Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
De igen ott voltam tag. De az élet sajnos közbe szòlt. 9 hetes voltam. Holnap műtét..hjajj csak lennék màr tul rajta :(
Nekem most jött meg,5 héttel a műtét után. Nagy dilemmában vagyok pont ezzel a mikor próbálkozzunk újra kérdéssel :P Én azt gondoltam két menzit várok,de akikkel erről beszéltem és átestek rajta azt mondják egy elég,sőt a dokim is ezt mondja. Van még 11 napom PÉ-ig addig eldönthetem :D
Sziasztok,eltűntem az ünnepek alatt el voltam havazva...látom sajnos gyarapodunk :( Missteria te nem voltál 2015 júliusi kismamák klubtag? Olyan ismerős a neved...csak mert én is onnan "jöttem" sajnos ide. Hány hetes voltál?
Sziasztok!
Én most 18-ára voltam kiírva :(
Na de próbálok pozitiv maradni. A lábam javul aminek remélem az lesz az eredménye hogy minden jól alakul.
Örülök hogy jók lettek az eredményeid. Remélem a műtét után már nem kell sokat várnod a babára.
Sziasztok!
egy kérdésem lenne: szerintetek lehetséges az hogy a 6. 7. ciklus napon peteérésem volt? A 2. ciklusomat vezetem a ciklus.hu-n és teljesen ugyan azt az értéket produkáltam, mint az előzőnél középidőszakban. Még a bal petefészkem is ugyan úgy szúrkált.
Eddig egyébként teázgattam meg vitaminoztam meg mindent csináltam, de januárban úgy döntöttem nem szedek be semmit, viszont elmegyek talpmasszőrhöz kicsit.
Kitartást kívánok azoknak, akiknek újra vagy éppen először kellett átesni a vetélésen! Látjátok, sok baba van már azóta itt is! :) Nekem februárban született volna, ha nyáron nem történik meg... de most abban bízom, hogy nyárra már pocakos kismama leszek! :)
Sziasztok!
Meglett a pajzsmirigy tesztek eredmenye, meg az osszes veralvadasos miegymas amit a klinikan csinaltak es minden negativ lett. Ezek szerint az egyetlen ok a vetelesekre a mehsoveny. Kiirtak mutetre marcius vegere. Remelem jol alakul :-)
Mindenkinek boldog uj evet kivanok!
Na remélem összejött :) Te hány mensit vártál még lehetett próbálkozni?Nekem dec 3 án volt missed abom de még nem jött meg.Neked mikor jött meg hány hétre rá először?
Sajnálom, hogy újból megtörtént! :( nehéz lesz de könnyebb lesz, hogy ott a lányod.Nekem is itt van a 18 hónapos és dec elején volt missed abom.De könnyebb feldolgozni.Ha ő nem lenne tuti sokkal jobban ki lennék.
Igen, ez van bennem is. Középidőben fogant, mégis kisebb volt egy héttel mint az ideje. Éreztem h nem stimm valami. De inkább most mint később, mindig ezt mondom. :( Már amúgy kezdek pecsételni lehet nem bírom ki hétfőig és be kell mennünk ügyeletre.
Szia!
Mégegyszer sajnálom, ami történt veled.
Kitartást a műtéthez!!
És gyors testi-lelki felépülést!!
És sok-sok erőt a jövőhöz.
Sajnálom, hogy újra megtörtént veled is! Gondolj arra, hogy lehet, hogy beteg lett volna és így jobb mindenkinek!Én is mindig erre gondoltam,ez segített! A következő baba már biztos veletek marad!!! :)
Sziasztok!Ismét itt a fórumon. Pár éve volt már egy missed ab műtétem a 10. héten. Utána 3 hónapra jött a kislányunk aki ma már 16 hónapos. Kistesót szerettünk volna neki, első hónapba sikerült is, minden szépen ment, egészen tegnapig amikor elkezdtem barnázni, bementünk és már sajnos nincs szívhangja a babának. Hétfőn műtenek. :( Szal ismét itt vagyok a fórumon, veletek, annó is sokat segített ez a fórum nekem!Most talán kicsit jobban viselem a dolgot, mert itt a kislányom, aki nagyon sok erőt ad nekem!
Nagyon cuki kép! Már nincs is olyan sok hátra :-)
Olyan jók ezek az UH képek...
Ne szégyeld, egyet is nagyon rossz átélni, de sajnos mindig vannak rosszabb esetek...még az enyémnél is! Láttam a kórházban olyat, hogy inkább meg se szólaltam. :(
3?! ó te szegény.. én meg itt sírok az egy miatt. ilyenkor úgy elszégyellem magam.
Sajnos volt 3 és azóta egy méhsövény műtétem nyáron... :(
ó szia... akkor neked is volt missed ab-od...
Februárban lesz 6 éves. Nem kicsi már... :)
a másik gyereked mennyi idős?
Köszi! :)
A család kicsi szeme fénye! ♡
Nemsokára remélem mindenki kisbabáját nézegethetjük és osztozhatunk az örömben is!
Sziasztok!
Békés, boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!
Remélem 2015-ben mindenkit megtalál a boldogság és sok-sok örömhírt olvashatunk majd!
Velünk minden rendben így a 27.héten :)
Nagyfiú már Nimród több mint 1kg, én meg gurulok :D Hétfőn voltunk 5D UH-n feltettem a fotót. :)
Örülök, hogy jól vannak a babások! olyan jó, hogy ezen a fórumon már ilyenkor is szó van és nem csak a rossz élményekről!!
Boldog, szép babás évet kívánok mindenkinek!
Sziasztok
Nagyon Bolodg Új évet kívánok mindenkinek!!
Ebben az évben volt jó és rossz is, De örülök hogy van ez a fórum és támogattuk egymást a teljes elkeseredésben is :)
Köszönöm hogy itt voltatok eddig és ezután is itt lesztek :)
Sokat köszönhetek ennek a fórumnak de főleg egy nagyon jó barátságot :)
Kívánom hogy mindannyian pocakosodjatok :)
Egyébként mi is jól vagyunk , a 22 hétbern vagyunk és igen aktív a törpe most már éjszaka is :D :D
szép estét :)
Sziasztok!
Mindenkinek békés boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!
És akik még a próbálkozás részén tartanak nekik mihamarabbi babásodást!!
Mi is jól vagyunk. Én 12.-én megyek újra dokihoz.
Talán a nemét is megtudjuk. :)
Sziasztok, mi jól vagyunk, jövő héten megyünk UH-ra már nagyon izgulok megint :-)
Drukkolok nektek!
Boldog Új Évet Kívánok nektek és remélem, hogy a jövő év sok jó meglepetést tartogat számotokra! Sok babával gazdagodjon a 2015-ös év!
szia, köszi, hogy kérdezed. :) igen, az augusztusi missed ab után a december volt az első próbálkozós hónapunk. csak hát ugye, szenteste elmentünk szüleimhez, ahonnan tegnap jöttünk haza, ott meg nem lehetett próbálkozni. :)) emiatt kimaradt egy hét sajnos. elvileg január 5-re nem várom. volt egy nap, amikor nagyon szúrt a bal oldalam, elöl, meg mintha kicsit nőtt volna a cicim. de lehet, hogy csak híztam az ünnepek alatt. :D már nagyon szeretnék tesztelni, alig bírok várni.
További ajánlott fórumok: