Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babaprojekt indul!!! fórum

Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
4096. Pumbika81
2010. jún. 2. 13:19

Nah, szupi, akkor szépen nőnek a pocik, barátnőm most 8hetes, és mondja, hogy bár még nincs hasa, de olyan, mintha hízott volna, és hája lenne egy kicsit :-) és rá is még rájönnek a gatyók, de már nem mindig kényelmesek ülve :-) ami a durva.... hogy mikor mi elkezdtünk próbálkozni, akko ő volt aki azt mondta nekem, hogy ő velem akart terhes lenni, és várjak rá (mondta ezt viccesen) és ha sikerült, akkor ő van egy hónappal előttem... ma már beszéltünk, ő is nagyon szorít, és viccesen azt mondtam neki: Látod, megvártalak :D (legalábbis remélem mostmár) és jót nevettünk...

És tudja, hogy fórumozok veletek, mindig mondom, hogy mesélte a Nóri, meg Reni, meg Ancsa, Gombi.... úgyhogy nem is a 24 hetes barátnőnket kérdezi dolgokról, hanem engem, mert hogy nagyjából képben vagyok :)

4095. renibaba25 (válaszként erre: 4092. - Hnora)
2010. jún. 2. 13:11

köszi az infókat, mostmár okosabb vagyok.

pumbi, megy a drukk továbbra is, izgulok nagyon érted

amúgy szerintem már nekem is nőtt minimálisat a pocim, még jók rám a nadrágaim, de ha sokat ülök kezdenek kényelmetlenek lenni

4094. hnora (válaszként erre: 4093. - Pumbika81)
2010. jún. 2. 12:57

Ebben igazad van, a pozitív teszttől kezdve aggódás a sorsa mindannyiunknak :)))

Én nem tudom a "kezdeti értéket", nagyjából olyan 5-10 cm-t nőhetett. A régi nadrágjaim közül egy se megy rám, már a 13-14. héttől kismamacuccokat hordok, akkor volt egy jelentősebb növekedés :)

4093. Pumbika81
2010. jún. 2. 12:39

Sziasztok csajok... jelentkezem :-)

Eddig még mindig semmi, és én is abban reménykedek, hogy mivel nekem nagyon megbízható fix ciklusom van vagy már 15éve, és inkább előbb jön meg, mint utóbb, ezért ha ma nem jöm meg, akkor holnap már nagyobb reményekkel indulok, meg hát még ilyen nem is volt.... de azért még nem merem beleélni magam majd először legyen egy zebrás teszt, aztán legyen egy vizsgálat ami azt mondja, hogy igen, aztán úgyis jönnek a további izgalmak, ugye kismamák??? vizsgálatok, először, hogy megmarad-e, aztán meg hogy egészséges legyen.... látom ti már ott tartotok :-)

Biztosan minden rendben lesz mindegyőtöknél!

Tényleg, kinek nőtt már a pocija, és mennyit?????

4092. hnora (válaszként erre: 4091. - Renibaba25)
2010. jún. 2. 12:10

Tarkóredőt meg fejkörtérfogatot néznek.

Én azért választottam a kombináltat, mert ugyanaz a vérvétel kell hozzá, mint az integrálthoz az elején (2 féle markert néznek). Ha azzal valami gond van, vagy túl magas az előfordulás valószínűsége, akkor ki lehet egészíteni integrálttá. De mivel a Down nekem valami 1:36 ezerhez, az edwards meg 1:50 ezerhez lett, ezért úgy döntöttem, nem szúratom magam még egyszer fölöslegesen :) Az AFP eredményem a jövő héten lesz meg, de így, hogy a kombinált teszt ok, és szedtem rendesen folsavat, nem félek tőle :) (ha túl alacsony az érték akkor down, ha magas akkor gerinczáródás esélye nagyobb, de közismerten megbízhatatlan ez a vizsgálat)...

Orrcsontot meg ilyeneket majd a második genetikain néznek a 18-20. héten :)

4091. renibaba25 (válaszként erre: 4090. - Hnora)
2010. jún. 2. 12:02

:) milyen kis szemfüles vagy, hogy találtál ingyenes helyet... mert ahogy látom nem valami olcsóak ezek a vizsgálatok...

mondjuk én most azon filózok, hogy integrált vag ykombináltat csináltassak e,

na meg hólye vagyok és meg sem kérdeztem a dokimat, hogy a 12 hetes vizsgálatom miből fog állni, néz e tarkóredőt, orcsontot vagy nem...

na majd mikor hivom, hogy pontosan mikor menjek kifaggatom

4090. hnora (válaszként erre: 4089. - Renibaba25)
2010. jún. 2. 11:55

Én eddig semmilyet :) Találtam egy helyet, ahol ingyen megcsinálták a kombinált down-szűrést a 12. héten, egyébként eddig csak az előírt vizsgálatokon voltam.

Ami plusz, az majd a 4d lesz, meg a tornák és egyéb lélekben felkészítő dolgok :)

Muszáj volt egyébként hamar elmennem, mivel eddig

úgy volt, hogy nincs orvosom, csak szülésznőm lesz, ezért minél hamarabb szerettem volna lefixálni... Az élet azonban másképp alakította, de én nem bánom, nem ellenkezem :)

4089. renibaba25 (válaszként erre: 4088. - Hnora)
2010. jún. 2. 11:35

milyen előrelátó valaki, majd számolj be a foglalkozásról tanuljunk mi is.

Nóri te végól milyen fizetős vizsgálatot csináltál, és hogy is működik az és mennyibe kerül?

4088. hnora
2010. jún. 2. 11:24

Szorítok neked Pumbi! Tudod, én örök kételkedő vagyok, de amennyire neked rendszeres volt eddig, ezt a késést naaaaagyon jó jelnek veheted :))) Mindenképp számolj be a tesztről!!! :)))

Mi tegnap találkoztunk a szülésznővel, megmutatta a szülőszobát, így, hogy nem fekszem még ott, nem olyan félelmetes :) Meg az egész szülészet olyan tiszta és csendes... arra számítottam, hogy ordítások és rohangálás lesz...

Viszont mivel nagyon kidudorodik a pajzsmirigyem, ezért azt mondta, nem fognak engedni az ügyeletesnél szülni, úgyhogy fel kell fogadnom egy orvost... Egyébként rendes, mert azt mondta körbekérdez, hogy valaki tud-e vállalni. Ilyen szempontból jó, hogy korán mentünk hozzá, sokkal könnyebb a 17. héten dokit találni, mint a 30.-on...

Ja, és neki is lesznek majd felkészítő előadásai, legközelebb a 20. hetem környékén ilyen zeneterápiás foglalkozásra megyek hozzá. Tudom, hülyén hangzik, de én imádom ezeket az alternatív foglalkozásokat, sokat segítenek a szüléstől való szorongás oldásában :)))

4087. Magdi77 (válaszként erre: 4086. - Renibaba25)
2010. jún. 2. 11:22

Köszi a drukkot! ez a vágyunk álmunk már évek óta!

Kicsit fáj a gyorom, mintha kavarodna. Ez normális?

4086. renibaba25 (válaszként erre: 4084. - Magdi77)
2010. jún. 2. 11:15

Magdi neked is összejön az a kis baba, megindult egy újabb pozitiv hullám, ami feléd is babát visz:)

nagyon drukkolok neked is:)

2010. jún. 2. 11:11

jaj csajok micsoda izgalmak várnak itt :)

Pumbika, Hangucita nagyon szoritok nektek, olyan jó lenne ha egyre több kismami lenne közöttünk

hangucita a hőddel kapcsolatban ... én is ugy tudom, ahogyan Gombóc már megirta, mensi előtti napon, vagy aznap kéne leesssen amikor megjön, de olyat is hallottam, hogy sokaknak a mensi végére esik csak le... ami tuti: amig nem esik vissza addig van remény:)

Pumbi, most pont olyan érzéseket sorosz fel, amik rám is jellemzek volt abban a hónapban amikor sikerült:) nem bizol benne, de azért egy kis remény ott van, jaj nagyon szoritok.

4084. Magdi77 (válaszként erre: 4083. - Pumbika81)
2010. jún. 2. 11:11
Én is szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!! Tudom milyen hónaprol hónapra, évröl évre reménykedni.
4083. Pumbika81 (válaszként erre: 4082. - Magdi77)
2010. jún. 2. 10:36

Szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom milyen rossz érzés :(

De nemsokára megtudod, hogy mizu!

... remélem én is... addig is dolgozok ezerrel, és nem gondolok rá (legalábbis megpróbálom) :D

4082. Magdi77 (válaszként erre: 4077. - Pumbika81)
2010. jún. 2. 09:43
Szia Pumbika! Nekem 3 hete van olyan érzésem hogy meg akar jönni. Az az érdekes hogy semmim sincs, se fehér se barna se piros. Tesztet ezalatt az idő alatt 4-et csináltam de mind negatív. Gondolhatod mien izgatott vagyok, kb. 3.és fél éve probálkozunk és végre most van valami jel de egyenlőre ez sem igazolt. Ma voltam a laborba, bevittem a reggeli vizeletem, sajna csak 14-én tudom meg az eredményt. Szabin van az orvosom 1 hétig aztán én egy hétig. Mitnem adnék azért hogy valaki megmondja most rögtön mi is van.
4081. Pumbika81
2010. jún. 2. 08:46
Húúúú, szory, de ezt le kell írnom... szóval ki kellett mennem nagywcre, és ilyenkor szokott megindulni, úgyhogy nem kicsit féltem..... és semmi, jajj csajok, szinte remegek, nem tudom leírni mit érzek, de csak nektek tudom!!!!!!!!!!!! és köszönöm, hogy türelmesen végigolvastok, és bíztattok! Pusssz nektek!
4080. Pumbika81 (válaszként erre: 4079. - Monna02)
2010. jún. 2. 08:25
Mostmár jó lenne, ha nem a testem játszana velem.... köszi a bíztatást :-)
4079. Monna02 (válaszként erre: 4075. - Pumbika81)
2010. jún. 2. 08:24
Szia Pumbi, a krémes fehér folyás jó jel, nállam is jelentkezett, és olyan formában, ahogy még eddig nem tapasztalatm, ez volt a legelső jelem :-)
4078. Pumbika81
2010. jún. 2. 08:21
....... olyan hihetetlen lenne, hogy sikerült, már mondtam a barátnőimnek, hogy érzem, hogy nem fog, és kicsit le is mondtam róla.... most pedig visszaköltözött szívembe a remény...... köszönöm, hogy mellettem vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!
4077. Pumbika81 (válaszként erre: 4076. - 85fe94f896)
2010. jún. 2. 08:18

Jó reggelt Gombi :-)

Hát még nem bízom benne, ha nem jön meg, akkor pénteken, vagy szombaton, addig nem merek...

De még mindig azt érzem belül, hogy meg fog jönni... jajj, eddig nem érdekelt, de most már én is izgulok ám :)

4076. 85fe94f896 (válaszként erre: 4075. - Pumbika81)
2010. jún. 2. 08:14
Szia Pumbika!Jújj de izgis!:)))Nyagyon szurkolok neked!Mikor akarsz tesztelni???
4075. Pumbika81
2010. jún. 2. 08:01

Jó reggelt csajok!

Hát nekem ez úgy szokott lenni, hogy bár barnázással kezdődik (ugye az is vér, csak kevés), de egyre több, és másnapra megindul rendesen görcsökkel, meg minden.... tegnap hazamentem, és rendes fehér folyásom volt... és ma reggel se semmi...még görcs sincs, néha egy-egy szurkálás... hát még mindig nem bízom, megvárom a mai napot, mert nem szokott késni, és ha ma nem jön meg, az gyanus :-) viszont nem szeretnék semmit elkiabálni.

4074. meronka82
2010. jún. 1. 23:14
...es hajra Mindenki! Rank fer mar 1-2... + teszt!!! (A kovetkezo forumban nyitunk egy virtualis bolcsit ;))
4073. meronka82
2010. jún. 1. 23:13
na hazaertem. koszi a golyakat. mar 84 van. bele kene huzni, mielott torli oket a rendszer. holnap kuldok en is egy parat mindenkinek (ha kell, ha nem :)). jo ejt! oh, mindjart reggel :S es nem is vagyok almos...
4072. 85fe94f896 (válaszként erre: 4071. - Hangucita)
2010. jún. 1. 21:46

Nagyon szurkolok neked is!Lehet jobban izgulok mint te!:)))

A hő asszem (remélem nem hülyeséget írok de én nem értek hozzá csak amit olvastam) a nemvárt előtt 1 nappal vagy aznap esik le és akkor megjön!De ha nem esik le akkor nagyon jó jel!Csajok írjatok ,mert nem vagyok benne biztos amit írtam!

De lényeg hogy nagyon szurkolok neked meg itt mindenki tuti!:))

4071. Hangucita
2010. jún. 1. 21:13

Sziasztok! :)

nagyon nagyon koszi a szurkolasokat, en is szurkolok mindenkinek, a kismamaknak pedig szep estet kivanok!

egy kerdes, ma megint felfele ment a hom 36.4, ez a 4. nap h 36 felett van, az atlag 35.8. Elvileg van meg ugy 7 napom kb a mensiig, mikor kene hogy leessen a hom ha meg fog jonni vagy hogy van ez? A ciklusom 28-29 napos.Mellfeszules/novekedes meg mindig, egyeb tunetem nincs, de nagyon nagyon izgulok! talan annyi hogy a hangulatom eleg erzekeny de erre talan nem mondanam hogy tunet, csak a parom jelezte, ahogy a mellnovekedest is. Gondolom tesztelni csak ugy 12-13a korul erdemes, ugyhogy van izgalom boven! Nagyon varom a kis babot! :D puszi, irjatok!

2010. jún. 1. 20:06
Meg mindenkinek!:)))
2010. jún. 1. 20:06
HAJRÁ PUMBIKA! :D
4068. Monna02 (válaszként erre: 4066. - Meronka82)
2010. jún. 1. 19:12
Én is váltásra dolgozom havonta d.e./d.u., hol 6kor kelek, hol 8kor, hol 10kor(ha tanulok éjjel és d.u.-s vagyok)..szerintem csak az a lényeg h meglegyen a 6h alvás.
4067. meronka82
2010. jún. 1. 18:22
szunetemnek vege. megyek penzt szamolni meg befejezem a hovegi wastage listat. holnap jovok 4 korul. jo pihizest mindenkinek. XxX
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook