Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok
terhesseg megmaradasa szempontjabol a magas tsh veszelyes, nem az alacsony. De, a tsh csak egy ertek, a hormonok valodi, realis allapotat nem ez mutatja, hanem az ft3 es az ft4. Egy valamire valo orvost nem is erdekli a tsh, foleg ha eszel jodozott sot, etelizesitot, szedsz multivitamintne adj isten leveskocka, kesz etel megfordul a tanyerodon akkor maris fals alacsony tsh-t kapsz.
Az en orvosom azt mondta, terhesseg szempontjabol az alulmukodes, pontosabban fogalmazva a kezeletlen alulmukodes jelent veszelyt, es nem egy, nem ket kismamaja volt aki durvan tulmukodott es semmi baja nem lett. Viszont egy magas tsh es/vagy alacsony ft3-ft4, na aaaaz mar problema.
en durva alulmukodes mellett veteltem el januarban, lenyegeben magamnak koszonhetem, hogy ilyen hamar diagnosztizalva lettem, mert a dokik csak legyintettek, hogy egy veteles belefer, persze, nekik, gondoltam magamban. Utanajartam, dokik utan kutattam, marciusban kezdodott a kezeles, es tadamm, lassan 15 hetes kismama vagyok.
szoval, az alacsony tsh-tol ne felj, de onmagaban az nem informativ.
Es sajnalom, hogy veled is megtortent, gyors felepulest.
Szia!
Holnap megnézem az én eredményeimet. Most nincsenek kéznél. :/
De ha mész endokrin dokihoz ő úgyis megmondja a frankót és tuti megoldást is talál!
Köszi csajok!
Igazából tudom milyen mert a kisfiammal volt nekem is de egyrészt régen volt másrészt akkor még abban a hitben éltem, hogy minden pozitív tesztből kisbaba lesz a végén...
Nem is tudom mitől félek jobban. A kockázattól vagy az eredménytől. :/
Egyenlőre a kockázattól... Az közelebb van... Mindig van min idegeskedni és aggódni. :/
nekem is volt amniom, és mivel 2 petések, két bökés. :)
1 napig feküdtem a kórházban, 1 napig itthon, a 3. napon már tettem vettem simán
Érzésre meg semmi extra nem volt
Elhiszem.
De nyugi nem lesz semmi baj.
Én kétszer voltam ilyenen és nem lett semmi baj.
A lényeg hogy az első 3 napon csak és kizárólag feküdni kell.
Utána még 3 hét kímélés. És utána meg már mehettek is az eredményért. :))
Sziasztok!
Írtam nemrég ide,okt.2-án volt missed abom,üres petezsákkal 7 hetesen.voltam azóta laborban,0,6 lett a TSH-m.megyek nov 10-én endokrinológushoz. Volt valakinek hasonló értéke?a normál tartományban van,de nem alacsony a terhesség megmaradáshoz?
Csajok engem meg kezd elkapni az amnio-para. :(
Pedig még van 1 hét addig aztán még 1 hónap az eredmény... Úgy féltem a kis tökmagot.
Szia!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy minden rendben a babával. :) Tuti jól érzi magát ha ilyen gyorsan növöget. :)
Vigyázz magatokra és pihenj sokat!
Sziasztok.
Mi tegnap voltunk ellenőrzésen, mert megint elkezdtem barnázni, elég rendesen.
Maszatka él és virul, 1 mm híján 7 cm, ezzel majd egy hétel nagyobb a valódi koránál. :) Dokibácsi már azt is tudja, mi újság a lábak közt. ;)
Haematoma eltűnni látszik, szóval, hogy honnan jött megint, passz. Valószinűleg bezavarhatott, h most kezdek leállni a Duphastonnal
Ma reggel teszteltem, de negatív. A 10ml-s onestep teszt, és már a 16 dpo-n vagyok.
Remélem ki tudok majd szaladni a Rossmanba xepilért.
Ha az is negatív, akkor tuti ennyi, csak szórakozik velem a szerveztem.
Köszi csajok :)
Babóci fogjuk rá h megnyugodtam..sajnos a vérvételt majd csk decemberben tudom megcsináltatni :(
De mindegy..olyan édes volt ahogy eljátszadozott a kis kezével :D
Bevette és amikor húzta ki a vákum miatt csücsörített nagyokat :D ez kb 10 percig ment..aztán táncolt , fordult egyet és elaludt :D :D
De édi! :)
Akkor mostmár tényleg nyugi és öröm-boldogság! :)
Szuper!!!!!
Gratula!!!!
Én mondtam hogy minden rendben lesz. :)))
Sziasztok. Végeztem .
Minden rendben van . Szopizott orra van közel 6 cm 😁 járt a lába mint a motor.. Mintha sétált volna 😁😁 édes kis nagyfejűm 😁
Én is így voltam hiszem már január óta vártam erre a pozitív tesztre.
De ebben a hónapban sikerült teljesen elengednem magamat.
Remélem hogy rendben lesz, kb még két hét és kiderül egy-két dolog. :))
És sajna még mindig köhögök. Nagyon nem megy ez a gyógyulás. :((
Aranyos vagy. :) De már annyi időnek tűnik ez a június óta (hát még a december óta) eltelt időszak, hogy elég bizonytalan vagyok benne.
Veled biztos minden rendben lesz. :) Meggyógyultál végre?
Ez a hónap a tiéd!
Most neked kell hogy pozitív legyen a teszted.
Én nagyon szorítok hogy sikerüljön!!!!!
Én sem élem bele magamat teljesen, de azért jó látni olyan visszaszámlálót. Ez nem befolyásol semmit.
Igen nagyon is egyidősek vagyunk. Nekem 19-én volt meg utoljára. :)
Most mindennek rendben kell lennie.
Szia.
Ilyenkor olyan nehéz másra gondolni...várom már én is a próbálkozós időszakot.
Kapcsolódj ki,még az idő is gyorsabban telik. :)