Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

16019. Nana22 (válaszként erre: 16000. - Timike73)
2010. nov. 24. 18:14

Nem tudod véletlenül hogy mit mond az asztrológia a halakra?cs hogy érdemes-e terhességre gondolni...:)

Köszi mindenkinek a jótanácsokat...

Én nem csak a magányomat akarom betöltetni a babával hanem azért is mert kell és kész nem tudok rá magyarázatot adni,szervezetileg felépültem és lelkileg is 90%,sekinek nem panaszkodok senki nem látja rajtam hogy történt volna valami.

Fő az optimizmus!

16018. tinell (válaszként erre: 16016. - E1b6032a61)
2010. nov. 24. 18:04

Szia!

Hú, az nagyon jó lenne, ha leírnád priviben! Előre is köszi! :)

Egyébként gyanítom, hogy nagyon pé sincs! nem tudom mi történt most a szervezetemmel!

Igazából a lombikok után is szerintem csak azért sikerült spontán a baba, mert már annyira fel volt turbózva szervezetem, hogy simán volt pé és elég progi szintem is volt! Az meg más, hogy sajna nem maradt meg a baba! :( Ha minden igaz dec. közepére meg lesz az immunológia eredménye! Hát veszett kíváncsi vagyok!

Akkor várom a privit! :) Még egyszer köszi!

16017. tinell (válaszként erre: 16015. - Bea0124)
2010. nov. 24. 18:00

Szia!

A helyzet az, hogy a barátcserjét már próbáltam! Ugyan valamennyivel jobb volt a helyzet, de csak annyival, hogy a 23-24. naptól barnáztam, tehát az nem elég! Ezért próbálkozok mással!

16016. e1b6032a61
2010. nov. 24. 17:31
Szia Tinell! Én is progi hiányra gondolok.Sok embertől hallottam a barátcserjét,de nekem nincs róla tapasztalatom.Meg én magas prolaktin szint esetén hallottam,hogy hatásos.Lehet tévedek. Nekem van egy személyesen bevált dolog,egy nagyon erős koncentrátumú,15 féle gyógynövényből álló csepp.Kimondottan nőgyógyászati panaszokra és hormonrendszer optimalizálására fejlesztették ki.Nagyon jó teherbeesés elősegítésére is.Én is ezt használom és vetélés után az első mensim úgy jött meg,hogy az első perctől kezdve piros volt.Ha érdekel privát üzenetben leírom a nevét...
16015. Bea0124
2010. nov. 24. 17:08

Szia barnázásra jó lehet a barátcserje!!

Én a PreMenst használtam!De nem barnázásra de sokaknak segít!!!

16014. tinell
2010. nov. 24. 16:48

Sziasztok!

Vissza olvastalak benneteket kicsit! Hát a dokikról nekem is meg van a véleményem! :( Persze vannak jók, csak az olyan ritka, mint a fehér holló!

Kicsit hülyén hangzik, de most elterveztem, hogy megpróbálom kúrálni magam! Mióta volt a missed abom, azóta talán 1-2 normálisnak mondható ciklusom volt! Ez azért engem nagyon aggaszt, mégha a dokimat nem is annyira! Mivel majdnem minden ciklusom kb. 18. napjától barnázok végig a mensiig, így úgy döntöttem, én veszem kézbe a dolgaimat, miután a dokim annyira nem izgatta ezen magát! Szóval én progi hiányra gyanakszom, ezért kipróbálom a progi krémet, ami ugyan nem olcsó, de remélhetőleg helyre rak és nem kell fél ciklusokat végig káromkodni, hogy már megint barana!

Esetleg van valaki aki használt ilyen krémet? Kivi lennék a tapasztalatokra!

Jaa, és hajrá!!!!!!! Babásodjon mindenki!!!! Most ennek a szezonja van!! :)

16013. e1b6032a61
2010. nov. 24. 16:23

Szia Titánia! Sajnálom...:) Tényleg kegyetlen sokszor az élet és Mo-n sajnos gyakori az ilyen?

Nem tudom hol laksz vagy mit dolgoztál eddig, szóval nem tudom milyen esélyekkel találsz esetleg új munkát.Vagy talán már sikerült azóta? Ne add fel,tarts ki! A baj tényleg csőstül szokott jönni,de előbb-utóbb biztos jól alakul majd az életed! Nemsokár vége 2010-nek!!! A férjed legalább melletted van,és a sok rossz közül legalább jó,hogy van kire támaszkodni.

16012. Titánia83 (válaszként erre: 16003. - E1b6032a61)
2010. nov. 24. 15:49

A vetélés napján én pont egy olyan dokinál jártam, aki neten is rendel, néha online. Azt mondta nekem, hogy nyugodjak már le, nők jönnek be naponta ezzel a problémával!!! És eléggé felemelt hangnemben! Elég baj ez! :S

Olyan törv. hatálya alá kerültem, ahol indokolás nélkül felmondhatnak. Ezért nem tudtam bíróságra vinni az ügyet. Ők úgysem arra hivatkoztak volna, hogy "sokat" volt táppénzen. (előtte két évig még az eüszabit se vettem igénybe!) Vagy nem mondták volna, hogy tőlük csak ne menjek gyesre. Inkább kitalálták volna, hogy nincsenek megelégedve a munkámmal. És a bíró nekik hitt volna... Ennyi. Mind ez ma Magyarországon!

16011. dubadri (válaszként erre: 16010. - E1b6032a61)
2010. nov. 24. 14:59

Biztos fini lesz a kenyér! :)

Jó sütést,és jó étvágyat!

16010. e1b6032a61 (válaszként erre: 16009. - Dubadri)
2010. nov. 24. 14:57

Akkor ennyit a dokikról! :)

Igen, babásodjon Mindenki! :)

Na én megyek kenyeret sütni, még sosem próbáltam,izgulok...:)

16009. dubadri (válaszként erre: 16008. - E1b6032a61)
2010. nov. 24. 14:50

ciciből szivárgott vmi sárgás izé,de az otthoni nődokinak ez nem jelentett semmit! :( Jó nem? Nah mindegy! Más "bajom" egyébként nem volt!

Én 2x voltam nála,asszem a kalocsai kórházban,ott nem adtam neki lóvét! Meg máskor sem!

Igen-igen,jelenleg 2011 június 30-ra vagyok kiírva! :)

2010.június 27-én meg volt a vetélésem,a sors keze...

Én is szurkolok neked,és mindenkinek a gólya érkezéséhez! :)

16008. e1b6032a61
2010. nov. 24. 14:38

Igen,ő az!:)Legalább rajtad nem kísérletezett...

Nekem a 17. napon vett vért,abból állapította meg,hogy nem volt peteérésem.Hiába mondtam neki,hogy én úgy éreztem nekem pont aznap volt,mire ő kinevetett,hogy ő az orvos és ha vkinek a 14.napig nincs peteérése,akkor abban a ciklusban már nem is lesz.No comment.Ja és összesen 20 ezerrel húzott le mindezért.

A magas prolaktinnak nem volt valami testi jele? Ciciből szivárgás,mensi előtti mellfeszüléd,ja de nem is volt mensi...Szóval nem érezted?

Jún 30...:) szép kora nyári nap,az a nap amikor anya leszel!:)) Írigykedek :)És nagyon szurkolok ám Neked!

16007. dubadri
2010. nov. 24. 14:20

én Dr. Károlyi Zoltán-nál voltam! Az jó volt,hogy ő nem kísérletezgetett rajtam,hanem mindjárt tovább küldött egy okosabb dokihoz! :)

Amúgy a legelején én is ettem Clostyt,meg norcolutot is,mindenféle vizsgálatok nélkül.Aztán mikor 3.-4. hónapban sem volt semmi vizsgálat,akkor léptem tovább szegedre,ott is norcolutot kaptam,de ott mondták,hogy ha megjön,akkor 3 vérvétel,és láss csodát,kiderült a magas (k... magas) prolaktin. Na itt már vesztettem kapásból pár hónapot,mire eddig eljutottunk!

De most már szerencsére a vége felé járok,remélem június 30-án vége lesz az első babaprojektnek! :)

16006. e1b6032a61 (válaszként erre: 16005. - Dubadri)
2010. nov. 24. 14:09

Huh,ez nem semmi!!! Ilyenkor pofozom fel magam,hogy hé ember,a te problémád ehhez képest semmi!

Én is kecskeméti vagyok! :) Ki volt az az endokrinológus? Egynél én is jártam...Ő annyira ott volt a top-on,hogy megállaapította szept-ben,hogy ebben a ciklusban nem volt peteérésem,felírta a Clostyt és október eelején kiserült,hogy babát várok.A szakma kiválósága,nem?!:) Ja és úgy akart velem Clostyt etetni,hogy UH kontrol nem is lesz...

16005. dubadri
2010. nov. 24. 14:03

ja azt kihagytam,hogy én baja környékén lakom,és ezek a vizsgálatok alatt bejártam,egy csomó orvost,és várost:

otthoni nőgyógyász, szegedi nőgyógyász,kecskeméti endokrinológus (aki kalocsán rendelt) Kecskemét Mr vizsgálat, bp.-i endokrinológus,pécsi kórház

16004. dubadri (válaszként erre: 16003. - E1b6032a61)
2010. nov. 24. 14:01

nálunk a gond az volt,hogy:

-abbahagytam a gyógyszert és nem akart megjönni a mensim,na ehhez kellett 2 orvos,hogy rájöjjenek,túl magas a prolaktin szintem. Tovább küldtek egy endokrinológushoz

-endokrinológus elküldött MR vizsgálatra,meg látta a felvétel,és azt mondta,tovább küld egy kollégájához Bp-re,ő jobban érti ezt a témát! Ezt becsültem benne,hogy látta,ő kevés ehhez a problémához,és jó helyre küldött

-Bp doki is csináltatott vérvételt,folyamatosan szedtem a Bromocriptint,elvitt konzultációra is,ahol közölték,hosszú évekig társam lesz ez a gyógyszer! :( (de szerencsére nem drága)

Ahogy ehhez a dokihoz kerültem,rá 11 hónapra jött meg végre a mensim.

-rohantam a nőgyógyászhoz,hogy hurrá megjött! Erre ő,oké,akkor csináljuk egy átjárhatósági vizsgáltatot (hsg)! Kiderült az egyik petevez. el van záródva, a másik szűk :( Ők nem javasolták az inszeminációt,hanem kapásból lombik! (ez Szegeden volt)

-nem akartnuk Szegedre járni lombkozni(messze van),így elmentünk Pécsre!

-Pécsen,oké lombik,de nekik ez kevés,amit Szegeden írtak,újból átjárhatósági(de ez már laparoszkópia volt,mivel Pécsen a hsg-t már 20 éve nem csinálják) fasza,gondoltam!

-persze ugyan azt állapították meg ők is,de szerintük ne dobjuk el az inszeminációs lehetőségeket,mert nem reménytelen!

-oké,eljött az első inszem. ideje! Sikeres is volt,olyannyira,hogy 3as iker terhes lettem! :) ez eltartott 23 hétig,mikor a picurkák úgy döntöttek,elég volt,kibújunk! Mondanom sem kell,hogy túl korán jöttek,így vetélés (vagy nevezhetném szülésnek is) lett a vége! :(

Ez június 27-én volt.

-doki szerint 2 mensi,jöhet a köv. inszem. Így is volt,de az sajna nem sikerült.

-3. mensi után ismét inszem., aminek az eredménye,a mostani lassan 9 hetes pocaklakó! :)

Hát "röviden,tömören" ennyi!

bocsi,hogy hosszúra sikeredett! :)

16003. e1b6032a61
2010. nov. 24. 13:25

Sziasztok! Hu,jó sokat írtatok!:) Köszi Napzuhany,szóval a sok folyadékfogyasztásra gondoltál,igen,az tényleg fontos.

