Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

18449. mónika001 (válaszként erre: 18443. - Narancsika)
2011. márc. 21. 21:49

Szia!

Nem csökkenti az esélyeket,nekem 3 kaparásom volt és hamar újra terhes is lettem.

Most minden rendben van

18448. jenny79 (válaszként erre: 18447. - Pumukli83)
2011. márc. 21. 19:50
A Kaális doki annyit mondott, hogy várjak és majd kiderül, hogy megmarad-e a terhesség.
18447. Pumukli83
2011. márc. 21. 19:44

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :-)

Tina, tényleg emlékezetes lenne ez a kis "kirándulás", ha már babával a pocidban jönnél haza! Nagyon drukkolok, hogy így legyen. Azt hiszem, most neked van a legtöbb esélyed rá, de utána, sorban követni fogunk.

Andika, szerintem is jól hangzik ez az irodai meló, olyan kis "családcentrikus". Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! Én sem foglalkoznék azzal, hogy ha babás leszel kitolsz e velük.

Sajnálom, hogy megint azzal a banyával találkoztál, nem lehetne valahogy nyugdíjba küldeni: :-)

Jól hangzik ez a szülinapi buli, na meg a torta! Nem tudnál majd küldeni priviben 1 szeletet? :-)

Linesz, tényleg érdekes ez a Te dokid, matekból nem volt kicsit gyenge? :-) Kíváncsi leszek erre a mikroszkópos "cuccra", majd írjál róla!

Jenny, a doki nem mondott valami okosat? Mi a következő lépés? Drukkolok nagyon!

18446. Narancsika (válaszként erre: 18442. - Jenny79)
2011. márc. 21. 19:06
ugy mondanék vm biztatot,de nem tudok.hamarosan kiderül,h mi van,de addig is nyugi.mondanám,h végy egy forro fürdöt,igyál bort,de pont ezeket tilos most!drukkolok neked nagyon!
18445. e1b6032a61 (válaszként erre: 18431. - Linesz)
2011. márc. 21. 18:57
Hát igen, ez akkor majdnem fél év! Érdekes....Bírom mikor ilyen következetesek a dokik! Én már kivagyok az összestől!!!:((
18444. e1b6032a61
2011. márc. 21. 18:50

Szióka Drága!

Igen, az a debella Urszula kapja be!!! És az exed is!!! :DDDD Imádom a dumád, szétröhögtem magam a kis beszámolódon...:))

Csak 1 hét múlva lesz meg az eredmény??? :( Jó lassan, biztos ez is Urszula hibája lesz!:)

Viszont annyira jó, hogy már túl leszel Te is a másodikon, repül az idő! Pislogunk egyet és már Ti is próbálkozhattok!

Te mindíg optimistább vagy, mint én...de valóban jó lenne ha már most sikerülne a mazsola, tök jó lenne,emlékezetes...akkor mesélhetném neki hogy Prágában fogant!:))

Te figylelj, nekem tetszik ez az állás, csak Téged vennének már fel! Ez a nézze hölgyem - pasi remélem eszénél van és észreveszi, hogy főnyeremény vagy! :) Azon meg egyszer se aggódj, hogy mit szólnak ha terhes leszel! Semmi közük hozzá,ez magánügy és valóban nem rúghatnak akkor már ki! Szerintem ettől ne félj, az élethez sajnos kell egy kis egészséges önzőség.

Azért ez a cukis állás tényleg nem főnyeremény, sokat dolgozol órára lebontva...de ugródeszkának megteszi.

A szülinapi torta tökéletessége felől kétségem sincs, biztos fincsi lesz és az ünneplés is jól fog sikerülni!

Azért ha van időd írj ám szerdán, várni fogom...de priviben, mert pikáns részletek is érdekelnek!:)

Én holnap megyek Pestre az eredményekért, ez az utolsó amit vártam, remélem jó híreket kapok majd!

Puszillak

18443. Narancsika
2011. márc. 21. 18:34

Lányok,eddig hallani sem akartam ujabb terhességröl,de ma hogy megjött,olyan mintha kaptam volna egy kis löketet,h mégsincs olyan messze a köv.babavállalás.Pedig elötte már kinomban az örökbefogadás gondolatát pedzegettem.Én nem tudom hogy tud vk többedik sikertelen lombik vagy inszem után még probálkozni.Én mind2ször természetesen estem teherbe,de igy is tökre parázok,h legközelebb ne legyen semmi gond.

Egyébként a kaparás.vagy hogy mondjam,csökkenti az esélyeket,ti mit tudtok?

18442. jenny79 (válaszként erre: 18431. - Linesz)
2011. márc. 21. 18:33

Megvagyok, de nincs semmihez kedvem. A hasam görcsöl, nyilall és a barnázás is beindult most megint.

Félek, hogy ez most spontán vetélés lesz, ami csak a rengeteg progi miatt tolódik.

18441. Andika'77 (válaszként erre: 18432. - E1b6032a61)
2011. márc. 21. 17:41

Szijja drága Barátosném!!:-)))

Nagyon kis cépet írtál ide nekünk a gyöngyvirág illatú petesejtünkről:-))))),ezt este felolvasom a Bercinek:-))!

Vérvétel megvolt,mint írtam...

Állás ügyben is voltam az irodában.Végre bejutottam.

Egy pasi volt és 4 csajszika.

153 jelentkező van erre az állásra,majd értesítenek,hogy mehetek -e próba napra...

A pasi egy kicsit kettyós szerintem,egyfolytában nézze hölgyemezett....

Weboldalakat újítanak meg,ennyi az egész.Ügyfeleket kutatnak fel és telefonon,e-mailben tartják a kapcsolatot velük,kötnek szerződést,aki szeretné az elavult weboldalát újabbra cserélni.Azt mondta nem olyan nehéz megtanulni és érdekes.Ha kellek,akkor 1 hónapig 120ezret adnak,aztán meglátják...

hétfőtől-péntekig 9-17-ig vannak ott,hétvégén és ünnepnapokon ohne meló:-)),ami pozitív nagyon!!

Ja és pénteken előbb van vége a munkának,hogy mennyivel,azt nem mondta,de mindegy.

SZERETNÉM ÉN megkapni ezt az állást!!!!

Mit szólsz,szóltok hozzá így elsőre???????

Édibédi kis Mangócskádat csókoltatom:-)))) és sajnálom,hogy nem 100%-os,de remélem még javulni fog valami csoda folytán!!!!

Nagyon szupi,hogy mész a férjecskéd után, szerintem nem vársz Te meg engem:-))))és baba lesz itt a jövő hónapra:-))!!!!Én örülni fogok akkor is:-)) és majd igyekszem csatlakozni!!!!

Holnap meló a cukiban,az exem egy akkora tapló lett,még csak nem is reagál az üzenetemre,hogy kellene az a papír,amit nem küldött el,a munkaügyi kp-ba kérik.Igazolás a m.nélküli járadék folyósításához című irat..Ő is kapja be:-))..!

28-án hétfőn kell újra mennem,ha addig nem küldi ki,akkor majd ők felszólítják gondolom és megint kénytelen lesz kiküldeni,mert ugye hivatalos személynek már nem mutathat fityiszt,mert szépen megbüntetik!!!!

Szerdán ha nem kell mennem cukiba sem próbanapra,akkor tortát sütök és salátát,rántott husit készítünk a tesókámnak.Holnap lesz 39 éves ,de mindenki késő estig dolgozik,így szerdára tettük a köszöntést.Remélem marad minden a terv szerint.

Ha megkapnám azt az irodai munkát és tegyük fel a 12.hétig "titokban" maradhat a leendő babucim,

akkor ugye már nem rúghatnak fenékbe és nem köthetnek útilaput a talpamra??????

Félek azért ettől egy kicsit...nem fognak utálni:-((((?????

Millió cuppanós puszika!!!!!

18440. Andika'77
2011. márc. 21. 17:27

Sziasztok!!!

Na,megvolt a vérvétel.Megint ledöfött az a banya a kórházban elég rendesen,nagyon fájt!Egy olyan nő veszi a vért,aki akkora ,mint egy hegy és olyan orosz akcentussal beszél.mikor 7 hetes terhes voltam,akkor is ő vette le,átszúrta a vénámat,tökre bevérzett.?Mérges volt,hogy annyi a kismama,hogy sosem fognak végezni..ez volt reggel fél 9-körül...és fél 8-kor kezdenek,de ő már akkor unta és én voltam az áldozata,akin letöltötte a dühét.Ma megint megkaptam.:-((

évekig 22 éves koromtól kezdve,heti 2-3 vérvételem volt,de sosem fájt,mindig olyan kis ügyesen,finoman csinálták.Nem vagyok egy besz..ri,

de ettől a nőtől már kezdek félni.Nagyon erősen döfi belém a tűt,rendesen fáj:-(((( és megint csúnya a helye,pedig vagy 10 percig ültem és szorítottam kint a folyosón.-((.Kapja be...

ja és megkérdezi:-hány hetes terhes?nem lát jól vagy mi van vele?Ott van a gépben minden adat..

múltkor meg néz nagyon,hogy hogy lehetek 33 hetes terhes,mikor nem is látszik....ahhhhh mondom 33 éves vagyok,nem 33 hetes!!!!!!na ilyen ez a debella nőcike...IQ bajnok...

Kb.1 hét múlva megvan az eredmény,elméletileg addigra meg is jön a piri.A 2.:-))))))))))!

Jucc,kitartást kívánok továbbra is és sok-sok hitet,hogy meggyógyul az édesapád és boldog nagypapa lesz belőle!!!!

Ne csüggedj,hogy most nem sikerült,hamarosan ott lesz a kis mazsi a pocidban Neked is,nekem is és mindannyiunknak!!!!!!

Narancsika nagy gratula,hogy megjött időben!

Tudom,hogy Neked sokkal nehezebb,mint nekünk,mert a Te veszteséged óriási volt,a miénk is nagy,de a

közel sem akkora,mint a tiéd!:-(

Ne legyél szomorú,mert ahogy Jucc is írta,csak a pozitív dolgokat szabad most már meglátni,a rossz gondolatokat el kell engedni,ki kell zárni! De legalábbis meg kell próbálni!!!

Csilluval,Gabival mi újság??????????????????

18439. Narancsika (válaszként erre: 18438. - T.T.Jucc)
2011. márc. 21. 16:44
ha nem vagyok tolakodo,mi történt az édesapáddal?
18438. T.T.Jucc (válaszként erre: 18431. - Linesz)
2011. márc. 21. 16:27

A vérvétel szerint nincs baba, meg amúgyis megjött. Viszont totál nem értem, mert a tünetek megmaradtak. Már nem akkora a mellem, mint volt, de fáj, és azt a fura ízt is érzem a számban, amit csak anno terhesen éreztem. Egyrészt örülök, h a hormonvizsgálat jó lett, másrészt meg akkor nem értem, mi történik... Ha nem vagyok terhes, miért vannak ezek a tünetek? Továbbra is magamba szugerálnám őket? Elég elcseszett vagyok akkor :(

Köszönöm Mindenkinek, h drukkoltok Édesapám miatt!

18437. T.T.Jucc (válaszként erre: 18430. - E1b6032a61)
2011. márc. 21. 16:24
Igyekszem... Köszi!
18436. T.T.Jucc (válaszként erre: 18435. - Narancsika)
2011. márc. 21. 16:23
Annyira tudom, mit érzel... Fura, de amíg nem voltam terhes, és csak próbálkoztunk, ha láttam egy babát toló anyukát, elmosolyodtam, és éreztem a vágyat. Ha most meglátom ugyanezt, összeszorul a szívem, és pont ahogy írtad: szerencsétlennek érzem magam. De le kell ezt győznünk, mert így nem tudjuk majd bevonzani a babót sztem! Akkor is ezt érzem, amikor valamelyik ismerősömről kiderül, h terhes, vagy szült, és semmi komplikáció nem volt. Olyankor úgy érzem, egy béna vagyok :( Nagyon nehéz ezt leküzdeni, és teret adni csak a pozitív energiának. Gondolom, a többiek és hasonlóan éreznek. Nem hiszem, hogy ez majd csak úgy elmúlik, gondolom, csak egy egészséges babánál fogjuk ezeket az érzéseket teljesen hátra hagyni... Fel a fejjel, nemsokára biztos mi is átélhetjük a babakocsizást :)
18435. Narancsika
2011. márc. 21. 16:01
szoval még nem szeretnénk,nem merünk!!belevágni.El se tudom képzelni mit fogok érezni ujra terhesként,mennyire fogok aggodni.Már érzem,tiszta kész vagyok,h itt a jo idö,más vigan tolja a babakocsit,én meg olyan szerencsétlennek érzem magam.Más is igy van vele?
18434. Narancsika
2011. márc. 21. 15:42
Sziasztok.Ma 5 és fél hét után megjött.Egyáltalán nem fáj,viszont olyan idegbajos voltam,h csak na.Most nem részlezem.Lényeg,sokat beszéljük a párommal,h mikor induljon a 3.babaproject.majd jövök,mennem kell
18433. jsanett (válaszként erre: 18432. - E1b6032a61)
2011. márc. 21. 14:28

Huu ez komoly! :)

Foleg a tavolsag amit meg kell tenniuk.

18432. e1b6032a61
2011. márc. 21. 13:57

Egy kis tudomány :

Kalcium tuningolja a spermiumot

MTI

2011. március 21., hétfő 12:49

Végre kiderült, hogy a progeszteron miként működik együtt a hímivarsejtekkel, hogy segítse azok célba érését. Új fogamzásgátlók készülhetnek, ha sikerül blokkolni a most megismert mechanizmust.

Kész csoda, hogy a pár száz millió hímivarsejtből egy mindig célba ér, és megtermékenyíti a petesejtet, hisz tetemes távolságot meg kell tennie odáig. Amennyiben a spermiumok fejét teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, az áthidalandó petevezeték egy harminc kilométer hosszú, négysávos autópályának felelne meg.

A spermium azonban nem marad segítség nélkül a hosszú úton. A petesejt gyöngyvirágillatú anyagot bocsát ugyanis ki magából, és ez tereli helyes irányba a spermiumokat, amelyeken külön receptor van az illat megkötésére. Ezen kívül még további receptorok is akadnak a spermiumok felületén, például a progeszteron női nemi hormon számára.

Egy amerikai és egy német kutatócsoportnak most első ízben sikerült részletesen leírnia a Nature című folyóiratban, hogyan vonzza a női nemi hormon az ondósejteket. A petesejtet felhőként körülvevő progeszteron egy ioncsatornát nyit ki a spermiumok sejtburkában. Ezt követően kalcium áramlik be a belsejükbe, ami aktivitásukat fokozza, és a petesejthez irányítja őket.

Ez a felismerés új lehetőségeket tárhat fel a fogamzásgátlás terén, amennyiben sikerül megzavarni az ioncsatorna működését.

:DDDDD Egyébként is imádtam a gyöngyvirágot!

18431. linesz
2011. márc. 21. 13:40

Sziasztok!

Végre süt a nap.Bár még nem az igazi.

Jennyről tudtok valamit?Kíváncsi vagyok,hogy mi van vele!

Tina...szerintem bújjatok össze,amikor csak tudtok.Főleg,ha tudod mikor van peteérésed.

Én is veszek magamnak a gyógyszertárban egy peteérés figyelő mikroszkópot.Így én is tudom majd,hogy mikor aktuális még inkább az össze bújás.Azt mondta a dokim,hogy júniustól mehet a dolog,de addig nem várok.Csak azt nem értem...azt mondta,hogy nem kell 6 hónapot várni a próbálkozással.Lehet én vagyok hülye,de januárban volt a vetélés,akkor júniusig majdnem 6 hónap telik el,nem? : ) Mindegy...

Jucc: Most már biztos,hogy nincs baba?

Mindenkinek szép napot!

18430. e1b6032a61 (válaszként erre: 18428. - T.T.Jucc)
2011. márc. 21. 12:58

Szia Jucc!

Nagyon szurkolok apukád miatt! Vannak csodák és hinni kell bennük! Sok-sok erőt Nektek,próbálj meg apukádnak is erőt, hitet és vidámságot adni, szerintem ezzel tehetsz érte a legtöbbet...

Köszönöm, hogy szurkolsz. Rajtunk nem fog múlni, rajta leszünk a dolgon!:)

Tényleg, szerintetek a minél gyakoribb együttlét vagy a 2 naponkénti összebújás az ideális? Bár inkább jobb lenne hagyni spontán történni a dolgokat, igaz?

Egyébként nincs nagyon messze a férjem, Csehországban van jelenleg...

Jó pakolászást ( nem írigyellek ) !

18429. e1b6032a61 (válaszként erre: 18427. - Timike73)
2011. márc. 21. 12:51
De "jó" Neked, akkor tényleg nincs más már...Én is vettem progi krémet, a hétvégén kezdem el kenni, bár jó lett a vérvételes progi szintem, de állítólag mit sem ér ha mellette magasabb az ösztrogén szintem, mint kellene, akkor progiból is több kell! Reménykedjünk, hogy használni fog mindkettőnknek! Kíváncsi leszek a tapasztalataidra!
18428. T.T.Jucc
2011. márc. 21. 12:22

Tina! Nagyon drukkolok, hogy össze tudjátok hozni elsőre :) Biztos jó lesz egy kis pihi, töltődj fel, amennyire csak tudsz! Hol van a férjed?

Timike! Örülök, hogy negatív lett :)

Andika! Remélem, jó lesz az eredmény! Írd meg mielőbb!

Jenny! Hogy vagy? Ugye pihensz, és nincs semmi gond?

Remélem, a többiek is jól vannak! Végre süt a napocska, bár mosolyogni nem nagyon tudok most Apa miatt :( Ráadásul nyakunkon a költözés, csütörtökig mindennek dobozba kell kerülnie, húzós lesz.

Szép napot Lányok!

18427. Timike73 (válaszként erre: 18426. - E1b6032a61)
2011. márc. 21. 11:50

Én már a méhtükrözésen is túlvagyok!

Szerencsére ez is mind minden más, negatív!

Én most várok és kenem magam a progi krémmel.

18426. e1b6032a61
2011. márc. 21. 11:32

Sziasztok Lányok!

Timike! Az APC hasonló az antifoszfolipid szindrómához, a vér alvadásának zavaráról van szó, egyfajta trombózis hajlam. Állítólag a véralvadásos problémák döntő részét az APC teszi ki, ez mutatja meg a Leiden szindrómát is. A vérből nézik szintén, 2 feletti érték esetén jó a laboreredmény, akkor nincs gond. Nekem azt hiszem 2,8 lett…Ha valakinek ez a baja, habituális vetélő lehet, gyakori az első trimeszterben történő magzatvesztés. Kezelése vérhígító injekcióból áll, a terhesség egész ideje alatt szúrni kell magát a betegnek.

A neten ha rákeresel ennél részletesebb leírást látsz. Tudod mi jutott még eszembe a Te esetedre? Az, amit én magamnál sem nézettem még meg, nem vitt rá a lélek, pedig ezen kívül már minden vizsgálaton túl vagyok. Szóval a méhtükrözés! Lehetnek a méhnek olyan belső elváltozásai ( pl. sövény, vagy heges felület vagy mióma…stb.), ami miatt z embrió elégtelenül tud beágyazódni és mindig vetélés a vége. Ezt viszont sajnos csak altatásban csinálják, kis műtétnek számít. Azt hiszem Napzuhany pont egy ilyen előtt ál, de még a petefészkeket is megnézik neki…

Andika!

Szerintem Te már túl lehetsz a vérvételen, remélem hozod is majd a jó híreket!:)

Nálam semmi különös, e hét végén lesz a következő peteérésem és nem vagyunk semmik, a cél érdekében még külföldre is kimegyek a férjem után, hogy megadjuk a lehetőséget a kis babónak hogy beköltözzön a pocakomba!:) Annyira mindent feláldozunk a cél érdekében, hogy semmi nem drága vagy fáradtság annak érdekében, hogy végre egy igazi család legyünk! Péntek délután indulok ki és majd csak jövő hét szombaton jövök haza. Ott is net közelben leszek, majd követlek Titeket!:) Leglább pihenek is egyet és finom tiszta levegőt szipákolok majd a hegyekben!:)

A kuyusom, a drága kis „szerelmem” lélekben jól van, jó a kedve, rosszalkodik, játszadozik…de a szövődmények megvannak, maradt vissza testi tünet. Pedig még Pesten is voltunk vele az állatklinikán, de nem tudnak rajta segíteni…:( De az a lényeg, hogy velünk maradt, mert nagyon szeretjük és mindenképp szeretném ha a gyerekünk majd megismerhetné őt és élhetnék mindannyian együtt még sokáig…Egy csodálatos kutyus, a fél karom odaadnám érte!!!

Írj, ha tudsz és szorítok egy másik melóért! Ölellek!

Puszi Mindenkinek, szép napot!

18425. napzuhany
2011. márc. 21. 10:48
Lányok, a haladás a fő! Mindenki megy a maga útján és ez a lényeg. Ebben az évben a próbálkozás is lényeg és az is, hogy haladunk valamire. :)) Én egyenlőre vigyázok, mert következő hónap eleje közel van, így a műtét remélhetőleg nem marad el. Mindenkit biztatok, az eső miatt én sem pucoltam ablakot, viszont 3 adag ruhát mostam, most vár rám a vasalás. :(
18424. Timike73 (válaszként erre: 18398. - E1b6032a61)
2011. márc. 21. 09:30

Aranyos, köszi!

Néztek 2x is inzulinrezinsztenciáta,0.30.60.120 perceset.

Az APC az mi?

18423. Pumukli83
2011. márc. 20. 11:32

Sziasztok!

Linesz, a diétás sztori az az, hogy én amíg babát vártam híztam 3 kilót, amit szerettem volna leadni mire újra babát várok. Ehelyett a hosszú hétvégén még híztam 2 kilót :-(, a héten nagyon el kezdtem diétázni, azért hogy pár kilótól megszabaduljak. Komoly fogyókúrába már nem kezdek, mert pár hét és próbálkozunk a babával.

Andika, ügyes legyél a holnapi vérvételen! :-)

A volt melóhellyel kapcsolatban ne hagyd magad.

Tényleg nem túl ideális ez a meló a babváráshoz, de reméljük, hogy mégsem valami "himi-humi" cég, ahol irodai munkát végezhetnél, és jól sikerül a megbeszélés.

Próbálj meg azért a vérvétel után holnap kicsit pihenni is, ennyi meló után Rád fér.

Jenny, remélem minden rendben!

Én annyira fáradt vagyok, hogy a nagy tervekből nem lesz semmi. Örülök, ha ebédet főzök, meg a mosást, vasalást, takarítást meg tudom csinálni.

Tegnap is olyan fáradt voltam, hogy du. 5-reggel fél hétig aludtam, de még most sem ébredtem fel.

18422. Vedin
2011. márc. 19. 21:05

Holnap mostmár mindenki pihenjen, lazítson! Egyre inkább olyan érzésem van, ahogy így olvaslak benneteket, hogy nincsennek véletlenek.

Sok erőt, kitartást!

18421. Andika'77
2011. márc. 19. 20:07

Sziasztok!

Jucc!Sok -sok pozitív energiát küldök innen Nektek,Apukádnak!!!Meg kell gyógyulnia,hogy mesélhessen az unokájának!!!!Ne félj ha ott lesz a baba a pocidban,hatalmas erőt és élni akarást tud adni egy embernek,nagyszülőnek,hogy van miért,kiért,kikért élnie!!!!Az egyik ismerősöm édesanyja is mellrákkal küzd,5 hónapos terhes a menye és rettenetesen küzd,élnie kell!!!!!!!

Szorítok értetek!!!!!:-)

Lányok,Ti is hiányoztok,ma is sokat dolgoztam, de holnap nem megyek.

Hétfőn reggel meg megyek a 21.napi vérvételre.

A mammográfia eredményem jó lett,de ha szeretném ,akkor csinál a dr.nő majd uh-ot ha ott lesz a babuci a pociban.Nagyon mirigyes az állománya,ezért kell figyelnem magamat.

Pumukli:-),a m.ügyi kp-ban nagy sorállás volt és büdös,hiányosak a papírjaim,tehát újra mehetek ha beszereztem őket a volt munkahelyemről.Na ez vicces lesz!!!!Írtam egy sms-t az exemnek,hogy kellene ez és e apapír,de semmmmmmi reakció.Tudtam,hogy ez lesz,szívat,ahol csak tud.De nem fog neki sikerülni,mert ha nekem nem adja,hivatalos személynek kénytelen lesz,különben megbüntetik érte...

Ügyi vagy,hogy fogytál!!!!

Én is nagyon odafigyelek,de sok változást nem látok,pedig 25-én 1 hónapja kezdtem...

Tina:-))),Te is dolgoztál ma látom..

Kicsi kutyusod ,hogy van?Te,hogy érzed magad?

Következő próbálkozás mikorra várható?:-)

Linesz:-),igen ittis ugyan az van a cukiban,mint anno Neked,.Hűtőkamra,rohadt hideg,bazi nehéz sütőlemezek,11 óra állás...soroljam még??:-)

Nem ez álmaim melója,azt gondolhatod:-))!

A munkanélküli hivatalban rá is írtam a kérdőívre,hogy irodai munkát keresek.Szeretem a cukit,rendesek,de kicsit embertelen körülmények vannak,állandó hétvégézés,11-12 óra munkaidő.

A héten 39 órát voltam így is,hogy csak "beugrós vagyok".Hát 1 óra híján 5 napi 8 órás munkaidőt ledolgoztam,akárhogy is nézem...hmm....

A baba váráshoz NEM kifejezetten ideális körülmény:-((,hétfőn kell hívnom az irodás pasit,de az meg annyira kamunak tűnik nekem,de majd meglátjuk.Remélem nem valami fiktív vagy himi-humi cég:-((!!!!!

Csilluval,Gabival mi újság?????????????

Jenny szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi Nektek!!!!!!!Jucc,jobbulást és sok erőt kívánok Édesapádnak és Nektek is!!!!!!

18420. linesz
2011. márc. 19. 15:29

Jucc:

Annyira sajnálom!!!Tudom mit érzel.Nekem anyukámról derült ki pont 1 éve,hogy rákos.(vese rák)El sem tudjátok képzelni,hogy én mennyit sírtam.Alig aludtam éjszakánként valamit.Aztán eljött a műtét napja.Rohantam be a kórházba,hogy mire felébred ott lehessek.Mondta a doki,hogy nem kellett kivenni a teljes bal vesét,a negyede megmaradt.De már ránézésre tudta,hogy rossz indulatú volt.Ahogy ezt kiejtette a száján...le kellett ülnöm,mert majdnem össze estem.Utána attól rettegtünk,hogy ne legyen áttétes.De szerencsére eddig minden eredménye negatív!

Hinni kell benne,hogy minden rendben lesz.Rengeteg erőt és a legjobbakat kívánok nektek!!

Mindenképp elmegyek egy másik dokihoz.Egy doki maradt még,akihez elmennék.Ő nagyon aranyos volt,mikor vetélés után ultrahangozott.Fiatal,kb.35 éves lehet és férfi.Nőhöz nem megyek. : )

Mi nem messze költöztünk az anyóséktól.Talán 1 km a távolság. : ) De nem sűrűn jönnek át.Egy héten talán 2-szer találkozunk.Mi többször átnézünk.De ennyi kell,mert nagyon szeretem őket.

Az volt a nehéz,hogy mindenbe beleszóltak a gyerekkel kapcsolatban.Le sem írom,hogy miken mentünk keresztül a párommal.Majdnem a kapcsolatunk is ráment.

Mindent úgy kellett volna csinálni,ahogy ő csinálta ezelőtt 30 éve.Ha ő fázott,akkor a gyerekre is 86 pulóvert kellett volna adni.Akkor etetni és azzal etetni,amit ő akart,stb....Szóval már egy idő után elég volt.

Én mindenkinek azt tanácsolom,hogy jobb külön és még csak véletlenül se forduljon meg a fejében,hogy szülőkkel együtt éljen,ha gyerek van! : )

Lányok,akkor következő hónapban várjuk tőletek a jó híreket.Ránk is pozitívan fog hatni! : ) És gyorsan követjük a példátokat.Nem szeretnénk lemaradni!

Egyébként mi ez a diéta?Lemaradtam valamiről.Szeretnétek fogyni?Mert akkor én is beállok a sorba.Így egyedül nagyon nehezen beszélem rá magam. : )

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook