Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
drága fuoco, tudom. és most mit csináljak? :D
Holnap endokrinológus. ennyi. mást nem tudok tenni. különben itt azt mondják, h 2 alatt jó ha van, de 3 körül sem biztos, h nagyon indokolt hormonnal tömni magad. holnap meg fogja mondani.
sziasztok
en matol tappenzen. nem birok igy dolgozni. eddig 1/2 kg-t fogytam, es lesz ez tobb is.
en mar nem vagyok idegroncs, de mindenen bognek, mondjuk ez nalam jellemzo volt mindig. :)
nagyom eros a hanyinger, es amit nem ertek tenyleg, hogy mi a francert bofogok egyfolytaban mar egy hete. nagyon faj a gyomrom es mar tenyleg sehogy sem jo. a melleim lassan egy honapja kitartoan es egyre jobban fajnak, bar ez a legkevesebb.
tobbiek? ki a sereghajto tesztelesben?
Szorítok neked hogy sikerüljön a spontán szülés!
Én nem cserélném el semmi pénzért a szüléseimet császárra, pedig a négyből csak egy volt gond mentes. Mégis mindegyik hatalmas élmény volt.
Hát igen ezt hallottam de kéz császár után sanszos már .
Na mindegy majd.meglátjuk jövőhéten mit monnd a doki. H biztonságos e szülni így 😊 jó lenne...
Itthon sem biztos hogy császároznának.
Volt egy dokim aki mondta hogy császár után 4 évvel már biztomságosan lehet szülni simán is.
Így nézve van esélyed hogy normál szülésed legyen.
Megy a drukk a vasárnapi teszthez!!!
Akkor tuti sütni fog a nap. :)
Majd írd meg mit mondott.
Kíváncsi vagyok én is.
Mindenképp.
Bár én akkor is nagyon vágyom arra hogy a saját orvosomnál szüljek 😊 csak nem tudom hogy oldjuk meg..mert május elejn szülnék akkor meg itt még suli van...és csak 36 ok hétig repülhetek.. Tiszta gáz nem tudom..a fiaimtól nem leszek hónapokig távol az tuti...
Anna a vasárnap hamar itt van reméljük a legjobbakat 😊
Persze, gondolom már vasárnap is, mert igaz, júliusban késett 2 napot, de azt az akkor vékony nyálkahártyámnak tudom be, amúgy órára pontosan jön meg. Nem tudom... süssön a nap már. :) Persze ha két csíkos lenne, akkor tök mindegy lenne milyen az idő. :)
Na brigi, ez tök jó, majd mesélj, hogy miket mondott a csaj.
Szia!
Jók a görbéid, és bár tényleg nem lehet belőle tudni hogy lesz-e baba, de lehet benne reménykedni.
A nagy fiammal én is 18 évesen estem teherbe bár nem véletlenül de szinte azonnal.
Viszont a másodikra mi is majd két évet vártunk.
Úgy hogy ez nagyon kiszámíthatatlan sokaknál.
Persze van akire csak ránéznek és már terhes is, de nem ez a jellemző.
Gondolom ha egy hét múlva sem jelentkezik a menzeszed már fogsz tesztelni?
Drukkolok neked!!
Anna nekem terhesen is "sokkal" alacsonyabb. 😁 és szerintem az utolsó. Elég szép trifázisos...!
Ebből még bármi lehet igazából mert neked tényleg jó magasra felmegy mindig.
Reménykedjünk h ott is maradjon.
Én ma megyek egy csajszihoz aki 5 napja szült itt és kiffagatom mindenről. Remélem tud valami okosat mondani. Vagy egy dokit ajánlani..bár itt nincsenek fogadott orvosok.
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, de kezdem elveszteni a reményt. Majd ha késik, akkor tesztelek, de attól tartok ebben a hónapban és a fiók alján pihen a tesztem. :/
brigi, ezek jó jelek azért, most minden rendben lesz. :)
vecus, én megértelek, hogy elmentél pár napra, én is tuti ezt teszem, ha megjön. De tuti, hogy többet nem hőmérőzöm. Megint 37,1 a hőm, de nálam ez nem hiszem, hogy jelent-e bármit. Most ilyen a görbém:
De ezek az előző haviak, mindig a menstruáció napján esett csak le, addig meg ment felfele. :/
Szerintem a menstruáció napjáig mindkettő sok reményre adott okot. :/ Én nem értem, 25 vagyok, miért ilyen nehéz ez? Anyukám 18 évesen véletlenül esett teherbe velem, és pont ez volt nagymamámmal is. Hülye idő, biztos ez is közre játszik, de ma szomorú vagyok. :(
Jó reggelt.
Igen már jobban köszönöm 😉
Most már nem vagyok idegroncs .tegnap isznyatosan szédültem ma hányngerre keltem 😁
Illetve csak a nyáltermelődésem volt rengeteg...
Kicsit Félek már hogy mi lesz jövőhéten a dokinál de nagyon nagyon bizakodom. Örülök hogy kezded összekapni magad hiddj magadban jönni fg az a gólya😉
Aniju Foco hogy vagytok?
Niki nekem volt. Azóta felszívódott. De műteni akartak.
Anna szorítok nagyon nektek 😉
Jó reggelt mindenkinek!!
Ki hogy van?
Brigi jobban vagy már?
És mi a helyzet a melóval?
Én egész jól vagyok.
Jót tett nekem egy pár nap gondolkodás.
Egy kicsit sikerült lenyugodnom.
Na nem azt mondom hogy tiszta optimista vagyok és hiszem hogy sikerül, de legalább nem vagyok magam alatt.
Anna neked megy a drukk a két csíkos tesztért.
Mikor akarsz tesztelni?
Sziasztok
Mivel többen is külföldről vagytok, kérdeznék tőletek!
Szóval Németországba költözünk hamarosan. Viszont a közelgő szülés kicsit megkavarta a dolgokat... Azt tervezem, hogy nem mondom le a tb-met, csak a férjemét és a gyerekét mondjuk le. Én táppénzen maradok, és kiváltjuk az EU kártyát, hisz azzal lehet kint szülni, és elvileg a terhesgondozás is benne van, de ha nem hát nem, max hazajövök vonattal amíg bírom.
Szóval a lényegi kérdés, hogy eddig megállja-e a helyét az elméletem, és a férjem biztosítása révén elvileg mi is biztosítottak lennénk, de ugye, csak ha kérjük? Mert azt tudom, hogy nem lehet egyszerre két biztosításom, de egyelőre nem is akarok, elég lenne a tb. És ha szülésig megtartom a tb-t, akkor járni fog nekem a magyar tgyás, gyed, gyes, minden? Vagy amint lemondom, ezektől elesünk? Elég gáz, ha sehonnan sem kapunk támogatást, pedig itthon 10 éve folyamatosan van munkaviszonyom.
Sziasztok jó reggelt 😊
Én a magne b6ot a februári terhesség ota szedegetem. Az annyira megviselt (erről Sosem beszéltem)hogy depresszióba majd mély pánikbetegségbe estem. Mivel pszichológusként kerültem ki a suliból így volt sejtésem h mi bajom.ezért tudtam h a magne b6 jó rá. Azóta is szedegettem mikor eszembe jutott és jobban lettem.
Fuoco én is a bőgés melett iszonyú idegbeteg vagyok. Pedig én egy nyugodt és. Folyton vihogó ember vagyok. És ez csak az eleje 😞 mi lesz velem....