Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babaprojekt indul!!! fórum

Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
4156. nikol78
2010. jún. 7. 11:42
Szia meronka! Ne keseredj el hiszen rengetegen teherbe estek PCO-val. Én azt gondolom neked is idő kell. Mikor kell újra menned dokihoz? Milyen vizsgálatok lesznek még?
4155. hnora (válaszként erre: 4153. - Meronka82)
2010. jún. 7. 11:30
Mert azok mennek oda, akiknek nem sikerül... Szerintem abból, hogy egy fórumon hány embernek sikerült, ne vonj le következtetéseket...
4154. hnora
2010. jún. 7. 11:28

Sziasztok!

Meronka, ne aggódj, PCO-val is lehet teherbe esni, nézd meg Monnáék példáját! A kollégáim között van egy pár, ahol szintén ezt diagnosztizálták, és már lassan 1 éves a kisfiuk!

Egyébként tuti ez a diagnózis? Mert egyszer amikor már nagyon rég nem jött meg (több mint 3 hónap), nekem is láttak sok kis cisztát, és miután megjött, elmúltak és nem is jöttek vissza többé! Azt hiszem a vérképben is kell valami eltérésnek lennie...

Levendula, néztem a képeidet, és csendben irigyellek :))) Szuper lehetett nektek! Egyébként pont ugyanilyen idős leszek, amikor mi is utazunk - igaz az csak pár nap lesz, és az sem egyedül, de most egyelőre ennyi jut :)

4153. meronka82 (válaszként erre: 4152. - Nikol78)
2010. jún. 7. 11:21
szia nikol! utana neztem ennek a nyavalyanak egy csomo helyen. Az az erdekes, h bar eleg drasztikusnak tunik az egesz, foleg az eletmodvaltas, de a bogyok utan eleg jo teherbeesesi arannyal szamolnak (40-50), szuri uatn megtobbel. A forumok viszont tele vannak sikertelenul probalkozo pcos nokkel. ez erdekes...
4152. nikol78
2010. jún. 7. 09:21

Sziasztok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a fogadtatást!! Monna: Nem próbáltam még megmondom őszintén a hőmérőzést is nemrég kezdtem el. Sajna ma eléggé leesett a hőm úgyhogy mensi lesz!!

Magicmag: Gratulálok a sulihoz!!! Meronka: Tavaly én is "selejtes"nek éreztem magam a kivizsgálások után. De ma már úgy vagyok vele, h nem véletlen az,h minket megvárakoztat a babavárás. Azt hiszem nekem is a hormon szurik maradnak....

4151. magicmag25 (válaszként erre: 4146. - Meronka82)
2010. jún. 6. 21:58

Szia Meronka!Ugy sajnalom!Nem gondoltam volna, hogy ez fog kiderulni!Remenykedem benne, hogy talaltok valami megoldast!Drukkolok neked, es ne erezd magad selejtesnek, ez csak egy allapot es mindig van egy irany,ahova tovabb lehet mozdulni...Legalabbis hinni kell benne!

Oleles!

2010. jún. 6. 20:49

Sziasztok,

kicsit eltűntem, szerdán indultunk Barcelonába, ma jöttünk haza.

A párom legjobb barátja ott él 3 éve ,meglepett minket a baba érkezése alkalmából 2 repjeggyel.

Raktam fel képet, nagyon jó volt minden ,tényleg.

A srácnál laktunk, 1500 eurért bérli havonta a házat kerttel 400 m-re a parttól:))

persze a cége fizeti egy részét.

szóval lejártam a lábam az elmult napokban.A baba jól bírta az utat ,a repülést is. tegnap mozgott először olyan igazán erőteljesen,majd 2 órán keresztül, le is feküdtem hirtelen,mert tök fura volt ...

szóval minden oké csak kicsit nyaraltam, elég meleg volt ott, s mire visszajöttünk már itt is meleg lett :)

kedden betöltöm a 20 hetet is :))

olvaslak titeket mindig, szurkolok a babát akaróknak és örülök,hogy jól vannak a kismamák...

4149. Monna02
2010. jún. 5. 17:23

Sziasztok! Menorka, Neked priviben írtam, ahogy kérted.

Magicmag, gratula a sulihoz, és ne aggódj az időbeosztáson, én vagyok az élő példa, hogy a munka, a tanulás mellé ha úgy alakul még egy babavárás is belefér... bár igaz most már kezdem felélni a tartalékaim, és e mellett sűrűn émelygek.. De másfél hét, és szabin leszek-akkor még 26. ig marad 1 vizsga, meg két dolgozat..

Nikol, hőmérőzést nem kombinálod mikroszkóppal vagy LH tesztel? Én mindkettőt "bevetettem",és úgy jobban meghatározható a pé. időpontja. Mondjuk az LH teszt nem téved.

4148. meronka82
2010. jún. 5. 16:13
olyan selejtesnek erzem magam :(((
4147. meronka82 (válaszként erre: 4134. - Renibaba25)
2010. jún. 5. 16:12
peteres celjabol en is bevallalnek barmit, hormont, mutetet, csak lenne eredmenye...
4146. meronka82
2010. jún. 5. 16:11

Sziasztok! most jottem az UH-rol...es tudom, h azt mondtam, h varom, h kiviszgaljanak, es h. talaljak meg az okat a kimarado menziknek, de most nem repesek az oromtol. Talaltak valamit, valamiket, sok kis cisztat. PCOS.

es csak remenykedem abban, h kezelni is fogjak, es nem szamit a fertility klinika ala, ahol csak 30 felettieket fogadnak.

Kerlek, Mona, irj nekem priviben errol, mert tudom, h mar irtal valahol, de akkor atugrottam, mert ugy ereztem, velem ez nem tortenhet meg ...

:(((

2010. jún. 5. 15:19

Sziasztok csajok!:)

Pumbika sajnálom de nem adjuk fel igaz? :) Mi nagyon egy cipőben járunk!:)))

Magicmag nem tudok mást írni csak hogy ügyi vagy és hogy büszkék vagyunk rád!Csak így tovább!Tudtam hogy észreveszi magát hogy mit veszített!:) Mindent úgy csinálj hogy neked legyen jó!:) Jah és gratulálok a sulihoz!:)

Kismamik hogy vagytok?

Üdv a csapatba Nikol!

4144. Pumbika81
2010. jún. 4. 20:26

Sziasztok!

Üdv a csapatban Nikol, jól fogod magad érezni, az biztos, és nem csak a babagyártásról beszélünk :-)

megyek ám, csak gyorsan bejelentkeztem megnézni mizujs :)

Magicmag gratula a sulihoz,ügyi vagy!!!

Mindenkinek pusz!

Holnap délelőtt elvileg vagyok dumcsizni :)

4143. Hangucita (válaszként erre: 4138. - Magicmag25)
2010. jún. 4. 17:38

Szivbol gratulalok!

Pasiugyben pedig csak annyit hogy buszke vagyok rad, nagyon jol csinalod! szerintem hanyagoljatok ezeket az osszejoveteleket, de ahogy erzed!! mindent csinalj ugy ahogy NEKED a legjobb hogy rendbejojjel es talalj egy olyan part aki biztos benne hogy Veled akar kozos eletet! Nagyon gratulalok megegyszer puszillak!

4142. hnora (válaszként erre: 4138. - Magicmag25)
2010. jún. 4. 14:03
Gratula neked! Ez tényleg nagyon sorsszerűnek tűnik... :)))
4141. magicmag25 (válaszként erre: 4140. - Renibaba25)
2010. jún. 4. 14:00

Micsoda fordulatok...kivancsi vagyok, mi johet meg ma!!!!Megyek egyet shoppingolni a nagy oromre!!!

Grazie Dio!!!!

4140. renibaba25 (válaszként erre: 4138. - Magicmag25)
2010. jún. 4. 13:47

magicmag gratula

üyi vagy, hogy összejött egy támogatott képzés

hiába na , nem véletlenül alakulnak a dolgok, hol fent, hol lent

2010. jún. 4. 13:32
Sok sok kisbabat kivanok nektek lanyok!!!!!!:D :D :D :D :D :D
2010. jún. 4. 13:32
Lanyok, van egy jo hirem, lemondtak a munkam, tokjo, orulok, hogy nem kell mennem megsem.Viszont kaptam egy masik hivast is...Felvettek a fosulira!Komolyan mondom, csak egy kis egy vees kurzus, de olyannehez bekerulni, mert allamilag finanszirozott es sok a jelentkezo!Szoval ugy orulok!!!!!Jovoheten viszem is nekik a depozitot...Kiraly lesz, csak, hogyan fogom osszeegyeztetni amunkat es a tanulast...Jo kerdes, de amit akarok, azt ugyis megszerzem!Szoval csak semmi panik, eros leanyzo vagyok en, mindent tulelek es megoldok!Haha!:DDDD Ez most tenyleg feldobta a kedvem!!!!
4137. nikol78
2010. jún. 4. 12:21
Nem, nem voltam. Hőmérőzök és a görbe alapján nagyon arra utal. Mutattam egy ismerősömnek is és ő is rábólintott,h igen annak néz ki.
4136. renibaba25 (válaszként erre: 4135. - Nikol78)
2010. jún. 4. 12:18
mondjuk ha már volt peterésed hormon nélkül, akkor az már más kérdés... akkor viszont logikusnak tűnik, hogy várj, amúgy voltál uh-n , hog ybiztosan tudod, volt pé-ed?
4135. nikol78
2010. jún. 4. 12:04
Szia renibaba! Köszönöm! Igen a 4 év már számomra is nagyon hosszú idő. SŐT!! Annyit elértem a barátcserjével,h ebben a hónapban volt peteérésem. Még egy ciklust megvárok és ha nem segít akkor mégis maradnak azok a fránya szurik.
4134. renibaba25 (válaszként erre: 4133. - Nikol78)
2010. jún. 4. 12:01

Szia Nikol üdv köztünk.

szerintem itt elsősorban az is kérdés, hogy menni időt vagytok még hajlandóak kivárni a babára... nekem a4 év nagyon soknak tűnik... barátcsrjét sokan dicsérik, de szeirntem ha komojabb a problémád nem biztos, hogy elegendő az...javaslom hogy beszélj a dokiddal, vagy ha nem győzött meg teljesen a hormonokról, bezsélj másikkal is... több szem többet lát alapon..

én személy szerint bevállalnám a hormot a pé-rés céljából

4133. nikol78
2010. jún. 4. 11:40

Sziasztok! 4 éve próbálkozunk babával, tavaly megcsináltuk a kivizsgálásokat szerencsére minden rendben volt. Kivéve azt, h nem volt tüszőérésem. Írtak fel ínjekciót de egyéb okok miatt a beadása elmaradt. Most újból nekivágtunk! Jelenleg hőmérőzök és kb. 1 hónapja szedem a b. cserjét.

Ti mit gondoltok ez segíthet nekem valamiben vagy mindenképpen a hormonokra kell támaszkodnom? (megjegyzem nem nagyon szeretném)

4132. hnora (válaszként erre: 4128. - Renibaba25)
2010. jún. 4. 11:32

Jól, köszönöm szépen :) Tegnap találkoztam egy régi barátnőmmel, akiről kiderült, hogy szintén babát vár :) December végén-január elején fog szülni, úgyhogy nagyjából veled egy idős :)

Egyébként sajnos dolgozom a hétvégén is, és már most eléggé fáradtka vagyok, remélem hamar letudom ezt a napot...

4131. renibaba25 (válaszként erre: 4130. - Magicmag25)
2010. jún. 4. 11:21
kellemes hétvégét neked is
2010. jún. 4. 11:19

Na,mindegy,abbahagyom az agonizalast es kivasalom az uniformisom, mennem kell delutan dolgozni, most hivtak.

jo szorakozast midnenkinek!

4129. magicmag25 (válaszként erre: 4126. - Renibaba25)
2010. jún. 4. 11:08

Szia Reni,

ertem en,hogy mit mondasz, es szeretnem ha igy lenne. De nem tudom, hogyan fog alakulni. Valahogy soha nem mertemneki megmondani, hogy mennyire szeretem, es talan ez is volt a baj, hogy nem erezte igazan es emiatt fordult el tolem.

Vagycsak egyszeruen azert, mert pasi?Nem tudom. Majdmeglatjuk, teper-e vagy csak szorakozni akart meg egyet utoljara!

2010. jún. 4. 11:07
szia Nóri, hogy smint vagy ma?
4127. magicmag25 (válaszként erre: 4125. - Hnora)
2010. jún. 4. 11:06

Szia Nora, gondoltam erre is, hogy csak a szex miatt akart tegnap talizni,de mivel nem tortent semmi, igy kivancsi leszek fog-e meg jelentkezni.Amugy kellemes este volt, filmet neztunk es jegkremet ettunk, haha!

Te, probaltam nezelodni mar, de megmondom oszinten, meg nem vagyok kepes ra.Meg tul friss nekem ez az egesz, nyitott vagyok, de azert ez meg annyira friss,hogy inkabb elmegyek a gymbe, vagy uszni, mintsem kimozduljak, pasinezobe:D

En megmondtam neki, hogy neki kell eldontenie, hogy mit akar, en nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen!

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook