Debrecenben nem régen voltam 5 ezerért, 1 órás... és full családias, csak veled foglalkozik a doki és nagyon alapos... Nem baba miatt mentem, csak sima nőgyógyászati vizsgálat miatt, de megérte!
köszönöm lányok a bíztatást, nem merek reménykedni, nehogy csalódás érjen...de valahol nem hagy nyugodni természetes módon. Mindenképpen írok Nektek mi volt! Egyébként hcg termelő cisztátok volt már nektek vagy a környezetetekben vkinek? Az is olyan tüneteket produkál mint a terhesség?
Hát nagyon reménykedem én is, de ebben a dokiban a bizamam kicsit megingott már, mert egyértelműen kizárta a babát...igazából kb 2 perc volt az ultrahang, kicsit az volt az érzésem, hogy ránézett a csíkra látható volt, de nem olyan erős mint a kontrollcsík és már akkor közölte hogy szerinte ciszta. Most péntekre kértem időpontot egy másik dokinál is :-) hátha...a gondom nem is az volt, mert ha nincs baba, akkor nincs baba, de ő az otrvaos, ha lát rá akár 1 % esélyt akkor miért nem mondja, hogy ne igyon addig alkoholt, ne szedjen gyógyszert, ne emelgesse a kisfiát...tehát ő tök kizárta..
Hétvégén vasárnap pozitívat teszteltem, 2 napja voltam dokinál, azt mondta egy 3 cm-es cisztát lát...:-( baba nincs. Nem értem, a mellem nőtt, a pulzusom az egekbe, és ami a legfontosabb, hogy egész múlt héten full negatívak voltak a tesztjeim, pénteken kellett volna megjöjjön, erre vasárnapra pozitív lett. Tudom, hogy van olyan ciszta ami hcgt termel, ritka ugyan, de van, de pont akkor kezdi el termelni a hcgt mikor meg kéne jöjjön?? Gyógyszert nem szedek, attól nem lehet. És napról napra erősebb a csíkom...Volt már vki hasonló helyzetben? Lehet ciszta és baba együtt?