"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Már bocsánat amit írok de mi az hogy "hát ez pozí lett"????Mindjárt fenékbe billentelek!!!!!!!!!Szuper szuper szuper szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még súgva de gratulálok!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
Millió puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belly valahogy probalj meg atlendulni ezen a nehez idoszakon! Nagyon negativan allsz hozza, ez nem jo! Gondolj arra hogy a babadnak se jo ha gorcsos vagy!
A masik sogornom 1,5 ev alatt esett teherbe, vegig pozitiv volt, es eros. Soha nem elegedetlenkedett (en meg persze folyton...), mindig mosolyogva mondta, hogy remeli hamarosan gyerek lesz! Es kb 2 hettel a fiatalabb sogarnom poz tesztje utan o is pozitivat tesztelt!
nekem meg akkor ment el a picur, amit otthon el se mondtunk, nehogy elrontsuk az oromot! Es most se mondunk semmit! Csak ha poz lesz a teszt!:)
tudod a csík az csík már az jelent valamit:)
hátha nem jön meg addig akkor tesztelek egyet
hu holnap csak felugrok még,megnézem mi van
mert költözünk nem lesz idöm:S
vasárnap is megprobálok reggel gyorsan irni anyoséktól
most megyek aludni jóéjt:)
kaptam ajándékba egy tesztet! muszáj megcsinálnom:), mert követeli az eredményt:)
Ettől függetlenül vasárnap is csinálok, ugyanugy Veled! Még nagyon halvány volt ma a csík, ugyhogy izgalom van még:(
Oké, 8.05-kor akkor meeting itt:)
Kell a kép, oké, a nevem?:)
A héten sírtam eleget, összetörték az autómat, ugy h benne ültem! Ez a baba, ha minden oké lesz, akkor erős bébi lesz:)
Reggel itt tali! Puszi!
NEEEEMMM!!!Igy nem ér én is tudni akarom!!OKÉ!!8-05kor itt vagyok képet lesve és a nevedet is!!!
Megyek fekszem is le hogy feltudjak kellni!!!
Aztán sírjál reggel a + teszt miatt!!!!!:):):)
Jóéjt tényleg és puszi
Manócska kérésére Törpenyúl tesztjét megcsinálom reggel:) Törpenyúl, Te fogsz tudni róla először! :), remélem, nem okozok csalódást:)
Csokizz, aludj, ennyi a dolgod:)
Jó éjt csajok!!!
Mindenkinek nagyon szép álmokat kivánok és frissek legyetek holnap!Új nap új lehetőségek!Akik számolnak már eggyel kevesebb!!
Lady csináld meg a tesztett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millió + és kitartó puszi
oké, oké, alszok...
de egész nap aludtam:(((
A párod meg meg ne egye nekem:D
azér a csoki olcsóbb:D:D
reggel tessék nekem szól ni legelőször!!!!!!!
:P
ennyi előnyt megérdemlek:)))
(de dög vagyooook)