"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
aludtam most rendesen legalább 8 órát!
én is kíváncsi leszek a mai tesztre... de hülyét kapok ha megint pozi lesz... tudom eddig azért rinyáltam hogy mikor lesz már az, de mostmár ennyi elég :)
:( ne csüggedj! karácsonyra lesz ott a babó, nem halloweenra:), ilyenkor a legsz'rabb, de jön az új hónap, muszáj tovább csinálni! küldök egy szeretet puszit!
a hozzáállásod nagyon jó!!!!így könnyebb lesz és sikerülni is fog!
szia Krisz! sajnálom hogy megjött... de ha úgy vesszük jó is hogy nem kellett hozzá gyógyszer! és most mi a teendő, vissza mész a dokihoz? vagy szedni fogod a clostit?
húú ez izgi!!!!!megy a drukk!!!!!!!!
Köszönöm.De azért nem vagyok elkeseredve,mert
már legalább tudom,hogy mi a helyzet.
Ettől a bizonytalanságtól voltam ki.
Majd összejön az csak egy kicsit később.
Pozítívan állok hozzá a dologhoz.
Muszáj,mert akkor nagyon görcsös leszek.
Azt meg nem akarom
Szia cica! én is holnapra nem várom, még mindig semmi barna. lh teszten halvány csík van megint. cicfájás. :D drukkoljatok, nagyon izgulok.
ó Krisz, nem tudom mit mondjak!Sajnálom
Adri drága, viszont az, hogy a 29 napon jött meg azt is jelzi, hogy a 15. nap körül volt tüszőrepi. Nem tudom voltatok-e együtt akkor, mindenesetre érdemes ráhúzni a napokra majd a jövőben. Szorítok neked nagyon!
nem mozdult?akkor a mai tesztedre nagyon kíváncsi leszek!van , akinek 3 napig pozi:))fog mozdulni Belly, csak akkor neked sincs az a nagyon látható felugrás, nekem is minden nap csak 1 tizeddel emelkedik!aludtál legalább 3 órát mielőtt mérted?
Szia Belly!
Képzeld megjött ma magától.Hát ez van.
Éreztem én
Belly én nem ismerem a hőmérőzést de ez tuti jelent valamit? nem biztos h erre 100 lehet adni.
csajok sajna nekem mennem kell!Megyek órát tartani utána jön a vezető védőnő ellenőrizni!!!!!Szurkoljatok!!!
szia Angyalka! hogy vagy ma?
az én hőm nem mozdult sehová.. szerinted? biztos nem volt tüszőrepedés... :(
sziasztok!!
Dorcika látod??mondtam én:))))
Adri nagyon sajnálom, egyidőben leszek veled:((
az még nem olyan sok idő! bár ugye mondani könnyű, mert egyébként egy örökkévalóság...
de ennyi idő után mág egyáltalán nem kell bajt feltételezni, egyészségesek vagytok és jönni fog a baba :)
Február volt a 4. hónapunk!
így van! ti mikor is kezdtetek próbálkozni?
Az lenne a legszebb szülinapi ajándék!!!!Egy pozitív tesztecske!!!!:))
Én is reménykedem benne!Még nem izgulok rajta, hogyí miért nem jön össze majd ha már közel lesz az egy év!!De addig nem gondolkodom annyira a dolgokon és semmit nem fogok figyelni!!!
szia Keserédes! Adri az imént írta, hogy megjött neki :(((
veled mizujs?
:((
De új hónap:) Áprilisban pedig tesztelsz egy hatalmas pozitívat:))
Szia Adri! :(( sajnálom nagyon... de örülök hogy nem vagy nagyon elkenődve! és iagazd van, ez a hőmérőzés is csak stresszelni az embert... szerintem neked nem is kell mérned, mert a görbéid tökéletesek, biztos hogy minden rendben van veled, csak lehet azért nem sikerült mert túlságosan rákoncentráltál! a következő biztos sikerülni fog!
Jó reggelt Lányok!
Cica! Nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++
Adrival mi van?? Lemaradtam:)
Szisztok csajok!Vasárnap sajna megjött!De nem adom fel!!!!És nem keseredtem el!Amikor jönni akar úgyis jön!A hőmet ebben a hónapban nem mérem mert csak felidegesít és hiú reményekkel kecsegtet!!!!!!!És élvezni fogom az életet na meg persze az együttléteket!Most enyhén szólva beteg vagyok de délután megyek dokihoz, hogy adjon valami bogyót és írjon ki táppénzre mert így nem szeretnék dolgozni nehogy lefertőzzek valakit!
:) oké, akkor majd később beszélünk! pusza
További ajánlott fórumok: