Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
De jó!!!! Nagyon drukkolok! Te tényleg szuper termékeny vagy.
Én már az elején mondtam neked hogy nem olyan biztos a sikertelenség ebben a hónapban. :)
Hidd el ott van az a baba vagy újra babák. :)
Hát Anna ez nekem nagyon nagy meglepetés..teljesen temettem a hónapot..persze most is kételkedem még de csak remélni tudom hogy minden rendben lesz! Pénteken hívom a dokit ha pozi marad... csak remélem h jó helyen van ..lehet hazaugrok valamikor inkább
De jó. :) És mit érzel, fiú vagy lány? :)
Hát brigi, nem vagy semmi. Majd küldj erre felé is a temékenységedből, háta. :)
Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van, vagy legalábbis jobban :)
Nálam eddig minden rendben megy, jövőhét pénteken uh, ha megmutatja
magát, az is jó fog derülni, hogy fiú, vagy lány :)
Már kíváncsi vagyok :)
Ha meg esetleg valaki szorulással küzdene, jelentem, hogy a lenmag olaj csodákra képes :)
Na csajok nem sokkal de erősebb lett :) :) még csinálok pénteken is ..28 án kéne megjönnie..soha nem volt ilyen korán pozi tesztem :P
ÉN MEGMONDTAM. :)))
És mikor fogod megcsinálni a tesztet??
Már nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. :)
nekem meg úgy el kezdett hámlani a lábszáram, mint az állat... :( jájj.... :D
Lehet :)
Engem már ott fogadtak volna csak hiányzott a kártya :(
Ez az átka ha költözünk és még nincsenek elrendezve a papírok. De mióta hazajöttünk meg van a kártya és voltam már egy párszor házi orvosnál. Ma is. INR kontroll miatt.
Ismét boccs a hibákért de esküszöm nem vagyok analfabéta 😁
Na megvannak a papírok ja minden igaz rendben van minden rendben lesz 😉 és egy tesztet is sikerült szereznem. De csak egyet 😉 lehet mé is csinálom kívánvs vok...bár görcsölgezek rendesen 😒
Akkor irány. :) Remélem minden ok lesz. Sokáig tart hozzá időpontot szerezni?
Egyébként barátnőmnek sem jött meg 2 hónapig, nagy nehezen kisajtolt z orvosból egy időpontot, erre pont aznap megjött neki. Lehet ennyi is elég. ;)
Már tudom hova megyek orvoshoz. Egyszer voltam ott csak mivel nem volt nálam eu-s kártya így nem fogadtak (még terhesen voltam ott). Utána haza utaztunk.
Remélem itt sikerül jó orvost kifognom.
akkor itt az ideje keresgélni. :(
1 hónapja voltam orvosnál még otthon.
Pár napja görcsölgettem (erősen) és azt hittem meg fog jönni. Most is enyhén görcsölgetek.
Még itt kint nem voltam nődokinál csak otthon.
Sztem is menj el, jó orvosod van?
sztem ha a héten semmi, irány a doki. :(
Hét ha ezt nem számolom bele ez az 56. napom. Műtét óta még nem jött meg.
Még nem próbálkozunk, majd csak jövő tavasszal :( Megvárom hogy abba hagyhassam a gyógyszert
tudom, csinálom. :) ;)
Nem mondom, h nem jut eszembe a mi van ha.
De pont azért küzdök ezekért a laborokért, h minden tuti legyen.
De aki túléli a magas lázas skarlátos anyját, az csak erős legényke/csajszika lehet. :)
Én úgy tudom hogy csak ha élénk piros lesz az számít menzesznek.
Mikorra vrod?
Már probálkoztok?
nem. a menzeszt az első normális piros véres naptól kell számolni, úh sztem nem.
További ajánlott fórumok: