Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Gratulálok neked a 2 kis babyhez :)
Köszi, én is kislányt szerettem volna, beértem volna egyel is, de ketten akartak jönni:-)
Ismerős szitu, nálunk is ez van most, én is elég rosszul viselem, de számodra ez biztos még fájdalmasabb. De azért próbálkozok, több kevesebb sikerrel...
A páromat kicsit megviselte a lányok híre, mert titkon bízott benne, hogy az egyik fiú, de már a genetikai uh-n is lányokat mondott az orvos, de akkor még csak az egyik volt biztos. Majd megbékél a helyzettel.
A szűkebb családunkban csak egy kislány (ő is 12 éves) van, mindenkinek fiai vannak, már nagy szükség volt a lányokra.
Gratulálok!!!!!2 kicsi leányzó:)
Én titkon kislányra vágyok a fiam után.Már az is eszembe jutott,hogy most a két pici akiket elveszítettem lányok voltak....és lehet csak fiút tudok kihordani.....??
Én nekem is nagyxon sok erőt ad a fiam......de 3-4 napja csak apa érhet hozzá,csak apa öltöztetheti stb.Nem szoktam kiakadni ilyenen,mert mindíg is voltak ilyen korszakai,de most olyan vacak érzés .....
Engem is kiírt volna több időre, de sajna mire oda jutottunk nem volt már munkahelyem, mert nem vártak vissza! (próbaidős voltam, felvettek a helyemre más)
Gratulálok a két lányhoz. Én is kislányt akarok. :) Elég lesz az egy is, de ha kettő lenne is megbírkoznánk vele. :) Nincs lehetetlen.
Sziasztok. Mindenki másképp és hosszabb vagy rövidebb idő alatt dologzza fel a történteket, de el nem felejti soha. Én úgy éreztem, hogy hamar túl vagyok rajta, aztán teltek a hetek és hol erősebben, hol kevésbé, de előtörtek az emlékek. Persze az, hogy az ember ismét teherbe esik sokat lendít a dolgon, de nem tűnik el teljesen.
Én sem nagyon sírtam a fiam előtt, de még plussz szeretettel halmoztam el a vetélés után, mert Ő ott volt nekem és megölelhettem és biztos könnyebb volt, mint annak akinek még nincs gyermeke.
Tegnap végre kiderül, hogy két kislányunk lesz. Jó volt őket látni, 4 pici láb és kéz...
Mondjuk éjszaka mindezt nem értékelem annyira, de csodás dolog, hogy ők vannak...
Engem simán kiirt a házi dokim......ez a második hete,hogy táppénzen vagyok,mert ugye múlt héten mikor vérezni kezdtem,akkor már kiirattam magam.Most hétfőn voltam bent nála,bevinni a kórházi papírokat és azt mondta mikor már úgy érzem tudok menni dolgozni szóljak.Legyen az 1 hét vagy még kettő.
Szóval tök rendes doki:)
Ezt nem is tudja megérteni igazán csak az aki átélte. Nem tudom melyik a "jobb" egy tervezett babát elveszteni vagy úgy megtudni, hogy volt, hogy már nincs. Lehet azért könnyebb nekem, mert nem is akartam még és nem is tudtam, hogy van. Ha nem történik meg tegnap tudtam volna meg.
A kórházban én is meglepődtem magamon,olyan nyugodt -higgadt voltam,pedig tudom mi vár rám....:( mondjuk ébredés után folydogáltak rendesen a könnyeim.
Egyedül nagyon nehéz feldolgozni az biztos. Nekem a férjem adott erőt!Amúgy barátok rám sem hederítettek, az első hét letelte után!Én 1 hétig voltam táppénzen a terhestanácsadóba ennyi jár egy 9 hetesen elvesztett babára....de szerencsére a házidokim kiírt még plusz 1 hétre, megértő volt. Én sokat sírtam amúgy, de fórumokon kibeszéltem magamból a fájdalmat, és erőt merítettem más tapasztalataiból!
Hát ha kitör akkor had jöjjön. Nekem is azt mondták sírjam ki. De nincs alkalmam sírni. Azon csodálkozom, hogy a kórházban hogy nem sírtam. Már pedig itthon is tudtam mi a baj.
Én is nagyon visszafolytom az érzéseimet a kisfiam maitt......és valószínű ezért is van,hogy 2 napja nagyon kivagyok,mert még egy jót se tudtam bőgni ,amit visszafolytottam......felhalmozódott és most kitör.....:(
Egyedül biztos nehéz. Ahogy ismerem magam egyszer belőlem is kitörik és akkor aztán sírok több napra valót is. Eddig itthon nem is lett volna esély rá, mert mikor elsírtam magam abba is hagytam, mert a gyerekek előtt nem tudok sírni.
Eddig én is tettem itthon a dolgom...dolgozni azért nem mentem,de elvoltam-tudtam beszélni is akár róla.De két napja...........most fogom fel mi is történt ,ahogy múlik az idő
Nekem meg 1 hete és két napja. Akkor én sem fogtam fel mi történt. A kórházban teljesen átlagosan viselkedtem, nem zavaetak a szobatársak 8-ból 5 terhes volt.
Köszi. biztos a gyerekek miatt volt könnyebb. Most annyira rám jött hogy kell a harmadik baba. De minimum egy évet várnom kell. ha nem többet. Annyi minden van amit meg kellene tenni baba előtt. Csak akkor leszek jól ha már terhes leszek. :)
Szegény. Remélem minden renben lesz veled. Nem is tudok mit írni.
Nekem pont egy hete volt a műtét.........és azt érzem,hogy a tegnapi és a mai nap a legnehezebb lelkileg.Mintha most jönne ki rajtam,hogy mi is történt.
Szió!Ne legyen lelkiismeret furdalásod!Attól, h nem sírsz ha rá gondolsz, még ott van a szívedben, és ott is marad örökké!Nekem ilyen szempontból 1 hónap kellett mire elértem idáig, (nekünk nincs még gyermekünk, biztosan ezért tartott tovább) h ne sírjak minden alkalommal mikor rá gondolok!De ettől ne érezd magad rosszul!!!!Az idő mindent begyógyít!
örülök,hogy jólvagy!helyes!jó felfogás!ígyvan,egyetértesz velem!Sajnos tuti fogsz sírni,hisz vártad őt...is!én viszont most rettegek,mert tegnap volt megtámadtak apósom kutyái,mind a 4.a jobb vádlim bánta,nadrágom.és félek ha baba van bennem........tünetek azt mutatják...így most előbb kell tesztelnem mint szerettük volna férjemmel.veszettek nem lehettek,mert após oltatja őket,de nem ez az első eset,h megmartak!2 éve a bal lábamat tették tönkre!írták máshol,hogy jobblenne ha most mégsem lennék babás!egy szemét kutya miatt jobb legyen??sírok tegnap óta,lelkileg padló a félelemtől,még sokkos vagyok picit...na majd kiderül mi lesz!örülök,hogy jöttél közénk vissza!
Köszi jól vagyok. Úgy értettem, hogy túl vagyok rajta, hogy ha eszembe jut nem kap el a síró görcs. Nem ülök a sarokban azon törve a fejem, hogy miért. De lehet a gyerekeim melett így a jó. Tudom, hogy sosem fogom elfelejteni. És biztos fogok még sírni is. Mert én olyan vagyok.
szia Noncsy!nagyon sajálom!de fog még eszedbe jutni,bár mit teszel,hallassz,látsz,olvasol,eszedbe fog jutni!nemhiszem,hogy tényleg túl vagy rajta!mélyen legbelül nem!de ha belülről is így érzed....abban semmi rossz nincs ha úgy érzed,te túl vagy rajta!idő minden drága!:( és hogyvagy amúgy????
Sziasztok! Egy kicsit lelkiismeret furdalásom van. Úgy érzem, hogy túl vagyok a babám elvesztésén, ami tulajdonképp jó dolog, de ilyen gyorsan... 1 hét alatt. Minden nap eszembejut, hogy mi történt és fáj. meg mikor a kezembe kerül a záróm összeszorul a szívem.
És nem is küldtek kivizsgálásra ennyi vetélés után? :( Neked is azt tudom tanácsolni, mint a többieknek, h harcoljad kia genetikai és immunologiai vérvételt. A dokim azt mondta ha itt baj van folyton elfogok vetélni, ha nem vizsgálják kis!
Húúúúú ma baromi rossz hangulatban telt a napom...............
Értem. Csak azért kérdeztem, mert nekem három missed ab volt, de sohasem tudták megmondani, hogy mitől haltak el a babák. Igy mindig a megoldást keresem, hogyan lehetne végre már sikeres kihordott terhességem. Köszi hogy válaszoltál :)
Köszönöm szépen!
Antifosfolipid szindróma gyanús vagyok az anamnézis felvétele után ezt mondta a doktornő. A véreredmény még nem jött meg, így addig napi egy Astrix-ot szedek. Hétfőn megyünk vissza az eredményekért, és akkor fog eldőlni, h kell e vérhígító injekcióznom magam vagy sem!
Addig ezt a tablettát megelőzésre kaptam, ha nincs ilyen baj akkor sem ártunk vele, csak hígabb lesz a vérem tőle, mert én már úgy mentem az immunologiára h 5 hetes terhes voltam, így nem kockáztatnak a dokik adják a gyógyszert!
Gratulálok a babához.
Szeretném megkérdezni, hogy miért állapították meg, hogy vérhigítót kell szedned, s mit szedsz.
:( Remélem még vissza tér, és jól van.....
További ajánlott fórumok: