Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

2009. ápr. 28. 07:01

Sziasztok jó reggelt!

Anett nagyon sajnálom.És még szegény lányka is beteg.

Én is ettem anno terhes vitamint, de nem éreztem változást, úgyhogy hagytam a francba.

Maradtam a folsav, e-vitamin verziónál.

Persze ez csak én vagyok, mindenkinél más.

7048. fiamette
2009. ápr. 28. 06:34

Jó reggelt csajok!

Én este eltűntem mert csináltam spenótot 2 kanállal megkóstoltam és én olyan beteg lettem tőle, hogy nem tudtam megmozdulni.

Igaz az is közrejátszott hogy 3 napja nem voltam wc-n :( Ne tudjátok meg milyen éjszakám volt.

Egész éjjel jött fel a savam, iszonyat volt.

Ma nem is mentem dolgozni, mert a lányom is beteg.

2009. ápr. 27. 22:33
jóéjt csajok!:)
7046. Hisztikirálynő (válaszként erre: 7036. - A84bd81510)
2009. ápr. 27. 22:26
Én szedtem Elevitet is és gravidát is, egyik sem okozott semmiféle problémát. Viszont kipróbáltam a hipp natalt, na attól aztán volt émelygés, meg minden. Vagyis nem attól, hanem az nem szüntette meg, mint az elevit v. a gravida. Gondolom.
7045. Hisztikirálynő (válaszként erre: 7033. - A84bd81510)
2009. ápr. 27. 22:24

Szia Csokibébi!

Nekem a műtét után elég soká jött meg, 7,5 hétre és nem volt másabb a mensi, mit régebben. Már épp indultam volna a dokihoz, hogy nézzen meg, erre hopp, megjött:)

Nekünk a doki azt mondta, hogy ahogy megjön lehet újra próbálkozni, pedig a műtét előtt 2-3 ciklus várakozást mondott. Ki érti ezt?

7044. Judy55
2009. ápr. 27. 22:24

Csokibébi nekem az első mensi miss ab után 26 napra jött meg, sajnos volt egy második sikertelen terhességem, itt nem volt műtét, de itt is megjött kb. 4 hétre rá.

Biztos ez is mindenkinél változó, hogy erősebb-e vagy gyengébb, reméljük minél hamarabb megjön neked is.

7043. Hisztikirálynő (válaszként erre: 7032. - Csillu...)
2009. ápr. 27. 22:23

Csillu, nagyon örülök, hogy anyukád végre hazaért!

Szegényke, gondolom nem ilyen kintlétre készült:( De sebaj, majd ápolgatod és felhízlalod, ahogy mondtad:)) Gyors gyógyulást Neki!

7042. Hisztikirálynő (válaszként erre: 7027. - Töpi21)
2009. ápr. 27. 22:22
Töpi, én sem értem, hogy miért várakoztat Titeket a dokid. Mondjuk biztos jót akar, meg ilyenek és nem szeretné, ha elkapkodnátok. Bízzatok benne! Mondjuk könnyű mondani, amikor mi se bírunk várni, már most szeretnénk próbálkozni (mondjuk nekem a petefészek-cisztáim miatt sürget az idő).
7041. Judy55
2009. ápr. 27. 22:22

Sziasztok!

Idejöttem egy kicsit a géphez, most végeztem nagyjából.

Ildi én is szedek e vitamint, meg szoktam c vitamint is. Május közepe felé elkezdem szedni a magzatvédő vitamint.

Csokibébi én meg inkább a Gravidát szeretem jobban, de hát ez is olyan, hogy kinek melyik válik be, először Elevitet szedtem, azután váltottam.

Hogy tudnád elküldni a Gravidát és mennyiért? hány szemes van neked? mert ha meg tudjuk beszélni, akkor én jelentkeznék érte. :)

Csillu örülök, hogy anyukád itthon van, legalább már láthatod.

Anett mikor mész legközelebb orvoshoz? május...mikor?

2009. ápr. 27. 22:19

sziasztok!

Kicsit elmaradtam megint, szinte egész nap kint vagyunk, ha meg bent, akkor ugye főzökmosoktakarítok...

próbálok visszaolvasni nagyjából...

7039. Csillu...
2009. ápr. 27. 20:43

Ildi,Csokibébi sziasztok!

Nekem normálisan megjött 28 napra.örülök,h ennyire pozitív vagy:-) Én is bérest szedtem és semmi problémám nem volt tőle.Én az Elevittől nem voltam jól:-) kinek mik jön be;-)

Anett köszönöm.igyekszem Anyukát rendbe hozni!muszáj neki,különben felpofozom:-)))

mindig ezzel fenyeget és kikacag:-))

2009. ápr. 27. 20:03

Sziasztok.Egész nap nem volt időm benézni, de most visszaolvastam.

Anett!Ne is gondolj mensire idén.

Nikó várjuk a képeket!

Csillu!De jó, hogy megérkeztek anyukádék.

Csokibébi.Nekem missed után az első mensiig volt sex tilalma, várakozás pedig 3 hónap volt javasolt.Ha jól emlékszem nekem 5 hétre jött meg a műtét után.

Judy!Végre takaríthatsz, milyen jó érzés is mikor elhúznak haza a szakik.Igen vettem teákat, palástfüvet iszom is, és volt még itthon e vitamin azt iselkezdtem szedni mellé.Plussz a napallergiám miatt napi 1000mg c vitamint is lenyomok mellé, állítólag jó rá.

7037. a84bd81510 (válaszként erre: 7035. - Fiamette)
2009. ápr. 27. 19:20

Köszi a gyors választ, közben írogattam a következő kérdésemet :)

Nem tudom, hogy pontosan mitől, de annyira optimista vagyok, nem búsulok egyetlen nap sem! Lehet, hogy bevált a színterápiám, minden nap csak színes pólót veszek fel, semmi sötét! És nem szomorkodok, pedig lenne min...örülök neki, hogy jól vagyok, a párom pedig mellettem van és szüntelenül imád :) És ha itt lesz az ideje, Babóka érezni fogja, hogy milyen szerettel várjuk :)

2009. ápr. 27. 19:12
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy volt közületek olyan, aki Gravidát szedett és rosszul volt tőle? Néha annyira kóvályogtam, hogy meg kellett kapaszkodnom vmiben. Úgyhogy visszatérek az Elevitre, azzal nem volt problémám. Szívesen odaadnám bárkinek a Gravidát, akinek jó lenne (ha nem fura ilyet ajánlani...)
7035. fiamette (válaszként erre: 7033. - A84bd81510)
2009. ápr. 27. 19:05

szia

nekem 6,5 hetre jott meg a mensi, engem a doki 4 het utan rendelt vissza vizsgalatra es akkor mondta hogy lehetunk mar egyutt, mert minden rendben.

Az en orvosom 3 honapot javasolt, de azt mondta ha 2 honap utan teherbe esem az sem baj.

7034. fiamette (válaszként erre: 7032. - Csillu...)
2009. ápr. 27. 18:58

nagyon orulok hogy itthon van anyud :)

jobbulast kivanok neki

2009. ápr. 27. 18:58

Sziasztok Lányok!

Ha bár rég írtam ide, folyamatosan figyellek Benneteket, nekem is sok erőt adtok!

Szeretném megkérdezni, hogy missed-ab. után kb. mennyi idő múlva jön meg az első mensi? és az erősebb lesz, mint a korábbiak, vagy hasonló?

Olvastam, hogy többféle tanácsot adtak az orvosok az első együttlétet ill. próbálkozást illetően. Nekem azt mondták, hogy 2-3 hétig ne szexeljünk és 3 hónap múlva próbálkozzunk. Ezen kívül 2 hetes kontrollra küldtek a nőgyógyászhoz (múlt héten voltam, minden okés!), 6 hetesről még nem hallottam...

Már nagyon várom, hogy elteljen az a 3 hónap, mert nagyon vágyunk már egy babóra! Még csak 25 nap telt el a műtét óta, de már szigorúan csak előre tekintek! És tudom, hogy sikerülni fog!!!

7032. Csillu...
2009. ápr. 27. 18:28

Sziasztok!

Megjöttek Édesanyámék:-))

kb 15 kg-t fogyott,úgy h alig volt több 50-nél.-(((

De nem baj,majd felhizlalom:-)

Nagyon fáj a hasam,uh lehet h ma megjön végre!

este még jövök.

7031. Judy55 (válaszként erre: 7014. - Csillu...)
2009. ápr. 27. 16:45

Szia Csillu!

Én is akartam volna már tesztelni, de ugye már nem volt aktuális. Rossz érzés ez a várakozás, de már tényleg nem sok és jönni meg, vagy már meg is jött.

Anett nem könnyű ez az ajándékozás, de lehet, hogy én is úgy fogom csinálni, hogy egyszerűen rákérdezek, hogy mire van szükségük.

Ma megy el a kőművesünk, végül is 6 nap alatt végzett a 2-2,5 nap helyett. Úgyhogy most délután lesz egy csomó dolgom, takarítás, pakolás.

Ildi teát vettél?

Íriszke kép fent van már?

7030. fiamette
2009. ápr. 27. 15:13

lanyok megyek haza

tovabbi szep napot mindenkinek

7029. Nikó81 (válaszként erre: 7026. - Fiamette)
2009. ápr. 27. 13:12

Itt vagyok..csak sok a meló :-(

Meg fáradt vagyok :-(

7028. Csillu... (válaszként erre: 7027. - Töpi21)
2009. ápr. 27. 12:21

Ezt én sem értem mért akar még várakoztatni???

nekem is jó lett a clostitól és egyből mondta,h lehet próbálkozi.

nem lehet h már miatt mondta?

7027. töpi21
2009. ápr. 27. 12:11

Sziasztok csajok!

Mint írtam,nekem a 3*1 Clostitól nagyon jó lett a progim és mikor mentem a dokihoz azt gondoltam,hogy most már biztosan engedi a prbálkozást,erre közli velem,hogy bár ez az eredmény nagyon jó,próbáljunk meg még egy hónapot,ugyanezel a gyógyszeradaggal,hogy most is ugyanolyan jó lesz-e.Megigértette velem,hogy ezt a hónapot még kihagyjuk,de szerintetek nem tulzó már ez az ovatosság.Ha most ilyen jó volt a szint,mitől lenne a köv.hónapban kevesebb.Én már nem gondolom,hogy várni kéne.

Szerintetek???

7026. fiamette
2009. ápr. 27. 12:08
nagyon elvannak tunve kerem
7025. Nikó81 (válaszként erre: 7023. - Fiamette)
2009. ápr. 27. 10:02

Igen vannak képek majd rakok fel :-)

Bár majd csak olyat ahol még nagyjából józa a társaság :-)

Volt lazulás rendesen...

7024. Nikó81 (válaszként erre: 7022. - Csillu...)
2009. ápr. 27. 10:02

Szia Csillu,

Nagyon jól sikerült:-)

Jó volt a hangulat és jó sok kaja és pia is fogyott:-))

7023. fiamette (válaszként erre: 7020. - Nikó81)
2009. ápr. 27. 10:00

gondolom jol sikerult a hetvege?

kepek vannak?

7022. Csillu...
2009. ápr. 27. 09:54

Szia Nikó.

hogy sikerült a pöri?

Anett neked idén már nem fog megjönni:-))

7021. fiamette (válaszként erre: 7020. - Nikó81)
2009. ápr. 27. 09:46

Most irt a Brigi meg beszeltem a Margittal.

Szerencsere nincs a babanak agyhartyaja, de inkubatorba van es a kis fejebe kap infuziot.

7020. Nikó81 (válaszként erre: 7019. - Fiamette)
2009. ápr. 27. 09:28

Igen valószínű hogy mi is csak akkor megyünk majd ha már lesz 1-2 hónapos..

A Briginek is jobb úgy szerintem...

Én sem szerettem mikor a kórházba rohangáltak be hozzánk..meg mikor még pici volt a baba akkor jobb volt vele nekem otthon nem kellett a sok ember...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook