Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

659. hacsiju (válaszként erre: 652. - D5804739e2)
2008. jan. 22. 19:40

Úgy láttam neked sokkal frisebb sajnos az élményed. Szerintem ha akarja az ember hogy beteljesedjen a kapcsolata szinte alig van annak jelentősége mikor történt meg tragédia.Hiszen szerettem már 5 hetesen is úgyanúgy mint itt bárki,és egyre jobban imádtam...és szeretem a mai napig.Remélem megtaláljuk a lelkibékét egyszer Mindannyian.

Úgy érzem nálam ez csak akkor fog eljönni ha végre a kezünkben tarthatom a babánkat.

658. nyuszi3 (válaszként erre: 641. - Huncutpanna)
2008. jan. 22. 18:59
Panna, hogy vagy? Szerintem sem normális egy ilyen vérzés. Ugye elmentél orvoshoz?
657. nyuszi3 (válaszként erre: 637. - Lei)
2008. jan. 22. 18:58

Köszönöm, meg vagyok. A hőm és az lh teszt szerint már túl vagyok a pé-n. Elsején kiderül, mennyire voltunk ügyesek.

Ma voltam vérvételen, 10 nap múlva meg van a pajzsmirigy hormon eredménye.

2008. jan. 22. 16:55
Köszi lányok mindenkinek.Nekem is jol esett hogy irhatam ide.Nehéz nagyon de mi se adjuk fel.3honap pihenö a feldolgozásra,regenerálodásra és megprobáljuk.Tudom én is az esszemel hogy jobb most mint késöbb csak a szívem az sír.Lányok mindenkinek sok eröt és kitartást kívánok.
655. hacsiju
2008. jan. 22. 16:07
Nekünk most még jó pár hónapot kell várnunk, ez kell feltétlen leginkább a lelkiállapotunk miatt.Érdekes bennem nem merült fel hogy feladjam ezek ellenére sem. Az esélyeink talán nem a legjobbak.De már belekóstoltam az igazi boldogságba és így nehéz lemondani róla.Várok türelmesen!! Addig pedig szorítok Mindenkinek!
654. hacsiju (válaszként erre: 651. - Nikice)
2008. jan. 22. 15:24
Remélem a próbálkozást siker koronázza.
653. hacsiju
2008. jan. 22. 15:19
Nekem nagyon jó hogy leírhatom és köszönöm a biztatást. Hálás vagyok a lehetőségért.
652. d5804739e2 (válaszként erre: 648. - Hacsiju)
2008. jan. 22. 15:09
Hát most én téged sokkal jobban sajnállak, mint magamat.Tudod ez nem vigazstal, de a 24. hét az már azért nem kis idő. Sok erőt és egy egészséges babát kívánok neked a jövőben.
651. Nikice (válaszként erre: 650. - Hacsiju)
2008. jan. 22. 15:00
Nekem sokat jelentett, hogy ide írhattam akkor. Megfogadtam, igyekszem meghallgatni azokat, akiknek nálam is frissebb a dolog, de egyre nehezebb. Újra próbálkozunk..elég nehéz, mert nagyon sajnállak Benneteket, és együttérzek.
650. hacsiju
2008. jan. 22. 14:44
Furcsa érzés olyanokkal megosztanni az élményeket akik szintén átéltek hasonlót. Még nem volt rá lehetőségem eddig. Nem könnyű újra visszarángatni magát az embernek a valóságba és valahogyan tovább élni. Az első hetekben szeretem volna elbújni a világ elől, de ez lehetetlen. Menjetek emberek közé, mert csak így tudtok mihamarabb segíteni magatokon (tudom nem egyszerű nekem is feladta a leckét még a bevásálás is).Ne adja fel senki, már én is gondolok a jövőre.
649. Nikice (válaszként erre: 648. - Hacsiju)
2008. jan. 22. 14:26
Hát kívánom neked tiszta szívből, hogy legyen elég energiád a folytatáshoz, és hogy mihamarabb megnyugvást lelj egy kisbaba segítségével. Borzalmas, amiken átmentél.
648. hacsiju
2008. jan. 22. 14:17
Üdvözlök Mindenkit, még új vagyok köztettek. Sajnálattal olvasom a problémákat és a szomorú történeteket.Hát én sem vagyok kivétel, próbálom túlélni a saját tragédiánkat.Azért írok mert úgy érzem nekem ez segít. A 2. spontán vetélésem után elvégeztek nálunk rengeteg vizsgálatot, minden negatív lett.(genetika, hsg, hormonszint, stb..)2007 júliusában ismét kismama lettem, minden rendben zajlott minden eredmény tökéletes volt.Sajnos a 24.héten mégis bekövetkezett amire már nem gondoltunk missed ab.Először csak a magzatvíz volt kevesebb, utána pedig a lepény szerkezete vált cysztikussá kevesebb magzatmozgás és végül már nem mozdult a kisfiunk.Egyszerűen nem tudták az orvosok mi történik.Se egy görcs se egy csepp vér.Tudom mit éreztek hiszen én is ezen megyek keresztül. Mindent túl lehet élni, bízni kell mert más nem marad. A család a szeretet az ami erőt ad.Szorítok mindenkinek hogy egyszer mindannyian átélhessük az anyaságot, úgy ahogy annak lennie kell!
647. Lei (válaszként erre: 640. - Kittiko30)
2008. jan. 22. 13:59

kittiko: nagyon sajnálom ami történt. :( Nekem is a 9. héten halt el a baba....

nagyon sok türelmet és kitartást kívánok neked és próbáld meg tényleg úgy felfogni, hogy ez a természet szelekciója volt. És jobb, hogy ilyenkor történt, minthogy később betegen szülessen meg ez a baba. tudom, ez most nem vígasz, de később könnyebb lesz.

Nekem is sikerül pár hónapon belül újra teherbe esnem, úgyhogy remény mindig van!!! :)

646. Lei (válaszként erre: 644. - D5804739e2)
2008. jan. 22. 13:57
Olli: köszi, tényleg jól vagyok, habár az émelygés még mindig van. az valahogy nem akar elmúlni. :) Te meg regenerálódj mind fizikailag, mind lelkileg! És mindig csak a jövőre gondolj!
645. Lei (válaszként erre: 639. - Huncutpanna)
2008. jan. 22. 13:56
Panna: hát lehet, hogy tényleg csak a mensi volt, és csak beragadt kicsit.A lényeg, hogy nincsen semmi panaszod. Elvileg lehetne akkor tovább próbálkozni? vagy erre azért még a doki fog rábólintani?
2008. jan. 22. 11:03

Sziasztok!

Vagyok csak nyalogatom a sebeimet, pénteken megyek vissza dokihoz, fájogat a hasam. A sebeimet nyalogatom még mindíg.

Lei: Örülök, hogy jól vagy, őszintén:o))))

643. Nikice (válaszként erre: 640. - Kittiko30)
2008. jan. 22. 08:58

Sajnálom, más egyebet én sem tudok mondani...

Most mást nem is írnék. Majd még beszélgetünk ha gondolod.

642. Nikice (válaszként erre: 639. - Huncutpanna)
2008. jan. 22. 08:57
Örülök, hogy jobban vagy Panna!
641. Huncutpanna (válaszként erre: 640. - Kittiko30)
2008. jan. 21. 19:05

Jézusom! Szegénykém! Nagyon sajnálom!

ilyenkor nem is tud az ember mit mondani. Én is átéltem. Kegyetlen dolog ez. Amíg nem történik ilyen az emberrel addig el sem tudja képzelni mennyire szörnyű. Én azzal próbáltam nyugtatni magam, hogy jobb így az elején mint amikor már nagy apocak és érzed minden porcikáddal. Én is a kilencedik héten voltam.

2008. jan. 21. 18:39
Sziasztok lányok.Én pénteken voltam Uh-n akkor a a baba 30mm-es volt és volt mellette egy vérömleny ami 33-szor 6mm-es volt nyomta a babát volt még szívhang de elvetéltem volna így Ekg gyors labor és már 1-kor toltak is be a mütöbe.9hetes és 5napos volt.
639. Huncutpanna (válaszként erre: 637. - Lei)
2008. jan. 21. 17:55

Örülök, hogy jól vagy!Élvezd ki a kismamaság minden pillanatát!!

Igen próbálkoztunk a műtét után, ezért lehetséges, hogy ez is vetélés volt. De talán nem. A Azóta amióta az a nagy valami távozott belőlem alig pár csepp jött. Arra gondoltam, hogy az egy alvadt vér darab volt ami elzárta az utat és ezért tudott napokig csak pár csepp barna jönni aztán mikor már sok felgyülemlett átlökte ezt az alvadt vért. Tényleg azóta szinte semmi nem jön!!Hál1 istennek nem fáj semmim, nem érzem fizikálisan rosszul magam. A lelkieket meg gondolom nem kell ecsetelnem.

2008. jan. 21. 14:57
itt vagyok lei.jó hogy már jobban vagy csak vigyázz magadra nagyon.én jól vagyok,a napokban van peteérés úgyhogy akciózgatunk. :)
637. Lei (válaszként erre: 636. - Huncutpanna)
2008. jan. 21. 12:28

ja, Panna! sajnálom! gondolom megijedtél kicsit!

de végülis a műtét utáni mensi óta próbálkoztatok pároddal? szóval akkor lehetséges, hogy terhes lettél és ez vetélés volt?

Azért szerontem is menj dokihoz, biztos, ami biztos.

Én jól vagyok, kezd enyhülni a rosszullét. már csak reggel egy icipici, meg este kis émelygés, de napközben általában jól vagyok. :)hétvégén megint voltam korizni :P meg még a héten megyek megint.

systim merre vagy? ÉS nyuszi? És Olli?

puszi: Lei

2008. jan. 21. 11:24

Köszi!

Várok pár napot meglátom mi lesz, hogy leszek, mi jön ki belőlem stb..

635. Nikice (válaszként erre: 634. - Huncutpanna)
2008. jan. 21. 11:11

Gynevac!

És hogy döntöttél, megnézeted magad?

2008. jan. 21. 11:02

Azt mondta ne ijedjek meg nincs semmi baj, de ha nagyon ideges vagyok menjek be hozzá megnéz.

Mi is a neve annak az injekciónak, valami gy-betűs, itt is olvastam már a fórumon, de most nem találom?? Azt mondta azt irassak fel a háziorvos felírhatja be is adhatja 10 naponta, ez a valami elősegíti a fogamzást.

633. Nikice (válaszként erre: 632. - Huncutpanna)
2008. jan. 21. 10:49

Atya ég!

Ezt nem mondod komolyan!! Édesem...

És megnéz valamikor? Javasolt valamit?

2008. jan. 21. 10:41
Felhívtam! Azt mondta irasak fel ergám cseppet. A műtét után is azt szedtem. Lehet, hogy megint elvetéltem, de ebben az esetben nem kell küretet csinálni, mert a vérrel távozik.
631. Nikice (válaszként erre: 630. - Huncutpanna)
2008. jan. 21. 10:32
Pnanna, szerintem hívd fela dokidat! Ez azért nem tűnik normálisnak!
2008. jan. 21. 10:14

Szia Nikice!

A műtét után egyszer már volt egy rendes mensim, utána voltam dokinál is azt mondta minden rendben!

Most 5 napig barnáztam aztán tegnap elöntött a vér, nem volt darabos. de az előbb voltam wc-n és majdnem szívbajt kaptam mert kiesett belőlem egy tenyérnyi alvadt vér, vagy valami olyasmi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook