Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Köszönöm! :) Igen, már alig várom, hogy látványosabban pocakoskodjak. :)
Bizony, nemsokára meg lesz a 4.hónap is. Kezden elhinni, hogy most nem lesz gond. S jó érzés volt látni, hogy jól érzi magát a kincsen oda benn. Én pici erős büszkeségem :)
Neked jobbulást, mihamarabb gyógyulj meg! :)
:) akkor jól érzi magát oda benn. :)) akkor szép erős, energikus kislány lesz. :)))
Köszönöm szépen a jókívánságokat! :)
Sziasztok Csajok!
Nem vagyok túl aktív mostanában, de azért olvaslak titeket!
Remélem, hamarosan bővül a pocakosok tábora, drukk!
:-)
Zsani, örülök, hogy minden oké, csak így tovább!
Jucc, átérzem a csípőfájásodat, nekem is van, sőt, még a derekam is. Éjszakánként vacakul alszok, vagy nem is alszok :-(
A kívánósság? háát, azt hiszem, ha elmesélném a délutáni "menüt" mindenki rosszul lenne :-D
Tegnap voltam a védőnőnél, eddig 8 kg-t híztam:-( szerinte nem gáz, de majd kíváncsi, hogy mi lesz karácsony után..:-) hát én is..:-)
Andika, jobbulást nektek! Remélem, hogy csak átmeneti ez az állapot, és nem tart ki a várandósság végéig!
Csak óvatosan a melóval!
Szopipárnát vettél már? Nekem ma hozta a férjem, 3500 ft.-ért vettük, nagyon szuper, ha érdekel szívesen elküldöm az elérhetőséget. A vasárnapi börze Szolnokon lesz, remélem lesznek klassz dolgok!
Én még mindig dolgozok, de már nagyon unom, de januárig még szeretnék azért menni.
Kedden megyünk dokihoz és végre láthatjuk a mi kis drága Lillánkat.
Próbálok sűrűbben jönni, bár ez mostanában nem nagyon sikerül, de ha már nem dolgozok majd, akkor állandóan itt leszek :-)
Szép estét! Puszi mindenkinek!
Pld: én biz teát tudod mit főzök? JA ANDIKA KÖMÉNYMAG TEA!!!! Szélhajtó!!!
Na szoval) kertben van menta ,agszáritottam Van a ház előtt hársfa azt is) és a hegyen szedtük apro bojtorjánt AZ az amelyiknek sok kis bogánycsa van
Sziasztok!
Ezt most találtam: Valaki ismer /használ(t)ja ezek közül valamelyiket?
Ha késlekedik a baba - hogyan segíthet a homeopátia?
A meddőség szerte a világban számtalan elkeseredett családot sújt. Európában a párok 12-16%-a meddő, Magyarországon szerény becslések szerint is 100-150 ezer családot érint ez a probléma.
A nő életét az első menstruációtól a menopauzáig 35-40 éven keresztül ciklusos változások kísérik végig, melyek legfőbb jellemzője a szokásos esetben 28 naponta jelentkező, 4-5 napig tartó méhűri vérzés. Ezeket a változásokat egymással szoros együttműködésben lévő hormonhatások okozzák, melyekért a köztiagyban elhelyezkedő hypotalamusz és agyalapi mirigyrendszer felelős. Ez a központi szabályozórendszer "karmesterként" irányítja a petefészek kétféle nemi hormonjának, az ösztrogénnek és a progeszteronnak a termelését. Szabályos, 28 napos menses esetén nagyjából a ciklus 12-14. napján van tüszőérés, tehát ezek azok a napok, melyeken a nő legnagyobb valószínűséggel teherbe eshet.
Jogos tehát a kijelentés, hogy egészséges párok esetén is csak havonta 20-25 százalékos eséllyel fogan meg egy baba, de ha másfél-két évnyi rendszeres, védekezés nélküli házasélet mellett terhesség nem jön létre, indokolt a meddőségi kivizsgálás, természetesen a pár mindkét tagjánál.
Ha a terméketlenség hátterében kizárhatóak a szervi betegségek, akkor a hormonrendszer finom összehangolásában segíthet a homeopátia.
A Hormheel nevű komplex készítmény a szervezet öngyógyító képességét serkenti ezekben az esetekben, és jó hatással lehet a nem szervi eredetű vérzészavarok kezelésében is.
A petefészek hormonok higításából készülő homeopátiás Folliculinum és Luteinum a ciklus megfelelő napjain adagolva helyreállíthatja a megbomlott hormonális egyensúlyt.
Ha a probléma a "karmester-szerepet betöltő" központi szabályozórendszerben van, akkor a Prolaktinum, vagy a Testosteronum jelentheti a megoldást.
Néha ez a terápia önmagában is elégséges, máskor azonban ki kell egészíteni a páciens alkati szerével.
Jaj te drága!!! Hát ilyent irni!!! Megkönyeztem KÖSZÖNÖM) Én is a lehetőlegjobbakat és csoda szép babaát kivánok neked!
Végülis ez van Nagy most is ahogy ülök szó szerint ugráll!!! A kis lány kissé meg is ijedt))Akkorát ugroot a hasamban)
Andika,remélem használ a gyógyszer.
Zárt osztályon van a Pasi????Nem semmi.:(
Sütsz-főzől majd a vendégeknek???
Sziasztok!!!
Köszi aranyosak vagytok,hogy aggódtok értem!♥
Vérvétel eredmény igazából annyi,hogy kicsit emelkedett a F.vérsejt szám,ami simán a terhesség egyik jele is..de lehet enyhe bélgyulladás is akár..
Gyógyszert nem szívesen adna a baba miatt..szval marad a szélhajtó tea,Buscopan,Espumisan..ilyesmik..
UH-os képen Ő is nézte,mondta,hogy hát igen a beleim telis -tele vannak szép nagy gáz- buborékokkal:-(na faca..
Holnap reggel megyek cukiba,párom most 5napot ment reggeltől éjjelig,holnap meg én kelek ki korán mellőle az ágyból..jó sokat talizunk a héten..de most ez van.Kollégája még mindig a zárt osztályon van sajnos,nem tudni mi lett vele 31évesen..ezt teszi a p..nci-mondja a párom:-))!
Van szép családja,3 éves kisfia de neki kellett még egy másik csaj is...hmm..nem is értem én ezt!
Vasárnap vendégek jönnek,megint anyós,testvére(i) és még sokan mások,Köszöntik a páromat.
hipp-hipp hurrá............
Aztán 6 napot megy egyfolytában.......király..
Zsanika írtam a naplódba is,de gratulálok ,szuper hírekkel jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilveszterre már neked is szép nagyocska pocid lesz..már 4.hónap mindjárt:-))!!!
Nanám,Böbém puszika Nektek is!!!
Juccom jobbulást Neked is a csípőfájás ügyből kifolyólag!!!
Szép hétvégét kívánok mindenkinek,most megyek egyet sétálni faterral..előbb hívott mikor lesz az eü.séta:-DDDDDD!Még benézek,millió csók Csajok!!!!♥♥♥
:) A lényeg, hogy akkor egészséges. :)
Én azt mondom, legyen inkább nagy baba, minthogy a fejlődésben lemaradjon.
Azt tudom, hogy senki nem tud egy másik embert pótolni, ez biztos. De talán hamarabb begyógyul a sebed, főleg ha már Veled lesz a picike. :)
Örülök, hogy jobban érzed Magad. A legrosszabb dolog elveszíteni egy olyan embert, aki nemcsak közel állt hozzánk, de nagyon szerettük. A fájdalom sosem fog elmúlni, de enyhülni fog.
Sok boldogságot kívánok Nektek, és kívánom, hogy csak a boldogság legyen vendégetek! :)
Szia :)))
Hogy érzed magad?
Köszi Drága, kicsit talán javult a csípőm. Az étvágyammal viszont nem bírok, ez van... Iszonyat kívánós vagyok, és persze csak a süti, meg a csoki, egyszerűen nem bírok ellenállni, ez van :)
Natika rengeteget mocorog, van úgy hogy éjjel is megállás nélkül érzem :) Apa megint volt Londonban, hozott neki vásárfiát, annyira cuki, hogy így meglep ilyenekkel :)
Megy Neked a drukk ezerrel!!!
Igen el múlt.3 napig tartott csak.Igaz 4-5 szokott lenni csak.
Már szedem a gyógyszert.Holnap fogy el.Jó lenne ha MOST középidőben lenne a pete,vagyis a 13-14-15-en,mert az hétvégére esik.
Jól vagytok????
Andika! Ugye minden oks Nálad? Majd ugorj be, mit mondott a dokid!
Böbe! Neked is nagy ölelés Mamistól, Apácskástól és Bazsistól :)
Kívánom,h.Babás legyél Rubi :) szorítok!!!
Én most is szedem a Clostylt,de dokihoz nem kell mennem,h.meg nézzen.Ez van.Valami csak lesz.
Sziasztok!!
Meg vagyok én is,nem tüntem el.Itt vagyok :)
Nagyon édi már most a Babád :) :) :)
Remélem mindenki jól van.
Böbikém??Temetést ügyesen át vészelted?REMÉLEM,semmi baj nem volt Veled a szomorúságon kivűl.
Nincs új Kismamink??
Sziasztok!
Most jöttünk meg Uh-ról. Minden rendben van a picimmel. Minden tökéletes. :) 65mm. Kép a naplómba.
Sziasztok))
Puzsim mindenkinek!!
Mami haza ment Sajna ujjabb temetés idős unokatesoja . Ő megy csak. baba jol van a ksi drága))
Hajnalban felébredtem oldalt feküdtem kezem a pocak alatt rendesen éreztem a kis drágát hogy matat)) Apának is odahuztam a kezét Ő is megébredt rá))
Andikám kincsem vigyázz magadra!!
Apácskának is vacakol a gyomra.. begörcsöl és futás de nem megy nek.?( pasz lehet az antibiotikumok..