terhesség, szerencsés vagy!
17 kiló jött fel, 46 kg-val indultam.
Nem nagyon hánytam nálam esténként jöttek ki hányingerek de csak a tejes dolgoktól.
Igazán kívánós sem voltam, rengeteg gyümölcsöt ettem, kilószámra a barackot, érdekes, h amit ettem gyümölcsöt abból a barackot, almát megkóstoltattam Dettivel és imádja. Nem kezeltem magam, és nem engedtem, h másképp kezeljenek mint előtte, persze nem emelgettem stb de mindenben normális életet éltem, így teljesen normálisan végigvittem és megszültem, most meg már 50 kiló vagyok :)
Sokat hánytál a terhesség alatt? Jól viselted? Sokat híztál?
van bizony :) én a mai napig jól érzem magam a babatervező fórumokon :)))) átadom a tapasztalatimat annak, aki kéri :)
Jó, hogy sok mindenről tudunk itt tájékozódni, meg sok segítőkész csajszi van.
júniusban regeltem, már javában vártam Dettit, de sok jó tanácsot kaptam.
Bár sok rémtörténetet is olvastam itt a szülésről aztán mégsem éltem meg úgy :)
Én is abban reménykedek, hogy még korai is lenne bármit érezni. Régóta Hoxa-zol? Én csak jan. eleje óta.
olvastam a naplódban , neked is drukkolok , mint Babusomnak :)
én sokáig nem éreztem, hogy gyerek van még a teszt után sem :)
Mi 8 és fél éve vagyunk együtt, és 2 éve szeretnénk babát. Sajnos nem megy olyan egyszerűen, tavaly volt egy laparoszkópiám, mult héten meg a 2. inszemem, nagyon remélem, hogy sikerült, bár nem érzek még semmit.
de mesélj már Te is magatokról :))))))))
konkrétan nem , neki is jött más, nekem jött Zsolti, így jobb volt időben külön menni és barátoknak megmaradni :)
Ez nagyon jó! Az előző pároddal ez miatt mentetek szét?
Nem 2007 decemberében jöttetek össze? Ilyen gyorsak nem lehettek.
hát ez érdekes sztori :) 6 évig éltem együtt az ex-szel, vele sehogysem sikerült.. bárhogy akartuk, aztán 2008 decemberében összejöttem Apával és márciusra sikerült. Pedig nem volt még betervezve, de nagyon örülünk, hogy így sikerült :)
Igen biztos, hogy alaposan meg kell gondolni. A pici lány hamar össze jött?
hát ha a munkáim bejönnek akkor nem gondolkozom, mert a szállodai értékesítés jül fizet, ráadásul az évek alatt jó kapcsolatokat alakítottam ki.
De benne van a pakliban, hogy már 32 leszek, így nem biztos, hogy 36-38 évesen fogok szülni még egyet :)
Persze akkor fogjátok igazán érezni, hogy merjétek-e vállalni!Én még nem tudom hányat szeretnék, egyenlőre egyet, és utánna meglátjuk.
egyelőre nem tervezünk. Én Detti mellett most kezdtem itthon dolgozni, bár nem panaszkodom, nem élünk rosszul, de még egy gyerekhez tartalék kell.
Egy pár évet biztos várunk, bár pa egyátalán nem akar másodikat, de abban egyeztünk meg, hogy ha Detti nagyobb lesz, akkor átbeszéljük :)
Főleg ha tényleg nagy segítség. Mikorra tervezitek a kistesót?
További ajánlott fórumok: