"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
ovumikid még nincs!!!:)))))
óó bocsánat:)))))azt ha 1 hét múlva hányinger kerülget, na majd akkor nem vigyorgok, jó?:D
23. nap ugye? akkor pénteken már okosabbak leszünk :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Még jó,hogy a múlthónapban nagyon figyeltem mindenre,így bizti, hogy már időben tudni fogom, ha mensi lesz. És nem fogok tesztelni sem.. Nem leszek türelmetlen. Úgysem tudom a dolgokat megváltoztatni. Akkor jöjjön a baba,amikor jönni akar:))
én már minden lehetséges módon nézem :))
hőmérőzök továbbra is és vettem lh teszteket, azzal is nézem. meg megvannak a jelek is (nyák, meg szurka)
2 hónap, abba annyi akció belefér, hogy csak na! :D
dehogy nézlek!!!!
felvágtak 3 helyen , a köldökömben és alul még 2 oldalt,kamera volt a hasamban megnézték a méhem petefszkem mindenem....és ott derült ki h mind2 petefészkemen sok apró ciszta volt, és amiatt nem jött a baba...a tüsző nem tudott kiszabadulni:((((és azt korrigálták,a cisztákat pedig semmi nem mutatta még a hormonlabor, semmi!:((sajna
:(( akkor nem nyugodtam meg...
na de sebaj, már el van döntve, ha most nem sikerül akkor megyünk az alapvizsgálatokra, gondolom a hormonvizsgálatból már kiderül, ugye?
Méghogy meglepődni,de be is pánikolnék,ha zebrás lenne!!!:)))))))De nem lesz...
Akkor kétnaponta összebújni:)) Sikerülni fog!+++++++++++++++++++++++++++
Nekem ma van a 15.napom. Március 14-re nem várom. Most mivel nézed a pé-t??
ezt sajnos sehonnan nem lehet tudni!!!!!
tudod nekem a 6 hónapból 4re mondták h tuti baba lesz!!!és közben kiderült h nem tudott megrepedni!!
ezt sajna semmi nem garantálja:(
a teszt arra jó h tudd mikor van pé.
na majd meglátjuk :)) csak meg ne lepődj nagyon :)
Csajok,Ti csak ne vigyorogjatok az én hőgörbémen!!!!:))) Nem lesz itt semmi,csak mensi,és az is hamarabb,mint kéne!!
Angyalka, azt esetleg tudod e, hogy ha az lh teszt pozitív és a hő felmegy, ahogy kell a luteális szakaszban, akkor tuti hogy megtörtént a tüszőrepedés?
Amikor Fecóval lettem terhes,akkor a hányinger volt a tünetem, de az is később jött. De olyan régen volt már:)) Remélem, hogy nemsokára újra átélem! :))
Te hol tartasz??:)
Az mit jelent? Ne nézz hülyének, jó? de fogalmam sincs
hát én kb holnaptól két hétre nem várom, most megint később van a pé, ma van a 16. nap és még nem volt meg az ovuláció
Most kezdődik a második hónap!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sikerülni fog!!!!:))))
minden rendben lesz, majd meglátod :) ha megjelentek a rosszulétek az csakis azt jelenti hogy a picikéd nagyon is jól érzi magát :)
laparoszkópia...nem jön a bébike:(
nekem is :))
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hát a doki azt mondta nekem, 2 hónapon belül..akkor viszont ideje lenne már:)))
Ismeretlenül is szorítok!!!++++++++++++++:))
Te éreztél valamit még a nem létező mensi előtt?? tehát a beágyazódástól?
de profi nem vagyok!!!csak próbálkozom:)megtudni minél többet o:)
Kedden megyek elöször dokihoz és irtóra izgulok :)
Angyalka milyen mütéted volt?
23. És ma lezuhant a hőm.Nem tudom,mire gondoljak. Veled,mizu?
További ajánlott fórumok: