Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

22649. kilitie (válaszként erre: 22645. - Esther78)
2011. szept. 5. 15:58
Szia kedves druszám! Hát nem semmi azért ez az orvos. Azt hiszem erre szokták mondani, hogy a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal. Reméljük tényleg nem a babával van gond. Átérzem a helyzetedet. Nekem egy hétvégét kellett várnom, hogy megtudjam mi a helyzet. Remélem neked csak jó híreket mondanak. Szorítok ezerrel! Puszi: Eszti
22648. krizsanevi (válaszként erre: 22645. - Esther78)
2011. szept. 5. 15:51
Jáj, akkor nem lettél sokkal okosabb. Reméljük a legjobbakat és vigyázz nagyon magatokra.
22647. esther78
2011. szept. 5. 15:47
Egyébként meg az orvos hív vissza hetente vizsgálatra, és minden héten csináltat ultrahangot.
22646. esther78
2011. szept. 5. 15:46
Holnap reggel megyek ultrahangra.
22645. esther78
2011. szept. 5. 15:46
Sziasztok! Hazaértem az orvostól. Nem mondott semmit, ráadásul kettőig volt ultrahang, mire bejutottam az orvoshoz már régen elmúlt két óra. Azt mondta hogyha vetélés lenne akkor jobban véreznék, de meg se vizsgált, meg annyit mondott még, hogy a túl sok ultrahang se tesz jót. Nekem mindegy, akkor miért nem mondja meg ultrahang nélkül, hogy megvan-e még a baba vagy nincs. De azért megkérdeztem, hogy attól hogy nem vérzek nagyon és nem görcsölök még lehetett-e vetélés erre azt mondta hogy igen. Akkor nem értem hogy miről beszélt!!!
22644. kilitie
2011. szept. 5. 15:20

Sziasztok! Hát aszt hittem békés, jó hírekkel teli napsütéses világba ébredek! Tévedtem. Pedig a tegnapi műszak után jól jött volna.

Dadini! Ölellek! A többiek már mindent elmondtak. Bárcsak tudnánk neked segíteni.

Böbe! Ugye-e ugye??!! Te is érzed, hogy nem szabad, szóval tényleg nagyon vigyázz magatokra. Most nincs az a munka ami fontosabb a család legifjabb tagjánál.

Kormorander! Én a helyedben a sikertelenség nyugalmával azért csak próbálkoznék...hátha még is. Csak próbáld meg nem beleélni magad! Jó mi? Ezt én mondom, aki 2 hete tüneteket produkál... Hát de azért a földön állok, nehogy nagyot zuhanjak.

Drágáim! Én vagyok szerintem itt a legfiatalabb, de most megpróbálok bölcs lenni, aztán akinek nem tetszik az hagyja figyelmen kívül a hozzászólásomat. Ez a fórum nem azért van, hogy támogassuk egymást? De igen! Két közös vonásunk van: mindannyian babát szeretnénk, és mindannyian hatalmas pofont kaptunk az élettől. És együtt próbáljuk újra építeni az álmainkat. Ne bántsuk már egymást! Az internet az egy veszélyes műfaj. Egy hozzászólásnál nem halljuk a hangsúlyt, nem látjuk a mimikát, és így nem mindig az jön le amit a hozzászólás írója valóban akar. Szerintem Derya nem akart senkit bántani. Neki biztosan ez a stílusa, nem babusgat, nem cicázik kerek perec kimondja amit gondol. De ez nem baj, ilyen emberek is kellenek. És ha hallottuk volna a hangsúlyt biztos vagyok benne hogy másként érzékeltük volna ezt a beszélgetést. Ő is küzd! Ugyanazért amiért mi! Fogadjuk el ilyennek, és támogassuk őt is, mint egymást.

És kedves Derya! Te se haragudj Nanára. Ideges. Én is az lennék az ő helyében. Gondolj bele milyen frusztráló, hogy baba sincs és hogy 50 párnapos ciklusai vannak. Én már két nap késénél idegroncs vagyok. De ugyanakkor igazad van, nem kell leordítani a másik fejét. De hát emberek vagyunk és néha az érzelmeink erősebbek. Szóval kérlek titeket ne bántsátok egymást. Se ti ketten, se mindenki Deryát.

Napzuhi! Hajrá! a Három magyar igazság ezt szokták mondani!

Andika! Hova tűntél??????

Meganova, Rubi, Krizsanevi és többiek, puszi nektek is

22643. kormoranmadar (válaszként erre: 22642. - Napzuhany)
2011. szept. 5. 15:00

szia, végre itt vagy, már nagyon aggódtam érted!

Én csak az én érzésem szerint vagyok tej és talán tojás érzékeny, de hallottam olyat, hogy okozhat vetélést, ha nem tudsz róla és mégis eszed a liszt-tej-tojás, egyéb allergizáló ételeket. Bár lehet, hogy ez csak egy legenda, mert az orvos is a te véleményedet osztja. Mindegy, legalább megtudom az igazságot.

22642. napzuhany
2011. szept. 5. 14:49
Sziasztok! Itt vagyok végre, és most bár kicsit magas ösztrogénnel: 70, de indul a 3. inszemináció. Kormorán: én tej-tojás érzékeny vagyok és azt mondták, hogy ez nem okoz vetélést, magzatelhalást.
22641. Böbe071
2011. szept. 5. 14:15
sajnos arra rengeteg a vadbaleset.... csak nincs hir róla. De ez sok most Ugyan az a busz amin tegnap délután ültünk..
22640. Böbe071 (válaszként erre: 22638. - Kormoranmadar)
2011. szept. 5. 14:14

Pihenek ) Nagyon aranyosak vagytok hogy törödtök velem Kicsit sokkolt most egy hir::: [link]

EZZEL A BUSSZAL JÖTTÜNK TEGNAP........MA MEG..

22639. krizsanevi
2011. szept. 5. 14:09
Ne küldözgess nekem jeleket! Kösz!
2011. szept. 5. 13:48

Sziasztok Lányok!

Voltam ma a gasztroenterológián, mert most nem hagytam, hogy lerázzanak az orvosok, mert tuti évek óta laktózérzékeny vagyok, de valahogy egy orvos sem akart eddig beutalót adni. Mondtam a főorvosnak, hogy mi van ha emiatt ment el a babám, de úgy nézett rám, mintha hülye lennék. Azt mondja, hogy nem hallott még olyan esetről, amikor összefüggés lett volna a vetélés és a laktózérzékenység között. Pedig szerintem ha én nem érzem jól magam a bőrömben, akkor a baba sem érzi jól magát a bőrömben.

Nana drága, a múltkor a parázs vitát kiváltó hozzászólásodra írtam, hogy 3 év, 3 orvos és 1 elvesztett baba kellett a laktózbeutalóhoz, de akkor nem írtam le, hogy szó szerint kisírtam a beutalót. Az orvosom csak annyit mondott, hogy a meglévő betegségem karban van tartva, nem indololja a vetélést és ezzel viszlát. Én meg sírva fakadtam, hogy ennyi, és meg sem nézzük, hogy mi okozta? Annyira kiakadtam, hogy elővett egy labor beutalót, ez még itt x-elős fajta, szinte az összes vizsgálatot bex-elte és adott egy laktózbeutalót is. Ha csak ennyi kell ahhoz, hogy kivizsgáljanak, én élek a lehetőséggel legközelebb is, akármelyik orvosnál. Ezt is bevetheted, hátha bejön.

Csütörtökön csinálják a terheléses vizsgálatot, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Amúgy most lesz pé-m, de annyira kiábrándultam a sikertelenség miatt, hogy már nem tölt el izgalommal a várakozás, hanem inkább a kétségbeesés a jellemző. Félek, hogy ez megint egy sikertelen hónap lesz és csak száll az idő, ami nagyon kevés, a baba pedig még nem akar velünk lenni. A kisfiamra is éveket vártunk, mi van ha most is ennyi idő kell?

Böbe drága, te egy örökmozgó vagy, ehhez nem fér kétség, de tényleg még ennél is jobban vegyél vissza a tempóból. Az szerintem még mindig sok, hogy kitakarítottad a társasházat. Pihenj kérlek!

Dadini, nagyon sajnálom. Valamiért az Isten neked ezt a rögös utat jelölte ki ahhoz, hogy anya lehess. De hidd el, megadatik neked is az anyaság és akkor a legjobb anya leszel, mert meg fogod tudni becsülni az életet, amit olyan nehezen adtál. Légy erős, ölellek!

Napzuhi, miért nem írsz már? Gyere és mondd el azt is, ha magad alatt vagy, csak gyere! Puszi, várunk!

Esther, remélem jó hírekkel jössz estére!

Puszi mindenkinek!

22637. krizsanevi (válaszként erre: 22624. - 5b73f4efa8)
2011. szept. 5. 13:20
Hagyd, nem érdemes.... ;-)
22636. b811bb9973 (válaszként erre: 22635. - Böbe071)
2011. szept. 5. 12:26
Ez természetes h elfáradsz ....azért az tényleg nagy baba lenne :-)!!!!Pihenj sokat!!❤❤puszi
22635. Böbe071 (válaszként erre: 22632. - B811bb9973)
2011. szept. 5. 12:18
Jol vagyok drága. csak nehezebb mint gondoltam.( Nagyon hamar fáradok. unokanővéremmel taliztam hétvégén Ő is félt főleg ekkora gyerekek után nehogy tényleg be jöjjön az 5kg -s baba Ahogy anno az öreg dokim jósolta..
22634. b811bb9973 (válaszként erre: 22629. - Böbe071)
2011. szept. 5. 12:09
Köszi Böbém❤ helyettem is jót mondtál!!!:-D
22633. b811bb9973 (válaszként erre: 22630. - Esther78)
2011. szept. 5. 12:08
Esther megy a drukk ezerrel ❤❤❤!!!!!!:-)
22632. b811bb9973
2011. szept. 5. 12:07

Nana❤ mi van veled???Megjött azóta nem tudtam jönni mert a hétvége zsufi volt??

Tényleg Napzuhi❤ is régen írt már???

Böbe❤ hogy vagy?Vigyázz magatokra!!

A Mi Meganovánk❤ mi is lenne itt velünk ha nem lennél!!!

Puszilok mindenkit CUPP!!!

22631. Böbe071 (válaszként erre: 22630. - Esther78)
2011. szept. 5. 12:07
Szegénykém.. Veled leszek / leszünk Légy erős! Puszillak
22630. esther78
2011. szept. 5. 12:06
13 órától rendel a dokim. Lassan öltözök és megyek. Drukkoljatok nekem. Bár így érzésre már nincs meg a baba.
22629. Böbe071 (válaszként erre: 22627. - B811bb9973)
2011. szept. 5. 12:06
amen)))))
22628. Böbe071 (válaszként erre: 22615. - 5b73f4efa8)
2011. szept. 5. 12:05
Okés! Ma annyi volt h végig takarítottam a társasházat és pihi. Most néztem végig a 3 kedvenc filmem) Igazad van érzem én is nem ugy van mint rég... Akkor anno még a Mátrát is megmozgattam Most hamarabb fáradok
22627. b811bb9973
2011. szept. 5. 12:05
Én lemaradtam ki kritizált kit??Mi ez a parázs hangulat?Én nem vagyok pap de azt kívánom h legyen béke :-)!!!
22626. Derya (válaszként erre: 22624. - 5b73f4efa8)
2011. szept. 5. 11:48

én nem kritizáltam senkit, és megkérlek, hogy ne rágalmazzál te se, meg krizsanevi sem. légyszíves idézzed a kritizálásomat, ha már kijelented, hogy tettem ilyet.

ezenkívül nem szóltam se hozzád, se krizsanevihez, Ti éreztétek úgy, hogy muszáj az én (egyébként nem hozzátok írt) hsz-emre reagálnotok.

és szépen kértelek mindkettőtöket, hogy hagyjatok békén.

egy szót nem szóltam hozzátok önszántamból.

ha egyetértetek, akkor fejezzük be ezt a vitát.

22625. 5b73f4efa8
2011. szept. 5. 11:48

Andika, Napzuhi, mi van Veletek? Pumika? Jucc?

Hol vagytok: Mi újság? Többiek...?

22624. 5b73f4efa8 (válaszként erre: 22614. - Derya)
2011. szept. 5. 11:43

Szerintem aki támadó kedvében van, az te vagy, és nem a Krizsanevi.

Ritka ember típus az, akivel nem találom a közös hangot, de te ezen kevesek közé tartozol.

Itt mindenki törődik a másik lelkével, ez a fórum erről szól. Nem pedig arról, hogy kritizáljuk a másikat. Aki ezt nem tudja felfogni, sajnos nem ebbe a fórumba való.

Nem arról van szó, hogy gügyögjünk egymásnak, de nem is arról, hogy még jobban lelombozzuk, mint amikor idejött. MEGÉRTÉST VÁRNAK, NEM KRITIKÁT!!!

22623. krizsanevi (válaszként erre: 22603. - Dadini)
2011. szept. 5. 11:37
Nagyon rendes az orvosod tényleg, bízz benne. Szívből kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaid!
22622. 5b73f4efa8 (válaszként erre: 22603. - Dadini)
2011. szept. 5. 11:37

Igen Ő egy talpig orvos!

Ő az embert látja, a testi-lelki problémáival, és nem egy tömött pénztárcát.

Vele biztos sikerül valamire jutni!!!!

Örülök, hogy ilyen is van, ebben az anyagias, lelketlen, embertelen világban!!!

Fel a fejjel, azt hiszem vele megtalálod az alagút végét!:-)))

22621. 5b73f4efa8 (válaszként erre: 22598. - Dadini)
2011. szept. 5. 11:31

Drága Dadini!

Elhiszem, hogy rettentő csalódott lehetsz most, és minden okod megvan rá.

De ahogy majd telik az idő, úgy értékeled át a dolgokat.

Lehet, hogy tényleg végképp kiábrándulsz az egészből, de az is lehet, hogy még erősebb leszel, és még sokkal nagyobb vehemenciával fogsz nekilátni a projektnek.

Ha az utóbbi mellett döntesz, akkor egy átfogó kivizsgálást kérj mindenképpen.

Akárhogy is folytatod az életedet, én nagyon sok sikert kívánok Neked!!!!

22620. Derya (válaszként erre: 22619. - Krizsanevi)
2011. szept. 5. 11:31
már épp ideje volt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook