Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba vagy ciszta? fórum

Baba vagy ciszta? (beszélgetés)

1 2
2012. febr. 16. 15:39

Sima uh-on voltál?

Ajánlom a 4D-s uh-ot...

Debrecenben nem régen voltam 5 ezerért, 1 órás... és full családias, csak veled foglalkozik a doki és nagyon alapos... Nem baba miatt mentem, csak sima nőgyógyászati vizsgálat miatt, de megérte!

10. Bcicus (válaszként erre: 9. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:34

Igen ugyan olyanokat produkálhat. Nekem nem volt, de ismerek akinek volt.

Mondjuk nekem akkor sem volt tünetem mikor terhes voltam:)

2012. febr. 16. 15:22
köszönöm lányok a bíztatást, nem merek reménykedni, nehogy csalódás érjen...de valahol nem hagy nyugodni természetes módon. Mindenképpen írok Nektek mi volt! Egyébként hcg termelő cisztátok volt már nektek vagy a környezetetekben vkinek? Az is olyan tüneteket produkál mint a terhesség?
8. Hancsi24 (válaszként erre: 6. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:19

Nyugi, menj el a dokihoz aztán majd kiderül.Én drukkolok:)

Aztán majd írd meg, hogy mit mondott pénteken a doki:)

7. mkriszti81 (válaszként erre: 6. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:16

na mondjuk ezt nekem akkor sem mondta senki sem, amikor egyértelműen babás voltam...

jövő héten menj el másik dokihoz

2012. febr. 16. 15:13
Hát nagyon reménykedem én is, de ebben a dokiban a bizamam kicsit megingott már, mert egyértelműen kizárta a babát...igazából kb 2 perc volt az ultrahang, kicsit az volt az érzésem, hogy ránézett a csíkra látható volt, de nem olyan erős mint a kontrollcsík és már akkor közölte hogy szerinte ciszta. Most péntekre kértem időpontot egy másik dokinál is :-) hátha...a gondom nem is az volt, mert ha nincs baba, akkor nincs baba, de ő az otrvaos, ha lát rá akár 1 % esélyt akkor miért nem mondja, hogy ne igyon addig alkoholt, ne szedjen gyógyszert, ne emelgesse a kisfiát...tehát ő tök kizárta..
5. Hancsi24 (válaszként erre: 1. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:08

Szia!

Szerintem menj el dokihoz jövő héten még egyszer vagy oda, akinél voltál vagy másikhoz. Lehet, hogy csak picike és még nem látta a doki!

Én a helyedben ezt tenném.

4. rekuczy (válaszként erre: 1. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:07
szia szerintem baba csak meg tul kicsi hogy az orvos lassa nem mondta hogy menjel vissza kesob. Es hallotam olyat akinek a baba melet ciszta is volt
2012. febr. 16. 15:07
Az ismerösöm cisztája lassan megszületik!! Szerintem baba!!
2. Bcicus (válaszként erre: 1. - Gamelcsi)
2012. febr. 16. 15:06
Lehet ciszta és baba együtt, delehet csak ciszta vagy csak baba is. Keress egy profi uh helyet ahol jobb géppel tudnak megnézni.
2012. febr. 16. 15:02
Hétvégén vasárnap pozitívat teszteltem, 2 napja voltam dokinál, azt mondta egy 3 cm-es cisztát lát...:-( baba nincs. Nem értem, a mellem nőtt, a pulzusom az egekbe, és ami a legfontosabb, hogy egész múlt héten full negatívak voltak a tesztjeim, pénteken kellett volna megjöjjön, erre vasárnapra pozitív lett. Tudom, hogy van olyan ciszta ami hcgt termel, ritka ugyan, de van, de pont akkor kezdi el termelni a hcgt mikor meg kéne jöjjön?? Gyógyszert nem szedek, attól nem lehet. És napról napra erősebb a csíkom...Volt már vki hasonló helyzetben? Lehet ciszta és baba együtt?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook