Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Háát, minden lehetséges, de én csak a jó dolgokra gondolok! Egyenlőre....
Szokott késni máskor is, csak eddig nem éreztem a du.kénti émelygést, meg kb. két hétig a megjövös hasfájást! Bár azt tegnap este is éreztem!
Bízunk a legjobbakba, de azért figyelem magam!
Szia!
Két teszten túl vagyok, mindkettő negatív :(((
A hőmet nem szoktam mérni, csak egy hete kezdtem el kiváncsiságból! Amikor régebben néha-néha megmértem 36-36,5 között mozgott! Nem tudom mivan most! Nem vágom ezt a hőmérőzőst módszert még!
De két teszt biztos nem csal már!
Szia!
Dehogynem! De sajna negatív! Úgyhogy tuttti, hogy a Gravida kavarja az émelygést, szerintem....
Bár 1-2 napja nem érzek igazából semmit.
Várom, hogy megjöjjön, vagyis nem várom, de úgyis megjön előbb-utóbb:((
Sziasztok kedves Lányok!
Nagyon nagyon rég nem írtam,volt egy mély lelki vívódásom,és töröltem magam ( renata.vegh ) innen,akkor úgy éreztem véglegesen,mert csak szaggatom a sebeimet,melyek folyamatosan véreznek,és nem bírtam !
De nem így lett,vissza jöttem,immáron lelkileg megújúlva,felfrissülve,már egy ideje be-be kukkantok a fórumba,a naplókan végig olvastam mindenkiét.
És...... a párom,aki emlékszik elváltam.van egy 7,5 éves kisfiam ,és 2 éve van egy új párom,akivel közös babát szerettünk volna idén nyáron és sajnos sikertelen terhességem lett a 12.héten :(
Szóval..... megkérte a kezem,és ma megyünk az anyakönyvezetőhöz időpontot egyeztetni!
Bár a babaprojektet még szüneteltetjük.de nemsokára eljön annak is az ideje,mégpedig az esküvő időpontjában,kb.1-1,5 hónap.
Puszi mindenkinek!!!
Jó reggelt Mindenkinek!
Múlthét szerdán vagy csütörtökön kellett volna elvileg megjönnie! Ma reggeli hőm 37!
...ooooppppáááááá.... itt is van!:)
Megy az enyém! :))
Szépjó reggelt mindenkinek!
Ok, Hadita ez már kezd vicces lenni :))))
Nem baj, azért dobok egy puszit, holnap reggel megkapod :)))))
Megint magammal beszélgetek...
Na, jóéjt nektek :)
Sziasztok!
Na megjött nekem is. A műtét utáni 28. napon, tegnap. Úgyhogy előtte azért akartam szétszakadni, meg azért fájt a hasim.
Ma voltam a szövettani eredményemért is, de újat nem mondott, hisz eddig is tudtam, méhenkívüli baoldali petevezetékben beágyazódott terhesség volt. De ahogy ez horrorosan le van írva!! Na azon kiakadtam:(
:) hú akkor gyorsan válaszolok....
Most már kivárom, hogy megjöjjön, most mondtam el a gondomat a sógornőmnek, aki doki, ő intézte nekünk a genetikai vizsgálatot, hogy mégis mi a véleménye erről a dologról.
Mondjuk ettől függetlenül lehet doki lesz a dologból..