Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia Nina,
Én olvastam a történeted, elképesztő, hogy miket kell átélni egy leendő anyukának lelkileg, borzasztó ami Veled történt.
És talán ami a legfélelmetesebb, hogy nálam is a folsav nem szívódott fel és emiatt vagyunk szerintem egyre többen, mert azt olvastam, hogy a nők 44-50%-nál van ilyen probléma.
Én kimondottan uánajártam, genetika, hormon, stb.... és lám lám kiderült, hogy egy ilyen "apró" dolog miatt elvesztettem 2 babát.
Itt tartunk a XXI. században....... a természet szelektál, na persze, közben meg kismamák tömege veszti el a babáját, a tévében is reklámozott magzatvédő vitaminok miatt, felháborító!
Köszönöm mindenkinek, jelentem mára elmúlt a barnázás :) jól vagyok jó sok terhességi tünettel,amit nem bánok Remélem így is marad!!!
Korina megy pozitív löket :) Vigyázz magadra!!!
Hello Csajok,
Egy ideje nem írtam, de olvasgatlak benneteket, látom egyre többen és többen vagyunk sajnos.
A frissen érkezetteknek kitartást és rengeteg türelmet, a kismamáknak pedig nagyon boldog babavárást kívánok.
Az elmúlt egy évben 2 miss ab-on estem túl, hozzáteszem két egészséges gyermek után, és a 2. után már odacsaptam az asztalra, mert "a természet szelektál" - annyira nem elfogadható számomra.
Szóval genetikán kiderült, hogy a folsavat nem dolgozza fel a szervezet, és mivel elevitet szedtem, (abban nincs biológiailag aktív folsav)így valószínűsíthető, hogy mindkétszer ilyen "apróságon" múlott.
Ma végre megérkezett a homocistein eredmény, 2013.11.22-e óta, kíváncsi leszek mit mond majd a hematológus.
Ja és eddig egy vizsgálatért sem kellett fizetnem, ne hagyja magát senki!
Bocsi, ha hosszú lett, mindenkinek szép napot! :)
CSAJOK :-***
Puszi és ölelés a rengeteg pozitív energiáért!!!!!
DRUKK!!
Szorítok neked és meglátod most minden rendben lesz.
Köszi.
Jó lenne az a pozitív teszt. :)))
Szia! :) szoritok nagyon! :) minden rendben lesz es aztan tenyleg szigoru fekves ;)
mi meg sajan osszeszedtuk a baranyhimlot, uh a kis dragam pottyos rudi lett :)
Sziasztok :-)
voltam dokinál, ultrahangozott, de még nem látszik semmi-ami persze érthető,hisz 4 napja késett csak a nem várt.
14 mm nyálkahártya, kaptam duphastont, szigorú fekvés, péntek újra kontroll.
Pozitiv energiákat küldhettek :-)))))
Sziasztok!
Klucus megígértem hogy beszámolok mi volt a dokinál a kontrollon.
Nálam minden rendben van most már mindent csinálhatok viszont az első vérzésig a fertőzés elkerülése véget csak gumival mehet a szex.
Viszont azt mondta hogy már a következő hónaptól már nem kell védekezni akár jöhet a baba is, így csak két hónap nálunk a várakozás, remélem azért ez a ciklus nem fog elhúzódni és normálisan meg jön a jövőhéten.
Szövettant is megkaptam nem volt benne semmi. De ez nem is lényeges.
Sziasztok. megvolt a mai uh-m, és úgy néz ki minden rendben.van egy kis barnázás amire azt mondta a doki h normális! Hát nem tusdom....na mindegy! Én félek mert párszor kezdődött már így a dolog és rosszul végződött sajnos!
De a lényeg : CRL: 7,6mm pulzáló szívcső :) remélem így is marad!!!
megtörtént az első próbálkozás...igaz még nicns vége a ciklusomnak de szerintetek is most hétvégén történt meg a peteérés?
Nem hiába mondják hogy a legnagyobb biznisz a gyerekvállalás és ezt az orvosok is tudják és tartják rendesen a kezüket mert úgy vannak vele hogy az emberek bármit képesek megadni a gyerekükért.
Sajnos nagyon ritka az a doki aki olyanra is maximálisan odafigyel akinek nincs pénze a magánra.
Bár én találkoztam ilyennel úgy hogy van. :)
Én a kórházba jártam a dokihoz ellenőrzésekre és a szülésért is elég keveset tudtunk adni de sosem éreztem hogy kevésbé foglalkozna velem mint a fizetős kismamákkal.
Sziasztok!
Néha én is vagyok.
Korinna drukkolok neked és menj el minél hamarabb dokihoz hogy lássa jó helyen van és beszéld meg vele a továbbiakat.
Sajna ha nem magánba megy az ember akkor nem is foglalkoznak rendesen a gondjaival.
Nem semmi miken mentél keresztül. Én ennek elkerülése miatt kértünk fel egy magándokit hogy csinálja meg a műtétet, most is hozzá megyek vissza.
Már extrán várom de csak késő délutánra van időpontom így az még egy kicsit messze van.
Tudnék mesélni az orvosokról... Miként mentem keresztül...
Szinte kézről kézre jártam a kórházban!!!
Szerintem az összes doki látott tavaly!!!
És nagy ívben ...-ak rám!!!
Pénz beszél...
Most másképp közelítek.
:-)
Nagyon szomoru hogy az orvosok nem is foglalkoznak 1-2 ilyen tragediaval. Pedig lehet megelozheto lenne mar az elso utan is :(
drukkolok h most boldog vege legyen :))