Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Figyelj drága! van ilyen topic, ahol PCOS lányok beszélgetnek! Többüknek is sikerült a baba! Neked is sikerülni fog:)))))
Ismerős vagy nekem, de nagyon...Azért kérdezem...
Műteni nem próbáltak?
Pécs, kertváros, és szintén sminkes vagyok!
Igen Pco-s vagyok, azért kell az inszem nekem. Mert a pco miatt nem volt tüsző repedésem.
Te is???
:)
Amúgy....
Merre lax?
Jó éjt drága Manócska!! puszi:))
:))))))))))))))))))))))))
így ismeretlenül is imádlak:)
van valakinek PCOS-a itt közületek?
Nem Te vagy az első, aki PCOS, nincs peteérése, és alacsony az ösztrogénszintje. ezeket mind rendbe lehet hozni gyógyikkal vagy szurikkal. Én hiszek Benned, hogy nemsokára ott lesz a babó a hasadban!!! Küldöm hozzá a sok ++++++++++++++++++energiát!!!
Nagyon remélem! Semmi másra nem vágyom jelen pillanatban, mint egy babára, de gondolom itt szinte mindenki így van vele. Össze fog jönni!
Ajánlom nekik...
Nekem kell egy icipici szeretgetős...:(
Az a baj, hogy mióta nem vagyok szülésznő, úgy hiányoznak a babák, hogy majd megveszek...:(((
Megyek csajok!
De aggódjatok nálam dilisebb nincsen úgy se:))
Jóéjt nektek és puszillak benneteket!!
köszi:)) Fel a fejjel, már nem sok idő és célba érünk:))))
Nem tudom, szerintem mindenképp vidd el az eredményt a mostani dokidnak, minél hamarabb! Biztos kitalál valamit!
Jó éjt Shyana! Holnap várunk:))
Na jó, csak azt nem értem, ha nincs peteérésem, akkor hogy a picsába volt nekem két babám????
Akik elmentek????
Nem vágom...
Jajj ne sírj! Ma már minden ilyet helyre tudnak hozni!
Én is pécsi vagyok!
PCOS..........
nincs peteérésem...
alacsony az ösztrogén szintem...
soroljam???
Kinek kell az a babaruha?:S
Na most bőgök egyet, sorry...
Igen, Pécsi voltam, a Klinikán dolgoztam, a Mánfai a dokim volt. Imádtam...
Te pécsi vagy? Vagy az voltál? Kihez jártál?
Édes vagy Babus, én is drukkolok Neked!
Megjön a jó idő, a kedved is megjön vele. Minden rendbe jön meglátod:)) Én nagyon drukkolok érted!! ++++++++++++++++++++++
LOOOOL
Megjött az értékelésem.
Kb. 1 hónapja voltam a pécsi ex-dokimnál, jó alaposan megvizsgált, vérvétel, stb...
Küldte az eredményeket emailben:P
Érdekel Titeket?
Na megyek lányok, megjött apa!:)
További ajánlott fórumok: