Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy néz ki 2 hét után elállt a vérzésem. Kopp-kopp! Már egész jól vagyok...
Jenny én is 'A Rh negatívos' vagyok. Mindig kell lapnunk szülés, magzatvíz vétel után... :/ Sajna ezzel jár.
Bunkók mindenhol akadnak még svédbe is kijutott egy pár belölük.
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
A támogatásokat megkapod, az biztos.
Nem biztos hogy tud anyósom érdemben segíteni, nem szült kint csak kivitte magával a sógoromat még gyerekként, igaz már ő is felnőtt 30 is elmúlt de még neki nincs gyereke.
Nekem sem derült ki semmi a szövettanból, csak annyi hogy volt magzatvíz és méhlepény maradványok.
Nekem a dokim mondta hogy ezt a kórházban kizárólag kutatás céljából csinálják, az esetek nagyon elenyésző százalékában találnak valamit.
A legtöbb esetben inkább anyai probléma van a háttérben.
Nálam leginkább az állt fenn hogy az egyik vitte a többit sajna.
Én is szedtem a második miss ab után...a harmadik szépen beállt a 4ik után meg ergam kellett mert nagyon véreztem :/
Tehát én tudom hogy rossz, de ha szükséges akkor félre kell raknunk sajnos azt hogy nem akarjuk magunkat mérgezni !!!
Remélem rendbe leszel hamar :)
Igen ezzel a 8 hónappal gondolom az a baj, hogy a műtét után kéne egy úgymond "tisztító" menzesz, csak mondta a dokim, hogy valószínű be fog állni a első menzesz után a normális ciklusra. Várok még egy hetet, elvileg akkor már másodszorra kéne megjönnie, ha mégsem, rohanok vissza.
Te szedtél gyógyszert?
Na azt még nem próbáltam, ittam naponta cickafarkfű és palástfű teát, elkezdtem iszonyatosan görcsölni, de semmi.
De majd kipróbálom köszi:)
NEkünk most azt mondta a Peti főnöke hogy megkapja, és vele együtt minden támogatás is jár mint a svédeknek!
de nem is az érdekel mert a támogatás izgat a legjobban!!!
Először is találnunk kell gyorsba egy kérót és el kell mennem dolgozni ha nem leszek terhes addig!:)
Köszönöm hogy megkérdezed, de nyugi még ráér egyenlőre még nem vagyok kismami sajnos :( :)
Tuti császár mert az előzöek is azok voltak, és rámegyünk arra hogy találjak egy magyar orvost valahol stockholm és ösmo között :)
Szia Via, a 8 hét már sok, a 7 is sok lenne, szerintem minél előbb menj orvoshoz hogy beállítsák a dolgokat! Elhiszem hogy nem akarod mérgezni magad gyógyszerekkel, de ha babát akarsz kelleni fog az a norcolut!
Sajnálom hogy te is...!!!
A többi ennél rövidebb volt. :)
Nekem átlagosan 28 naposak szoktak lenni, nagyon ritkán késik, rendszerint pontos vagy egy-két nappal hamarabb jelentkezik, de akkor a pé-m is hamarabb van.
A gyógyszer csak egyszer kell azért hogy meghozza a vérzést és elindítsa a ciklusodat.
Nagyon sokan a barátcserjére mondják hogy nagyon jó és rendezi a ciklust, plusz lerövidíti a hosszát.
Próbáld ki hátha segít.
Vecus!!
30nap a bűvős szám! :))
Igazából sosem volt rendszeres a menzeszem, állítólag emiatt nem is maradt meg a terhességem. Gyógyszereket meg nem szeretnék szedni, nincs valami természetes gyógymód erre?
Beleéltem magam a terhességbe, most már tervezzük a babát, csak így, hogy nem jön meg, nem kockáztatnék.
Jenny!
:(
Szövettantól ne várjál sokat!
Nekem az indított szüléstől 30-napra jött. Nekem a 2.mensi nem jött meg :(
6 hét késés belefér.. ha mész kontrollra, arra lehet, h megjön :) ha nem,akkor meg tudod beszélni a dokiddal és kaphatsz rá Norcolutot. Nekem több barátnőmnek csúszott vagy nem jött meg.. "női szervezet szépsége" :)
Szia!
Sajnálom hogy veled is ez történt.
Viszont a 8 hét az sok, érdemes dokihoz menni, valószínűleg kapsz gyógyszert ami meghozza a menzeszt.
Nekem 30 napos volt az első ciklusom.
Sziasztok!
Végre találtam egy fórumot, ahol erről a témáról beszélnek (bár jobb lenne ha nem létezne ilyen fórum, de sajnos van:( )
Nekem 8 hete volt missed-ab-om, nem tervezett baba volt, de örültünk nagyon, csak sajnos a petezsáknál megálltam.
Azóta viszont nem jött meg a menzeszem és már aggódok kicsit.
Nálatok mikor jött meg először?
Én úgy tudom ha ott is születik a gyerek attól még nem fogja megkapni a svéd állampolgárságot.
Már nem jár automatikusan.
De ez lehet már változott.
Viszont ha tuti császár lesz neked én a helyedben kint szülnék. A császár nem rosszabb kint mint itthon, a sima szülésnél fordulhat elő gond mert kint nem csinálnak gátmetszést még indokolt esetben sem így szakad az ember ahogy van. :(
Még nem tudtam beszélni anyósommal, de mindenképp megkérdezem hátha tud valamit.
Jó reggelt :)
Igen azt tudom és nagyon sokat vívódom is rajta hogy hol szülessen csak az állampolgárság miatt....ráadásul nekem tuti császár így jobb szeretném ha biztos kézben lennék!
Jenny nekem pontosan 28 nap volt de ez változó! Mielőbbi felépülést neked :)
Hidd el hamar elszalad az idő, engem februárban műtöttek olyan mintha most lett volna mondjuk tegnap
Megkérdezem anyósomat.
De érdemes keresni magyar dokit kint hátha van.
Meg egy kicsit alaposabbak a magyarok idehaza, kint nem igen foglalkoznak nagyon az emberrel csak ha rájár a doki nyakára.