"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
na szuper, akkor reggel is lehet méregetni :)
hátha ez a hőmérő már jobb eredményeket mutat majd :)
mondtam én hogy a zöld csíkkal nem kell foglalkozni... eddig nekem is a leglehetetlenebb helyekre húzta be...
na bocsi lányok, csak megjött apa, megmentett:)))
igen, belly én is így vagyok vele, a tünetek koraiak
na az előző ciklusban a zöld csíkot a gép nem arra a napra tette, amikor kicsit leesett és a következő nap ugrott
szóval nem izgat a zöld csík:))
Terhes mami látogatóban voltam:) És annyira jó volt látni hogy röülnek a kislakónak!Szurkolok nekik hogy meg is maradjon!!
Veled miújság?
Ezek ám az élet fontos kérdései:))
De arra jó,hogy addig sem görcsölünk a babaprojecten:)
én ebben a hónapban nem is gyertyáztam... nem kellene hogy ezen múljon a siker... de a fene sem tudja már ezt...
nekem is mensit jelentenek ezek a dolgok, mert még 9 nap van hátra, ha baba van is tuti nincs még beágyazódva... de mivel jelek vannak, valszleg már nem is lesz... eléggé elkeserítő a helyzet, dehát ez van... eldöntöttük, ha megjön megyünk a vizsgálatokra és kész. viszont azt is kezdem unni, hogy már 2 hónapja szedem a barátcserjét is, már nem kéne fájni a melleimnek akkor sem ha nicns baba! lehet a köv hónapra megduplázom a dózist! végülis a papírja is azt írta hogy napi 2x2 kell bevenni én meg csak 2x1-et szedek
a derekam hétfő óta fáj
már arra gondoltam, hogy biztos a sok gyertya miatt:))))
a cicim most nekem tényleg nem fáj, délelőtt olyan égetően húzódott (de csak a jobb)))
na mindegy, ezek nálam is sajnos mensi jelek ilyen korán...
érdekes megpróbálom felvinni a januári ciklus adatait és olyan lassú a rendszer, hogy csak na
de ott kaptam zöld vonalat, pedig még be sem fejeztem...
nekem mensi előtt nem szokott annyira erős lenni a cicifájás, csak olyan érzem és nyomásra fáj
nekem meg elmúlt a cicifájásom
és ma volt du hasmenésem (nem biztos, hogy a mensit jelző)
de még csak a 24. napon vagyok...
korai
a hasam nekem is fáj, olyan érdekesen a méhem feszül...
na mindegy
már megtörtént, nem tudunk semmit csinálni
én már tegnap mondtam neki, hogy szerintem mensi jön:(
Kérlek ne gondolj a mensire!
Csak simogasd a hasad és beszélj a lakóhoz:-)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
egy a lényeg, hoz és kész :) nem tudom Aoa nálunk menne e lázmérő után :)
de szerintem igen... most pl meg sem merem neki mondani hogy ma elkezdett görcöslgetni a hasam... most is feszül... ez tuti hogy mensi, de nem merek neki szólni :((
csak hétfőn tudunk venni
most anyu adja kölcsön
itt nyavalyogtam Zsoltinak, hogy hogyan mérek reggel hőt?
hozzon nekem....
és hoz
hát ezért megyek hozzá:)))
szia Íriszke! te jó ég!!! ez msot katasztrófa!
még időben vegyetek újat, mert állítólag a higanyosat ki akarják vonni a forgalomból! én múltkor vettem kettőt!
sziasztok lányok!!!
vészhelyzet!!
összetörtem a lázmérőt, amikor leráztam...
most apa kimegy anyumhoz, ő kölcsönadja!!
pl. ezt eltáncolhatnátok:
/www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0
Nagy sikeretek lenne:-)))))))))))
pusziii