Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
ilyenkor laborba küldenek terhes tesztet csináltatni
a 9mm az vastagnak számít?
nem értek hozzá
most láttam orsolya már nem hoxa tag
vajon mi lehet vele?
hüvelyi igen
de nagyon-nagyon félek :-(
nem tudom:-(
Az UH eredménye :
Az uterus fundusa kiszélesedett. A bal oldali részen az endometrium 9 mm vastag. Jobb oldali rrészen kb. 15*8 mm-es folyadék tartalmú terület látszik. Graviditás egyértelműen nem mutatható ki , sem extra, sem intrauterin.
egy hét múlva kontroll vizsgálat javasolt .
hüvelyit csináltak?
mert azon látni kellett volna
amúgy még tényleg nagyon kicsi a terhesség
másik dokihoz péntekre van időpontom, de neki nincs maszekban uh.
Már éjszaka is alig aludtam annyira fájt.A szakrendelésen meg mindig ez a doki van
ez jó, de hogyhogy nem láttak UH-on semmit:?
menj el másik dokihoz!
szerintem latogass meg masik dokit
vagy ha ennyire faj akkor korhaz
elvileg holnap leszek 5
manuális vizsgálat eredménye:
Kp tg hüvely, portio mellül,nagyobb tyúktojásnyi puha méh hátul retroflexióban, jobb oldali környezete szabad.bal oldalt kifejezetten nyomásérzékeny
manuálisan vizsgált a doki?
mert ugye elvileg a méh felpuhul, ha terhesség van!
hány hetes vagy?
Lányok légyszi segtsetek !!!
Ma voltam dokinál, mert nagyon fáj a hasam lent bal oldalt! UH-n nem látszódott a terhesség azt mondták menjek vissza egy hét múlva!ha panaszaim lennének akkor előbb! nem láttak semmi olyat amitől fájhatna a hasam.Erre azt mondták szedjek nospát!
Na a Nospa nem használ :-(
Én meg alig tudok ülni és menni is nehezen megyek annyira fáj! Amikor dokinál voltam akkor is ennyire fájt :-(Szerintetek mit csináljak? Ti mit tennétek a helyemben ?
nekem decemberben volt a missed ab és azt mondta most az orvos : nem jött egykicsit korán ez a terhesség?
Minden doki más.
Egyiknek elég a 2 másiknak csak a 6 elég
én az előző terhességnél is szedtem és azóta sem hagytam abba!
Szedem a Gravidát ( most váltottam erre , előtte elevit) meg a magne B6 és napi egy folsav.
Szia!
Gratulálok én is!
Én nektek elég volt kettőt várni? vagy ti döntöttetek így?
Reggel néztem a babavilág című műsort munkába indulás előtt, mondta ott egy doki, hogy már a fogantatás előtt szedjünk vitamint(magzatvédőt)
Más doki meg nem foglalkozik vele különösképpen.
Én is azon gondolkodom, hogy elkezdjem-e szedni.
Sziasztok!
Anett küldtem neked privit.
Gratulálok a kismamáknak, a próbálkozóknak meg sok szerencsét, ne feledjétek új hónap új remények!
Én is kitartóan iszom a teákat, most már másfél hónapja.
Hétfőn doki, kíváncsi leszek nagyon, hogy mit mond a dokinő a próbálkozásra.
Hadita hogy vagy?
Sziasztok!
Jutca boldog kismamaságot :-)
Én is használom a pg/53-at és nekem bevállt!
jaj emma gratulálok a pozitív teszthez
mikor mész dokihoz?
én még csak 12 napja használom, most 2 napja vannak páfrányok...
meg a 4. napon volt, amikor megvolt
de szerintem nálam már jól jelez, mert nyákom is kezd lenni
de előtte csak amőba
én kiváncsi vagyok, milyen lesz, lehet nekem sem válik be, de jobbnak gondolom és tartottam,és olcsóbb mint az lh teszt
majd kiderül
sziasztok
gratulálok a kismamának!!
a pg 53 ról mondanék annyit, hogy nekem nem vált be egyáltalán...július óta használom minden reggel, általában semmit nem mutat, páfrányokat mensi alatt is...ebben a hónapban egyik reggel sem volt páfrányos, el is keseredtem, h. nincs pé., most pedig poz. a terhességi tesztem. szóval szerintem elég megbízhatatlan, a Maybe baby-ről azt mondják megbízható, de persze drága is...
Ne gondolj ilyesmire hogy önző voltál!!!
Helyesen cselekedtél!!!
Ne izgulj,minden rendben lesz:)Örülök,hogy ilyen hamar belevágtatok és jött is a baba:)
Tényleg jó ez a készülék én is gondolkoztam rajta?!:)
gratulalok
problema mentes kismamasagot kivanok :)
2 mensit vártunk és utána egyből jött.De én elég sokáig barnáztam, ezért szednem kellett a duphasont , amit most hagytam abba.Csak imádkozni tudok h minden rendben legyen.
Amit még ajánlani tudok azoknak akik újra babát várnak és nagyon izgulnak, az a szivhang hallgató készülék..nagyon jó és picit azért megnyugtatja az embert...ezt csak úgy leírtam :)
gratula jutca!
azért írtam csak csillu, mert esélyesebb az ikerterhesség clostival:))
most vettem csak a mikroszkópot fiamette, 12 napja nézem
tegnap óta vannak páfrányaim
na persze nem full páfrányos:))
Nikó remélem semmi komoly és hamar rendbe jössz
Sziasztok!:)
Gratulálok Jutca!:)
Mennyi időt vártatok a probálkozással?
Szia Mindenki!
Elég régen nem írtam, már lassan 3 hónapja.Október végén nekem is volt egy missedem 16hetesen és meg kellett szülnöm a babát.Most vagyok 12 hetes terhes és gondoltam megnézem mik történtek azóta,sajnos látom megy a topik(vagy nem sajnos, mivel segíteni tudunk egymásnak)
Annyit tudok most írni, hogy nem könnyű a missed után ,sajnos még akkor sem ha hamar jön az Új Életke!Mindenkinek nagyon sok erőt és nem túl aggodalmas babavárást kívánok!!!!!!!