Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Ok.!
Akkor ezek szerint eddig semmi változás...?
Köszönöm!
Mert olvastam hogy valaki itta a hpv-re is.
Godoltam egy próbát megér..
Meg ajánlották az ülőfürdőt is belőle...
A növény ösztrogén aktivitású, a női hormonhoz hasonló anyagot tartalmaz, javítja a sárgatesthormon termelését. De csak egészséges életmód mellett tartja harmóniában a hormonrendszert. Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit. Petefészek-gyulladásnál gyakran már az első cickafark-ülőfürdő megszünteti a fájdalmakat, és fokozatosan elmúlik a gyulladás is. Miómákat is cickafark-ülőfürdővel szüntetünk meg, melyeket naponta hosszabb ideig alkalmazunk. A cickafark görcsoldó és nyugtató hatású, gyulladásgátló, serkenti az anyagcserét, vérzéscsillapító, vérképző, vértisztító, befolyásolja és erősíti a méh és a petefészkek működését, szabályozza az emésztést.
Görcsoldó hatása miatt különösen ajánlható fájdalommal és görcsökkel járó havi vérzésre, melyhez deréktáji fájdalom is társul. Anélkül, hogy hashajtó lenne, javítja a kiürülési reflexet (Ajánlott mindazoknál, akiknél ez a reflex kialudt, és állandóan hashajtókkal élnek.)
Teafőzet:
1 púpozott teáskanál cickafarkfüvet adunk 1/4 liter vízhez, leforrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk.
Ülőfürdő:
100 gramm cickafarkfüvet (az egész növényről van szó) éjszakára hideg vízbe áztatunk, másnap felforraljuk és hozzáöntjük a fürdővízhez.
Az a jó! :-)
Az én fiacskám is igazán eleven..de nem bánom mert legalább nem beteg :-)
Igen,én is örülök,csak már lennének itthon.
nagyon aranyos ez a hóhányó.és milyen rossz!!!
edes nagyon
orulok hogy a szuleid hazajohetnek vegre
persze anyudnak a legjobban, hogy jobban van
Nagyon aranyos!!! :-)
Kis vigyori:-)
Na jól van,ne vágjatok föl;-)))
Nézzétek meg a kerifiam ilyen drága.A hugom alkotása:-))) a naplóban:-)))
Igen!
Mi vagyunk a kivétel :-)
Bár lehet vannak többen is....
Szegénykém :-(
Akkor Nektek sem egyszerű..
De reméljük most majd rendben lesz minden!!
Valahogy úgy, de én nem vagyok egyszerű eset.:)
Előbb be kell állítani majd a ciklusom, bár azóta még nem jött meg, utána meg valószínű stimuláció. Mert nekünk ő is inszeminációval lett. De most úgy beszéltük meg a dokival, hogy csak gyógyszeresen stimulálnának és hátha összejön "természetesen"(már mint, hogy nem kell az inszem).
Ja az nem jó :-(
De így legalább nem lesz leközelebb baj!!!
Juttta sajnálom.Ilyenkor mit tudnak csinálni?
a doki kérdésben nekem is az a véleményem,h néha felületesek,nem emlékeznek ránk,pedig már akár több éve odajárunk és ráadásul a magánrendelésre.
sajnálatos,de ki vagyunk szolgáltatva nekik...