Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
De ugy. Csak aztan nagyon agaskodott valami a laba kozott... :)
Es gyozott a jozan esz... hanuarban mikor megyunk haza, vagy kihozunk egy adag fiu es egy adag lany ruhat, aztan majd kiderul mit adunk ra, vagy ebben a helyzetben inkabb az eszunkre hallgatunk, es nem koltozunk majd egy 2 honapos babaval dupla annyi cuccal mint kellene. Ugyhogy ez lenyegeben igy volt praktikus. Amugy is kiszurta kb a kukaca a szemem, meg ereztem is, de azert jobb tudni. Majd a kovetkezo :)
Sziasztok!
Tegnap megjartuk a dokit, szeeeep nagy tadaaaammmmm: fiucska. Furcsa tudni, hogy lesz egy pici fiacskam. Mar a neve is szinte biztos, Levente.
A dokino nagyon alapos volt, mindent szepen megnezett, megmert, minden rendben. 19+5 vagyok es 20+5-nek merte, igazi nagyfiu :)
Ugyhogy boldogsag van. :)
Vecus, drukkolok a mai uh-hoz, de biztosra veszem, hogy minden rendben. :)
Brigi! Mikor lesz a 18 hetes genetikai? Kíváncsi vagyok már, hogy teljesül-e apa kívánsága :)
Vacak! Gyógyulj meg mielőbb és ne aggódj a lázcsillapító miatt, az nem okoz gondot! Lázas ne légy, az nem jó.
Mgagi! Ne keseredj el, még egyébként sem biztos, hogy ez a baj. De ha ez is, akkor legfeljebb szúrod magad és úgy biztos minden rendben lesz!
Fuoco! Örülök, hogy megtaláltátok kint a számításaitokat és hogy jól érzed magad! Jelentkezz ma a doki után!
Kanga! Jó hír, hogy összébb mentek a miómák! Légy továbbra is optimista és meglátod sikerülni fog a lombik! Mi itt mindannyian szorítunk neked!
Én továbbra is csak kínlódok, nem alszok, fájdogálok, de semmi. Nem erősödnek, nem sűrűsödnek a fájások semmire... Léna pedig tipikus nyilas módjára makacskodik. Dehát ő tudja mikor akar megérkezni.
Én megvagyok.
És ma délután doki.
Már teljesen be vagyok sózva. :)))
Sziasztok!
Mgagi, kitartás hamar elmegy ez a kis idő és minden rendben lesz nálad is és jöhet is a baba. :))
Fuoco örülök hogy jelentkeztél és hogy jól vagy.
Szorítok neked hogy ma megmuttassa magát a babád.
Gyere majd a hírekkel.
Többiekkel mi a helyzet?
Fog valaki tesztelni mostanság?
Babóci kibújt már Lénácska???
Sziasztok!
Böngészem az internetet ezután a lupusos dolog után és ha kiderül hogy ez a bajom hát akkor ha babát szeretnénk ugyanúgy szúrnom kell magam. Egy kicsit el vagyok már most keseredve. Messze van még a 3 hónap :(
Sziasztok
Brigi, koszi az erdeklodest. Nagyon hol vagyunk, szombaton mar en is 20 hetes leszek, hatalmas a pocakom, neha csak amulok, mi lesz itt meg a 2. feleben? :)
Babacska mar szepen rugdos, mocorog, a jelekbol adodoan joggal feltetelezhetem hogy a tripla szaltok mestereve szeretne valni. :)
Holnap megyunk dokihoz, szoritsatok, hogy ne felejtse el magaban tartani kit rejt a pocak, ugyanis meglepetest szeretnenk.
Nagyon jol erezzuk itt magunkat, mar 1,5 honapja itt vagyunk, hihetetlen. Csutortokon nyitnak a karacsonyi vasarok is, nagyon varom, sosem voltam meg ilyen igazi karacsonyi vasaron, es azert itt ennek eleg nagy multja van, 3 het csak az epitkezes, oruletesen szep volt mikor legutobb arra jartunk.
mindenkit sokszor puszilok, elnezest hogy most senkire nem terek ki nev szerint de mar kettot latok.
legyetek jok :)
Örülök ezek igazán jó hírek a pár hónappal ezelőtti állapothoz képest meg pláne! :)
Nagyon drukkolok nektek! Legyél pozitív és határozd el hogy igenis jó helye lesz a babának és ő lesz az erősebb! A miómákkal szemben bejött ez a hozzáállás, te voltál az erősebb. Most is így lesz! :)
Megjöttem... a jó hír, hogy összébb mentek a miómák, 3 és 3,5 centisek. A doki azt mondta, hogy ha gyereket akarok, akkor hamar gyorsan most kell teherbe esni, mert most jól vagyok... akár lombikkal. Így esélyes, hogy elvetélek, vagy koraszülött lesz, de már többen is hordtak ki babát ennél sokkal nagyobb miómákkal. Ha nem vállalom, akkor megpróbál megműteni... azt mondta 10-ből 9 doki azt mondaná inkább méheltávolítás, de mivel ő szereti a kihívásokat, ezért megpróbálná kivenni csak a miómákat és ha sikerülne az egy szakmai bravúr lenne. Párommal együtt eldöntöttük, hogy legyen a lombik, így legalább tuti jó helyre kerül, nem kell azt a pici ép helyet keresnie :) Nagy eséllyel a növekvő magzat el fogja nyomni a miómákat. HOlnap meg is írom neki, hogy mondja a további teendőket... gondolom egy csomó kivizsgálás lesz. Meg hát azt sem tudom mikor jön meg újra, mert ugye ma vettem be az utolsó gyógyszert. Szóval, tudom, sokan most összetörnének, de én nem... tudjátok már elfogadtam, hogy lehet, hogy nem lesz babám, párom is elfogadta és olyan aranyos volt, annyit mondott, hogy neki az én egészségem az első, azt tegyük, ahogy nekem a legjobb. A legjobb a doki szerint most a terhesség vállalása minél előbb... vagy a méheltávolítás, de azért előbb megpróbáljuk, hátha sikerül a magzatnak erősebbnek lennie a miómáknál.
A perelésről pedig annyit, ha valaki perelhetne, az én vagyok... az előző dokimat, aki 10 hónapon át hagyta, hogy olyan rossz állapotba kerüljek, amilyenben voltam augusztusban... de nem teszem ki magam ilyennek, mert nem segít, másrészt ismerősök megmondták, hogy esélytelen bármit is elérni.
Gondolom :)
Szerintem ha megírnám cikkben lehet hogy azzal is segítenék másoknak. De nem szeretnék szomorú cikket írni így is van egy pár :(
Egy doki elleni pert inkább azért érdemes indítani, hogy ez másokkal ne történjen meg és elmarasztalják vagy komolyabban megbüntessék a dokit.
A pénz csak egy mellékes ráadás.
De ez a te döntésed.
Nem akarlak rábeszélni. :)
Hát most már csak úgy röpülni fognak a hetek. :))
Én megvagyok.
Általában délután vagyok elég rosszul.
Én pénteken töltöm a 10. hetet.
És csütörtökön megyek dokihoz.
Már nagyon várom.
Akkor nagyon kell vigyázni magadra!
Reméljük nem lesz semmi probléma és időben észhez kapnak az orvosok.
Nekem éppen ma mondta a tolmács ismerősöm, hogy pert indíthatnék a doki ellen. Na de mindegy mert én nem akarok pereskedni és egyébként is pénz nem oldja meg a bajomat:(
Ne is mond... Szörnyű a helyzet. Ha az ember nem kapar össze pénzt magán dokira akkor csak a jóistenben bízhat ha ne adja isten gondja van. Mindenféle túlzás nélkül...
Hát az én mamámnak terhesség alatti trombózisa volt. :( Ezért is muszáj a végére járni.
Nagyon drukkolok neked a jó eredményekhez! Kitartás!!!
Köszi Vecus! :)
Mindig az jut eszembe mikor írtad, hogy pislogok párat és 3-mal kezdődnek a heteink számai. Lehet, hogy igazad lesz! :D
Remélem ti is jól vagytok!
Hú Brigi tényleg rohan az idő! :)
Már nem lehet semmi baj! Nyugi! :)
Mesélj majd mindenképp hogy kisfiú vagy kislány lakik odabent!
Röhej ami az otthoni egészségügyben folyik :(
Reméljük jó hírekkel jössz.
Én is azt hittem hogy mamámtól örökölhettem, mert hogy úgy tudtam trombózisos volt viszont nem trombózisa volt hanem viszérgyulladása.
Sziasztok!
Köszi csajok! Bizok a legjobbakban. A nehéz napokat meg túlélem vhogy, bár a páromat aggasztja és tudja hogy sokszor görcsöl a petefészkem és most is utoljára nagyon, és ez engem is kikészít olyankor mert lefáraszt a fájdalom. Nem igazán vagyok gyógyszerpárti és úgy vagyok vele hogy vhogy legyűröm a fájdalmat.
Örülök hogy a kismamák jól vannak. Csak így tovább! Jó jó híreket is olvasni nem csak rosszat.
két hét múlva megyek nőgyógyászhoz és akkor többet fogok tudni mi lesz a jövőben velünk.
Szia Virág,
sajna senki nem tudja megmondani megtörténik-e mégegyszer. Simán lehet, hogy vmi nem volt tökéletes és azért ment el (genetika) de van egy csomó más ok is ami okozhat ismétlődést. És sajnos a genetikai probléma is megtörténhet kétszer. Tutira nem mehet senki, de próbáld pozitivan nézni, van egy egészséges lányod és a következő majd sikerül.
Bobi örülök hogy jelenkeztél. :)
Már a 22. hét.
Szépen haladsz a vége felé.
Nem semmi hogy csak most jut a doki eszébe hogy kivizsgáljon.
Szorítok neked a jó eredményért!!
Brigi te is szépen haladsz előre.
És meglátod minden rendben lesz.
Eddig sem volt gond ezután sem lesz. :)))