Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
voltam tegnap kontrollon, szinte mindent rendben talát a doki, ráadásul nagyon rendes volt.. végre egy doki aki nem veszi félválról amit mondok és nem hajt el hoyg ő még ilyet sosem halott eddigi praxisa alatt. .De hát a baj csőstől jön szokták mondani:) van egy jó kis petesfészekgyulladásom amire adott egy lórúgás antibiotikumot úgyhogy most csak kóválygok a munkahelyemn:) De legalább már nem fáj annyira:)
Remélem nektek szebb napjaitok vannak:)
Egy kis bátorítás csajok: nekem is volt 2 vetélésem, mégis ma 3 szép gyermekem van!
Sőt a legkisebbel 3 héttel vetélés, és művi befejezés után estem teherbe. Meg sem jött vetélés után. És ő megmaradt.
Az eredmények az adatlapomon.
A lányom Kanadában született ő apukája néger volt. Ezt azért írom le, hogy elkerüljem a félreértéseket:)
Millió puszi lányok
Mindenkinek sikerülni fog, nem feladni:)
Szorítok értetek:)
Nem kórházba megyek,a doki magánrendelőjébe.Amúgy a szent imrébe voltam, mert ott lakom tőle két utcára.
Én sosem értettem, de a vetélések 90 %-ára sosem tudnak mit mondani, illetve mindig ugyanazt a természetes kiválasztódás, vagypedig hogy a sors így akarta....
De sebaj, lesz még nekünk nagy pocink, csak kitartás mindenkinek!!! Tudjátok csajok türelem:) bár én világ életemben türelmetlen voltam:)
Sziasztok..en erdelyi vagyok:-)
Szovatat tenyleg ajanljak nogyogyaszati problemakra es meddoseg eseten....de garantalni senki nem garantal erte.Amugy proba szerencse.....valoszinu en is kiprobaltam volna...rengetegen vannak ott...sokszor meg annyi helyed sincs, hogy egy furdolepedot leterits.Itt van egy oldal akit erdekel.Minden jot nektek:-)
Sziasztok! Sajnálom, hogy egyre többen vagytok ebben a topikban, de tényleg nem szabad feladni és reménykedni kell, hogy nemsokára sikerül!!! Én nagyon drukkolok mindannyiotoknak!!!!
Ha jól tudom Erdélyben a Medve tóról az a hír járja, hogy az a nő, aki gyermeket akar és megfürdik a tóban, az terhes lesz. Állítólag nagyon sok ásványi só, meg ilyesmi anyag van a tó vízében és nagyon hasznos a női szerveknek egy ilyen fürdés. Én anno nagyon gondolkoztam azon, hogy kimenjünk oda és kipróbáljuk. Szóval ha esetleg egy nyaralás keretén belül Erdélyben jártok, mindenképpen próbáljátok ki a Medve tavat!!! :))
Számomra az a legdurvább hogy a 2.alkalom után elmentünk kivizsgálásra genetika,annyi vért vettek már tőlem.....szinte minden ami szóba jöhet!Hsg, spermavizsgálat , hormonvizsg....valamikor régen felsoroltam de fölösleges!
Most érzem hogy lenne esélyünk!
Bízom is abban hogy legközelebb minden simán megy!
Az ugyan megnézték öröklött trombózishajlamom van-e de azt már nem hogy szerzett van-e .Nekem pedig az utóbbi van!!!
Most időt adok magamnak mert az még kell!
Jó egészséget Mindenkinek!
Kitartás !!!!Lesz még nekünk is nagy pocakunk!
Sziasztok!Nekem is két vetélésem volt és csak azért nem vizsgálgattak,mert az első a volt férjemől lett volna.A másik pedig a mostani féjemtől lett volna.Arra hivatkoztak,hogy olyan mintha CSAK egy vetélés lenne,mivel különbözőek voltak az apák.
Majdnem minden vizsgálatot saját magam kértem.
Azt persze mondanom sem kell,hogy nem tudják egyik vetélés okát sem.
Szia!Igen csak ehhez hogy kiderüljön a poklok-poklát jártam meg!3 vetélés és az utolsó alkalommal a 24.héten történt meg a baj!
Ja és most is el akartak hajtani úgy kellett nekem erőszakoskodni hogy megcsinálják a lehető összes vizsgálatot......mert ezt mégegyszer nem bírom ki!
Sajnálom,hogy te is így jártál és kívánom,hogy sikerüljön másodjára!
Csak azt nem értem,hogy aki nem akar annak csakúgy becsúszik egy baba.Aki akar annak nem sikerül,pedig mindent megtesz érte.Próbál egészségesen élni,vitamint szedni,kíméletesen-stresszmentesen dolgozni;párnát tesz a feneke alá,hogy bent maradjanak a srácok(más elmegy pisilni vagy tusolni és mégis megtermékenyül).Szóval egyáltalán nem értem,hogyan keverik odafenn a kártyákat.Lehet,hogy nem ránk tartozik,de aki anya akar lenni,az igenis lehessen ANYA!!!!
Sziasztok!
Enci, egyetértek veled, nagyon sok ismerősöm küzd ilyen problémával. Tényleg lehet valami, a környezetszennyezéstől kezdve a sok szinező- meg tartósítószerezésen túl, szerintem a háborúkban ledobált ilyen olyan cuccok is mind okozhatják az egyre "silányabb" egészségünket!
Csak sajnos ez ellen tényleg nincs mit tenni. :(
Nekem is volt egy vetélésem 2 hónapja, most fogom folytatni a kálit. Talán majd másodszorra sikerül...
Sziasztok gyerekek!Az a baj,hogy egyre többen vagyunk ezen az oldalon.Ami azt jelenti,hogy nagyon sok baba nem született meg.Lehet,hogy valamilyen generációs probléma van a levegőben?
Amúgy is sokan betegek,allergiásak,stresszesek.
Különböző új betegségek ütik fel a fejüket...és hallani,hogy nincs védőoltás,nincs gyógyír semmire.
Nekem egy vetélésem és egy magzat-elhalásom volt.
Közben két éve küzdök a gerincsérvemmel.
Pont ma voltam a reumán kiíratni egy kis gerinctornát,masszírozást,gyógyvizet.Mondanom sem kell,hogy a váróban majdnem kinéztek,hogy 30 évesen mit keresek ott.Biztosan szimulálok,mert most az a divat.Aztán felvilágosítottam pár emberkét,hogy a mai divat az,hogy nem esünk teherbe vagy ha igen akkor vetélünk.Mindezek tejében pedig elviseljük az egyéb "kis"beteségeket,az okoskodókat és az ilyen tudálékos öregasszonyokat.(mert az ő idejükben nem volt válás,vetélés stb.)
Ezekkel ellentétben a doktornő nagyon aranyos volt,azt mondta,hogy volt valamikor a debreceni termálban egy program(iszappakolás),ami meddő asszonyoknak segített a gyermek áldásban.Felírta nekem azt is,ha segít és lesz babám egy életre hálás leszek neki.Bocs,hogy sokat írtam,most szómenésem volt:)és már könnyebb is...
Sziasztok Sorstársak!
Sajnos mi a férjemmel 3 év alatt 3 sikertelen terhességen vagyunk túl.Az első méhen kívüli volt 2 pedig 9 hetesen missed ab.A kilökődes egyszer sem indult be,műszeresen kellett befejezni.Ekkor küldött tovább a dokim a meddőségi centrumból tovább.Akihez kerültem egy borzasztóan alapos doki!Minden vizsgálatot újra kért+ trombofília vizsgálatot is ahol kiderült hogy öröklött trombózishajlamom van!HA előbb tudják nem történt volna meg 2-szer a dolog!!És....Ezek után azt monta a doki örüljek hogy egyáltalán túléltem az egészet,mert így nálam terhesség alatt 48x volt alvadékonyabb a vérem(amiről nem tudak,és nem kezelték)De fel a fejjel mindenkinek!!Eleinte nagyon nehéz,de lassan látszik majd a fény az alagút végén,és "lesz itt baba"(ahogy az orvosom biztatott)mindenkinek!!
sziasztok lányok,
eddig csak olvastam a topicot, és be kell vallanom hogy sokat segített nekem. Én két hete veszítettem el a "babámat" igaz csak 7 hetes terhes voltam tehát magzatról még szó sem volt, azóta itthon vagyok és csak lézengek a lakásban, bár úgy érzem túljutottam rajta amennyire lehet. Amíg nem talátam meg ezt a topicot, és végig nem olvaastam jó pár évig nem akartam gyereket, nem akartam mégegyszer átélni. Aztán olvastam hogy sokatoknak sikerült újra, és olvastam hogy a reményt sosem kell feladni.
Kívánom hogy akik még csak própálkoznak azokat is siker koronázza!
Bár még így is félek hoyg minden rendbe legyen és újra mensizzek, de úgy érzem hogy pár hónap múlva ha minden rendben mi is belevágunk újra :)
Képzeljétek megtudtam a leletem erdményét.Hivatalosan még nem de fű alatt már érdeklődtem!
ET-hajlamom van azaz (trombózis) valószínűleg ha ismét babát szeretnénk Debrecenbe kell majd kezdeni és lehet gyogyit kell szednem majd vagy szúrni magam(véralvadásgátlóval)!
Szomorú vagyok hogy így kellett kiderülnie de legalább orvosolható!
Azért belegondolok jól megvizsgálhatták a méhlepényt(amit sejtettem is)ha nem látták rajta a trombózis nyomát!CSak mérgelődök meg örülök is egy kicsit hogy nincs nagy baj !
Sajnálom hogy ez nem derült ki hamarabb és akkor talán a karomban tarthatnám a Kisfiamat!
Kegyetlen dolog ez a magzatelhalás! Valójában nekem is az volt, de beindult a vetélés a 12. héten. A babám már a 7. héten meghalt és egész addig semmi nem utalt rá.
Juca sajnálom, hogy Te is átélted!
Siskane!
Sajnálom, ami Veled történt! Nálam is magzatelhalás derült ki a 15. héten egy UH-on. És nem indult meg a kilökődés. A műtétet pedig csak 4 nap múlva csinálták meg (hétvége miatt).