Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
akkor jó! visszaolvastam, és hát lehet, kicsit nyers voltam... és hidd el, ez az ő korában normális. a férjem 24 éves volt, mikor összejöttünk (én 15). a pasik 30 körül érnek be...
mért lennél fekete bárány? ezt nem értem
engem nem béntottál meg :P
:). nekem konrkéten este auzt mondta hogy hibát követtünk el hggy nem védekeztünk
na most én lettem a fekete bárány tuti... :( nem akartam senkitsem megbántani!!!!!!!!!!!!
Annak idején? Hát bonyolult a történet! A szíve mélyén tuti!
Hát igen.. Próbálok én is ezzel vigasztalódni! Még akkor is fiatalabb vagyok 30 évvel mint Fehér Anna!
Már 28 :)
Az a párom akitől anno terhes voltam 25 volt
azért azok más idők voltak... :D
Apukám 22 volt mikor születtem és nagyon akart engem :)
ne lepődj meg! az lenne a meglepő ha valóban igazán akarná...
Milyen furcsa nem? Az emberek csak néznek majd, és még nem látnak semmit, de én tudom, hogy ketten vagyunk és valaki növekszik odabent. :)))
Nha sétálok egyet, mert nagyon levegőzni akarok. Unom magam a négy fal között. :)
:D én már 18 évesen szívesen szültem volna. nekem fiatal anyukám van, így tudom, hogy az mennyire zseniális. ő 21 éves volt, mikor én születtem. remek dolog!
Majd a Te párocskád is fog, nyugi! Nálunk nagyon-nagyon akarja a párom :) Kiokosítottam a női témákban
Szerintem is! Jobb mintha majd akkor szülnénk mint Fehér Anna
hm... nálunk is voltak meccsek. miután azt mondta, legyen baba, úgy terelt, hogy nem akart együtt lenni velem. nyilván azért mert betojt. neked legalább nyiltan megmondta.
amúgy 34 lesz, és majd 10 év után jutott ide.
pontosan, nektek legalább a párotok is örül neki...
Ez marhaság! Szerintem a legjobb korban vagyunk! :)
Olyan sokat írtatok, nem tudom visszaolvasni!
Kivel mi újság?
tudod én mennyire szeretnék nagy pocival járkálni? :). ne foglalkozz másokkal csak magaddal
Szerintem manapság is teljesen normális dolog 24 évesen szülni! Miért néznének már lenézően? Ugyan már! Elárulom: én most sem nézek ki többnek mint 18! Kislányos vagyok és nem érdekel más véleménye! Szépen gyűjtögetem a pénzt a perselyemben a babára, hogy ne a szüleim és a párom teremtsen mindent elő a babára, hisz a gyes úgy sem lesz sok
Büszke is vagyok, csak nem akarom, ha esetleg nagy pocakkal végig megyek az utcán bárki is lenéző tekintetet vessen rám, hogy húúú, ez is járhatna az egyetemre, erre "felcsinálták".
Fogalmam sincs, hogyan magyarázzam el amit érzek. :D
Tudatni akarnám a világgal, hogy nem, nem egy közbe jött babáról van szó, hanem igen is tervezett volt és ő tesz a legboldogabbá a világon.
Ne foglalkozz vele, te szeretnéd az a lényeg, lehet irigykedik nem?
Én nagyon-nagyon fiatalon akartam anya lenni!!! Erre 17 évesen se menstruáltam még, majd ugye sajnos 2 vetélésem volt, lelki válság, miegymás.. Most is fiatal vagyok, de még fiatalabban akartam először anya lenni!
Wanda, nyugodtan legyél büszke magadra! :) Ez totális butaság, amit az ismerősöd mondott
További ajánlott fórumok: