"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Igen már elindultunk teljes kivizsgálásra.
Csak most várom hogy jöjjön meg aztán tudok
menni vérvételre.Nem egyszerű dolog ez
a baba dolog.
benne van a pakliba sot szerintem ez a baj! és ahogy a vérzésed megjon azzal egyutt a cisztád is távozik énszerintem! mégvalami ha lehetoseged van csináltas egy alapos kivizsgálást! hogy minél elobb ossze jojjon a baboca!!
Ja értem.Nekem amikor legutóbb 43 napra jött
meg akkor cisztám volt.Nade akkor fájt a hasam
meg a petefészkeim.Most semmi ilyen tünetem
nincs.DE arra azt mondta a doki amikor
megjött utána hogy felszívódott.
Most megint cisztám lenne.Nem tudom
egyébként nekem megjott tole azota kezd helyre állni a rendszer a szervezetembe ugy hogy nagyon bizom benne hogy hamar ossze jon a babuci
én semm értem én februárba volta igy akkor mondta doki szerintem arra értette hogy a vetélést akadájozza meg szerintem valami ilyesmi lehet a hátérbe!!!
Hát muszáj leszek.Elmegyek akkor.De hogy
hogy erősíti meg a terhességet a gyógyszer
én még mindig nem értem.
már mint a terhességet erositi meg!!!! szerinte semmiképen ne szedd be orvoshozkellene mened de már holnap énszerintem!!!
Hogyhogy megerősíti?Ezt nem értemNekem van
itthon Norcolout.Szedjem be?
nem altalában norculutot ir fol az orvos! azt szokták mondani ha terhes megerositi a terhességet ha pedig nem akkor meg hozza a vérzést!!!!!
igen 2 hónap.De eddig mindig olyan rendszeres
volt.Nem értem hogy miért maradhat ki ennyire?
most nézem hogy március 30-án volt meg az már két honap szerintem menj hétfon orvoshoz hogy renbe kapják a ciklusod mert addig nem fog ossze jonni
És akkor amikor kimaradt utána magától
jött meg?És hány napra?
Elkezdtünk járni orvoshoz.Pesten.Most kellett
volna mennem az első vérvételre.Hormonvizsgálat
stb...De így nem tudok.Rákszűrési eredményem jó.
Volt hüvelyi ultrahang vizsgálat kb 3 hete.
Ott is jó volt minden.Én nem értem.
Szerinted?
elofordult már nekem is hogy egy honap kimaradt nekem azt mondta legutobb a doki hogy azért nem jon ossze mert nagyon gorcsosen akarom
van terhességi tuneted? voltál már orvosnál? nem javasolta a kivizsgálást! nekem két gyerek van az elozo házasságombol! most kozos babat akarunk a második férjemmel!!!
DE jó neked.Legalább vannak tüneteid.
Nekem semmi.Szorítok majd neked nagyon.
Nekem meg március 30-adikán volt meg
utoljára.Szóval nem értem.Van olyan szerinted
hogy így kimarad egy hónap?
tavaj decemberbe vették le a spirált azota rendszertelenul van most április 11-én volt utoljára azota nem volt meg! tuneteim vannak! kedden tesztelek!! szorits nekem
nekem nem volt még spirálom.Még babám sem.
Már 2 éve szeretnénk babát.Több mint 2 éve
hagytam abba a fogamzásgátlót,2 évig rendszeres
volt.De ebbe az évbe meghülyült.Legutóbb
is 43 napra jött.43 napja volt utoljára.
Azóta semmi.
nekem is ez a problémám mostánába! tavaj decemberben vettetem le a spirált ozota ilyen problémám van! gyogyszert mikor hagytad abba? mikor volt meg utoljára?
43-adik napon vagyok,és még semmmi jele
annak,hogy megjöjjön a menszeszem.
A 35-ödik napon csináltam tesztet, az negatív lett.
De akkor meg mi bajom lehet?
Segítsetek légyszi.Adjatok tippeket.
Vagy ha valakinek volt már ilyen segítsen.
Köszönöm
Sziasztok!
Van itt valaki?Tudna nekem valaki segíteni?
Köszi szépen csajok!!Hát remélem szép estém lesz,Babukámat jól kifárasztom délután,hogy este hamar elaludjon!!!!:):)
Szia rubini! Nekem 2007. juliusban volt laparom, akkor derült ki a szövettanból, hogy endometriozisom van, annak is a legrosszabb fajtája a csokiciszta. Nekem itt Nyíregyházán volt a laparom, és a szövettan után átirányitottak Debrecenbe a Meddőségi Szakrendelőbe. / a szövettan eredménye volt a beutaló/. 2007. augusztustól kaptam a GNRH. kezelést,/6 havi injekcióból állt/ amit általában endometriozis után a doki javasol. Ez annyit jelent, hogy minden hónapban egy szurit kaptam hasfalba, amelytől nem volt vérzésem, átmenetileg felfüggeszteték a mensest. 2008. januárban kaptam az utolsó injekciót, majd félév spontán próbákoztunk, nem jött össze a babó, igy elkezdte a doki a stimukat/ ami clostyból, meg GONALf 300-as szuriból állt/ majd volt 4 sikeretelen inszemem, és most a lombikra készülök. Remélem, hogy tudtam Neked segiteni:)) Sok sikert a babóhoz:)) Ha esetleg lenne még kérdésed, akkor itt hoxán irj nyugodtan privibe:)))
Sziasztok lányok! Hogy vagytok? Babuci Boldog szülinapot kívánok:))))
Szekszárdon volt a műtéted? Ki a dokid?
Szekszárd igen nem arról híres, hogy mondanak is az embernek valamit, tapasztalat :((
Szia, hát én nem vagyok otthon e támában, a cisztában sajnos igen!:(( Nekem is 2x volt már lapóm, úgyhogy tudom milyen. Gyógyulgass, pihenj. Van egy csajszi Babus a neve, ő neki is endometriózisa volt. Ő bizti tudna neked segíteni.
Látom Paksi vagy! Én is, de most szentgyörgyön élek. Mi 2 éve akarunk babót, de csak nem akar jönni:((
Ha valaki tud segíteni az írjon a rubini@citromail.hu címre
sziasztok.Tudna nekem valaki segíteni?05.06-án volt laparoszkópos műtétem és endometriózisom volt.7 éve próbálkozunk a teherbeeséssel.Tudja valaki hogy mit kell csinálni ezután?A kórházban nem mondtak semmit.Köszönöm
szia BOLDOG SZÜLINAPOT?és szép napot estét:))))
Szia! NAgyon boldog szülinapot kívánok! ;)
További ajánlott fórumok: