Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia Judy!
Köszönöm a bíztatást :-)
Sziasztok!
Megjöttem én is.
Lányok iszom tudjátok a cickafark teát, palástfüvet, most már a cickafark teától is olyan hányingerem van, nem értem ezt, reggel munkába menet jött rám. Nem tartott sokági, de nagyon erősen, már a bokrokat néztem. :) Azután ahogy jött, el is ment, hú de rossz volt..eddig csak a palástfű után jött elő..
Csillu sajnálom a munkahelyet, ma történt valami ezzel kapcsolatosan?
Niko elhiszem, hogy nagyon szeretnél te is babát, hátha megváltozna a párod ez ügyben, sosem lehet tudni, mi is sokáig nem beszéltünk babáról, azután mégis....
Anett elhisze, hogy ezek a kedves rokonok milyen kedvesek lehetnek, nem könnyű ez a helyzet, főleg, hogy ha nem is igazán ismernek, sajnos őket nem lehet megválasztani.
majd még jövök...
Szia,
Nekem nagy példaképem volt világ életemben az Alexandra még mikor fitnesseztem főleg akkor!! :-)
De engem is szíven ütött a hír, egyik szemem örült hogy végre a másik meg sírt hogy ő is kismama...és tudom hogy valahol kicsit csúnya is tőlem hiszen Nektek még nics egy babája sem..nekem meg már van egy 8 éves fiacskám...de én is úgy szeretnék még egy babucit!!!!!
szia Iccike sajnálom hogy ez történt veled:(
remélem minden rendben lesz és kitisztulsz rendesen.
sziasztok lányok!
Csilla, van már valami hír munkaügyben?
Anett, hogy vagytok?
nekünk az volt gáz, amikor nemrégen nálunk jártak férjem (majdnem 2 hete:))) unokahúgáék a két icsi gyerekkel és dajkáltam elég sokat Csongort, aki 4 hónapos.
mire anyósom, hoyg milyen jól áll a kezembe meg hogy gyakorolhatok...
pedig tudja az elhalást, mondjuk azt nem, hogy ez a 6. hónapunk és nem akar jönni a baba
de remélem csak a papírra várt:))
én is ki tudok Ildi borulni azon, hogy mindenki terhes.így voltam Béres Alexandrával is, aztán utána olvastam, hogy csak a 2. lombik beültetés sikerült nekik és hogy hány sikertelen hónapon és vizsgálaton és szenvedésen mentek keresztül. na akkor elszégyelltem magam, hogy mire is voltam irigy??
Jobb is ha így fogjuk fel hogy oka volt..én is így vagyok vele, jobb mint a miérten törni a fejünket.
Nagyon szorítok Neked hogy a következő sikerüljön és persze hogy az minnél előbb legyen!!!
Kitartás és össze fog jönni! :-)
Köszi szépen a biztatást és a bókot is.
(hááát, a párom sem akarta elhinni 2 éve,hogy mennyi idős vagyok,mert neki 2 hónapig ,6 évvel kevesebbről volt tudomása)
Csak tudod azért engem az idő már siettet, de most már inkább, nem ezt a picit siratom, hanem várom az újabb" sikert "
Talán volt valami oka, hogy nem maradt meg...
de ezt már nem fogom megtudni.
Pedig most már nagyon rám férne egy-két pozitiv esemény.
Szia
Bocsi az észrevételért :-)
megéztem az adatlapodat és hihetetlen :-)
Max. 25-nek mondtalak volna!!!!
Szia!
Sajnálom hogy itt üdvözöllek :-(
Igen szerintem ez is vetélés...
Gondolom még tisztulsz és azért vérzel még...
Kitartás és fel a fejjel!
Sziasztok!
Ezen a fórumon(sajnos) új vagyok.
Nekem kb.3 hetesen mehetett el a pici.
Ez már vetélésnek számit, vagy más az elnevezése?
Viszont azóta is még valamennyire megvan, vagyis 8 napja, pedig max.3 napig szokott tartani.
