"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
terhességi tesztet
mert akkor kizárható a baba!
de ez nem normális ez a barnázás vagy vérzés vagy mid is volt
mire jó az ha én csinálok egy tesztet? mármint csak mivel jobb az? nem igazán látok bele ezekbe...
menj nőgyógyászhoz és kérj hormonvizsgálatot
de előtte csinálj egy tesztet!
nem tudom, mi okozhat hormonzavart
hát szombaton volt, meg tegnap akartam, de apa nem, fáradt.
de ma már nem fogadok el semmi kifogást:)))
mert egész hétvégén fájt a bal petefészkem, szóval valami készülődik:)
igen én is ezt találtam, hogy hormonzavar lehet a folyás oka, de mi okozhatja a hormonzavart és miért fájhat a hasam? erre még nem jöttem rá, kicsit lentebb leírtam mi a próblémám, ha szeretnéd bemásolom
Akkor akcióztok a napokban? Ez a legjobb időszak :)
hormonzavar is lehet
mi is van pontosan Ekiro?
nekem most per pill az a baj h nem értem mi zajlik a szervetemben...
semmi különös cicmic, várom haza apát
pé.közeleg, a 14. napon vagyok
de a hőm még stabil, semmi jele a pé.-nek, bár az utólag látszik úgyis
Szia Írisz! Mi újság?
Én kösz jól.
Szia Boszy! Rendeződtek apával a dolgok? Remélem már minden rendben! Én jól vagyok, várakozok...
Szia Ekiro :) A ,,baj,, alatt pontosan mit értesz?
sziasztok lányok!
hogy vagytok?
Sziasztok Lányok!
Már rég volta erre, állandóan alszok. :(Velem semmi.
Veletek mi van???
Akkor a ciklusod 28 napos nem? A ciklus a menstruáció első napjától a következő menstruáció első napjáig tart. Tesztet csináltál?
szia
igen a menszeszem egy hetes és 3 hét "szabad"
most elvileg a második héten vagyok, és ami most játszodik a szervezetemben azt nem értem
eddig buszoztam és jóléreztem magam, de most megint valami nem stimmel, mert megint émelygek :S hol elöjön, hol eltünik, hol felerősödik, hol gyengül, lehet ez vmi vírus is? tök fura mert most meg olyan mitha lehet megjönne a menzeszem, de még nem tudom... hát nem tudom most szorakozik a szervezetem vagy vmi baj van? :S
Hát igen, meg imádok mindent ami rózsaszín :)
Lh teszt ilyenkor? Az nem a peteérést mutatja? Remélem baba van a dologban :)
Nekem még mindig semmi jel nincs. Ma van a 27. napom.
Hát igen, ha kiscsajócád születik, azért mégiscsak kapsz egy életre szóló barátnőt is :))
vasszög a szájban érzés. és mensi görcs, illetve hasszurka tegnaptól. tegnap elég sápadt is voltam, ma már semmi különös. És az lh jósteszt olyan halvány csíkos hoyg a párom nem látja:D, ugyhogy folytatom, ha 3-4 napon belül erősödik a csík, az jó jel:)
Te??
Olvastam amit Nina válaszolt erre. Biztosan izaga van, én még sosem voltam terhes, de ma vagyok ovu utáni 7. napon és utánaolvastam, hogy a beágyazódás 6-10 nappal az ovu után indul meg. Tegnap mensi görcsök indultak nálam, konkrétan ez is egy jel. Vagy a fém iz a szájban, ezt ma már egész nap éreztem. Hasszurkálást is lehet érezni, szédülés. Én ezeket érzem (attól függetlenül, hogy ágyazódás van, vagy semmi különös) de a neten fórumokon is olvastam, hogy ha beágyazódás van, annak konkrétan ezek a jelei.
Én is úgy gondolom, hogy mindegy bárminek örülnék, de egy porszemnyivel mégiscsak jobban örülnék egy kislánynak.
Gratulálok Nina, nagyon sok boldogságot Nektek!!
A terhesség legelején azt éreztem, hogy kisfiú, de aztán a párom, anyukám, és a kínai fogantatásnaptár szerint is kislány lesz :) Most már teljes zavarban vagyok, a lényeg, hogy minden porcikája ép legyen, legyen akár kiskrapek, akár kishercegnő :) Imádom már most
Nagyon szép nevek! Minek örülnél jobban? Gondolom, hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen, de azért biztos valamelyiknek jobban örülnél picit.
Szió:)!
Hát fogantatás után 4-5 nappal még semmi tünet. Két hét ugyanis a beágyazódás ideje, és csak ezután mutatható ki a vizeletben a HCG hormon. Két hét után jöhet az émelygés, cici érzékenysége. stb.
ha kislány: Jázmin Amira, ha kisfiú: Noel :))
Akkor szerencsés vagy! Nevek vannak már?
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy ha megfogan a baba, milyen tunetek vannak az első 4-5 napban!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok: