Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok:-)
Mi is most jöttünk haza a kutylisétából..kutyák fekszenek a hideg kövön és minden nyílásukból levegőt vennének..én rólam szakad a víz:-( de sétálnom kell sokat, mert nagyon rossz a keringésem és dagad a lábfejem:-(
Jó reggelt!
Lányok én állok eddig a legjobban a 26fokkal!!
Ennyit a lehülésről...
Kisül a zsírom:)))
Szép jó reggelt mindenkinek:)
Nálunk a lakásban 28,6°C van,kinn pedig 29 °C fok van.
Már alig van nekem is erőm,olyan meleg van :(,és még most készülök főzni........brrrrrrrr
Jó reggelt!
Már így is túl sok ideig aludtam a szaunánkban!
A szobai hőmérő 31 fokot mutat, most reggel... mi lesz itt még később, amikor besüt a nap??!!
Kukucs, van itt valaki?
Hú ez jó hír!!!!!!
Ennyit még sosem termelt nekem a closty.És az baj a doki szerint, hogy a 4-ől 3 egyben van.De pozitívan nézem a dolgot 4szeres esély a babóra!!
Hát már nagyon boldog lennék, ha jönnének azok a babácskák.:))
ányok én elvonulok, vízszintesbe helyezem magam.
Jó éjt nektek!!!
Szia Hadita:)
Sziasztok Lányok!
Olvaslak továbbra is naplófüggőd vagyok :)
Csak egész nap dolgozgatok a ház körül,idén sajnos nem megyünk nyaralni,de így legalább elvégzem az eddig elmaradott dolgaimat,olvaslak viszont rendületlenül titeket,de csak 1-2 percre lépek be hozzátok,hogy mindnekiről tudjak mindent,de holnap reggel összeszedem magam,bepótolom a napló írást is :)
Nálunk ma is 36 °C volt,kb.mint egy rózsaszin kismalac úgy nézek ki :)
Puszi mindnekinek
hahóóóóó
valakiiiiiii
nem akar ez nekem összejönni,így, mikor délutános vagyok:(
szia ildito. nekem is fájt a pocim az első clostys hónapban, nekem három óriásom volt. de nem lett semmi baj végül. remélem sikerül nektek is a picike!
Lassan bebabásodtok mind :)
Szió!!
Igen kicsit megnyugodta, de 4 az nagyon sok azerinte is tehát ha fáj a pocim azonnal kórház, mert felléphet hiperstimuláció veszély!
sziasztok
remélem vagytok még
Úgy látszik megint egyedül maradtam...
Lányok, merre vagytok?
Íriszkém, drága, ezek szerint te is mosolyogva hánysz, mint Csillu:))
De azért remélem már jobban vagy! Pihenj sokat!
Csiluuu! Dejóóóóóó!:))))))))))
Gratula!!!!!!!!!!!
Ildito, ez remek hír, nagyon drukkolok neked! Jó, h voltál dokinál, most legalább megnyugodhatunk:)
Szia Renata!
Jól vagy??Hogy bírod ezt a meleget?
Köszi ar vagy.A doki szerint ha most sem sikerül, nagy valószínűséggel elzáródás van:((
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek puszi!
Csillukám,neked megy nagy nagy gratula,nagyon örülök a jó hírnek :))
Ildito,hmmm,hát nagyon szurkolok,hogy sikerüljön ebben a hónapban a babácska :))
Sziasztok lánykák.
Csillu, nagyon nagy gratula!De jó!!
Mindjárt visszaolvasokk rendesen.
Voltam dokinál, és képzeljétek 4 tüszőm van, és nagyon nagyok.És még csak 11. napon járok.Azt mondta doki bácsi a lombikosok is megirigyelnének ilyen tüszőállománnyal.
Tök ari volt,azt mondta itt akár 3as ikrek is jöhetnek simán:))
De azért vigyáznom kell nagyon, mert féló túl hevesen reagált a szervetem a clostyra, és ha nagyon fáj a pocim azonnal kórház, mert a 4 úgy oszlik el, hogy 3-1, és ez kicsit vészes!!
Hát remélem valóban sierül, és é 1 babácskának is örülnék nagyon nagyon..
itt vagyok,minden ok:-)
1,05 cm a kicsi,aranyos szívhanggal!!!
megnyugodni még azért még mindig nem sikerült,de nagy kő esett le a szívemről:-)))
Nagy drukk:-))
azért szörnyű, hogy ez megy majd minden egyes uh előtt..nem? (szerintem én remegni is fogok..:D)
ugye este megírod?
Én csak holnap leszek...barátnőm férjének meglepetés szülinapi bulijára megyünk:-)
én már csak vizet ihatok:-(
Szép délutánt Mindenkinek! Puszi
sziasztok!
még itthon pihi,2körül indulunk.
még eddig nem paráztam,most már kezdek!
Hadi,szurkolok a babácskáért:-)
Mindenki dolgozik? Csak én hepázok? :)
Megint magammal beszélgetek
Jó vásárlást!:)
puszi
:))
Igen ez a B-terv dolog, úgy tűnik nekem is bevált. És ami még plusz, hogy most tesztet sem veszek, mert az akkora csalódás, nekem szinte nagyobb, mint maga az h megjön. És még bosszankodom is, hogy mennyi pénzt kidobtam rá és ha türelmesebb lettem volna... Így is úgy is megtudom, nem? Akkor meg minek elsietni! Úgyhogy most nyugiban vagyok, aztán majd meglátjuk:)
Tényleg Csillu! Drukkolunk! Tessék jelentkezni!
na jó most elköszönök, megyek táskát venni :)
aztán dolgozni.
Puszi, szép napot mindenkinek!
Nekem az első után volt ilyen hogy "utáltam" minden kismamát egy darabig. De talán érthető. Irigyeltem őket nagyon. Most már nincs ilyen, a 2. 3. baba után nem is volt. Eldöntöttem hogy az én boldogságom másokétól független. A másik pedig az h lehet hogy az az irigyelt kismami pont úgy megküzdött a manócskáért mint Te vagy én. Na jó, a lényeg az tényleg,hogy ne görcsölj,hagyd meg a B tervet hogy pl ha most nem jött össze akkor legalább lazábban lehet a nyár hátralévő részét eltölteni.Strand 1-1 pohár bor meg ilyesmi tudod, amit babásan nem lehet. Ez nekem mindig bejött -mármit a B terv dolog, mert ha az ember nem tesz fel mindent egy lapra akkor nem csalódik olyan nagyot. Persze ez csak az én véleményem. De remélem inkább hogy nem sokára majd Téged is ugy várunk "haza" az UH ról, mint Csillut és Iriszkét :)
Erről jut eszembe, Csillu ma megy. Minden OK LESZ!!!!! :)
drága vagy:))
Igen, nekem is minden vágyam. És én is először nem görcsölök. Azt nem mondom, hogy nem ez tölti ki minden gondolatom. De talán mondhatom, hogy görcsölés, az nincs.
Mostanában, ha meglátok egy kismamit, vagy picibabát, mindig elmosolyodok és arra gondolok, hogy nagyon hamarosan én is így fogom vinni a picikémet. Már egyáltalán nincs bennem rossz érzés.