Nana,én úgy tudom,hogy a HCG 2-3 hét után kiürül,de én is egyet értek azzal,hogy ne "hajszold" ilyen kétségbeesetten a babát.Tudom mit érzel,ilyenkor tök természetes hogy gyorsan vissza akarod kapni a babádat,azt az érzést,hogy terhes vagy.Próbálj meg türelmesebbnek lenni,ne azért várd a babát,hogy gyógyír legyen a fájdalmakra,hanem próbálj meg arra vágyni,hogy anya lehess,hogy a kisbabád tarthasd a karjaidban,hogy érezhesd a finom baba illatát...Talán ha pozitív töltettel várakozol,akkor könnyebben is fog jönni. Titánia és Ahiru! Teljesen igazatok van a dokikkal kapcsolatban,tényleg felháborító a felületességük és sajnos az sem elég,hogy nyomod a lóvét.Ígyis-úgyis csak egy vagy a sok közül,ők naponta akár egy tucat vetéléssel is találkoznak,meg sem hatja már őket.:( Az meg, hogy kirúgtak,mert elmentél táppénzre hihetetlen! Nem jelentetted fel őket a munkafelügyeletnél? Simán nyernél!

Dubadri! Gratulálok az új babádhoz és ne aggódj,biztosan minden rendben lesz! Nálatok mi is volt a gond,ami kiderült?

Szép napot Mindenkinek!

16002. Bea0124
2010. nov. 24. 13:20

Sziasztok!!Nekem áprilisban volt missed ab.-m!!

Mi a műtét után 4.5-5hetet vártunk az első aktussal!!

Megvártuk az első menzeszt (ami két hónapjára jött meg)és élesben próbálkoztunk!!!!

Én úgy vagyok vele ha lelkileg valaki feldolgozta akkor annak fölösleges várnia,mert a csak úgyis akkor esik az ember teherbe a szervezete készen áll rá!!!

Nekem is kellett idő hogy újra babánk lehessen és most vagyok a hatodik hétben ha úgy vesszük kb.7hónap kellett hogy babánk legyen!!!

Ja és hétfőn hallottam a picikénk szívét dobogni!!!

Nem szabad feladni és reménykedni,bízni kell abban hogy babánk lesz!!!

Tudom hogy van akinek szervi/szervezeti problémákkal küzd de aki csak nemrég vágott bele az próbáljon várni tudom nehéz de nem feltétlen kell orvoshoz menni mindenért!!!!!!

Ezt nem bántásból írom mert tudom hogy van akinek csak orvosi segítséggel megy!!!

Ha nem sikerült volna idén teherbe esnem akkor én is mentem volna dokihoz!!!!!

Remélem nem bántottam meg senkit!!!És mielőbb teljesül mindegyikőtök vágya!!

16001. Titánia83 (válaszként erre: 16000. - Timike73)
2010. nov. 24. 13:04

Szerintem az idei évet az is megnehezítette, hogy a Plútó hatása erősen érvényesült.

Akkor várjuk a Jupiter évét. :)

Timike, igazad van! A legfontosabb, hogy az ember lelkileg is készen álljon! Amíg lelki gubanc van, és minden rendben van a testtel, addig szintén nem jön a baba. :S

16000. Timike73
2010. nov. 24. 13:01

Sziasztok!

Nekem a szeptemberi missed ab.után azt mondta a doki,hogy 4 hétig ne éljünk házaséletet,ne fürödjek, hanem zuhanyozzak.Egy sorstársunktól hallottam, hogy neki azt is mondták, hogy 6 hétig ne is cipekedjen, ne emeljen!A kontroll után azt mondta a doki, hogy mégegy mensit várjak meg és aztán ha úgy gondolom próbálkozhatunk!

Most jött meg a 2.mensim(jó erős),de én még várni fogok.Lelkileg még nem vagyok kész!

Megvárom még elmúlik ez atetves 2010-es év!

Csatlakozom azokhoz, akik a jövő évet várják! Ez az év pocsék volt!

Nagyon bízok a 2011-es évben!Az asztrológia szerint 2011 a Jupiter éve,ez minden állövi jegy számára szerencsésebb időszak közeledtét jelzi!!!Sőt,nekem konkrétan azt írta(oroszlán vagyok)"Ha gyermeket szeretne, vágya most most valóra válhat.A JUPITERT sokasító tényezőként is emlegetik az asztrológiában, és most jó fényszöggel sugározza az Oroszlán jegyét."

Kitartás lányok!Reménykedünk, mást nem tehetünk!

