Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia Anett:-)
Hogy aludtál?
Jó reggelt.
Szia Niki:-)
Jó éjt lányok!
Én nemrég értem haza...
Édes vagy!!
Épp ezért kéne gyorsan bejelentettni magam.
jó éjt Nektek!!!
Nem!
Én nem vettem még sosem norbi lisztet!
Én délig eszek szénhidrátot, de abból is csak keveset, 3-ig keményítőt, azután fehérje zöldség.
A fehérlisztet zabliszttel, zabkorpával helyettesítem, cukor helyett édesítő, ált. olíva olajat használok.A margarin is helyettesíthető vele.
Nagy vonalakban ennyi a lényege.
Általában Norbira.
Kich-box, aerobzóna,ducitréningek, réka de ez wc deszka tördelő hatású.Kegyetlen!!
Sziasztok!
Nem tudtam jönni, mert akadt egy kis gond a netünkkel.
Köszönöm a bókot!
Pözümi ennek így kellett lennie, amúgy pont írni akartam neked, mikor elszállt a netünk, és már nem tudtam elküldeni, azt akartam írni, hogy ennyi minimum kell a gyógyulásra, hidd el, így a legjobb most. Megnéztem a képeket, amiket felraktál, nagyon tetszett.
Bográcska mi is Görögországot néztük, az úticél most Rodosz júliusban. Te milyen helyet néztél ki Görögországban?
Csillu nektek is szép nyaralásotok lesz, meglátod...
További szép estét mindenkinek!
jó fekvést ;):D
annyi baj legyen, majd csinálunk egyszer mindannyian egy nagy diéta hónapot :)
sziasztok!
szép estét mindenkinek:)
én megyek ráfekszem Apára;)
Iccike csinálj tesztet!!!!
Zümi, a kilókról:rám is felszaladt 2-3,de engem még hozatok lázba!!!d ha ez így folytatódik:)
világéletemben sportoltam,még versenyszerűen is és nagyon hiányzik,de a baba miatt nem akarom megerőltetni most magam.félek....
inkább főzök és eszünk jókat!!!
puszi nektek holnap jövök!
Nem csináltam másik tesztet.Még inkább várok vele.
Apa azt mondta,csak ne görcsöljek semmire,pihenjek sokat és egyek rendesen.(néha,általában rendszertelenül eszem, inni meg elfelejtek.
Látom nagyon otthon vagy a gasztronómiában.
én a vendéglátóiparban dolgoztam,és ezmiatt is szeretem a különleges ételeket, és ha lehet meg is csináljuk Apával.
Lanyok en meg megyek nezni a Taxit
Apaval az elso randik kozott volt, hogy megneztuk
ugyhogy nosztalgiazunk.
Kellemes estet es jo ejt mindenkinek
ÚÚÚÚ csajok.... felment az agyvizem.
Anyós, após téma...
apa nem hajlandó kitalálni mit adjunk nekik szülinap-névnapra. Nekem sincs fogalmam arról mit adhatnánk, mert gyakorlatilag semminek sem örülnek, és nincs semmilyen érdeklődési körük... Erre én vagyok a szemét, hogy az én - kicsit sem túlozva - polihisztor és mindenre nyitott apukámnak bezzeg kitalálom. Hú de feszült leszek ha csak szóba kerülnek!!!!!
Én tőlük névnapomra egy virágot kaptam. Férfinek mit adunk névnapra? Üveg bor nem jöhet szóba, két okból: nem is tudják megkülönböztetni a jó bort (Úristen...), meg az alkohol kényes téma...
segítsetek :)
Bográcskám, az utóbbi 2 hónapban felszaladt 3 kiló, annak most én is nekiesek, hála a ti lendületeteknek :)
Lányok 14 oldalt irtatok, Ti aztán nem lazsáltatok.
Látom a főzőcske is beindult.Igy utólag üzenem,a recept amit megigértem,ua. mint Pözümié, csak a liszt és a vaj kicsit több,
mire tornázol?
nekem nincs most kedvem dvd-re..úgyhogy gyaloglás a f.padon és ellipszis..és has..mindjárt megyek is..amint felszárad a felmosás..:-)