Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Ha nem mutatott semmit az ovu teszt akkor nagy a valószínűsége hogy alacsony az LH csúcsod így érzékenyebb tesztet kellene használnod.
Ugyan úgy ahogy a terhes tesztnél úgy az ovu tesztnél is van extra érzékenységű.
Anna, amit kapsz hozzá leírást, benne lesz. :)
Egyedi, mert a ciklus is egyedi.
Én anno 1x vettem, de nem jött ki semmi. :( Pedig peteérésem minden jel szerint van, ugyebár, ha már 2x voltam terhes idén. :D
Most vettem a inferty.hun, v hol, de leginkább a kíváncsiság és a jóstesztelés miatt
Lányok, tökre erősnek hittem magam eddig, erre, jött valaki a munkahelyen, aki tudta (mert kiszúrta), h jéé, nem is látszik...... azért könny szökött a szemembe... :(
No de most már jó lesz minden, harmadszor. :D
Alig bírok magammal, tényleg... :D
Ha tudod akkor jó ha azonos az idő, bár leginkább az a fontos hogy a 3 óra elteljen az előző pisiléstől és hogy ne igyál sokkal többet.
Az meg hogy hányadik naptól az a ciklusodtól függ.
Ha pl 32 napos akkor elméletileg a 18. napon van a peteérésed így kb a 14-15. naptól érdemes már tesztelni.
Ha a normál 28 napos akkor a pé-d a 14. napon van a pé-d akkor a 10-11. napon érdemes elkezdeni a tesztelést.
Kíváncsi vagyok mikor fogjuk megkapni most már a babás táblázatunkat.
Már több mint 10 napja hogy elküldtem az első üzenetet és egy hete a másodikat.
Jó lenne most már.
Nálunk is tök van csak főzelék.
Meg sütök tócsnit meg lesz sült virsli meg fokhagymás-tejföl meg délután vagy holnap csinálok diós-gubát.
Hali.
Brigi, szerintem ne add fel végleg, de lehet,h nem ártana egy hosszabbacska szünet. Hogy minden oké legyen.
Nekem mostanában lesz pérés, érzem.... legszívesebben már ki is használnám.... :/ :D
Az ovu tesztet a peteérés kimutatására a késő délutáni időpont az ideális. Arra kell ügyelni hogy előtte csak keveset igyál és legalább 3 óra teljen el az előző pisilés után.
Én egy kávéscsésze utolsó darabját raktam el erre a célra. :)
Így azt csak simán tudom használni következőre, a műanyagot csak egyszer jó.
Igazad van én már nem vagyok olyan messze a ciklusom végétől. :)
Már csak kb 10 nap.
De nagyon jó lenne tudni már hogy sikerült-e vagy sem.
Az energia lekötés is sokat tud segíteni a feldolgozásban. Ez már egy hatalmas lépés.
És ha úgy érzed sikerült elengedned az egy plusz jó dolog, így egyre közelebb vagy a következő terhességhez, :)
Köszi lányok a kedves szavakat, sok erőt adnak!
Igen, én is ebben bízom, hogy az ovuteszt lefoglal majd. :) Bár fogalmam sincs hogy kell használni még. Van ahol azt olvastam reggel, van ahol azt, hogy este... Meg még fogalmam sincs mibe pisilek :), terhességi tesztből kazettásat használtam.
vecus, nekem még megvan, szóval nekem aztán messzinek tűnik az egész hónap vége... :)
Amúgy tele vagyok energiával, tegnapra elég keveset aludtunk, mert néztük a vb-t páran, aztán lenyomtam 10 óra munkát, még egy óra az utazás haza, fél 9-kor meg elmentem futni, jó, 5 km-t, nem sok, nekem az ideális. Aztán még 20 perc jógát. Egyenesen ijesztő, ilyen nem volt a fogantatás óta. Most biztosan hülyén hangzik, de tegnap délután óta nem érzem, hogy "velem van" a baba lelke. Áh, nem tudom megfogalmazni, de ezt érzem.
Jó reggelt!
Én meg vagyok. Még elég messzinek tünik nekem a menzesz napja, ehhez képest egész türelmesen várakozom. Ez nem igazán volt rám jellemző, csak akkor nyugodtam le amikor már láttam a teszten hogy meg fog majd jönni.
Brigi biztos hogy jeleznek valamit ezek a vetélések de tuti nem azt hogy ne próbálkozzatok tovább, inkább hogy valami gond van amit orvosolni kell és utána már jöhet is a baba.
És ha idő kell neked akkor jobb várni egy kicsit, legalább addig amíg nem tudsz felíratni egy jó pár adag utrot.
Sziasztok!
Moki köszönöm remélem úgy lesz!
Bobi, februárban az összes létező vizsgálat meg volt és minden jó lett. Azóta remélem csak nem változott annyit a dolog!
Lehet hogy nem kéne próbálkoznunk és ez valami jel lehet...Bár nem hiszek az ilyenekben...:)
De én feladom egy időre míg minden rendeződik körülöttem !!!!
Sziasztok!
Brigi nagyon sajnálom :( Remélem egy jó doki megvizsgál és megoldódik minden :)
Anna szerintem természetes a hullámvölgy :( Ezen mindenkinek végig kell mennie, aki elveszítette a babáját. Remélem hamarosan megnyugszik a lelked.
Ciki vagyok, de nekem ízlik a cukros lötyi, amit a terhelésesnél kell inni :D
Ovu tesztet az első két gyerkőccel nem használtam, csak hőmérőztem.. most a hőmérőzés abszolút nem ott mutatja a pét, ahol szokott lenni. Viszont az ovu teszt akkor pozi mindig, amikor érzem is a pét. nekem lelkileg segített... lefoglalt, tesztelhettem egy csomót minden tét nélkül.
Sziasztok!
Brigi rettenetesen sajnálom! :( Próbálj mostmár kiharcolni vizsgálatokat mert ez így nagyon durva. :( Mielőbbi testi-lelki felépülèst kívánok és nyugi a fiúknak sem lesz semmi baja!
Aniju én is erősen gondolkozok ezen az IR vizsgálaton... Ártani nem árthat... Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény!
Vecus küldöm a gólyát! :D
Anna fel a fejjel próbálj meg örülni a jó dolgoknak magad körül és meglátod jönni fog a baba! :)
Csajok velem nem tudom mi van... Érdekes a hormonháztartásom az egyszer szent. :/ Visszakotortam a naplómban és februárban összesen 3x voltunk együtt apukával a lehető legszarabb időpontokban (10,19,25 ciklusnapon) mégis jött a baba. Most meg lehetséges vajon, hogy a 8.napon lett volna ovu? Ma felugrott a hőm a tervezett ovu napján pedig lefelé kellett volna neki menni. Érdekes...
Aniju, ma csak relax volt, hál istennek elég erős vagyok lelkileg nagyon nehéz engem megtörni! De ha sikerül akkor nagyon...
Rákérdezek úgy is megyek hozzá valamikor a közel jövőben!
De akadékoskodnak sajnos, így még otthon nem irattam ki őket..pont azért mert sejtettem hogy ez lesz! Először is valaki mondjon valamit hogy mi kell ahhoz hogy elkezdhesség...de mivel mindenki semesteren van így nehéz lesz :)
Tehát még magyarban tudnak járni abban az egy hónapban!!!!
Erre mondják az hogy a baj sajnos csőstül jön. :((
És most kijutott belőle neked rendesen.
Azért örülök annak hogy itt leszel. És tudunk továbbra is beszélgetni. :))
És kérdezz rá a dokinál a progikrémre.
Túl sokat nem akadékoskodhatnak.
Gondolom kiléptetted őket a suliből?
Nem lépek le Vecus mert azért érdekel hogy veletek hogyan alakul a dolog.
Az lesz pár nap míg újra az leszek aki voltam!
Igen sok volt...Kezdődött unokatesómmal, akinek nem lehettem ott a temetésén :'(
Gyötör a bűntudat hogy nem búcsuzhattam el tőle rendesen!
Aztán jöttek a kullancsos dolgok..mivel túlaggodó vagyok ez is megviselt..és még mindig nem alszom miatta..nem vagyok nyugodt..
Aztán jött az első baba elvesztése ami annyira nem vágott akkor földhöz, és a másik...akkor fogtam fel igazán!
Tehát most már valami jó is jöhetne tényleg...
Jaaa arról nem is szólva hogy még mindig ezen a tanyán Lakunk...és jött a hír hogy haza kell mennünk suliidőben egy hónapra mert a suli körül nincs rendben minden...és senki nem tudja hogy mi. Nem tudjuk mi az ami miatt várnunk kell...jó nem sokat de mégis...Ez az EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brigi erre a veszteségre már nincsen szó. :((
Ez így már túl sok.
Ilyenkor az ember szíve szakad meg.
Elhiszem hogy most nincsen kedved erről beszélgetned. Remélem hamarosan újra köztünk leszel.
És ha újra rajta lesztek a témán vegyél egy progi krémet és kend magadat már a peteéréestől, hátha segít hogy megmaradjon most már a baba.
Anna az én lelkemről most éppen nem beszélnék mi dúl bennem azt nem fejezem ki mert szép szó nincs igazán rá...Minden összejött és úgy elég volt a rosszból...
Vecus én is reménykedtem, és amikor elkezdtem görcsölni na azt az érzést már éreztem az első ikreimnél...:'(
Azt hiszem kell pár nap míg visszatérek...
igen, egész más ám... nálunk is terhelésest néznek terhesen alapból, de van, ahol cs a zsömle...
mivel nekem a cukrom látszólag rendben van, most cs az inzulinra kértem, ha az mutat eltérést, legalább kiderül, h van azért gáz... de remélem, nincs.
Az nem terheléses cukor.
Csak simán étkezéses vizsgálat és a szénhidrát mennyisége csak 40 gramm, a terheléses cukor meg 75 gramm. Ha nincs egyébb ok vagy előzmény akkor csak étkezéses cukrott néznek már.
De pl nálam meg van az előzmény ami indokoltá teszi a terhelést. De azt is csak a 24. hétig csinálhatják vagy addig amíg határértéken nem lép a cukorszint utána már csak az étkezésest nézhetik.
Sajna elég rendesen kikupálodtam ebből.
3 terhességet diétáztam végig. :(
És szurkáltak össze emiatt.
Egyebkent nincs semmi bizonyitek arra hogy egy pohar narancsle kevesbe munkodne a cukorterheleses vizsgalatokon. De van olyan hely is ahol egy zsomlet meg pohar tejet adnak. Erdekes, az is munkodik.
Szerencsere nekem meg soha nem csinaltak cukorterheleses vizsgalatot. Nem hiszem hogy meg tudnam inni azt a lottyot.
Én a teát iszom cukor nélkül.
Leszoktam róla terhesség alatt. :)
Ez a lötyi a túlzás kategoria már szerintem.
Nem ismerek olyat akinek ez ízlett volna, bár ki tudja lehet van.
De ezt úgy is csak ritkán kell inni azt meg ki lehet bírni. :)
A Szuletett felesegekben volt egy resz miutan Gaby elvesztette a babajat, hogy kiment egy retre egy lufival es azt engedte el jelkepesen. Szerintem is el kell engedni az alvo angyalkakat valahogy es neha-neha szeretettel gondolni rajuk.
Az angoloknal van egy nev azokra a babakra akik egy vagy tobb veteles utan szuletnek. Ugy hivjak ezeket a babakat hogy rainbow-szivarvany babyk mert a vihar utan jonnek. Ez engem mindig megboget. Mar van egy rarainbow baby-m, remelem lassan jon a masodik :-)