15999. napzuhany
2010. nov. 24. 12:38
tény, hogy aki nagyon vágyna rá, és nem jön, azokat mindig jobban sebzi pl. az az eset, hogy otthagynak a kórházban babákat...
15998. Nana22 (válaszként erre: 15990. - Titánia83)
2010. nov. 24. 11:55

Én is ezt mondogatom néha...

Hogy mi a franc van mostanába nem tudom,hullanak körülöttem mind akiket szerettem aztán gondoltam mikor terhes voltam h biztos azért van hogy kárpótolja a magányomat aztán meg ne is mondjam...

Én külföldi vagyok,de az orvosok közt is vannak ám különbségek.Az egészségházába szinte lesz...k közbe én is itt dolgoztam szóval ismertek,a kórházba viszont 1x láttuk egymást a dokival és olyan jó volt hozzám szóval együtt érzőbb volt...

Tegnap néztem a Mokkát és volt az az amerikai abortusz história h meg-e tartsa v ne a gyerekét és interneten lehetne szavazni...hát úgy kiakadtam,mondom ez ba...tás,mi lesz a karrierükkel?hahahaa

15997. dubadri (válaszként erre: 15996. - Napzuhany)
2010. nov. 24. 11:38

hát igen,sajnos idő mire,sikerül olyan dokit találni,aki tudja mit csinál,és aki esetleg meghallgatja,ami eddig történt az emberrel,és nem azt mondja,hogy várj!

Szerintem is menj,menjetek addig,amíg el nem juttok egy ilyen dokihoz.

Nekem 2 évbe,és sok dokiba telt,mire kiderítették,hogy mi a bajom!

Onnantól,hogy fény derült a "titokra",és meg lett a megoldás is,már csak1-2 hónap volt,és terhes is lettem! (ami sajnos rosszul végződött) :(

De a vetélés óta eltelt 3 mensi,és a 4. már nem jött,hanem egy kismanó jött miki helyett! :)

Holnap már 9 hetesek leszünk,és tudom,hogy minden rendben lesz,de azért néha rám tör a para! :)

Kitartást,és ,mielőbbi babásodást mindenkinek! :)

15996. napzuhany
2010. nov. 24. 11:21
igen. Nagyon sokan írjátok, hogy a doki nem megfelelő, ha így vagyunk, és döntések sorozata eljutni a legjobb dokiig. Viszont itt hallottam már pár orvost, akit favorizáltak, ugyanakkor tudom, hogy rengeteg betegük van. Voltunk egynél, a meddőségi klinikán dolgozik, kikérdezett, megnézett, javasolt, ugyanakkor nem tapasztaltam többet, mint egy sima körzeti dokinál. Legkönnyebb azt mondani, hogy várjunk, de én már úgy gondolom, hogy dokira nem, babára igen. Tehát ha nem hallgat meg, addig megyek, amíg meg nem hallgat valaki. Idő és pénz. De vagy most szedem össze magam, mert a későbbiekben tényleg előjön azzal a kérdéssel, hogy Eddig mit csinált???Kicsit zavaró üzemmód az is, hogy szedjünk bogyót, ugyanakkor várjunk és legyünk türelmesek. Remélem megéri. :)))
15995. Titánia83 (válaszként erre: 15993. - Ahiru)
2010. nov. 24. 11:10

Nekem azért néztek hcg-t, mert 10.000 értéket produkáltam, de babát nem találtak a méhemben, csak egy pici folyadéktartalmú képletet a méhszájban. A műtétnél az volt, hogy ezt kivették, és bíztak benne, hogy ez produkálja a hcg növekedést. (8 hetes voltam.) De ha nem csökkent volna a hcg szintem, akkor méhenkívüli terhesség miatt laparral műtöttek volna. :S

Nekem is annyi volt írva a leletemre, hogy kímélő életmód. Utána a nővérek céloztak rá, hogy tartsam be, amit a dr. úr mondott. (Nem mondott semmit!) Úgy kérdezgettem, hogy mikor fürödhetek, együttlét, sport... Akkor azt mondta, hogy első mensi. A két hetes hcg eredmény után már azt mondta, ha nincs panasz, csináljak, amit akarok. Erre rákérdeztem a babára, és én kérdeztem a három hónapot (éppen már rakott ki a rendelőjéből). Ő csak bólogatott, de egy szót nem mondott az egészről még ekkor sem. (Le se merem írni, hogy mennyit adtunk neki a műtét miatt, hogy figyeljen rám. :S)

15994. napzuhany
2010. nov. 24. 11:04
sajnos én is tapasztaltam ezt. Mivel már gyakorlott vagyok, azoknak segítettem, akik először szenvednek ilyen bajban...
15993. Ahiru (válaszként erre: 15991. - Titánia83)
2010. nov. 24. 11:02

Én nem értem, miért nem foglalkoznak jobban azokkal, akik nem szándékosan dobták el a babájukat?!?! Miért kell azt olvasnom, és átélnem, hogy mindenki könyörög a dokiknak, hogy foglalkozzanak már vele is!!! Én a műtét előtt mindig majd megőrültem, mire eljött az újabb UH ideje - végig azon aggódtam, mi zajlik bent...

Nekem a műtét után nem mondtak semmit, nem csináltak semmit, másnap elengedtek (hcg-t kellett volna nézniük?) - a kontrollra már a magándokimhoz kellett bejelentkeznem. Senki nem mondta mit szabad és főleg, hog ymit NEM szabad a műtét után. Az ilyen kérdésekben Tőletek tudtam meg infókat, és nem az okos orvosoktól. :(

15992. napzuhany
2010. nov. 24. 10:51

nana, semmi baj, én is tudnék mesélni. Anyukámat 16 évesen vesztettem el(rák) apám alkoholista. A tesóm anorexiával küzdött, mára már javult a helyzet. Mamám él már csak, anyukám egyke volt és neki két éve volt pacemaker beültetés. Én két babát vesztettem és anyósomék mindketten rokkantnyugdíjasok.... Tudnék mesélni, hogy nekünk is hogy áll a szénánk, viszont egyet jegyezz meg. Te vagy a felelős a testedért és ne sodord most újabb megpróbáltatás felé. Inkább kösd le magad. Nekem jól jön a karácsony, mert saját készítésű dolgokat adunk. (pénztelenség). Hidd el, én is ragaszkodnék az orvosnál az asztalra vágáshoz, mert elegem van belőle, hogy mindig csak reménykedek, és nincs foganatja, beveszem a bogyókat, és eddig mégsem sikerült, ... de. És ott a nagy de, hogy olvasom, SIKERÜLT.

Tudom, hogy rezegnék én is 16 hétig pozitív tesztnél, de az is út, odáig is el kell jutni, és nekünk egyenlőre az is nehezen sikerül, hogy egyáltalán komolyan vegyenek. :( Nana teljesen megértelek, ugyanakkor LEGYÉL ERŐS. Egy, vagy több kisember fog rád támaszkodni, nem szabad, hogy megdőlj. :))) Drukkolok.

15991. Titánia83 (válaszként erre: 15982. - Ahiru)
2010. nov. 24. 10:48
Akkor ti szerencsések vagytok. Engem vissza se hívott uh kontrollra (pedig egy főorvos műtött, és még adtam is neki pénzt!), csak hcg-re, meg kierőszakoltam egy hormonvizsgálatot. (Ha nem csökkent volna a hcg-m, akkor laparoszkópiát is csinál. :S) Majd gondoltam 3 hét után elmegyek egy UH-ra, hogy nézzen meg. Közölte velem, hogy nem ér rá mostanság. El kellett mennem magánrendelésre, hogy átnézzenek. :(((
15990. Titánia83 (válaszként erre: 15989. - Nana22)
2010. nov. 24. 10:45

ÚrIsten! Mintha magamat olvasnám! :S

Ez a 2010-es év, az egyik legpocsékabb évem.

Nekem év elején lábtörés, utána spontán vetélés, majd 2 héttel később még missed ab is.

Aztán munkaelvesztés, mert el mertem menni táppénzre. :S

Basszus!

És bennem is a Férjem tartja a lelket, annyira mellettem állt és áll, és a szeretetével ad reményt, hogy majd lesz jobb is. Csak legyen már vége ennek az évnek...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook