Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Elméletileg császárosoknak mindenképp felteszik a tágítót. Akkor téged jól megszadíztak. :((
Mindig van olyan dolog vagy helyzet ami megnehezítheti a helyzetünket, de az biztos hogy itt sok támogatást kapunk egymástól.
Már az elején is mondta az orvos hogy mivel császárral szültem kell tágítás de mégsem tették meg a műtét előtt. Nem is tágultam ki eléggé hogy el tudják végezni ezért csak másnap végezték el.
Igen, jó hogy van kivel megosztani a fájdalmamat és így könnyebb. A férjemet nem szeretném nap mint nap ezzel traktálni.
Egyébként pont egy hónapban szültem volna a férjem unokatesójával ha most megmaradt volna a baba. Ez is nehezíti a helyzetemet.
Miért kellett laminária?
Nem volt akkor neked egyszerű műtéted.
Nekem 4 gyerkőcöm van és ugyan úgy megviselt a vetélésem.
De hidd el az idő segít, na meg itt a fórumon mindeki. :)
Sajnos anyósom ellenezte a 3. babát és ebből kialakult egy vita köztünk. Szóval még jobban megnehezítette a helyzetemet :(
De a párom nem mondta hogy ne legyen másik és én is nyitott vagyok a dologra és azon vagyok hogy felépüljek és látszólag egészséges legyek.
mgagi, nagyon sajnálom. :(
Nálunk is 3. baba lenne, az ikrek után... :(
Fel a fejjel, sok erőt, még, ha full közhelyes is...
viszont, ha trombózisod lett, lehet, egy trombofilia panel hasznos lehet.....
A mikor újra meg nagyban múlik rajtad is. Hogy fejben hogy rendezed.... tényleg. ;)
Köszi!
Kétszer altattak, mert nem tágultam ki eléggé és az nap altatásban tették a fel a lamináriát és amikor felébredtem mondta anyukám hogy még nem vagyok túl rajta és meg kellett várnom a másnapot.
Nem tudom mikor kezdünk bele újra, de nekem ez a fél év is sok idő. Bár a nőgyógyászom azt mondta októberben belevághatunk de a kezelőorvosom azt mondta fél év múlva inkább. A gyógyszerek miatt pedig pláne.
Nekünk 3. baba lenne. Van már két szép gyerkőcöm de akkor is földhöz vágott ez a dolog, és lelkileg nagyon nehéz még így is.
Szia!
Sajnálom hogy veled is megtörtént.
Meg ami még után jött neked. :((
De azért üvd közöttünk.
És előre is mihamarabbi babásodát kívánok!
Sziasztok!
Nekem is lett egy angyalkám. Lassan 6 hete hogy túl vagyok a műtéten.
Gondoltam csatlakozom.
A műtét után pedig mélyvénás trombózisom lett. Így a babaprojekt majd csak fél év múlva lehetséges.
Nos.
Ez a tudásom szerint valahogy úgy működik, h baromira mindegy, van e v sem. :D
Nálunk anyám elvesztett 1 ikerterhességet, apai oldalról nagynénémnek vannak ikrei. De ő sem tud ősök kaparása szintjén senkiről. ;)
Én valószínűleg (mivel anyámnál is volt 1) 2 irányból is kaptam a lehetőséget, több uh is mutatott 2 érő tüszőt tavaly, meg idén. :)
Viszont vannak ám itt élőhelyi és egyéb fatorok is, amik miatt halál mindegy, tudsz e a családban ilyenről. Főleg, h viszonylag kevesen tudják, mi volt 100-200 éve. :)
A lányokon múlik, tényleg, de apukádtól is kaphatod a 'lehetőséget'. ;)
Párom mondta hogy ha bejön az hogy ikerlányok lesznek akkor neki tuti vége lesz.
Az egyszem lánykám is simán kihasználja az apját hát még ha plusz kettő jön akkor bizony rendesen felkötheti a gatyáját. :D
Az hogy nincs és nem is voltak ikrek a családodban még nem jelenti azt hogy neked nem lehet.
Az én családomban sincsenek ikrek mégis 3-as ikrekkel lettem terhes.
És ha jól emlékszem Briginél sincs iker a családban mégis neki kétszer sikerült.
Így nézve neked is ugyanannyi esélyed van arra hogy ikreid legyenek mint itt bárkinek a fórumon. :)
Lehet akinek már besikerült annak egy kicsivel több talán. :)
Koszi. :)
Hogy miert kell, azt nem tudom de nemetorszagban kell a hitelesitett hazassagi es szuletesi anyakonyvi kivonat az ugyintezeshez. Raadasul a hitelesites csak 3 honapig ervenyes, es 5000.-/db ez igy 20.000.-
:D:D
Na erre neked is. :))
Egyszer nem rég az álmodtam hogy ikerlányaim születtek. Utána nem sokkal rá fogantak az ikrek.
De nem biztos hogy újra meg fog ez ismétlődni.
Ja és az utolsó szülésem után kezdtem mindkét petefészkemet érezni, előtte egy ciklusban csak az egyik oldal fájt.
Tudom hogy meg van rá az esély de először is egyenlőre teherbe kellene esni.
na ne vicceljen velem. :D
Én most szívesen 'kipróbálnék' csak egy babát navigálni, míg a többiek bölcsiben v oviban vannak. ;)
De leginkább már egy kerek egész terhesség is jól esne, kezdésnek. :D
haladjunk lépésről lépésre...
Utana kerdeztem az angliai magyarok forumon es tobben is vannak akik otthon is fizetik a tb-t. Szoval ugy tunik szabalytalan ugyan de az OEP-nak kisebb gondja is nagyobb annal mint hogy olyanok utan szaladgaljanak akik fizetnek.
Miert kell az iratok hitelesitese? Nekem sosem kertek a szuletesimet csak most az egyetemhez. De egy itteni hiteles fordito megcsinalta nekem £20-ert.
Talán így nem ér csalódás ha megjön.
De miért pont két baba?
nem tudom, csak egy érzés.... :)
de igazad van, az ikreknél konkrétan úgy görcsöltem, mint ha megjönne. mégis itt virulnak. :D (és később is, a 8-10 héten. de nagyon. mégsem volt semmi baj. de nem is volt 2 ilyen izé előzményük.... ők csak úgy jöttek és pá. :D )
holnap este megyek ngy, hogy nézze meg, mizu a múltkori furaság után, plusz vegyen egy tenyésztést.... ha jóóó vastag a nyh, még van értelme reménykedni. :)
Vagy éppen két baba fészkeli be magát. :)
Miért gondoljátok, hogy a hasfájás rossz?
A has fájás engem is megtalált. :(
Meg a hátfájás.
Bár a hasam inkább zsibbad.
Így nagyobb a valószínűsége hogy meg fog majd fönni a ciklus végére.
Felkészültem rá az összes tampont meg betétet bepakoltam.