Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Atya Isten! Nagyon sajnálom :( ilyenkor mondom azt hogy kegyetlen az élet és nincs igazság...!!!
Nagyon nagyon sok kitartást neked és a férjednek is!!! Drukkolok hogy mielőbb bekopogjon a gólya!!!
Nagyon sajnálom. :((
Szörnyű lehetett ezt átélni.
Meglátod lesz neked is babád, kitartás!!
Én drukkolok neked.
Szia, Azt hiszem mind elbújhatunk mögötted!
Természetesen erre nem lehet mit mondani, lesz még neked babád és remélem nekünk is ;)
Én ma megyek vissza 6 hetes kontrollra és meg tudjuk, h nagyjából, h mikor kezdhetek!
Hétvégén barnáztam, még soha nem volt ilyen, pedig 18-20 napon vagyok :( elvileg
Sziasztok! Csatlakoznék. Először lehet nem leszek túl aktív, mert szeretném nagyjából felvenni a fonalat, és olvasgatni titeket.
Röviden rólam: 28 éves vagyok és 2010 márciusától leraktam a fogamzásgátlót. Onnantól a történet nagyon hosszú, nem is részletezném, a Kaáli intézetben kötöttünk ki végül, ahol 4 sikertelen inszemináció és 4 lombik után az 5. lombik sikeres volt. Egyetlen orvos sem tudtam megmondani, hogy mi a problémánk, a férjemmel együtt mindkettőnket kivizsgáltak mindennel. Szóval 3 és fél év után tavaly nyáron megfogant a kislányom. Idén április 17-re voltam kiírva. A kisbabám gyönyörűen, tökéletesen fejlődött, az egész terhesség alatt semmi gond nem volt vele. Április 14-én voltam UH-on, amikor már azt vártuk, hogy akármikor indulhat a szülés, de aznap kiderült, hogy a kislányom nem él. Egy csomó került a köldökzsirórral, és percek alatt véget ért minden... Aznap meg is kellett szülnöm. 3 hónapot kell most várnom, hogy újra próbálkozhassunk, remélem, hogy valaha az életben sikerül teherbe esnem, akár spontán, akár lombikkal, én nem adom fel a harcot.
Nem lehet hogy extra pé-d van? :) vagy előbb fogan az a bébi?
Kíváncsi vagyok én is mi lesz most velem...még jó hogy májusban pont középidőben jövök :P ha most nem akkor majd sikerül..remélem
Nekem elég hamar kimutatta már előre a terhességet a teszt, ha negatív lett mindig megjött, ha látható pozitív akkor nem. :)
Így legalább tudom hogy mire számíthatok.
Bár persze addig van remény amíg nincs vérzés de ez nálam nem vált be. :)
Most volt a hétvégén a pé-m így még két hét hátra van.
Valamikor biztos ellövök egy tesztet de még nem tudom mikor, majd még meglátom.
Sajnos most egyedül vagyok, de este belehúzunk :)))
És te? mikor derül ki? meddig vagy várakozó állásban?
Hát akkor hajrá!! :))
Nálunk is csak vízzel locsolás volt attól nem lesz büdös az ember mint a kölnitől.
Jól telt a húsvét én vizet kaptam az arcomba :))többször is :D
Csütörtökön megyek éppen most intéztem a taxit itt kinn !
Lassan én is várakozó állásban leszek, mi mindent megteszünk érte :) bár ez a mensi most jól bezavart, de már a végét járom illetve már vége van tehát van egy pár napuunk még :)
Sziasztok!
Kinek hogy telt a húsvét?
Ki hogy van?
Mi csendesen ünnepeltünk meglocsoltak minket a lányommal bár szerencsére locsolok nem járkáltak hozzánk.
Én várakozó álláson vagyok. Jó lenne az a pozitív teszt. :))
Brigi meddig maradsz kint?
Babóca örülök hogy minden rendben van nálad!!
Szia Babóci!!!
Itt kicsit hosszúra nyúlt az ünneplés ugy hogy már jó kicsit pihenni :)Már péntek itt ünnep volt..
Nagyon jól érezzük magunkat apával, de sajnos hamarosan letelik :(
Örülök hogy te még mindig rosszúl vagy ez nagyon jó jel :) Hol tartassz éppen?
Kellemes húsvéti rosszulléteket!! :) Reméljük, h mindenkinek sikerül a nyáron babás lenni! Hinni kell benne! Vannak vacak napok,akkor jól ki kell sírni magunkat, de utána mosolyogva küzdeni.
én is vacakul bírtam az első 16 hetet! most visszasírom! :)
Sziasztok!
Athene! Jó, hogy mindent rendben talált a doki, mire észbe kapsz, már babát is vársz :)
Vacak! Május az év legszebb hónapja! /akkor születtem/ Meglásd neked is szép lesz!
Brigi! Remélem jól érzitek magatokat apával és felüdülve térsz haza!
Mindenkinek nyugodt, pihentető nyusziünnepet kívánok és nagyon szorítok, hogy mielőbb legyetek olyan "rosszul", mint én :D Csupán szeretetből!
Szia!
Természetes úton nem lehet babátok? Hányadik stádiumú endód volt? Nem félsz, hogy visszajön júniusig? És hogy vagy lelkileg?
Szia!
Ez nagyon jó hír. :)
El fog telni az a 3 hónap bár tudom nem túl gyorsan.
Ilyenkor sokkal lassabbnak tűnik az idő múlása.
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól.
A szövettan szerint abortus inincopletus a diagnózis. Vagyis ha jól láttam a netes infók szerint, akkor nem fejeződött be a spontán vetélés.
Nagyon megnyugodtam. Kb 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni.
Nálam épp az ellenkezője van.
Nekem eddig a menzesz előtt 4-5 nappal már pozitív volt a tesztem mikor terhes lettem.
:))
Normál úton fogant babáknál jóval tágabbak a határok.
Csipkebogyó írta hogy márc 27-én fogant náluk, bár gondolom akkor voltak együtt, és lehet hogy csak 3 nap múlva volt pé-je, plusz a pete vándorlása lehet 4 nap de lehet 7-8 is plusz erre rájön a beágyazódás ideje ami szintén elhúzódhat egy hétig és csak utána kezd el termelődni a hcg. :)
Bár az orvosok szeretik ezzel kapcsolatban a frászt hozni az emberre. :)))
És más a vizeletbe kiválasztódott hcg mennyisége és más a vérben lévőnek. Ezért van olyan is akinek még a 10. héten is negatív a tesztje mert valamiért a szervezete nem választja ki a vizeletbe a hcg-t. :)
Én sokaktól hallottam azt hogy míg egy 25-ös teszt halvány pozitív lett addig a 10-es meg negatív maradt.
nem :)
azért írtam, h a lombikosoknak ez a tábla jó, nekem csak ilyenem van :)
nekem is alig muttata ki 360 HCG-t a teszt a 13 -14 napon :) Gabriella :) , a netes tesz 10-es érzékenységű az full negatív lett, erről ennyit
Egy kicsit más amikor természetes úton jön a baba.
Sokkal több dolog befolyásolhatja a hcg szintet.
Van akinek pé-től csak a 16-18 napon lesz pozitív a tesztje még sem alacsony a hcg-je. :)
Én alig ismerek olyan embert akinek a menzesz napja előtt már pozitív lett a tesztje.
Ez a táblázat csak a lombikosoknak jó. :))
Ne érts félre nem bántásnak írtam vagy hogy okoskodjak. :))
Anna!
én is endos lány vagyok és én is most vesztettem el a kis kukisomat 23 hetes :( a terhesség jót tesz az endonak :) én tavaly 2 lombik között vettem visannet, de most nem fogok.. ha minden jó lesz júniusban újra megyünk lombikra :) Sikerülnie kell mindekinek,aki keresztül megy ilyen szörnyűségeken! Vissza kell kapnia :) pszichológushoz járok heti egyszer, támogatja a meddőségi és a SOTE1 :) segítenie kell