Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

2009. ápr. 5. 13:38

igen csillu a clostitól lehet

attól hamar van pé.

ez tényleg durva jpne, ennek a babának meg kell születnie és egészségesen!!!

livi, tudod drukkolok neked is és írd meg, mi volt a dokinál

Anett, nektek ugye már van gyermeketek?

minek örülnél jobban?

5668. Csillu...
2009. ápr. 5. 13:25
elmegyünk cipőt venni,du jövök:-)
5667. Csillu...
2009. ápr. 5. 13:25

PÁFRÁNYAIM vannak.még sosem sikerült ilyet látnom...

főleg nyálból.na de még csak a 6.napon vagyok.lehet h a clostitól?

5666. Csillu... (válaszként erre: 5665. - Jpne)
2009. ápr. 5. 12:59
Ne írj ilyeneket,mert pityeregni fogok:-)
5665. jpne (válaszként erre: 5663. - Csillu...)
2009. ápr. 5. 12:51

Tudjátok miért szép ez a tavaszi reggel? Mert a 12. évfordulónk napján fogant (védekeztünk! és csak 1x voltunk együtt márciusban) és a szülés dátuma a fiunk születési dátuma.

Nem vagyok babonás, de ez félelmetes!

5664. jpne (válaszként erre: 5658. - Fiamette)
2009. ápr. 5. 12:49

Köszi mindenkinek!

A dokihoz 2-3 hét múlva megyek. Hamarabb nem, mert mégegyszer nem csinálom végig a 4 naponkénti dokihoz járást heteken keresztül, hogy miért nincs már szívhang. Ha 3 hét múlva lesz, akkor minden rendben, ha nem lesz, akkor nem.

Az előzőnél minden miatt aggódtam, még a mikro elé se álltam, ha melegítettem valamit.

Most élem ugyanúgy az életem és várom hogy mi lesz. Gyógyszer sem íratok fel, mert ha el akar menni, akkor hadd menjen. Félek tőle, hogy esetleg visszatartjuk és talán beteg lesz.

Mindenki azt valószínűsíti, hogy egy vírus miatt ment el az előző és nem hormonprobléma miatt.

A lényeg, hogy nem izgulok, hagyom hogy sodorjon az élet.

5663. Csillu...
2009. ápr. 5. 12:48

Íriszke szia.

csapjatok a lovak közé rendesen:-)

Andi,akkor neked nincsen valami könnyű helyzeted.sajnálom:-(

jpne,gratulálok!!!!szép tavaszi reggel,két csíkot látni-nál talán csak az jobb érzés amikor egy szép tavaszi reggel a kisbabánkat tartjuk a karunkban:-)))

5662. HLivia (válaszként erre: 5647. - Jpne)
2009. ápr. 5. 12:45

Nagyon gratulálok :-)

Én csütörtökön megyek akkor majd megírom mi volt

5661. kiandi (válaszként erre: 5657. - Fiamette)
2009. ápr. 5. 12:32

Szia Anett!

Igen, lehet, hogy igazad van, nem kell elkapkodni a dolgokat. Csak annyira próbálok találni valamit, amit új célként láthatok addig, amíg nem próbálkozhatunk újra.

5660. kiandi
2009. ápr. 5. 12:31
Én most úgy jártam, hogy beteg lettem, nagyon köhögtem, így az 5. héten (mikor még nem voltam nőgyógyásznál),elmentem a háziorvoshoz. Neki szóltam, mert ugye nem mindegy mit ír fel. Nem adott gyógyszert, de azonnal ágyba utasított. Még azon a héten elmentem a nőgyógyászhoz is, aki közölte, hogy minden o.k., de pihenjek. Aztán a háziorvos javaslatára táppénzre mentem, ami az én munkahelyemen elég bonyolult, mert tanítok, így át kellett csoportosítani az óráimat. Kénytelen voltam elmondani a főnökömnek, ő a kollégáknak, ők a gyerekeknek , ők a szülőknek... így az egész község megtudta, hogy kismama lettem. Most pedig szépen vissza minden: tanár néni visszamegy dolgozni, a gyerekek meg nem értik, hogy miért nincs még gyereke, mikor már kétszer is terhes volt... És jönnek majd a kérdések,megjegyzések stb, már előre félek.
5659. fiamette
2009. ápr. 5. 12:27

Nekem a fonokomnek muszaj elmondanom, mert igy hetvegen megengedi, hogy otthonrol dolgozzak.

Meg ha orvoshoz kell mennem nem kell szabiznom.

Amugy nem birtuk ki a szuleinknek elmondtuk.

Valakivel olyan jo megosztani az oromunk.

Probalunk pozitivan hozza allni.

Nem lesz baj :)

5658. fiamette (válaszként erre: 5647. - Jpne)
2009. ápr. 5. 12:24

Gratulalok :)

Te mikor mesz dokihoz?

5657. fiamette (válaszként erre: 5641. - Kiandi)
2009. ápr. 5. 12:22
szerintem vigyazz lehet jobb ha a mozgassal akar 1 honapot is varsz
5656. fiamette (válaszként erre: 5640. - F65231edcb)
2009. ápr. 5. 12:20
mindent bele :)
2009. ápr. 5. 12:15

abból is leszűrik

nekem a munkahelyemenleszűrték abból, hogy megkértem a jogtanácsost egy kerti partin, hogy ne rám fújja a füstöt!

de persze ez a tipikus 50-es kotnyeles rosszindulatú kolléganőknek tűnt fel,,

akik később azt terjesztették, hogy elkapartattam a gyerekem

de szót sem érdemel

én még nem tudom, hogy mi lesz, ha két csíkosat fogok tesztelni

a szívhangig senki sem fogja tudni apán kívül

5654. Hadita (válaszként erre: 5650. - Kiandi)
2009. ápr. 5. 12:04

Szerintem könnyebben viselhető a dolog, ha nem sajnálkozik az egész világ! Ez még nehezebbé tette a visszatérést a hétköznapokba.

Igen, legközelebb magamban fogom dédelgetni a csodát, max a mosolyomból következtethet majd a figyelmes szemlélő:)

2009. ápr. 5. 12:03

gratulálok!

ma te vagy a 2. akiről megtudtam, hogy kétcsíkosat tesztelt:))))

5652. Hadita
2009. ápr. 5. 12:02

Judykám, remélem annyira jól érzitek magatokat, biztos sokat pihentetek, nagyon gondolok rád a hétfő miatt! Mielőbb jelentkezz!

Gondoltad volna, hogy most már az én műtétemnek is lassan két hónapja! ...Hm... Tényleg szalad az idő!

Már csak meg kell legyenek a te jó eredményeid is és indulhat a babó-hadművelet:))

5651. kiandi (válaszként erre: 5647. - Jpne)
2009. ápr. 5. 12:02
Szia! De jó, gratulálok! Olyan jó érzés, amikor meglátod a második csíkot, nagyon irigyellek. :)
5650. kiandi
2009. ápr. 5. 11:59
Igazad van Hadita, most én is megfogadtam, hogy a harmadiknál már csak akkor mondom majd el, ha túl leszünk a nehezén. Olyan jó lenne, ha legközelebb sikerülne. Tényleg olyan nagy fájdalom ez. :(
5649. Hadita (válaszként erre: 5647. - Jpne)
2009. ápr. 5. 11:59
:)))) Tényleg itt a tavasz!! Gratula!
2009. ápr. 5. 11:57

hát mondjuk úgyis most a 2 naponkéti szex van, talán nem maradunk le róla

az ovu mikroszkópon ha pé közeleg páfrányok vannak, ha nem vagy termékeny, akkor amőbák

5647. jpne
2009. ápr. 5. 11:55

Sziasztok Lányok!

Ma reggel én is pozitívat teszteltem. Úgy látszik mégiscsak meg akar érkezni hozzánk a harmadik babánk!

5646. Hadita
2009. ápr. 5. 11:55

Livi,

Sokat gondlok rád, kérlek ne keseredj el, ne dőlj a kardodba. És ne sírdogálj, mert attól csak rosszabb.

Szólj, ha van valami fejlemény!

Ildito,

üdv köztünk! Sajna h itt talizunk, de nagyon örülök +odnak!!

Szerintem is irány a doki! Nehogy gond legyen! Vigyázz magatokra!

5645. Hadita (válaszként erre: 5639. - Fiamette)
2009. ápr. 5. 11:51

Én is csatlakozom a gratulálókhoz!!! Úgy örülök neked.

Amúgy én senkinek sem fogom mondani majd ha pozitiv leszek, még a csládomnak sem.

Olyan nagy szomorúság, meg feszélyezettség volt akkoriban körülöttem, nekem is obb ha nem tudja senki a páromon és hugimon kívül.

De tudom, hogy nehéz megállni, az ember szinte világgá kürtölné legszívesebben.

Úgyhogy megértelek:))

5644. kiandi
2009. ápr. 5. 11:50
Hú Csajok, úgy látom, elég tudatlan vagyok, bocsi.
5643. Hadita (válaszként erre: 5640. - F65231edcb)
2009. ápr. 5. 11:48
Íriszkém, szerintem ez nem is kérdés! :)))))))
5642. kiandi (válaszként erre: 5640. - F65231edcb)
2009. ápr. 5. 11:48

Szia Íriszke!

Mi az a PÁFRÁNY? Én nem nagyon értek ehhez a peteérés-megfigyelés dologhoz. Már párszor utána akartam nézni, hogy miket kell ilyenkor figyelni, de mivel hamar teherbe estem, nem kellett.

5641. kiandi
2009. ápr. 5. 11:39
Helloka! Olyan lusta vagyok visszaolvasgatni, remélem mindenki jól van! Nálunk is megy a Forma 1, Tomikám félbe is szakította a kertészkedést miatta. :) Tegnap megbeszéltük, hogy kicsit odafigyelünk az étkezésekre és megpróbálunk leadni pár kilót, mert nagyon ránk fér. Nem tudom, hogy mennyit kell várni a tornával a beavatkozás után (04.01.)Gondolom, még 1-2 hét és fokozatosan elkezdhetek mozogni. Szerintetek?
2009. ápr. 5. 11:36

sziasztok kislányok!!

a agyarekek megérzik és a kisállatok is, ha baba van, sokkal jobban bújnak

sokszor hamarabb érzik, mint a teszt kimutatná

livi, nagyon örülök, hogy már nem fáj a pocid

mikor is mész vissza a dokihoz?

nálam meg nagyon érdekes dolgok vannak csajok

a ciklus.hu behúzta keddre a pé-t

a hőm is leesett meg páfrányaim is voltak na nem full páfrányokm, de voltak

erre ma is lejjebb ment a hőm és FULL PÁFRÁNYAIM VANNAK, KÉSZ PÁFRÁNYERDŐ

a petefészkeim akkor is fájtak és most is

szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook