Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Korfu tényleg gyönyörű,bár elég pici sziget.
Azért volt szenzációs az ottani nyaralás,mert találtunk egy olyan strandot ahol gyönyörű volt a víz,sekély,homokos volt a part és 50 méterenként volt egy-egy pár.
Köszi, aranyos vagy, de itt most nem a peteérés a lényeg, hogy hol lesz, lehet itton is, csak egyáltalán összejöjjön és ne legyen már probléma. Ma meglátogattam a barátnőmet a kórházban és láttam azt a sok kismamát körülöttem, egy kicsit elszorult a szívem, hogy már én is tarthatnék itt, de eddig csak a rossz jutott.
Mindegy lenne nekem, hogy Rodoszon, vagy itthon lenne, csak úgy félek még egy csalódástól...
persze nem vagyok egyedül, mert mindenki ezt kívánja, szóval úgy lesz ahogy lesz!
Szia Judy!
Most olvasgatom az Avivás könyvet és azt írja,hogy a gyakorlatok hatására a menstruációt meg lehet hozni a kívánt napra,így lehet,hogy összejöhetne a Rodoszi PÉ-d.
Szia Íriszke4
Képzeld mi is 17-en voltunk, annyi, hogy nekünk nem ebéd, hanem vacsora volt mert fél 5-kor volt az esküvő, utána ugye gratuláció, egyebek, mire felértünk fél 6, így már vacsoraidő is volt, és teljesen jó és elég is volt, este 11-ig voltunk szűk családi körben.
Július 11-én megyünk Rodoszra, előtte lévő nap megyünk Pestre, fent alszunk, mert korán menne a repülő.
mi is mindent mi fizettünk
kivéve Zsolti öltönyét,mert ahhoz ragaszkodott anyósom
minden mást mi álltunk
szia Ildi
most nem majd ősszel szeretnénk elmenni néhány napra.Közben lakást újítunk fel, és az össze sesküvői költséget mi éűálljuk.Nem lesz nagy vendégsereg, mégis a költségeka zok jönnek szépen!!
Köszönöm szépen nagyon kedves vagy!!
És nagyon driukkolok, hogy babós legyél!!
Most lépek mert megyünk apával mozizni, lassan készülődnöm kell!!
nekem ez az első nap (persze nem biztos, hogy babás vagyok, de miért is kezelem így a dolgot???!!!)
hogy nem fáj a pocim, most kicsit lüktet meg szurkál
de napokig dolgozott a méhem, én csak így hívom
feszült, fájt, szurkált, nem volt jó
helló:-)
ma kicsit mozgalmas napom volt...
de legalább nem vagyok olyan rosszul mint tegnap!
kicsit fája hasam:-(
ki hogy emlékszik neki fájt?
Anett neked meddig??
Zümike drága és is megölelgetnélek:-DDDDDD
na akkor már tényleg nincs sok hátra:)))
mi 17-en voltunk az ebéden, és olyan jó volt:))
kívánom, hogy nektek is olyan szép legyen a napotok, mint nekünk volt:))
nászútra mentek?
sziasztok lányok:))
köszönöm a drukkot mindenkinek:))
nem is tudtam, hogy esküvő lesz Ildi, nekünk ugye áprilisban volt egy csöndes kis polgári szertartás ebéddel és nem bántuk meg:)))
mikor lesz a nagy nap?
Judit, mikor indultok Rodoszra?
szia Judy!!
Még mindig nem jött meg!Milyen fura, a msáik fórumon is van efgycsajszi aki várja, mer tutána kezdhetnék a lombikot.És neki is sehol semmi!
Ne add fel!Attól még sikerülhet Rodoszon a babó!!
Légy kicsit pozitívabb!És mi van ha nem ott sikerül, hanem itthon de lesz, hidd le-!Tudom szép lenne ha ott jönne össze de fel a fejjel!Okés!!
Sziasztok!
Íriszke gondolunk rád hétvégén, írj nekünk!
Csillu, Anett sziasztok, Anett mikor mész dokihoz, akkor szeded a magnab-t? Csillu és akkor te szeds valamit? azt tudom, hogy utro-t nem.
Barátnőmnek holnap születik meg a babája, reggel 6-kor keződik a dolog!! már én is izgulok....
Nekem még mindig semmi, ma vagyok 34. napomon, ha nem jön még meg egy pár napig, akkor ugrik a peteérés, meg hogy Rodoszon. :-)
Pözümi merre jártatok? teszel fel képet?
Sziasztok lányok!
Visszatértem hozzátok, csak ezer melóm volt!
Íriszke nagy esélyes vagy, már annyira izgulok érted!!!
Te lennél a 3.!!!
Hát nálunk nyaralás egyenlőre storno, lesz helyette esküvő, remélhetőleg babóval a pociban!!!
barnázás elmúlt, tehát fenáll a beágyazódás esélye!
Foglaltunk éttermet már, bnagyon szép díszítést választottunk.
Beszéltünk fénykéépésszel de sokalljuk az árat, tehát megyünk toivább érdeklődünk.
Még el kell intétűzni csomó dologot, és az idő szorít!
Akik nyaralni mennek már nem tudom követni, most kicsit kiesetem as képből ki merre tart, azoknak szép időt, jó ppihit, és a koala összebújásról se felejtkezzetek meg!Mert nemcsak koaláék koaláznak!!
Igaz lehet!...:))
Köszi!
Hali!
Az előbb írtátok teszteljek, írtam is ok! Azóta a rózsaszín az már piros. így is van még értelme vagy jön a következő hónap újabb próbálkozás?
Olyan jó lett volna!
Mi szeptemberre tervezünk nyaralást,remélem már hármasban!
Szia Íriszke!
Ebben a ciklusban nem szedtem be,bár nem tudom,hogy ezzel ártottam vagy használtam.
Hadita,de jó nektek,hogy mentek nyaralni,mi is megyünk de majd csak 1 hónap múlva.
hát nem nagyon tudok, ma reggel is negyed ötkor már fönt voltam, onnantól kezdve csak járt az agyam és gondolkodtam...:(
igen, ha addig nem jön meg, 7végén teszt
ez a terv:)
Én is izgulok mindenkiért!
Olyan rendik vagytok! Klassz, hogy van ilyen fórum! Oké tesztelek, aztán írok!
:))