Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
megjöttem
szívhangot nem tudtunk hallgatni mert nincs sajna készülékük :(
viszont 6 cm nőt a hasam 2 hét alatt :)))
fájt a derekam, olyan érdekesen lüktetett és sokat pisiltem, azt hittem vese
ezért voltam háziorvosnál
szerinte nem vese, de azért vittem ma be pisit, holnap kell hívnom az eredmény miatt
kaptam gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót az segített
tegnap már nem is fájt:))
te hogy vagy?
munkahelyeden mi hír?
Háááát....
szerintem nem veszem be!!!de még délutánig változhat!
Te h vagy?
Rosszul olvastam,h valami nincsen rendben és dokinál voltál?????
szép jó reggelt lányok!
hogy vagytok?
Csillu, olvasom naplódat vacilálsz, hogy beszedjed-e a gyógyszert
hát sajnos, ha most választ vársz tőlem, vagy tanácsot, na azt nem tudok adni...
neked kell eldöntened
az eddigi terhességeid enélkül sikerültek
nekem egy terhességem volt, az is clostival sikerült
azóta sem sikerült a baba, ez már a 7. hónap, hogy próbálkozunk
de sikerülni fog mindannyiunknak!
kismami Anett hogy vagy?
Anett lökött vagy,nem duci:-)))
Zümi,azt mondod ne szedjem??????
A doki azt mondta,h erősíti a peteérést.
Most az jutott eszembe,h ha nem veszem be,akkor lehet,h nem is lesz:-(
Á már észre sem veszem lassan a beszólásait:-)
Csak mikor van itt melóban egy stresszes napom akkor marhára nem hiányzik még otton is a pofázás...
De ő ezt nem érti meg..világ életében úgy dolgozott hogy letelt a 8 óra és mehetett haza...vagy hát a munkával végzett, mert ugye az állomásról nem jöhetett haza...
Szia Ildi!
Nem stresszelek igérem :-)
Csak a tegnap nap húzos volt...de hát ilyen ez a logisztika.
Drága!
hova tetted az iwiw-re?
remélem nem lettél szomorú
ne foglalkozz a beszólásaival, elég tapintatlan amit csinál
Jó reggelt!
Tegnap voltak vizet szerelni nálunk és azt kellett felügyelnem egész du. azért nem tudtam jönni.Majd elment a vízszerelő,ráengedtem a csapot és a fönti fürdőben elkezdett ömleni a víz!!!!!!!azt sem tudtam hova kapjak,persze ilyenkor egy férfi sem volt a házban.a tököm televolt.......
na mindegy,megoldódott!
11-kor még a fasirtokat sütöttem,tejfölös ubisalit csináltam,párolt petrezselymes krumplival.szóval jó volt a tegnapi napom!
A clostit nem vettem be tegnap(5.nap) de lehet h ma mégis elkezdem,ha már megvan...
mit gondoltok?
Anett drukk a védőnőnél:-)
Iccike tényleg nagyon nem vagy!!!!
Niki sajnálom Apa beszólását,nekem nem esett volt jól:-(
Hello bello
Tettem képet a kis ducika testemről :)))
Sziasztok jó reggelt!
Most jutottam el odáig, hogy visszaolvassak, hát nem voltatok túl termékenyek csajok!
Ma nem tudom mennyi időm lesz bemnézni, de majd próbálok sűrűn rátok nézni.
Niki, kérlek ne stressezlj.Apának is meg kéne már végre érteni, hogy a jelenlegi helyzetben nagy kincs egy munkahely, nincs lehetőség vakerálásra, hogy nekem ezért, vagy azért nem jó.Mindenhol van húzósabb nap, ezt el kell fogadnia.
Agyerek pedig nem annak a függvénye, hogy mennyit dologzol.A jelen esetben te vagy a kereső a családban, ugye, akkor ne variáljom.Na ezt jól leírtam most, de az a véleményem összetehetné a két kezét, hogy még mindig mellette vagy, és támogatod, annak ellenére, hogy ő mennyit bánt téged.Elég olvasni a naplód hozzá!Nagyon erős csajszi vagy!!
Anett drága.Ne aggódj az alakod miatt, hogy nem tetszenél nekünk.:D Mi úgy szeretünk ahogy vagy!!Pontosítva vagytok.Már szeretnék én is ott tartani, hogy a magzatmozgásokat kelljen figyelni.De remélem minél előbb megtapasztalhatjuk mi is!!
Lányok akiknek most kezdődik akció idő, hajrá!Küldöm felétek a gólyákat!!
De jó nektek Judy,hogy vissza tudtok menni a nászút helyszínére!Hidd el, ha addig nem, majd ott megfogan a baby!Csak semmi stressz.
És Hadita nyugi a magyar tenger is tenger!Legalábbis nekünk.Mi sajna nem jutunk el nyaralni, nincs rá keretünk, de el kell fogadnunk ezt is!Pozitívan állunk a dologkhoz, és örülünk egymásnak, mert látjuk, mások még nehezebb helyzetben élnek.
De talán ránk ragyog a reménycsillag, mert nem akarom elkiabálni, de rendeződni látszik anyagi helyzetünk!!
Iccike, nagyon el vagy tűnve!
Cikoj, de jó lenne, ha nem lenne műtétre szükség.
Remélem senkit nem hagytam ki, akit mégis, ezer bocsánat.
Most dolgozom megint egy kicsit.
Addig is puszi nektek!
Szép jó reggelt!
8 ra megyek a védőnőhöz kis szerencsével szívhangot is hallgatunk :)
Szia Judy!
Köszönöm kérdésed...tényleg kicsit jobban vagyok.
Bár tegnap megint reggel hattól este hétig dolgoztam...apa a fejemhez is vágta hogy na ugye minek neked gyerek...
Erre most mit is lehet mondani.. :-)
Szia Judy, bár beszélgettünk már róla, de magamon is tapasztalom, hogy milyen nehéz ennyi fórumbarátnőt észbentartani! :)
Szóval Horvátországba vágyunk, de mivel van 140e üdülési csekkünk, így Magyar tenger lesz belőle... ami azért nem rossz! Kár lenne elpazarolni ezt a lehetőséget. Egyébként meg két nagyarlás nem fér bele, sajna.
Korán keltem, de most szaladok, dolgozni.
Mindenkinek kellemes napot!!
Tényleg Csillu,én is akartalak kérdezni,hogy a Clostit ebben a ciklusban is beszeded?
Én már egyébként beszedtem.
Szia Judy!
Képet nemsokára teszek fel megígérem.
Hidd el akkora a hasam mintha 6 hónapos lennék.
Tuti közrejátszanak a gázok is, viszont fent a gyomorszájamnál kő kemény a hasam szerintem a beleim fel tolódtak.
Szóval az nem a kövérség jele, mert ugye nem panaszkodhatom :) van súlyom.
Viszont eddig semmit nem híztam.
A baba múlthét csütörtökön volt 4,6 cm azt mondta az orvos hogy akár 1 cm is nőhet 1 nap alatt.
Most olyan 6 cm re tippelek.
A babás fórumon írták hogy akar már 13-14 hét előtt meglehet érezni a magzatmozgást, most figyelem a rezgéseket néha érzem mintha lenne valami, de még nem állítanám hogy az a baba, bár azt mondják a nagykönyvben hogy már a 2. terhességnél hamarabb megérzi az ember.
Holnap megyek a védőnőhöz remélem meghallgatjuk a szívhangot is.
Apa mindig megfogja a pocakom és érzi mennyire lüktet, erre a dokibácsi azt mondta hogy a méhem oda nyomódik egy érhez. Ezt azért érezzük mert a méhlepény itt tapadt meg. Ma voltam a vérvételen 3 hét mire lesz eredmény.
Sziasztok!
Cukoj, akkor lehet, hogy tényleg elkerülöd a műtétet, ez jó, hogy még van egy pár nap addig, én is így voltam, és ebben a nagyon nehéz helyzetben legalább ennyivel könnyebb legyen. Én is emlékszem, mikor kint ültem az Uh-ra várva, azt hajtogattam a páromnak, hogy nem akarok kórházba menni megint. A doki is így mondta, hogy legalább ebben a helyzetben ez a szerencsésebb kimenetel. Abban a helyzetben én akkor nagyon megkönnyebbültem, hogy legalább ezen a részén most nem kell átesnem. Sőt ha belegondolok jobban, nekem mikor volt az első vetélésem, lehet, hogy akkor is meg lehetett volna úszni, mert ott is beindult, de akkor még nem tudtam, hogy hogyan van ez, a doki megvizsgált, mondta, hogy másnap akkor be kell menni és kész, és akkor meg is csinálták. Nagyon szorítok, hogy neked se kelljen és minél hamarabb túllegyél rajta!
Szia Íriszke, olvastam, hogy érdeklődtél felőlem, nekem is megjött múlt héten pénteken a 33. napra, szóval most nem húzódott el olyan sokáig, nem sikerült, tudomásul vettem és kész, persze szomorú voltam miatta.
Csak mondom, mi a ciklus kb. 10. napjától próbálkoztunk két naponta, sajnos most nem jött össze, decemberben viszont ugyanígy volt, akkor sikerült, bár ott hőmérőztem szorgalmasan és úgy látszik, hogy nem rossz dolog ez a hőmérőzés, úgyhogy most megint elkezdtem.
De a jó hír, hogy ha minden úgy alakul, visszamegyünk Rodoszra - a nászutunk helyszínére -és akkor újból nekilátunk, majd meglátjuk.
Niko űgy tűnik, mintha jobban lennél, mintha kicsit nyugisabb lenne minden, hátha még lesz ennél is jobb.
Csillu még nekem se múlt el teljesen, most fogod szedni a Clostyt?
Anett te hogy vagy? azért én örülnék egy képnek, hátha meggondolod magad.
Pitemaci régen jártál felénk, kíváncsi lennék hogy vagy, vizsgád hogyan sikerült...
Hadita ti mentek valahová nyáron?
Pözümi ti mikor is mentek Horvátországba? egyszer írtad, hogy mentek a nyár folyamán.
Jajj azt akartam még kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek a következőről:
Szóval a barátnőm nemsokára szülni fog, július 3-ra van kiírva. Mi meg elutazunk külföldre július 11-én, mehettünk volna már július 5-én is, de mondtam a páromnak, hogy ha belefér csúsztassuk már el, mert a barátnőm ugye szül és azért jó lenne bemenni a kórházba hozzá, meg minden, szóval tényleg ehhez igazítottam. De mi van, ha később szül? szerintetek ugye ezért nem fog megharagudni rám, hogy nem leszek itthon akkor? nyilván úgyis akkor jön el az idő, mikor a baba úgy gondolja, de nem akarom, hogy nem is az, hogy megharagudna, csak biztos jólesne neki..
Én is szeretném, ha még itthon lennénk, mikor szül, de hát nyilván nem tudom jön az idő, de elutazni is szeretnék, annyi rossz történt velünk mostanában, egyszerűen nagyon vágyom már, hogy elfelejtsem ezt a sok rosszat legalább ebben a két hétben....
nekem hosszú a ciklusom, de hmmmm:)))
sose korai elkezdeni:))
Szia!
Nagyon örülök, hogy valószínű nem lesz műtét! Szerencse a szerencsétlenségben. Hajrá csütörtökön!
hááát....
azt nem mondanám,h elmút,de már alig van valami.
péntek-szombaton kitombolta magát rendesen,ez már az 5.nap.
szerintem csütörtökön már a lovak közé csapunk:-)
Anyuka jobban van hála Istennek.eszeget,iszogat,néha hülyeségeket és fáj tőle a hasa,na ilyenkor jól leszidom,h miért nem marad a megszokottaknál,de azért minden jó már:-)
Jó az új terv Apával,hajrá!!!!!drukkolok:-))))
jobban vagy Csilla?
már el is múlt a mensid?
pf
nekem hétfőn jött meg és szombaton múlt el, igaz akkor már alig volt
mi is lassan készülünk
új terv van:))
a 12. naptól kétnaponta bújás:))
szóval extra sok bújás
édesanyád jól van?
Cikoj örülök,h úgy néz ki megúszod a műtétet...
csütörtökre pedig megy a drukk:-)
Szia Íriszke.
nálunk minden ok...
készülünk a projektre:-)
Apát pihentetem most,h később készen "álljon" hihihi;-)