Ez azért már mégiscsak bunkódság.Nekem akármennyire is fáj, hogy nekünk nincs, és nem sikerül, mégiscsak szoktam érdeklődni a rokonságban lévő kismamiktól, hogy érzik magukat.Ők nem tehetnek az én szerencsétlenségemről, és útálom is magam különben mikor azon búslakodom, hogy mindenkinek van, csak nekünk nincs!!
Nálunk pedig anyós azon mesterkedik, hogy össze ugrasszon minket a sógornőmékkel, mert ők még ritkábban járnak haza, mint mi, és ha már ők nincsenek velük jóban, nehogy már mi napi szinten beszéljünk velük!!!
De bunkó...már bocsi..
Nekik van gyerek?
csak anyos mindig osszeakar boronalni minket, mert hogy neki milyen rossz hogy nincs beke
mikor mutottek meg sem kerdeztek hogy vagyok, sot a babanak sem orultek, most sem erdeklodnek felolem
Hát tegyen ő is érte hogy kedveljék nem...
Ne foglalkozz vele!
Nagyon aranyos vayg!nekem is kedvencek közé vagy sorolva!
Nálunk aza helyzet, hogy anyósék úgy gondolják, mi rontottuk el az ő gyerekieket4Merthogy apárom nővérének a férje sem jó nekik.Szerintemviszont nem született meg aza za ember ki az ő gyerekükhöz elég jó lenne.Egyébként meg, a sját gyerekeik nem mennek szívesen haza,a kkor azt hiszem nem velünk van probléma.
A családi banzájoktól már nekem is égnek áll a hajam!!Nme értem énaz iylet.Teljesen igazat adnék nekik, ha züllenénk.
Ne is foglalkozz velük, csak ti legyetek boldogok!!
engem nem anyosek nem szeretnek, hanem a parom tesoja es felesege, de inkabb a felesege
hozzateszem nem beszeltunk 2 szot
szerintem feltekeny hogy en jobban kijovok anyosekkal
így van családot nem tudunk választani..
Engem mondjuk szeretnek anyósék...de néha a dolgaikkal az agyamra mennek...
eloszor is kedvencnek jeloltem a naplod, masik aterzem a dolgokat, mert mikor nekem elment a baba akkor itt mindenki terhes lett
az hogy az anyos apos milyen, hat sajnos azt nem tudjuk megvalogatni
sajna nallunk is vannak problemak a csaladban, mert megiteltek annak ellenere, hogy ismernenek, de probalok vele nem foglalkozni, de gondolhatod milyen egy csaladi osszejovetel
A rokonságot sajna nem válogathatjuk meg!!
Az élet olyan szinten igazságtalan, hogy elmondani nem lehet!!
Az hogy jövőhét doki, az még kérdéses, mert csak akkor hívom fel, ha mensi végét járja, és ha szerencsém van, akkor ad időpontot jövőhétre.
De szerintem, ahhoz, hogy valami kézzel fogható eredményt láthassunk még akár 2 hónap is lhet, mert azt mnodta, mikor beszéltem vele telfenon, hogy teljes kivzsgálást csinál nálam is, apánál is kéri, éás annak válik függvényévé merre tovább.
Ő már tudja a babát?
Vagy még melóban nem mondtátok?
Olvastam a naplód, hát te is jól meg van áldva a rokonsággal is..mint ha nem lenne elég a bajotok amúgy is!
Annyira remélem hogy jövő héten a doki majd segít nektek megoldani a problémát és már össze jön végre az a pici babóca!!!
Annyira nem értem hogy az ilyen emberek mint Te is meg Csillu is, meg sokan itt még mások miért nem kaphatják meg amire annnyira vágynak??? Más meg eldobja magától!!! Miért van ez így, miért kell ennyire igazságtalannak lennie az életnek?? :-(
Annyira aranyosak vagytok!nem tudom mi lenne velem, ha nem lennétek!!
Leírtama naplómba a mi bánt, jó hosszúra sikeredett!!
Anett, lassan felveheted a kismami műszakot!!