Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

39179. aniju
2014. szept. 1. 10:26

drága fuoco, tudom. és most mit csináljak? :D

Holnap endokrinológus. ennyi. mást nem tudok tenni. különben itt azt mondják, h 2 alatt jó ha van, de 3 körül sem biztos, h nagyon indokolt hormonnal tömni magad. holnap meg fogja mondani.

39178. M. Ajor Anna (válaszként erre: 39175. - Aniju)
2014. szept. 1. 10:26
Ez a Tsh jó szerintem (nekem 8 hetesen kicsit magasabb volt, és me voltak vele elégedve), főleg hogy már babát vársz. Mi az a vérzési idő amúgy?
39177. Fuoco (válaszként erre: 39175. - Aniju)
2014. szept. 1. 10:24
1-1,5 korul optimalis a babavallalashoz.
39176. Fuoco (válaszként erre: 39163. - Brigi23)
2014. szept. 1. 10:24

sziasztok

en matol tappenzen. nem birok igy dolgozni. eddig 1/2 kg-t fogytam, es lesz ez tobb is.

en mar nem vagyok idegroncs, de mindenen bognek, mondjuk ez nalam jellemzo volt mindig. :)

nagyom eros a hanyinger, es amit nem ertek tenyleg, hogy mi a francert bofogok egyfolytaban mar egy hete. nagyon faj a gyomrom es mar tenyleg sehogy sem jo. a melleim lassan egy honapja kitartoan es egyre jobban fajnak, bar ez a legkevesebb.

tobbiek? ki a sereghajto tesztelesben?

39175. aniju
2014. szept. 1. 10:11
3,02 a tsh, vérzés időket nem csinálták meg.
39174. vecus (válaszként erre: 39173. - Brigi23)
2014. szept. 1. 09:47

Szorítok neked hogy sikerüljön a spontán szülés!

Én nem cserélném el semmi pénzért a szüléseimet császárra, pedig a négyből csak egy volt gond mentes. Mégis mindegyik hatalmas élmény volt.

39173. brigi23
2014. szept. 1. 09:40

Hát igen ezt hallottam de kéz császár után sanszos már .

Na mindegy majd.meglátjuk jövőhéten mit monnd a doki. H biztonságos e szülni így 😊 jó lenne...

39172. vecus (válaszként erre: 39171. - Brigi23)
2014. szept. 1. 09:37

Itthon sem biztos hogy császároznának.

Volt egy dokim aki mondta hogy császár után 4 évvel már biztomságosan lehet szülni simán is.

Így nézve van esélyed hogy normál szülésed legyen.

39171. brigi23 (válaszként erre: 39169. - Vecus)
2014. szept. 1. 09:30
Én már sejtem mit fog egyszer már beszéltünk róla. És neki első baba komplikáció mentes volt.nekem a harmadik és az első kettő sem ment simán 😁 ráadásul császarosak voltak .most h eltelt sok idő jó lenne ha nem vagdosnának fel 😁😉 itt biztos nem tennék de nem veszélytelen a dolog.
39170. vecus (válaszként erre: 39167. - M. Ajor Anna)
2014. szept. 1. 09:26

Megy a drukk a vasárnapi teszthez!!!

Akkor tuti sütni fog a nap. :)

39169. vecus (válaszként erre: 39165. - Brigi23)
2014. szept. 1. 09:25

Majd írd meg mit mondott.

Kíváncsi vagyok én is.

39168. brigi23
2014. szept. 1. 09:24

Mindenképp.

Bár én akkor is nagyon vágyom arra hogy a saját orvosomnál szüljek 😊 csak nem tudom hogy oldjuk meg..mert május elejn szülnék akkor meg itt még suli van...és csak 36 ok hétig repülhetek.. Tiszta gáz nem tudom..a fiaimtól nem leszek hónapokig távol az tuti...

Anna a vasárnap hamar itt van reméljük a legjobbakat 😊

39167. M. Ajor Anna (válaszként erre: 39166. - Vecus)
2014. szept. 1. 09:18

Persze, gondolom már vasárnap is, mert igaz, júliusban késett 2 napot, de azt az akkor vékony nyálkahártyámnak tudom be, amúgy órára pontosan jön meg. Nem tudom... süssön a nap már. :) Persze ha két csíkos lenne, akkor tök mindegy lenne milyen az idő. :)

Na brigi, ez tök jó, majd mesélj, hogy miket mondott a csaj.

39166. vecus (válaszként erre: 39164. - M. Ajor Anna)
2014. szept. 1. 09:03

Szia!

Jók a görbéid, és bár tényleg nem lehet belőle tudni hogy lesz-e baba, de lehet benne reménykedni.

A nagy fiammal én is 18 évesen estem teherbe bár nem véletlenül de szinte azonnal.

Viszont a másodikra mi is majd két évet vártunk.

Úgy hogy ez nagyon kiszámíthatatlan sokaknál.

Persze van akire csak ránéznek és már terhes is, de nem ez a jellemző.

Gondolom ha egy hét múlva sem jelentkezik a menzeszed már fogsz tesztelni?

Drukkolok neked!!

39165. brigi23
2014. szept. 1. 08:54

Anna nekem terhesen is "sokkal" alacsonyabb. 😁 és szerintem az utolsó. Elég szép trifázisos...!

Ebből még bármi lehet igazából mert neked tényleg jó magasra felmegy mindig.

Reménykedjünk h ott is maradjon.

Én ma megyek egy csajszihoz aki 5 napja szült itt és kiffagatom mindenről. Remélem tud valami okosat mondani. Vagy egy dokit ajánlani..bár itt nincsenek fogadott orvosok.

2014. szept. 1. 08:48

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de kezdem elveszteni a reményt. Majd ha késik, akkor tesztelek, de attól tartok ebben a hónapban és a fiók alján pihen a tesztem. :/

brigi, ezek jó jelek azért, most minden rendben lesz. :)

vecus, én megértelek, hogy elmentél pár napra, én is tuti ezt teszem, ha megjön. De tuti, hogy többet nem hőmérőzöm. Megint 37,1 a hőm, de nálam ez nem hiszem, hogy jelent-e bármit. Most ilyen a görbém:

[link]

De ezek az előző haviak, mindig a menstruáció napján esett csak le, addig meg ment felfele. :/

[link]

[link]

Szerintem a menstruáció napjáig mindkettő sok reményre adott okot. :/ Én nem értem, 25 vagyok, miért ilyen nehéz ez? Anyukám 18 évesen véletlenül esett teherbe velem, és pont ez volt nagymamámmal is. Hülye idő, biztos ez is közre játszik, de ma szomorú vagyok. :(

39163. brigi23
2014. szept. 1. 08:26

Jó reggelt.

Igen már jobban köszönöm 😉

Most már nem vagyok idegroncs .tegnap isznyatosan szédültem ma hányngerre keltem 😁

Illetve csak a nyáltermelődésem volt rengeteg...

Kicsit Félek már hogy mi lesz jövőhéten a dokinál de nagyon nagyon bizakodom. Örülök hogy kezded összekapni magad hiddj magadban jönni fg az a gólya😉

Aniju Foco hogy vagytok?

Niki nekem volt. Azóta felszívódott. De műteni akartak.

Anna szorítok nagyon nektek 😉

39162. mgagi (válaszként erre: 39161. - Vecus)
2014. szept. 1. 07:29
Örülök :) Ne add fel olyan könnyen!
39161. vecus
2014. szept. 1. 07:25

Jó reggelt mindenkinek!!

Ki hogy van?

Brigi jobban vagy már?

És mi a helyzet a melóval?

Én egész jól vagyok.

Jót tett nekem egy pár nap gondolkodás.

Egy kicsit sikerült lenyugodnom.

Na nem azt mondom hogy tiszta optimista vagyok és hiszem hogy sikerül, de legalább nem vagyok magam alatt.

Anna neked megy a drukk a két csíkos tesztért.

Mikor akarsz tesztelni?

39160. jniki82
2014. aug. 31. 12:27
Tapasztalt valaki műtét után cisztát és annak felszívódását?Konkrétan arra gondolok, hogy voltak valami tünetei annak felszívódik, gondolok itt pirosas váladék vagy hasonló?
39159. mgagi (válaszként erre: 39158. - VACak82)
2014. aug. 31. 11:52
Akkor titeket is jól megvárat a baba :(
39158. VACak82 (válaszként erre: 39132. - Mgagi)
2014. aug. 31. 11:45
Az még nagyon sok idő. Mondjuk én már februàr óta várok ha úgy nézzük, mert akkor volt az első missed ab. És már másfél éve próbálkozunk...
39157. mgagi (válaszként erre: 39156. - Fuoco)
2014. aug. 31. 11:18
Akkor csak az a variáció van, hogy nem jelentitek be hogy kiköltöztetek, hanem eu-s kártyával jártok 3 évig orvoshoz. Az az igazság hogy nem szeretném ha rosszul járnátok így inkább nem is írok hülyeséget mert én még nem voltam ilyen szituba. A fiam 1 éves múlt mikor kiköltöztünk de nem jelentettük le hogy elköltöztünk de 1 évvel később viszont már mivel gyes.t kellett volna igényelni le kellett mondanunk a gyes-t és a családi pótlékot is.
39156. Fuoco (válaszként erre: 39155. - Mgagi)
2014. aug. 31. 11:14
És azzal egyidőben elesünk a tgyástól, gyedtől, mindentől?
39155. mgagi (válaszként erre: 39154. - Fuoco)
2014. aug. 31. 11:12
Értem. Szerintem ráértek a baba születése után lemondani a tb-t.
39154. Fuoco (válaszként erre: 39152. - Mgagi)
2014. aug. 31. 11:10
Köszi a választ! EU kártyával lehet kint szülni, ez van a tájékoztatóban: "A helyi jogszabályoktól függetlenül sürgős és szükséges ellátásnak minősül az Európai Bizottság szerint a terhesség/szülés, a dialízis kezelése és az oxigénterápia. "
39153. mgagi
2014. aug. 31. 10:58
Igazából szerintem az otthoni ügyintézők sincsenek eléggé tisztában a dolgokkal, mert mindenki mást mond. Nálunk az volt a gond hogy a német EU-s kártyám lejár, ugye ami sűrős esetekre jó. NA most csinálni kellett vmit, mert az idő telt és nem lehetett már húzni halasztani a dolgot. Ott azt mondták hogy a kinti kártyámmal itt is ellátnak sürgős esetekben. Úgy hogy azzal mentem kórházba. Aztán majd az OEP benyújtja a számlát. De volt nő aki azt mondta hogy tény hogy nem lehetünk két helyen biztosítottak, de vannak helyzetek amikor elég 1 hónapnyi biztosítást befizetni és akkor szemet hunynak a felett hogy nekem kint is van biztosításom. NA de nem fizettük be az 1 hónapot. A kártyát elfogadta a kórházban a gép.
39152. mgagi (válaszként erre: 39151. - Fuoco)
2014. aug. 31. 10:50
Én nem tudom EU-s kártyával lehet e kint szülni. Viszont tény és való hogy két helyen nem lehetsz biztosított. Ha már a párodon keresztül biztosítottak lesztek kint akkor nektek is jár a betegkártya. Ha nem vagytok oda bejelentve akkor gondolom addig otthon lesztek biztosítottak. A gyereknek itthon alanyi jogon jár 18 éves koráig az orvosi ellátás. Nem kell lemondani a tb-t. MI is ezeket azért tudjuk mert a missed ab miatt be kellett mennünk a tb-hez.
39151. Fuoco
2014. aug. 31. 10:18

Sziasztok

Mivel többen is külföldről vagytok, kérdeznék tőletek!

Szóval Németországba költözünk hamarosan. Viszont a közelgő szülés kicsit megkavarta a dolgokat... Azt tervezem, hogy nem mondom le a tb-met, csak a férjemét és a gyerekét mondjuk le. Én táppénzen maradok, és kiváltjuk az EU kártyát, hisz azzal lehet kint szülni, és elvileg a terhesgondozás is benne van, de ha nem hát nem, max hazajövök vonattal amíg bírom.

Szóval a lényegi kérdés, hogy eddig megállja-e a helyét az elméletem, és a férjem biztosítása révén elvileg mi is biztosítottak lennénk, de ugye, csak ha kérjük? Mert azt tudom, hogy nem lehet egyszerre két biztosításom, de egyelőre nem is akarok, elég lenne a tb. És ha szülésig megtartom a tb-t, akkor járni fog nekem a magyar tgyás, gyed, gyes, minden? Vagy amint lemondom, ezektől elesünk? Elég gáz, ha sehonnan sem kapunk támogatást, pedig itthon 10 éve folyamatosan van munkaviszonyom.

39150. brigi23
2014. aug. 31. 06:36

Sziasztok jó reggelt 😊

Én a magne b6ot a februári terhesség ota szedegetem. Az annyira megviselt (erről Sosem beszéltem)hogy depresszióba majd mély pánikbetegségbe estem. Mivel pszichológusként kerültem ki a suliból így volt sejtésem h mi bajom.ezért tudtam h a magne b6 jó rá. Azóta is szedegettem mikor eszembe jutott és jobban lettem.

Fuoco én is a bőgés melett iszonyú idegbeteg vagyok. Pedig én egy nyugodt és. Folyton vihogó ember vagyok. És ez csak az eleje 😞 mi lesz velem....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook