Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)
Ezt nem tudom pontosan... azt tudom, ha a sárgatest hormon kezd csökkeni, csökken az ébredési hőmérséklet is , és akkor várhtó 1-2 nap múlva a mensi is.. Én szépen tudtam követni ezt az ébredési hőgörbémen..
Szerintem is jó konbináció:-) És Titeket nézve jók az esélyek a hosszú távra..!:-)
Sziasztok! Ma egy vizsgával kevesebb maradt, így most kényeztetem magam egy kis fórumozással..:) Húzós 7végém volt, pénteken ballalgás a suliban, ahol dolgozom, szombaton Algyőn lagziztunk barátnőm esküvőjén, tegnap pedig nagy családi szülinapi ebéd volt.. mindemellett ma vizsgám. De sikerült.
Visszaolvastalak Titeket, Reni boldog szülinapot!!
Hangucita, ezek jó jelek, nekem is ezzel kezdődött, és először nállam is párom vette észre, a mensi időpont előtt már kb 10nappal..
Magicmag: Nagyszerűen kezeled a helyzetet, kívánom h úgy alakuljon, ahogy Neked a legjobb.
Egyébként én nyilas vagyok, a párom vízöntő, a baba pedig bak "jelölt" (jan.17), de ha picit késik, akkor már ő is vízöntő lesz..:-)
köszi..
amúgy utólag rájöttem, hogy nálam a mellfájás volt a babás jel, gyakorlatilag a pé-és a menstruáció időpontja között végig fájt, kellemetlen volt... nem is tudtam hason aludni, még panaszkodtam is:)
ugyhogy megy a drukk, remélem nálad is ez van
Szia :-) szorítok, hogy baba miatt nőttek a melleid :)
Nagyon jó volt a lánybúcsú,örülök, hogy ilyen szupi barátnőim vannak :-)
Jó edzést!Így van és ez amit írtam így is marad!:)))
Emelt fővel járjál mert megteheted és ki is érdemelted!:))
Amúgy visszafogadnád ha vissza akarna menni?Vagy ebbe nem gondoltál bele még?
Haho csajok!! Eloszor is boldog szulinapot Reni!
Orulok hogy jol alakulnak a dolgok mindenkinel, szuper hir hogy jo volt a lanybucsu, Magdinak szurkolok a ket csikhoz es persze mindenkinek hogy ne jojjon meg!! :)
Nalam a kov. van: a hom normalisan 35.7-8, most 3 napja felment 36.3, ill ma 36. Nem nagyon ertek a hogorbehez ez mit jelent? A ciklus naptar szerint 6-an kene megjonnie de ahogy tapasztaltam+2 nap, igy szerintem 8-an kellene igy meg van egy hetem legalabb! van egy tunet ami lehet PMS, a mellem elegge megnott (a parom eszrevette) es fajdalmas. Mas nincs egyenlore. IzguloK!! jo lenne ha mar jonne a kisbabam!! :) puszi irjatok
"Bátor legyél és legyen önbizalmad ezerrel mert te egy nagyon jó csaj vagy és ő bánhatja hogy ezt csinálta!Hogy pofára esett szegénykém (mármint a hapsi). . . . :))))) "
Ez nagyon, de nagyon tetszik, Gomboc!Koszonom!:D
4 hét az már semmi!Gyorsan itt lesz meglátod!:)))
Akkor mi meg szurkolunk ezerrel nektek!:))
Hmm ez furi!De jó jel!Csináld végig amit kitaláltál és hogy őszinte legyek nagyon ügyes vagy!Így kell ezt csinálni!:))
Bátor legyél és legyen önbizalmad ezerrel mert te egy nagyon jó csaj vagy és ő bánhatja hogy ezt csinálta!Hogy pofára esett szegénykém (mármint a hapsi)....:)))))
Büszke vagyok rád!Csak így tovább!:))
Ja, és én mérleg vagyok :)
És most megyek haza :)
Sziasztok!
Gyors bejelentkezem én is, bár már visszaolvastam a hétvégét és a mai napot.
Örülök, hogy mindenki jól van nagyjából :)
Magicmag jól csinálod, csak előre nézz, és vissza soha!
Gombóc, jó hogy meg tudtátok beszélni a dolgokat a pároddal!
Meronka, nálunk most van egy új kolléganő, aki már első napon egy kicsit beszólt, én meg néztem nagyokat, hogy ezt mégis hogy gondolja, de most még kivárok, aztán ha nem bír magával, akkor majd jól kiosztom.
Örülük, hogy a kismamik jól vannak! Nemsokára én is csatlakozom. Még 4 hét, és belevágunk!
És igen a gólyák fogynak, mivel csak 90 napig őrzi a jeleket a rendszer, én is már többször 100 felett jártam, de most szépen visszacsökkent. Viszont a hétvégén láttam 3-at élőben!
Tudojatok mi a vicces az egeszben?Hogy allitolag meg csak nem is randizott a csajjal!!!!Mert benne van a munkahelyi szabal;yzatban, hogy ket munkatars nem jarhat egyutt, ha igen, egyikojuknek mennie kell. Ezt el is magyarazta nekem elso alkalommal,mikor elmondta a story.Szoval tok gaz ez az egesz, mert emocionalisan szerintem mar joval hamarabb megcsalt, mint mielott megmondta volna, mi a palya.
A tesojaekkal jol kijovok,de most az exem rohadt feltekeny, mert vegul is a keresztfiara fogok vigyazni minden hetfon delutan 1tol este 10ig...De annyira nem erdekel!Nem tudja, hogy mit veszitett!Igenis feltartott fejjel setalok az utcan es ramosolygok minden jo pasira!:D
erős csaj vagy... gratula, hogy jól viselted:)
hamarosan kész leszel egy következő pasira
Ügyi vagy, ne is írj neki, és jobb, ha te is nézelődsz mihamarabb, úgy lesz neked is könnyebb :-)
Még jó, hogy nem vitte az új csaját, de kínos lett volna, viszont ezek szerint a tesójáék szeretnek, és miért ne tarthatnátok a kapcsolatot :-) nem muszály nektek összeveszni... aztán majd úgy is jön új pasi, és lesz új család :-)