Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bobi, megjött az a nagy igazság de csak cseppekben..viszont erős görcsökkel..a hőm meg visszaugrott 36.5 ről 36.9 re :O nem tudom mi lehet majd meglátjuk :)
Örülök hogy veletek minden ok :)
Jó reggelt!
Vecus jó bulizást mára!
Aniju jó készülődést és nyaralást!
Brigi hogy vagy???
Többiek?
Nálam szerencsére minden változatlan. Hála!
Ani jó nyaralást nektek, vigyázzatok egymásra és sok sikert :P :)
NEkem sehol semmi :O kezdek kétségbe esni nagyon :( :(
no hová lett mindenki? :)
Elköszönök, nem tudom, holnap jövök e még és bevallom, lehet, hogy jót is tesz egy kis kikapcs, a hülye vetélést okozható faktorok nélkül. ;)
Mindenkinek minden jót, egyszer csak jövök.:)
Hát Bobi annyi azért nem de kicsit kevesebb biztos :D Én is olyan nyomorult vagyok mr napok óta csak aludnék..de most összekaptam a fiúkat és lesétáltattam velük hirtelen 2 km-t gyorsgyaloglásba :D múltkor láttunk mókusokat az út során meg én szoktam futás közben rénszarvast..ezzel ki tudtam csalogatni őket :D
Vecus lecsekkolnám én a te tortácskádat egyszer :D :P
Tuti hogy nem vagyok az...ha az lennék igen csak nagy gáz lenne ezzel a néha kicst barnázgatással ! meglátjuk hogy alakul...de én inkább másra gyanakszom sem mint babára..pedig jó lenne arra :)
Aniju jó nyaralást nektek! :)
Vecus gratula a fiadnak!!!
Brigi ezermillió % hogy nem lehet baba? :D
Majd gondolni fogok rád. :)
Eddig még nem rontottam el tortát, volt hogy nem nézet ki valami jól de az ízre még nem volt panasz. :)
Biztos hogy pms tünet?
Te megint nagyon gyanús vagy.
Biztoos fini lesz gondoljatok rám majd :P :D :D
Én se vagyok pedig lehet néha jó lenne h kiengedd a fáradt gőzt :)
KEzdek nagyon ideges lenni :( zabálok orrba szájba a sósra rögtön az édeset.. nagyon úgy fest h elkap megint ez a PMS egy ideje nem volt :(
viszont valami gond lehet mert nekem 25-26 napnál nem szokott soha tovább tartani a ciklusom..most tartok a 28 nál !!!! holnap ha nem jön meg felhívom az otthoni dokimat...
Nem csokis lesz mert az nem szereti a fiam.
Félkör íves lesz a külső tésztája piskótatekercs lesz az alja kakaós-piskóta lesz két féle krémmel, egy vaniliás és egy joghurtos-epres.
Én nem vagyok az a nagyon piálos, de valamennyit biztos megiszok. :)
Biztosan fincsi lesz..milyen fél torta? én a csokis rumosat szeretem..de jó a sima tejszínes csokitorta is :D :D
Végre kikapcsolódsz te is egy kicsit :) aztán nem ám berugni nagyon :D :P
Köszi. :)
Most csak előkészülgetek. A nagy részét a kajának holnap csinálom.
Így be tudok még ma ugrani.
Most az általam kreált tortát csinálom. Remélem finom lesz.
Én egy kicsit lépek.
Holnap jönnek sógoromék és megünnepeljük a nagy fiam fősulis felvételét. :)
Igyekszem még jönni.
Aniju jó nyaralást!!
Ja? Tényleg. Bocsi. :D
Frászt, sogornom. Nálunk ő a lelkes gyerekezo.
Kb 100x írtad le hogy pont akkor jön meg mikor mentek nyaralni...de lehet a 100 kevés :D :D és miel vasárnapra nemvártad így következtettem :D :D
De jó nektek és a hölgyeket a mama vállalta? :)
Honnan tudod, h megyünk?:)
Vvasárnap, horvátországba.:)
Egy hét kettesben. Yes
Sziasztok!
Ironica drukkolok! mikor kell menni a következő uh-ra?
Bobi az én házidokim is augmentint ír mindenre... :D
nekem az első szülésem császár volt a doki hibájából, iszonyatosan megviselt lelkileg... a mai napig úgy érzem, hogy egy nagyon fontos és szép élményt vett el tőlünk...
második szülés természetesen új dokival egy álom volt :) és nagy a fájdalomküszöböm, de azért a császár utáni pár napot nem kívánom senkinek...
Vacak drága kitartás..tudom mondani könnyű de hidd el idővel könnyebb lesz :(
Minden egyes alkalom rosszabb ez természetes..nekem is az utolsó volt a legnehezebb..:(
Sok sok kitartást nektek!
Jelentkezz mindenképpen ha már úgy érzed hogy tudsz beszélni róla
Igen a táblázatban a dátumot.
Mert ugye így nem holnapra kell megjönnie a menzeszednek.
:D milyen dátumot? h mikor jön legközelebb? mit tudom én, ezek után! :D :D
ne írj semmit.sztem
:D
nem, nem kérdés.... cs h hagyjuk e ezt a hónapot is 'elúszni'..... :/
Sajnos apa belátható időn belül nem ér haza... És megígértem h most békén hagyom 😁😁😁 kicsit sok volt neki a program mióta kinn vagyok..már. Elszökött tőle 😁
Aniju ez nem kérdés ügye ????😉😁