Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

46439. Mami?
2016. aug. 30. 20:56
Sziasztok! Bár letíltottak a babaprojectről 3 hónapra, de az csak azután történt, hogy ovulációs tesztekkel igazoltan elméletileg volt pé-m. Most azért megy a drukk, ma vagyok a 10. dpo-n és negatívat teszteltem, de úgy érzem, még van remény. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha igazoltan 16. -17. ciklusnapon volt ovum akkor 10 nappal utána már nem kéne, hogy mutassa a teszt (10 es one step)? Illetve hallottatok olyanról, hogy szèpen látszik az lh csúcs és még sem reped meg a tüsző?
46438. RRDiva (válaszként erre: 46437. - Mami?)
2016. aug. 28. 19:40

Nekem a TSH nem volt túl vészes de az anti TPOm nal gond volt.

Hidd el , menni fog, nekem előző babunál egy hormonpanellel közölték hogy nincs peteérésem! Megis volt :)

Diétázz, es pozitívan !!!!!!

46437. Mami? (válaszként erre: 46436. - RRDiva)
2016. aug. 27. 11:31
Most kezdek látni némi reményt a bejegyzésed alapján, nálam most diagnoszzizáltak IR-t és pajzsmirigy alilműködést. Amig a letroxxal beállítják az anyagcserémrg addig letíltottak a bsbaprojeltrők :(. Bár is próbálkozós hónap volt,de úgy érzem sajnos nem jött össze, ami fentiekeg tekintve jó, de azt is jelrnti, hogy nem ment olyan könnyen mint az előző. De hs neked sikerült, akkor nekem is hinnem kell benne!
46436. RRDiva (válaszként erre: 46435. - Ddorka1)
2016. aug. 27. 09:23

Bár gerincsérvem nincs, de PCOS-em meg IR-em Hashimotoval nekem is van....

Tavasszal is első hónapban sikerült összehozni a babát, most meg gyakorlatilag véletlen, ha tényleg van.

Pedig én is azt gondoltam,hogy na majd most aztán hónapokig próbálkozhatunk......

46435. ddorka1 (válaszként erre: 46434. - RRDiva)
2016. aug. 26. 10:25
Igen, csak egy maradt ki. Nekem a műtét után 2 héttel kellett visszamenni kontrollra, akkor azt mondta a nődoki, hogy mindent rendben lát és szerinte egy mensi után már próbálkozhatunk is, ha nem megfelelő a környezet, úgysem jön össze a baba. Ráadásul nekem volt egy gerincsérv műtétem is május elején, amiatt kellett volna egy kicsit többet várni, de mivel ott is eléggé jól haladt a rehabilitáció, úgy döntöttünk a párommal, hogy rábízzuk a döntést a sorsra/a picire, hogy jöjjön, amikor jönni akar :) Nem igazán hittünk abban, hogy elsőre össze fog jönni, mivel PCOS-em van.
46434. RRDiva (válaszként erre: 46432. - Ddorka1)
2016. aug. 26. 07:03

Ezekszerint neked is csak egy mensi várakozási idő volt. :)

külön pikantériája a dolognak, hogy aznap, az egyetlen nap,mikor nem védekeztünk az itthoni ovulációs teszt olyan határozottan semmit nem mutatott, hogy az csak na.

1 nappal a terhessági teszt előtt csináltam éppen egy ovu tesztet, az meg olyan erősen mutatta, az ovuláció....

Én majd hétfőn tudok meg többet, elméleti szinten én most vagyok 5 hetes, majdnem 6.

46433. vecus (válaszként erre: 46430. - RRDiva)
2016. aug. 25. 19:40

Az nem jelent rosszat hogy nincs terhes tüneted.

Nekem az első három terhességem alatt semmilye tünetem nem volt.

Volt aki el sem hitte hogy babát várok egészen addig amíg nem kezdett el nőni a pocakom.

Drukkolok neked hogy most minden rendben legyen veletek!

46432. ddorka1 (válaszként erre: 46430. - RRDiva)
2016. aug. 25. 17:54

Szia!

Én is túl vagyok egy missed ab műtéten, ápr 11-én volt, 9 hetes volt a kisbabám. május végén megjött egyszer, utána viszont már nem :) ahogy számolgattam amikor dokihoz mentem már 7 hetesnek kellett volna lennem, előtte való éjszaka viszont nagyon rossz érzésem volt, egyáltalán nem éreztem magam terhesnek, ráadásul a cicim sem volt akkora mint az előző terhességnél, sőt egyáltalán nem nőtt egy milit sem, érzékeny sem volt, hányinger sem gyötört. Az UHn kiderült hogy teljesen a lehetséges időintervallumon kívül fogant meg, és csak 5 hetes voltam akkor. Utána naponta figyeltem magam hogy miért nincs már semmi olyan tünetem ami az előzőnél már jelentkezett, a gondolatot nem tudtam kiverni a fejemből, hogy mivan ha baj van. Aztán a 6. hét közepe fele kezdtek el előjönni és azóta is minden reggel megállapítom hogy valószínűleg minden rendben. Tegnap mentünk vissza a dokihoz és 11 hetesek vagyunk, eddig minden oké :) szóval legyél tényleg egy kicsit türelemmel majd jönnek azok a tünetek :) nagyon nehéz elengedni a múltat....de a jelenlegi pocaklakóra kell koncentrálni, úgy egy picit könnyebb.

minden jót neked :) kívánom hogy minden rendben legyen!

46431. Lina* (válaszként erre: 46430. - RRDiva)
2016. aug. 25. 17:04
Próbálj pozitiv lenni.ez természetes,hogy benned van a félelem,az lenne fura ha nem.Még nagyon az elején vagy,ilyenkor nem is kell feltétlenül,hogy várandósnak érezd magad,az nem jelent még rosszat!Hidd el ezuttal minden rendben lesz!!!!Írd majd le a fejleményeket!De amugy teljesen megértelek,tuti én is végig fogom parázni,de bár már ott tartanék!!
46430. RRDiva
2016. aug. 25. 06:30

Sziasztok

Egyenlőre telefonon értekeztem a dokival, mondta ha már volt rendes mestruáció a műtét óta akkor ez nem fog gondot okozni.

Enyhe pecsételésem volt egy napig, ugyhogy ustrogestant kell használnom, és hétfőn megyek hozzá UH-ra.

Nem tudom,hogy csak az előző várandósság rossz kimenetele miatt e de abszolut nem érzem magam várandósnak, és rettegek h nem tapadt meg rendesen, vagy valami gond lesz :(

46429. Mami? (válaszként erre: 46423. - Ametist)
2016. aug. 24. 20:52

Ametist teljesen együttérzek veled. Bár nekem 2.án kell megjönnie, érzem, hogy ez a hónap sem sikerült. Igaz az első körös vizsgálati eredményimet tekintve ez nem is baj.

Ti mióta próbálkoztok?

46428. Mami?
2016. aug. 24. 20:44
Szerintem a várakozási idő végénél már nincs akkora különbség, hogy most vagy a következő ciklusban. De ez az én véleményem. Minden esetre gyere majd a hírekkel.
46427. Mami? (válaszként erre: 46426. - Rekus0802)
2016. aug. 24. 20:41

Igen, én sem tudom hogy "sírjak vagy nevessek" és persze így lehetőségem van tenni azért, hogy rendeződjenek a dolgok. Jó fej volt az immunológus azt mondta, hogy örüljek, hogy most kiderült, mert van akinek a terhesség után jön ki és egy baba mellett pont nincs idő orvoshoz rohangálni.

De akkor neked is vett egy új irányt a következő nekifutás, így biztos sikerülni fog!

46426. Rekus0802 (válaszként erre: 46424. - Mami?)
2016. aug. 24. 19:42

Mami? Sajnálom és tudom, hogy borzasztó a várakozás de gondolj arra, hogy kiderült a baj és így többet nem történik meg Veled ez a borzalom!

Nekünk is meg van minden eredményünk, viszont nálunk meg nem derült ki semmi. 1 hónap múlva már próbálkozhatunk de ugyanúgy retteghetünk. Az immunológus szerint bár minden ok, de a kórelőzmény miatt felvethető nálam antifoszfolipid szindróma, azt fogja kezelni, vagy bejön vagy nem.

46425. Rekus0802 (válaszként erre: 46421. - RRDiva)
2016. aug. 24. 19:37
Szia! Ne aggódj!! Mindenki mást mondd arról, hogy mennyit kellene várni, de én is azt gondolom, ha nem állna készen a szervezeted, akkor nem sikerült volna. Nyugalom, minden rendben lesz! 😊
46424. Mami?
2016. aug. 24. 07:56
Sziasztok. A kivizsgálások első eredménye megérkezett. Megállapításra került, hogy inzulinrezisztenciám van és a pajzsmirigyem alulműködik(ez magyaràzza, hogy miért megy lassan a fogyás). Most 3 hónapig nem próbálkozhatunk, míg az anyagcserém rendbejön :(.
46423. Ametist (válaszként erre: 46419. - Vecus)
2016. aug. 23. 16:45
nekem 5 hetes volt uh és 8 hetesen, mert menni akatam, fura volt, hogy fájdogál és néha rózsaszínes volt. az első uh után nem fejlődött tovább. 2 nap múlva volt a műtétem. Pár napra rá borzalmas fájásaim voltak, a könnyem fojt és ugyanennyire fájt a lelkem. Nehéz volt elfogadnom, de sikerült. Alig vártam, hogy újból próbálkozhassunk. A mindenhavi csalódás idegörlő. Aztán mindig elindul az új remény...
46422. 67065d8ab8 (válaszként erre: 46421. - RRDiva)
2016. aug. 23. 16:10

Szia. Először is szerintem ne aggodj hogy elöbb jött a picúr:-)

Hiszen ha a tested nem àllt volna készen akkor nem így lenne:-) .Halkan gratulàlok. Irj majd mi volt a dokinàl:-) üdv Lívia

46421. RRDiva
2016. aug. 23. 13:46

Hoppá Lányok,

elnézést,hogy megint írok,de ma már sokadik napja volt enyhe hasmenésem,és az előző terhességem is hasonlóképp indult, így csináltam egy tesztet,ami halvány pozi lett.

Elszaladtam egy érzékenyebb tesztért a patikába,ami viszont határozottan pozitív lett,de még csak jövő hónaptól mehetett vna a menet, a boldogság mellett kétségbe vagyok esve, a dokim nem vette még fel a telefont.

hétfőre van hozzá időpont, azt le is foglaltam gyorsan!

46420. RRDiva
2016. aug. 23. 11:35

Sziasztok Lányok,

Nemsokára megjön ismét,és azután próbálkozhatunk :)

Végre,de esküszöm egyre lassabban telik az idő.... :(

nem aggodalmaskodom,h vajon rendbe lesz e minden, úgy gondolom most már tényleg mindennek rendben kell mennie.....

Ti,hogy bírjátok a várakozást?

46419. vecus (válaszként erre: 46417. - Ametist)
2016. aug. 22. 19:59

Nehéz elviselni egy vetélést hát még többet.

De muszáj előre nézni.

A gyerekek miatt is és a következő babáért!

Nekem kettő volt.

Az első műtéttel fejezték be és ráadásul hármas ikerterhesség volt.

A második spontán vetélés volt most májusban. Szerencsére most nem volt szükség műtétre.

Próbálok előre nézni hogy hamar sikerüljön újra a baba.

Hinni kell a sikerben és akkor jönni fog. :))

46418. CsengiBoti (válaszként erre: 46417. - Ametist)
2016. aug. 22. 10:13

Nagyon nehéz volt,de azóta úgy érzem,bőségesen kárpótolt az élet :)

(nyilván akkor másként éltem meg,nagyon padlón voltam :( )

(Ez vicces?nálunk is "sorszámozva" vannak a gyerekek :D )

Most azt mondom,hogy nagyon sok mindent és mindenkit köszönhetek ennek a nehéz időszaknak.2008 májusban volt az első vetélés,és a nagyobbik kisfiunk 2013 áprilisban született,úgyhogy nem rövid időszak volt :(

Ezalatt az időszak alatt rengeteget tanultam,magamról/magunkról,és nagyon sok értékes barátságot köszönhetek Nekik...Azoknak,akik itt hagytak és azoknak,akik megszülettek :)

Nagyon nehéz,de megéri mindenképp.

Sok erőt és kitartást,aztán jönni fog a babuci :)

46417. Ametist (válaszként erre: 46414. - CsengiBoti)
2016. aug. 21. 22:08

jajj, ezt hogy bírtad ki :O

sikerülnie kell tudom, :)

Nálam is 19 és 16 évesek már a nagyok, a pici 7

és várjuk négyeskét nagyon:)

46416. vecus (válaszként erre: 46415. - Mami?)
2016. aug. 20. 22:09

Szia!

Igen ilyenkor elég nehéz kivárni a menzesz napját, hát még azt hogy késsen is.

Én sosem vártam addig, mindig előre teszteltem. Így tudtam hogy mire számíthatok.

Próbáld magával a nyaralással és a készülődéssel lefoglalni magadat.

Hátha az segít.

46415. Mami?
2016. aug. 20. 21:40
Sziasztok! Végeztem az ovulációs teszteléssel, tegnap volt az Lh csúcs ez nagyon szépen látszott, mai napon már negatív volt a teszt. Úgy érzem amit tudtam megtettem, most újból várni kell. Remélem szeretne jönni hozzánk egy babszi. 09.02.án kell megjönnie, pont nyaralni megyünk 3.án, mivel, nem szeretném elrontani azbutunkat, így csak utána szeretnék tesztelni. Csak, hogy àljam meg? Ha van valami jó figyelemelterelő technikátok osszátok meg velem.
46414. CsengiBoti (válaszként erre: 46413. - Ametist)
2016. aug. 20. 14:41

Tarts ki,és a legváratlanabb pillanatban fog a gólya kopogtatni ;) Tudom,hisz tapasztaltam :)

(nagy fiaim után -akik 16 és 18 évesek- volt 2 spontán vetélésem,egy missed ab-om,amikor is a férjem -mivel féltett-nem akart újra kisbabát...de Ő úgy döntött,hogy jön,így a nagyok mellé mostmár van két kicsi fiam is,ők 3 és 1 évesek )

Sok sikert és kitartást !!!

46413. Ametist
2016. aug. 19. 22:29

Aranyosak vagytok.:) köszi

Kitartok! Nagyon vágyom rá!

46412. Ametist (válaszként erre: 46411. - Rekus0802)
2016. aug. 19. 22:28
Én is szedek mindent. Annyit böngésztem már a netet, hogy kiképeztem magam.. Maca, villarosa, b-c-D-e vitamin. Cink. lactobacillus, omega 3, folsav, meg a lenkeiben lévő ásványi anyagok. Párom is szed multivitamint, macát, lactobacillust. Arra rágörcsölök, hogy sikerüljön, de nem is tudok nem így tenni.
46411. Rekus0802 (válaszként erre: 46409. - Ametist)
2016. aug. 19. 18:37

Szia! Sajnálom, hogy veled is megtörtént, de ne add fel! Ha már van 3 gyereked akkor biztosan nem lehet olyan nagy baj!

Lehet,hogy tényleg valami lelki oka van. Nekem az 1. terhességem 5 hónap alatt jött össze, a 2. elsőre de én akkor a missed ab utàn elkezdtem szedni a barátcserjét, e-vitamint, illetve maca port. Sajnos az sem végződött jól, de muszáj kitartanunk és nem szabad feladni!

46410. vecus (válaszként erre: 46409. - Ametist)
2016. aug. 19. 18:28

Szia!

Sajnálom ami veled történt. De fel a fejjel.

Én is 42 vagyok. És bár nem egyből sikerültek a gyerekek de elég hamar összejöttek, viszont a műtét után csak a 10. hónapban lett pozitív a tesztem.

De sikerült.

Nehéz volt túltennem magamat a műtéten.

Lehet hogy nálad is lelki oka van annak hogy még nem sikerült.

Kitartás!

És biztos jönni fog a baba. :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook