"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nagyon jól leírtad, vizuális típus vagyok, már el is képzeltem, milyen csini lehetsz. :))
Az udvarról ne is beszéljünk!!! Azok a fránya tujáink nemhogy nőnének már, csak a hó nő rajtuk!! :))))))
Lépek lányok!
Nagyon fáradt vagyok!
Pussz mindenkinek!
Rövid forma az alja kifele áll, a teteje meg befele, a színe meg szokásosan vörös!(Jól leírtam mi?)
Örülök hogy szépültök!Nekünk az udvar van hátra tavaszra tervezzük!
Cél érdekében pedig muszáj kibírni sz.. nélkül!Szerintem azt várja nőjjenek és akkor akció!!!!!!!!!
Nemcsak ügyes, hanem nagyon rendi vagy!!!!
De ne add fel Dorci! Sajna ez a legrosszabb időszak! Türelem!!! :))))))
Holnap kell mennem, a 14. napon. Addig házasélet tilalom van, míg nem szól. :))) Pokolian nehéz.... :))))
Mára végeztek a festők, hétvégén takaríthatok! De szépülünk, és ez a lényeg!!!
Milyen frizud lett?
Hát, ált. 28 naposak a ciklusaim. Szerintem tuti az ösztrogénnel van a gond, azért nem nőnek nagyobbra, és nem repednek meg. :( Félidőben kevesebb, mint a ciklusom elején. De ezen lehet segíteni. :))
Féltem, nehogy találjon cisztákat, de hál'istennek nem talált. :))
Mikor mész legközelebb uh-ra?
Végeztek a festők?Néztem a naplódba a babaszobát!Nagyon szép!
Küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Ma vagyok a 13. napon. A nyálkahártyám 7mm, azt mondta a doki, hogy az jó, két tüszőt is talált bal oldalon, nem akarok hülyeséget írni, de mintha azt mondta volna, hogy 5-6mm-esek. Kicsik, de még beindulhatnak! :)) Holnap kiderül.
A hasszurka lehet ez is, meg sajna az is. Pár nap és kiderül! Én nagyon szorítok!!! :))))))Cicid nem feszül?
Köszi!
Mire nem várod?