Babaprojekt indul!!! (beszélgetés)
Ezt az álmos dolgot én is így tudom... :D
Liszi! Sajnálom, tényleg úgy tűnhetett.... de nem akartam színpadias lenni, sajna a közvetlen környezetemben is van egy pár,aki küzd a babáért :(, és tényleg így gondolom :)
Nah a kedvezmény lassan járna nekem is!:)))
Az álmok valóra válnak ha nem mondják el állítólag!Ha még egyszer álmodsz erről ne mond el senkinek hátha!:)))
Nekem mindig azt mondták ha rosszat álmodok mondjam el mert akkor nem fog megtörténni!
Ha van valami írjál én és szerintem mindenki szurkol és izgul érted!:))))
ÓÓ de jó!Én fél 5-ig dolgozok és elég sok a munka meg még most az albérletet is intézem!Kicsit már fáradt vagyok és még holnap délelőtt is dolgozok!:((
Gyógyulj meg minél előbb és aztán hajrá!:))
Sziasztok!
Pumbika sajnálom, hogy most nem jött össze. Fel a fejjel, hisz a következő hónap új reményeket tartogat! Egy egy kicsit színpadira sikerült, de akkor is így van. :)
Renibaba! Az én tesztem is egy csíkos lett. Tegnap vettem, hogy majd jövő héten megcsinálom. Azt álmodtam, hogy két csíkos lett, így reggel rögtön megcsináltam. Az álmok nem mindig igazak. Már kezdem elhinni, hogy az álom egy jel. Valószínűleg a tudat alattim dolgozik.
Ha továbbra sem jön meg,a hét elején megint tesztelek.
Lassan kedvezményt kellene kérnem a gyógyszertárban! :D
Dolgozok hát :) elég sok a meló ráadásul...de nyomom folyamatosanj, viszont ma csak 1-ig vagyunk, úgyhogy ahogy a párom mondaná kismama műszak van :D
Amúgy nem, nem vagyok elkeseredve... nem is lehetek 3 hónap után, pláne, hogy szinte folyamatosan gyengélkedem, és különben se panaszkodjak, hisz van aki évekig küzd egy babáért... majd összejön, most az első, hogy teljesen egészséges legyek, aztán peteérés, és hajrá, mehet a hancúr :D
De nem vagy elszontyolodva ugye?
Én meg dolgozok de nincs kedvem mert esik az eső!Ez ilyen gyerekcsinálós nap vagy dvd-zésre alkalmas nap!:))))
Te dolgozol?
Szép jó reggelt!
Semmike, ömlök két napja :D
pontosabban :(
sziasztok,
a múltkor a neten angyalkártyáztam, sose szoktam,de akkor kivételt tettem, kihúztam a türelem kártyát...:)mely azt írta legyek türelmes ,gondoljak arra amit szeretnék, képzeljem el nyugodtan előbb utóbb valóságos lesz
azt írta még, hogy nem az idő a legnagyobb ellenségem
valószínű, hogy én magam, mert mindig aggódok, hogy mikor leszek már terhes...
igazad van... annyira nem is szonytolodtam el,
csatlakozok hozzád a figyiba, na meg nem fogok stresszelni, hogy merjem, vagy ne vállani amillánói kirrucanásunkat
csak mostmár akkor jöjjön mg minnél hamarabb, hogy kezdődhesen egy új hónap
Sajnálom :(
Azért ha nem jön meg, 1-2 nap múlva reggeliből is próbáld meg.
na csak egy csikosat pisiltem:(
túl szép is lett volna az ezső próbálkozós hónapban
Passz...
Nekem mindig mártogatós volt.
értem, még várok egy kicsit...
azért jutottam arra hogy mégis ma tesztelek, mert holnap este buli, aztán apárom hajnalba elutazik, estér eérkezik meg aztán megyünk a szülőkhöz buli, és ottalvás, igy csak hétfőn lennénk nyugodtan együtt hogy megmondjam neki ha van mitt, na és ha nincs akkor a hétvégén még alkoholt is iszok:)
te teljesen biztosnak érezted a teszt eredményét, úgyértem, hogy nem kételkedtél, hogy esetlek farcs pozitiv?
én tinédzser koromban megjártam...
Szia renibaba!
Nekem 25-ös érzékenységű tesztem volt, a nemvárt után 1 nappal teszteltem, akkor lett olyan, amilyet az adatlapomon látsz.
Mikorra nem várod pontosan?
gyomoridegem van...
a teszten egyébként azt irja, hogy anemvárt előtt négy nappal már lehet vele tesztelni 20-as érzékenységű