"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Zoé! Örülök, hogy mára jobb már a kedved:)))
egyetértek Veled, először próbálj meg nem rágörcsölni a babára, ha esetleg mégsem jön össze 1-2 hónap alatt, akkor elkezdheted a kivizsgálásokat:)) Szoritok Érted, hogy mihamarabb sikerüljün babóca:)) Sziasztok lányok!!
Sziasztok angyalkáim!
Nem tudok nélkületek élni:)
Egy kis ajándék a tegnapi kedves szavakért...olvadozzatok egy kicsit...
:)
az biztos hogy fontos a "lelki béke" mert sokat ártasz magadnak az önmarcangolással.....
szóval csak nzugi jönni fog a baba amikor ő akar de nem szaba eröltetni...ezt nem mi döntjük el hogy mikor leszünk terhesek....
Kitartás!!!
Köszi csajok, már is jobb a kedvem:)
Na ezért jó itt!És ezeket csak veletek lehet megbeszélni!
Még nem szeretnék a párom elé állni ezzel a kivizsgálással, marad minden a régi, csak ezt a felesleges görcsölést hagyom el, meglátjuk ebből mi fog kisülni!
És akkor inkább maradok:)
Szia:)
Szerintem még nem találkoztunk, és sajnálattal olvasom mi történt. Ne keseredj el, még nem olyan sok idő telt el, mióta próbálkoztok, Igazából még nincs min aggódnod.
Ha annyira bánt a párod műtéte, hogy esetleg emiatt nem jönne a baba, akkor lehet, hogy érdemes vele kezdeni a kivizsgálásokat.
Valahol együttérzek veled, mert már régóta az a gondolat jár a fejemben, hogy nekem nem fog sikerülni babásnak lennem. Pedig a családomban mindenkinek összejött, szinte elsőre, de én vagyok a kakukktojás, mert ugyan sikerült, de el is ment. Meg aztán az orvos is egy kicsit megrémített, de most szüneteltetjük a projektet és remélem, hogy minden rendben lesz.
Fel a fejjel, mindenki babás lesz, csak türelmesnek kell lenni:)))
Zoé
tényleg nem szabad ilyenekre gondolnod mert csak rosszabb lesz..
tényleg nagyon fiatal vagy még és hidd el december még nem sok idő......
és a párodat megtudják viszgálni és tudnak segíteni ha kell....
de fő a nyugalom akkor tuti sikerülni fog!!!
Köszi lányok!Tudom, hogy még sok sok idő van hátra, de körülöttem mindenki terhes lesz, és nem tudom elhinni, hogy pont én nem!Nem régóta nem védekezünk, nagyjából december, de már elkeseredtem!
Lehet pont így fog összejönni!
Páromat műtötték lágyék sérvvel és nagyon félek, hogy az miatt nem lehet baba, véletlen elvágtak ott valamit, vagy már magam sem tudom mire gondoljak!
Olyan jó helyre kerülne, minden adott neki, akkora szeretet kapna, sokan várják őt!
Kiskorom óta féltem ettől, mindig bennem volt ez a félelem, hogy nem lehet majd babám!
Mindig tudtam, hogy az életem csak akkor lesz teljes ha lesz egy baba, aki az élet igazi értelmét adja!
szia Zoé!
szerintem mi még nem találkoztunk, mostanában nem sokat voltam ezen a topicon, de gyakran beleolvastam! nem szabad ám feladni! Te még nagoyn fiatal vagy ahhoz hogy máris feladd! hisz máris kezdődik az új hónap új reményekkel! nem tudom mióta próbálkoztok, de biztos nem olyan rég, nem szabad máris nekikeseredni! sokan itt már évek óta próbálkoznak és mégis minden mensi után felállnak és továbblépnek a cél érdekében! persze nem árt kicsit lazábbra venni a dolgot és nem rágörcsölni, de feladni sohasem szabad!!!
sajnalom Zoe :((
sajna ezen szerintem mindenki atmegy sajnos aki babat szeretne :(((
remelem nemsokara ujra ujjult erovel fogtok nekilatni a projektek :)))
kitartas!!!!
Reményekkel, vágyakkal, és álmokkal teli hónap után rendesen megérkezett a nagyon nem várt jel, azaz a menszeszem!Kellőképpen nagyot koppanva és reálisan meglátva "feladom" és más utakra terelem az életem.
Ilyen hozzá állással, ilyen erőlködéssel soha nem lesz meg a kis trónörökös, pihentetem magam, az életem, a párom!
Szükségem van az átkódolásra, az átszervezésre, mert ennek a vége csak egy lesz, a megőrülés!
Szeretném megköszönni a rengeteg kedves szót, biztatást és azt a melegséget ami tőletek árad!
Sokat segített, rengeteg mosolyt csaltatok az arcomra, és sokszor csak ti tartottátok bennem a lelket!
Talán a legfiatalabb én voltam, de akkora akarat volt bennem, amit a kis trón örökös megérzett, és megmakacsolta magát!
Nektek kívánok sok örömet, pozitív tesztet, és minden jót!
Remélem még "találkozunk" és egy leszívott, lurkóval eltöltött nap után fáradtan fogunk beszélgetni a sok sok megpróbáltatásról, és a gyümölcsről, ami mindenki számára megérdemelt!
Sziasztok!
Sziasztok..na most én is vagyok kicsikét...
Babuci..ne hari, hogy nem válaszoltam...nem nagyon járok fel, csak max naplót olvasok... Jól vagyok, köszi :)
Kukucs lányok!
Csak gyorsan beköszönök sé már mennem si kell tovább..
Ne haragudjatok h mostanság nem vagyok,de el vagyunk havazva nagyon,mindjárt itt az esküvőnk jövő hétvége,közben az építkezés dolgoban is sok az intéznivaló és ide oda rohangászunk,épp csak feljövök beírok a naplómba és annyi.De ígérem h esküvő után behozom a lemaradásomat!
Remélem mindneki jól van!
Mi jól vagyunk,manókánk mozog,nagyon drága és gyengéd,kicsit lusta (olyan mint az apja:))!
Mindenkinek szép napot kívánok és sok puszit és jövök amint tudok!
Aranyosak vagytok lányok, köszi :)
igazság szerint mostanában nem jöttem erre a fórumra, mert már teljesen elvesztettem a fonalat hogy kivel mi a helyzet, meg voltak elég durva lelki mélypontjaim...
de megvagyok egyébként köszönöm!
remélem veletek is minden ok!
most mennem kell mert itt a főnököm, meg meló is van bőven :(
puszi nektek és kitartást, sok sikert a babaprojekthez!
Szia Belly!
Köszönöm,hogy segítettél.Már olyan rég
nem láttalak fent.Bár én is nagyon ritkán
vagyok net közelben.Mi újság veled?
Jól vagy?
szia Krisz!
benéztem picit :)
szóval a hőmérőzésnél van néhány aranyszabály amitől nem szabd eltérni! fontos hogy mindig ugyanott mérd! legjobb hüvelyben, de én nyelv alatt néztem, és inkább higanyos hőmérővel.
aztán, csakis reggel szabad, azonnal ébredés után, előtte nem szabad felkelni még pisilni sem!
és lehetőleg azonos időpontban kell mérni, hétvégén is!