Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

30059. hana15
2012. szept. 19. 22:49

Sziasztok!

gamelcsi: sajnálom, azt hiszem tudom mit érzel. És igen, biztos azért is csalódás mert hamar összejött mindig. De lehet, majd a következő hónap babót hoz. Tudom, hogy sovány vigasz. Mikor csaltunk és nem voltam még rendbe nem is jött össze és pont ezt éreztem. De mikor rendbe jött a menstruációm össze is jött. Kitartás, sok erőt neked! Szerintem hamar lesz egy pozitív teszt!! :)

hoovirág: sajnálom, hogy így jártál, ez hihetetlen. tényleg nagyon nehéz munkát találni. Viszont sajnos már nem tudsz feljelenteni munkáltatót én úgy tudom, ha terhesen rúg ki. Már nem védi a kismamákat törvény. Eddig ugye, ha már megvolt a kiskönyv nem lehetett kirúgni senkit. Persze nem akarok hülyeséget mondani, ez az utolsó infóm.

westy: gratulálok, szuper hogy így növöget a picurka. Tudom, hogy még aggódsz,ez így is marad egy darabig. De hidd el, el fog múlni.Én már túl vagyok rajta. És most azt hiszem minden rendben lesz. Vigyázz magatokra! :)

kazuthe: ne izgulj, minden rendben lesz! Akár császár,akár természetes szülés lesz. Van barátnőm,akinek ütemezett császára volt, nem lett gond, azt mondta jobban félt, mint amilyen volt.

Mi nagyon jól vagyunk! Már az émelygés is max 5 percet tart egy nap,úgyhogy irtó szerencsés vagyok. Úgy tűnik tényleg minden jól fog alakulni. Én pedig azt hiszem a Világ legboldogabb embere vagyok. Minden vágyam teljesül. Egy kis élet növekszik a szívem alatt,a vőlegényem a legjobb ember,akit csak kaphattam a sorstól.

kisdoca: olyan jó, hogy mindenkihez van egy két kedves szavad. és olyan pozitív hangvételű újra amit írsz.remélem tényleg jobban vagy, nagyon megérdemled :)

Szép estét!

30058. gamelcsi (válaszként erre: 30057. - Bea0124)
2012. szept. 19. 21:40
most mar tenyleg utanajarok! koszonom Nektek!
30057. Bea0124
2012. szept. 19. 20:48
melcsi én is ajánlottam neked a PreMenst én is azt szedtem Noel előtt és most is!Érdemes kipróbálni!Nekem tényleg segített segített rendezni a menzeszt és tuti a babáknak is segített!
30056. Kazuthe
2012. szept. 19. 19:24

Sziasztok!

Nos, remélem hogy megfordul. Bízok a csodában. Nekünk a doki 37 hetet mondott, hogy azután picike az esély arra, hogy megfordul, de azért szemem előtt a példa, sógórnőmnek a szülés előtt pár nappal fordult csak meg, és ő 39 hetesen szült. Pár nappal a kiírt időpont előtt. Na mindegy.

Tényleg olyan jó olvasni, hogy egyre többen vagyunk babásak, hogy hihetetlen. Ráadásul nem sok különbséggel :D Az őszi szél erre fújta a sok gólyát :D

Hoovirag: tényleg be lehetne perelni az előző munkáltatód, aki azért rúgott ki, mert terhes vagy. A mai világba már így is alig találni munkát, és amikor van, az ember fél, nehogy elveszítse.. Ezelőtt meg azért büntettek, ha valaki nem dolgozott. KMK-val még dugyiba is lehetett dugni az embert (közveszélyes munkakerülő volt az olyan ember)... Szörnyű hogy hova jutott ez a világ :(

Párom is keresne szegény, de nem talál. Igaz, hogy szakmája nincs, de ha biztos álláslehetőség adódna, akkor a felsőfokú nyelvvizsgát meg tudná csinálni, és a számítógéphez is ért. Ami a mai világban már nagyon jól jön.... De semmi. A munkaügyibe még tanfolyamra se tudják elküldeni :(

Szóval nem könnyű a mai világba sajnos.....

30055. 3f5c7e70e6 (válaszként erre: 30051. - Westyyy)
2012. szept. 19. 17:53

Nagyon jó! örülök!

Vigyázz magatokra! És reméljük, hogy mi is csatlakozhatunk hozzátok hamarosan!

30054. hoovirag (válaszként erre: 30046. - 3f5c7e70e6)
2012. szept. 19. 17:36
jah kitolás, de mostanában velem mindenki kitol, így már azon fogok meglepödni, ha valaki nem tol ki:) tegnap voltam az itteni munkaügyisnél, aki szerint pereljem be a családot akiknél dolgoztam mikor az ikreket vártam, és kirógtak mert terhes lettem. egy rakat pénzt kaphatnék.... hm de nem tudom
30053. hoovirag (válaszként erre: 30050. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 17:34
hát éppenséggel jó lett volna ott dolgozni. persze nem álmaim állása, de jó lett volna... meg már úgy beleéltem magam.
30052. hoovirag (válaszként erre: 30049. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 17:31
Szerintem bárki szedheti. Az a lényeg, hogy 3 hónap múlva érezhetö a hatása. és ha közben terhes lennél nem szedheted tovább. A gyógyszertárban ha mondod, akkor tudnak adni.Lehet van ellenjavallat de nem tudom mi, a gyógyszertár biztos tudja.
30051. westyyy
2012. szept. 19. 17:30

Sziasztok!

Nicator, Molly, Bea, Katka, nagyon gratulálok!!! Olyan jó, hogy egyre többen vagyunk! Hana, Kazuthe, nektek puszi! :) Dj.Cica, neked pedig a kisbabó megszületéséhez gratulálok! :) Régen írtam, de olvaslak titeket folyamatosan.

Ma vagyok 9 hetes. Tegnap voltam a kombinált teszt 1. részén. Vérvételen + a doki megnézte a picit. Már nagyon izgultam, mert majdnem 3 hete láttam utoljára az akkor még nem babaformájú kis csöppséget. Most már láttam a kis fejét, a köldökzsinórt és a kis szívét, ahogy szüntelenül vert! Olyan boldog vagyok!!!

De azért még mindig félek, szerintem ez nem fog elmúlni egy darabig.

A gyomorégéses émelygés elmúlt szerencsére, de olyan szinten hányingerem van, mintha a torkomból indulna egy gombóc, olyan érzés, egész nap rámtör. :) A munkahelyen még nem mondtam el, de szerintem picit már látszik is a pocim. :) Szóval nem halasztgathatom tovább.

Mindenkinek kitartást kívánok, hiszen látjátok, hogy mennyien várjuk már a mi kis pocaklakónkat és pár hónapja még egymást segítettük és támogattuk lelkileg! Mindenkinek sikerülni fog, itt vannak a pozitív példák. Néha még nem hiszem el most sem, mintha csak álmodnék. A tegnapi UH is álomnak tűnik. Szóval fel a fejjel, sikerülni fog mindenkinek!!!

30050. gamelcsi (válaszként erre: 30045. - Hoovirag)
2012. szept. 19. 17:00
Sajnálom Hoovirág! Remélem nem olyen meló lett volna, amit nagyon bánsz, hogy nem jött össze. De mindenesetre ez tetü húzás volt!! Mondjuk öntsön beléd kis erőt, hogy lehet ilyenek lettek volna mikor nekik dolgozol akkor is....lehet jobb így!
30049. gamelcsi (válaszként erre: 30044. - Hoovirag)
2012. szept. 19. 16:58
barátcserje tabletta, hallottam már de nem ismerem. Bárki szedheti, nincs egyéb hatása, ellenjavallata?
30048. gamelcsi (válaszként erre: 30040. - 3f5c7e70e6)
2012. szept. 19. 16:57

Jaj Kisdoca!

Köszönöm, köszönöm. Fel fogom hívni a dokit már eldöntöttem, inkább nézzen idióta, aggódós tyúknak :-) És tudom hogy nem kéne idegeskedni...de ma ez egy ilyen nap, csak jönnek-mennek a könnyek. Ráadásul a szomszéd lányzóval együtt voltunk terhesek, ő tegnap hozta haza a babáját, nekünk 2-3 hét lett volna még..szóval most rossz, de tudom lesz ez jobb is még!

Ölellek!

30047. gamelcsi (válaszként erre: 30044. - Hoovirag)
2012. szept. 19. 16:55
nagyon kedves vagy, köszönöm. Esküszöm olyan a lelkiállopotom, mintha terhes lennék :-) még ezen is könnyes lett a szemem, hogy vigasztalsz.
30046. 3f5c7e70e6 (válaszként erre: 30045. - Hoovirag)
2012. szept. 19. 16:41
áááááá ne már! Ezt kitolás rendesen. Sajnálom! Én is egész nap az álláshirdetéseket nézem, de itt sincs semmi.
30045. hoovirag
2012. szept. 19. 16:27
Lányok, hát nem is tudom leírni a lelkiállapotom.. tegnap voltam interjún, ahol behívtak holnapra probamunkára.Kérték, hogy milyen ruhában legyek.. ma elmentem megvettem a kért ruhát... alig értem haza a vásárlásból felhívtak, hogy ne menjek holnap mert ma már felvettek helyettem valakit. Értitek esélyt sem adtak, hogy bizonyítsak....
30044. hoovirag (válaszként erre: 30036. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 16:12

Kedves Gamelcsi ne szomorkodj....

Én azért az orvos elött én megpróbálnám a barátcserje tablettát.

A rövid luteális szakasz utalhat sárgatest elégtelenségre, azt a barátcserje jól rendezheti.de tényleg ne szomorkodj, van egy gyönyörü szép kisfiad.:)

30043. Melinda2012 (válaszként erre: 30041. - Kazuthe)
2012. szept. 19. 13:20

Szia!

Nem akarlak megijeszteni de nekem azt mondta a dokim ha a 36.hétig nem fordul meg akkor már nagyon kicsi az esélye.Hát az én lányom bizony nem fordult meg pedig minden nap mondogattam:) neki ugyhogy császár lett a vége de egészséges szép nagylány már.(novemberbe lesz 9 éves).A fiam viszont hüvelyi szüléssel született.(ő 3 éves).Most várom a harmadik babát remélem minden rendben lesz.(10 hetes)Ne izgulj minden oké lesz vigyázz magatokra.

30042. babuci25 (válaszként erre: 30041. - Kazuthe)
2012. szept. 19. 12:27
Ne parázz... Menj el a dokihoz hátha meglepetés ér és mire szülés lesz megfordul. Altatóssal meg nem árthat a beszélni szerintem legfeljebb nem lesz rá szükség...
30041. Kazuthe
2012. szept. 19. 12:23

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy ennyien kismamik lettetek :D

Katka én is emlékszem rád, vigyázz nagyon magatokra, és élvezd ki minden percét a pocakos létnek :D

Ma nézegettem a hétfőn kapott papíromat, és a rövidítéseket, amik rajta vannak, megnéztem mit jelentenek. És valahogy nem klappol valami:

Az van ráírva, hogy KPF(azt hiszem), ami azt jelenti, hogy koponyafekvésű, tehát már fejjel lefele van mint a denevérek. De a doki azt mondta, hogy még mindig ül a kis fenekén, és kényelmesen érzi magát valószínűleg. Akkor most farfekvésű, vagy már koponya fekvésű. Elsején megyek majd ismét dokihoz, akkor rákérdezek, mert valahogy nem igazán értem, hogy akkor most hogy is van ez.

Így is félek a császártól, bár nekem mindegy hogy hogyan jön világra, csak baj ne legyen, erre ma jön a védőnő, és közölte, hogy 37 hetesen, ha még mindig ül, ad beutalót az altató orvoshoz, és akkor ott majd beszélek vele a császárról. Komolyan mondom, egyre jobban félek. Bár nővérem megnyugtatott, ő is félt a 30. hét után nagyon, de ez el is múlt a 36. hét körül neki .

Na mindegy. Majd lesz ahogy lesz, benn úgy se fog maradni, valahogy a világra jön, remélem hüvelyi szüléssel.

Mindenkinek kellemes kismamaságot, illetve babásodást, és kellemes napot.

Este majd még felnézek

30040. 3f5c7e70e6 (válaszként erre: 30038. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 10:09

Drága gmelcsi!

Nagyon szeretnélek most megölelgetni, mert tudom, hgoy mit érzel. hogy ne tudnám?!

Próbálj erős lenni! Most vigyen az tovább, hogy ha rosszul érzed magadat, úgy érzed valami nincs rendben, akkor menj el dokihoz. Lehet, hogy valban van valami és azért nem jön össze. Meg hát ha ezért idegeskedsz az is befolyásolhatja szerintem.

megnéznek és ha nincs semmi gond, megnyugszol, és még célzottabban fogtok majd próbálkozni és egy-kettőre összejön!

kérlek vigyázz magadra!! És ha kisírtad magadat, mert az fontos szerintem, akkor nyugodj meg és meglátod jobban fogod látni a dolgok menetét.

30039. babuci25 (válaszként erre: 30038. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 09:42
Bocs de ha te ugy gondolod gond van akkor az orvos kötelessége megvizsgálni a dolgokat... Kitalálja milyen vizsgálat kell ahhoz,hogy tisztázódjon a probléma elég lehet pl a vérvétel ciklus 3. és 21 napján...
30038. gamelcsi (válaszként erre: 30037. - Babuci25)
2012. szept. 19. 09:34
igen, gondoltam rá, most megvárom holnapig hány napos lesz, erősödik-e a mensi vagy ugyanolyan semmi lesz, mint múltkor.Aztán hívom is, csak...jaj nem tudom! Nem tudom nem-e én aggódom túl, nem-e én figyelem nagyon, nem akarom, hogy túlaggódsnak "tartson". Jaj ez olyan nehéz, csak ilyenkor olyan nehéz...nehéz a lelkem, a szívem, és nem tudom hogy jól látom-e a dolgokat. Vagy normális-e ez az aggódás azután ami Velem/Velünk történt.
30037. babuci25 (válaszként erre: 30036. - Gamelcsi)
2012. szept. 19. 09:27

Ha igy érzed lehet igazad van....

Indulj dokihoz... Lehet nem ártana egy vérvétel ami a hormonokat célozza...

30036. gamelcsi
2012. szept. 19. 09:06
Na azt hiszem engem most kapott el a melypont. Annyit sirtam maar ma. Tudom butasagnak fog tunni, de ugye nekunk mindket kisfiunk elso honapban megfogant, tudom ez borzaszto ritka. majd miutan a masodikat elveszitettuk, azzal vigasztaltam magam hogy legalabb a teherbeesessel nincsenek gondjaim...igazabol mar mult honapban is a veletlenre biztuk, most kifejezettenprobalkoztunk es tegnap megjott. Tudom nem a vilag vege de erzem hogy vmi nincs rendben. Mult honapban alig volt mensi, most meg egy hettel az ovu utan jott meg. Es ez szerintem rovid lutealis szakasznak. Es nemsokara szuletne meg az en kisfiam aki elment kisangyalnak.
30035. gamelcsi (válaszként erre: 30034. - Babuci25)
2012. szept. 18. 21:36
Draga vagy!! :-)
30034. babuci25
2012. szept. 18. 21:29

Melcsi!!!!

Csodaszép:-))

30033. gamelcsi (válaszként erre: 30030. - Babuci25)
2012. szept. 18. 21:18
hat csodaszepnek szamomra csodaszep a kisfiam :-) megnezhetitek a kepeken hogy Ti hogy latjatok. Es igen nekem allatira szorosodott a hasam aztan szules utan pikpak elmult.
30032. dj.cica (válaszként erre: 30011. - Kazuthe)
2012. szept. 18. 21:00

:) köszönöm,megéri,bár ma sem aludt egész nap valami front jön.

Alvás azt a szót nem tudom mit jelent:)

Az jó ha minden rendben,még befordulhat a drága ,ne aggódj:)biztos így kényelmes neki:)

30031. dj.cica (válaszként erre: 30015. - Molly74)
2012. szept. 18. 20:58
Gratulálok neked is,olyan jó olvasni,hogy egyre több kismami van:)
30030. babuci25 (válaszként erre: 30025. - 3f5c7e70e6)
2012. szept. 18. 20:58

Ti hallottatok már olyanról, hogy akinek terheség alatt kissé szőrösebb lesz a hasa, annak gyönyörű babája lesz? Mert nekem kissé megszőrösödött, és tegnap mondta a hugom, hogy az azt jelenti, hogy csoda szép gyerek lesz. . . . Ti hallottatok már ilyenről?

Kazuthe ha jól irtam a nevet...ő kérdezte ezt...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook