Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Nem is túl jó eredmény. :(
És papíron még csak 11 hetes vagyok (méret alapján 11+4) ergo ha később mentem volna még nagyobb. :(
Több mint egy hónap van az integráltig. Addig meghülyülök. A cvs meg lenne jövő héten és az ugyebár 100%. De nagy a vetélési kockázat. Szerintem a férjem ezért ellenzi de könyörgöm ő sem szeretne beteg babát nevelgetni. :( Ahh nem tudom...
Bobi ne viccelj! Nem lesz baj a babával csak nyugodj meg!
Nem kell rosszra gondolni szerintem semmi baj nincs vele . Nem tudom mik ezek a mintavételek mert nálam nem csináltak.
Nyugodj meg aludj rá egyet és beszéljétek át a férjeddel!
Egyébként én is ma jutottam el odági hogy útálok terhesnek lenni...kár hogy nem a gólya hozza télleg...
Hát én most kikészültem. :/ :/
Nem tudom merre tovább. :(
A férjem nem akarja a chorion mintavételt. Én nem akarok kétségek közt lenni.
Na és ha megcsináltatom az se 100% mert lehet pl. szív rendellenesség vagy ritkább genetikai gebasz amit nem szűrnek... Ahhh eljutottam odáig, hogy utálok terhes lenni. :( :( Jár az agyam de nem jutok semmire. :(
Értük meg természetesen bármit :)
Igaza van a párodnak,ráértek tesztelni bár már nagyon izgulós a dolog :) az én párommal nem tudom mi lett úgy tesz állandóan mintha semmi sem viselné meg... Hülyét kapok tőle :D De látom hogy neki is kezd ebből kicsit elege lenni hogy lát engem szenvedni..
Nem keményített be csak rájött mennyire nem jó idő előtt tesztelni. :)
Az nekem sokat számít hogy gondolazban velem vagy. :)
Én sem csípem azt az orszàgot de a gyerekeknek ezerszer több lehetőségük lesz az életben.
Talán igy megéri kint lenni.
Számít hát 😊 még szép hogy számít 😉 apa bekeményített? Én imádkozom komolyan érted pedig nem szoktam 😁
Igen apának beindul tehát tuti nem akar hazamenni
Azért ez kicsit megvisel.nem szeretem ezt az országot sajnos.
Ja és megbeszéltük a párommal hogy ha szombatig nem jön meg akkor veszünk tesztet.
Ez biztos mivel ma is volt a DM-be és nem vett tesztet.
De nem is baj.
Most tök nyugis vagyok.
Ja és ma màr délelőtt is 37.1 lett a hőm.
Nem tudom ez mennyire számít.
De ez volt az utolsó hogy mértem.
Mire is kellene várni?
Hiszen most írtad hogy elindult a jó széria.
A párodnál kezdődik nálad folytatódik. :)
Bobi ne aggódj nekem a kicsi fiúnál a down kockázat 1:17 hez volt 99.9%- os down gyanúval.
Egyedül a dokim cáfolta ezt meg...és igaza lett :) a 2.7 mm még határon belül van.
Én a helyedben csináltatnék egy amniót.
Az a biztos.
A vértesztekkel csak kockázati számokat tudnak mondani a magzatvív vétellel 99.9%-os bizonyossággal megmondják hogy baj van vagy nincs.
Hát csajok én már nem értek semmit...
Első vizsgálat SOTE: 10 nappal nagyobb ill. a tarkó redő 1,6
Második GÉNDIAG: 4 nappal nagyobb a baba ill. 2,7mm nyaki redő
Most nem tudom merre menjek...
Most jobban vagyok! Talán a vérzésem is eláll!
Remélem legalábbis hogy nem lesz folytatás!
Bobi mi volt a genetikán???
Legalább a sétán kívül mást nagyon ne csináljál ha lehet és pihenj minél többet.
Most csak ez a fontos.
Az de hát tudtuk amikor kijöttünk hogy itt nincs mama, meg papa aki segít minden pillanatban :)
Majd nagyon lassan sétálok...vagy majd meglátjuk...
Ez így elég gáz. :(
Azért próbálj meg vigyázni magatokra. :)
Elég forgalmas az út ÉS ki sem engedik őket felnőtt nélkül.
Anna a gyerekek nem tudják és nem is fogják amíg gond van.De a férjem rám szól csak nincs itthon :D Én meg gyűlölöm a fekvést mindig attól félek hogy még jobban feldagadok :D :D
Nem tudnak együtt hazasétálni?
Nagyon messze van a suli?
NEm görcsölök nem vérzek csak enyhén már.. nem emlékszem amikor vetéltem a vérzéssel kezdődtek a görcsök vagy később kezdett ...Minden hétre jut egy hematóma....csuda jó..
Tök jó apa most jelentette be hogy holnap nem lesz kocsim :( csúcs basszus....mehetek gyalog....vagy nem tudom.
Ha nem jár görccsel és erős vérzéssel még lehet egyszerű magyarázat rá mint pl ha egy kisebb hematoma távozik.
Ettől még nem indult be a vetélés.
Viszont érdemes minél többet pihenni.