Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Köszönöm lányok!! Nagyon kedvesek vagytok!
Most még nem vagyok .... szóval még nem nyomott el az aggódás meg az idegesség, de azt hiszem, hogy amíg nem hallom, hogy dobog a szíve, addig nem lesz nyugtom.
Aztán majd megint a 12. hétig majd a 18. hétig, aztán meg a 20. hét....aztán majd a végén.
Csak most ne legyen semmi baj. Negyedjére már nem tudom, hogy élném túl.
:)))) Jaj de nagyon örülök kisdoca:))) Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!
Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy amíg el nem vetéltem eszembe se jutott, hogy baj lehet a terhességgel. Kisfiamnál persze a vizsgálatok eredményét mindig kicsit aggódva vártam, de most?? Rettegek az uh-tól, ami amúgy élmény volt, amíg az élet jól pofon nem vágott, hogy bizony el lehet veszíteni akit annyira várunk!! Ti is így voltatok/vagytok ezzel?
Én szombaton töltöm a kilencet :-) Jó Neked, hogy már az első uh megvolt, nekem még csak most lesz és nagyon izgulok, hiszen az előző babánál akkor tudtam meg, hogy nincs jó helyen... :-S :-S
Jajj de örülök Kisdoca már ezért is megérte feljönni :-D:-D:-D:-D
Gratula Gratula nagyon bízom benne hogy minden tökéletes lesz.
Hát eléggé sok lehet a Hcg a szervezetedbe ha már most kimutatta :-D
Nekem egyik terhességemnél sem mutatta menzesz kimaradás előtt :-D
Várom a fejleményeket.
Mindenkinek Gratula és tudom nehéz de próbálni kell elhessegetni a rossz gondolatokat.
Kitartást és erőt nektek.
Szia.Én ma léptem be a 8. hétbe, én múlt csütörtökön voltam uhn, de legszívesebben már holnap ott ülnék megint :D
Szia! Ezzel én is így vagyok, bár azt írhatnám már, hogy voltam és minden oké!!! :-S Amúgy mi ezek szerint egyidősek vagyunk ;-) Csak én jövő héten, kilenc hetesen megyek :-)
Ilyen szép tesszttel ez egy stabil terhesség vagy 2 babuci:-) nekem is erős tesztem volt,és 2 babó indult el:-) nagyon drukkolok neked légy erős tudom nehéz,de ne gondolj sokat a rosszra,és veled marad a kicsid 9 hónapig,és makk egészséges lesz!
mindenkinek kitartást kívánok!
Bár az én lelkivilágom is elég ingadozó.Hétfőn kezdtem dolgozni, reggel egy-két koleganő, főnökasszony átölelt,bíztatott, persze rögtön sírni kezdtem.Úgy éreztem, hogy hazafutok rögtön, de aztán összeszedtem magam, és végigcsináltam a napot, nem volt könnyű!
Ma már jobb egy kicsit.Egyik koleganőm 6!!! vetélésen van túl, ő ad erőt nekem!Ha ő leküzdötte a fájdalmát, én is le fogom!
Nagyon gratulálok!Kívánom, hogy minden rendben legyen veled(veletek)!
Sziasztok csajok!Nekem még két hét a következő uhig!Hát, nem vagyok nyugodt, hisz 10 hetesen megyek majd, pont akkor mikor az előző babát elvesztettük :( Remélem nem fogom újra átélni azokat a perceket!Bár túllenék már rajta és minden rendben menne!Egyre lassabban telnek a napok.. :)
Igen, tényleg az, bármi lesz, ő itt van nekem, de nagyon szeretnénk mindannyian a kistesót!!! Úgyhogy igazad van, szülünk!! :-D ;-)
Ja, hogy neked van egy kisfiad is! Így azért könnyebb! :) De biztos, hogy most minden okés lesz, én is ezt mondogatom magamnak! Szülünk és kész! :)
6 hetesen voltam dokinál, csak megvizsgált, mert foglalt volt az uh (4D-s uhokat csináltak épp), de azt mondta, hogy felejtsem el, ami történt, van egy kisfiam, volt egy vetélés, a mostanit pedig megszüljük! Amúgy jövő hét kedden megyek megint, kilenc hetesen, akkor már lesz uh!! Várom is meg nem is :-S :-S Az előző baba rossz helyen tapadt meg.. Gondolom ezért sem kell mást szednem, mint Elevitet...
Mellettem is csak a férjem állt, és fog is a végsőkig! :) És minden rendben van a babyvel eddig?
Akkor Neked se lehetett könnyű :-( De itt mi legalább mindannyian megértjük egymást!! :-) A babánkról meg még jó darabig csak Ti tudtok meg a férjem :-) Más nem is állt mellettem a bánatban, akkor az örömben meg meg sem érdemlik, nem igaz? ;-)
Ugyanez, csak más ismerőssel. Nem értették meg min megyek keresztül és mért nem akarom más gyerekét látni...ki is borultam és még nekik állt feljebb...na mindegy. Viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy mi leszünk a legjobb anyukák a világon!!! Ja és szerintem se mond senkinek....és csak nyugiii! :)
Ezzel én is így vagyok, főleg hogy a családnak egyelőre nem akarjuk elmondani, meg a vetélésem után mindenki kerülte a velem való találkozást.. Anyósom meg még ki is akadt rajtam akkor, hogy egy kis 'semmiség' elvesztése miért visel így meg???
Jaaaaaaaaaaaaaaj de örülök :) A legjobbakat kívánom Neked :) Remélem nyugodt 9 hónapod lesz :)
Gratulálok! Nagyon boldog babavárást kívánok!
Gratula! :) Biztos én is így leszek! Olyan jó veletek dumálni, mert rajtatok kívül senki sem érti meg min megyek keresztül. Vagyis meg a férjem nah! :)
Én is ilyen vagyok, megértelek!! :-) Nálam napi szinten van ingadozás, van, hogy nagyon félek, másnap meg mosolygok, hogy már nyolc hetes terhes vagyok. :-)
Gratulálok!Vigyázz magadra!Várjuk a beszámolókat...
Nem érzem úgy, hogy ez lenne, mert már alig várom, hogy babázzak! :) Az én vetélésem tavaly májusban volt, elég rég már. De februártól akkor is próbálkozni fogok...utálom, hogy ilyen mindent a szívemre vevős vagyok! :)
Sajnálom, hogy így vagy, de lehet, hogy lelkileg még nem állsz készen egy újabb terhességre! Igaz nekem 'csak' egy vetélésem volt, de így is vannak nehéz pillanataim, amin az sem segít, hogy már túl vagyok az előző terhességem megszakadásának az idején!! Nehéz dolog kockáztatni az anyai szív épségét!! :-S
Azt hiszem vagyunk itt páran, akik tiszta szívünkből kívánjuk Nektek a legjobbakat!!!! :-) :-) És persze kíváncsian várjuk majd a fejleményeket!! :-) Pihenj sokat!! :-) :-)
Hát azt hiszem három ilyen terhesség után rámfér egy nyugodt 9 hónapig tartó babavárás!
Itt leszek még és tovább drukkolok mindenkinek!
Hiszen ti adtatok erőt nekem az elmúlt évek alatt!
Lányok, nálam megjelentek a szorongás és a stressz tünetei, úgyhogy én egy időre száműzöm a baby projektet...állítólag pszichiáterhez is kéne mennem. nem érzem magam rosszul lelkileg, csak fájdogál a hasam, gyakori vizelés, emésztési gondok...stb. Volt valaki így?
Jaj de jó!!! Nagyon sok egészséget, kevés izgalmat a terhességedhez!!! :-) :-)
Dejóóó!Annyira örülök Nektek!Nagyon szorítottam, h hamar összejöjjön Nektek is!
További ajánlott fórumok: