Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Böbe, menj be az OTP-be, fognak tudni segíteni. Két lehetőség van: az egyik, hogy visszaállítsák, és 3,6 vagy 12 havi részletekben csökkentsék, az első részlet akkor levonásra kerül. A másik egy tartozásrendező hitellel kiváltani az egészet, 13-84 hónap közötti futamidővel, igaz ha ezt választod, ami most érkezett rá pénz, már nem tudod levenni, de ami ezután fog, azt már igen, és 18 hónapig nem igényelhetsz más hitelt.
Sziasztok Lányok!
Anett,Women's Cream ez a neve.
Most csak elolvastalak benneteket,de per pillanat nem tudok soktat írni,itt a párom lánya és megyünk át a párom öccséékhez,mert kórházban volt a kislányuk,6 éves és cukorbeteg és mindig olyan kis gyenge,hogy elkap valamit vagy a cukra ugrál össze-vissza.
Most Hello Kitty őrület van nála,vettünk neki egy farmerszoknyát és felsőt hozzá,meg egy kis édességet,amit ő is ehet.
Kiskutyám nagyon gyenge,tegnap elvittem orvoshoz,kapott szurit és megnézték az egész pocóját uh-gal,valami van a máján,illetve valamik,de megbeszéltük a dokival,hogy már nem fogja szúrkálni mintavétel miatt,mert semmi értelme.Csak azt akarom,hogy jól legyen,amíg még lehet és maradjon még velünk,mert most biztosan nem viselném jól ha elmenne:-(((,bár máskor sem,de tudom,egyszer mindenki elmegy...17év,az meg gyönyörű szép egy kis Tacsilány életében,,nem?!
Keresgélek kisállattemetőt-na ezért is utálom ezeket a rohadt panelházakat,itt nincs saját kertünk:-(((((.Az öreg kutyim,a mostani anyukája az exemnél van a kertben eltemetve,de Debbie-t ugye már nem vihetem oda és nem is vinném,mivel úgysem járhatok már ki hozzá sem:-((((...
Írok még ,csak lassan mennünk kell,meg elég hülyén néz ki,hogy én itt ütöm a gépet,Ők meg ülnek ahátam mögött a kanapén(párom+lánya).
Ja...mióta itt van,még a szián kívül 1 nyikkantása sem volt,csak evett egy kis tejberizst....
Nahh nem panaszkodom....
Puszillak Benneteket!!!!!
Lanyok, olvaslak titeket hogy sokan kozuletek hasznaljak "a progi keremet". Ez venykoteles? Nekem is gondok vannak a progeszteronommal, ezert barnazok mensi elott ha nem hasznalok Utrot, amit nogyogyi ir fel nekem.
Es mi ennek a kremnek a pontos neve, ha vki meg tudna irni, azt megkoszonom! :)
Üdv. Mindenkinek!
Jucc, a barnázás egyértelműen progi hiány...Nem tudnád leírni,higy hanyadik napon mennyit mértek Neked?
És prolaktint néztek-e már Neked? Már múltkor is akartam kérdezni,mikor panaszkodtál az elhúzódó erős cici fájdalomra.... A magas prolaktin szint meddőséget vagy vetélést illetve túlzott mellfeszülést okoz...Neten egy csomó mindent találsz erről. A barátcserje elvileg erre is jó,de lehet hogy kevés!
Ha többet írsz a hormoneredményeridről,lehet többet is tudok segíteni...
Puszillak! Becsüllek a kitartásodért apukád és a baba miatt is!!!!
Puszi
Szia!
Barátcserjét patikában recept nélkül lehet(tett)kapni.(múltkor vki írta, hogy hiánycikk)
Nekem a természetgyógyász a mensi előtti barnázásra azt mondta, hogy az vmi hormonhiány vagy sárgatest elégtelenség.
Én kenem magam progi krémmel, azóta nincs ilyen!
Lányok! Segítsetek kérlek! Már szinte alig van meg a mensim, de továbbra is nagyon fájnak a melleim. Biztos a stressz csinálja. De valamit kell csinálnom vele, mert nem bírom. A barátcserje jó erre szerintetek? Valaki írta, hogy szedi.. Bármely patikában lehet kapni vagy ez rendelős cucc?
Andika! Igen, megjött, ahogy írtam is. Hőmérőztünk, ovu teszt, fájdogáltam is, szóval szépen lehetett tudni, mikor volt pé, és 5 napig minden nap együtt is voltunk. Régebben írtam, hogy a sorsra bízom, illetve a kis Angyalkámra, hogy mikor jöjjön. Nem most akar, és ezt elfogadjuk a férjemmel. Egyre inkább úgy érzem, azért nem maradt velünk, mert az Apukámmal kapcsolatos trauma sok lenne, és nem is tudnék úgy örülni, ha megszületne, mert közben a legfontosabb ember az életemben itt fog hagyni... Ezért mondtam, hogy a karom kitárva, és Ő jönni fog, ha úgy érzi, én is készen állok. Ez a múltkori netes orvos elég nagy fordulópont nekem, és belátom, van benne valami, hogy még nem vagyok teljesen túl a kis drága elvesztésén. Valószínűleg túl görcsösen akarom Őt visszakapni, de ez nem így megy, és ezt el kell fogadnom. Viszont a fizikai együttlét nélkül semmiképp se tudna jönni, így az alapfeltételt mi megteremtjük, de a többit neki kell tudnia. Mostantól ezt igyekszem erősíteni magamban. Hálisennek a hormonvizsgálat alapján nincs nagy baj velem testileg, így azon most nem is parázom. Az egyetlen, ami zavar picit, hogy továbbra is úgy mensizek, hogy 1 hét barnázás, és csak két-három napig van rendes piri. Ezt azért még letisztázom a dokimmal, csak ugye most nem tudok eljutni hozzá a Bp-Miskolc ingázás miatt. Amúgy tervezem, hogy újra elkezdem a kangoo-t, az az agyamnak is nagyon jót fog tenni. Na mi most kb így vagyunk.
Apum most nincs nagyon rosszul, várjuk, hogy megkaphassa a 2. kemót. Viszont 24 órás felügyeletet igényel, mert néha kihagy szegénykémnek az agya (a rák bekavart a keringésében), és gyakorlatilag olyan, mint egy idős szenilis bácsi, aki elfelejt dolgokat, stb. Folyamatosan változik ez az állapot nála, teljesen kiszámíthatatlan, de ha rájön, akkor fura dolgokat csinál, és ezért állandóan mellette kell lennünk. Ezért is vagyok most itthon Miskolcon, este jön végre a férjem, nagyon várom már.
Bocsi, ha túl sok voltam.
Jenny! Felhőlány! Böbe! Hogy vagytok? Írjatok, ha tudtok! Hatalmas drukk a babucikhoz :)
Linesz! Erősödött az ovu teszted? Reméljük, bevonzottátok :)
Andika, Tina, Pumi, Timike, Napzuhi, Narancsika, jajj már nem is tudom, annyian vagyunk :) Remélem, jól vagytok! Pettka és Mindenki, aki nemrég csatlakozott! Kitartás Nektek!!!
Sziasztok lányok!
Én úgy tudom, kb. egy órahosszat kell utána feküdni, és ha biztosra akarunk menni, akkor nem árt felpóckolni a fenekünket egy párnával, hogy egy csepp se menjen kárba. Ez kicsit nevetséges, de a cél érdekében mindent!
Én egyszer azt olvastam, hogy a spermimok altalanos sebessege alapjan kb 30-40-50 perc alatt teszik meg az előttük álló utat a petesejtig.
Ahogy én tudom (Ahogy Andi is irta), nem jo azonnal felkelni, főleg nem "kiöbliteni" a hüvelyt.
Szijjjaaa! :)
Aha,én is a fél órát tudtam...azt azért általában igyekszem kivárni. Én képzeld bírom pisi nélkül egész éjjel,vizont reggel....mint a niagara!:)
Andikám,szerintem nagyon tuti a hozzáállásod,ez a lazaság és elfogadás,lesz ahogy lesz...szóval ez a legjobb! Ügyes vagy! Igeeeen,ott van a kis pajkos, a bal oldalon!:)
Visszajött kollégnő?Akkor lehet már nem is kell majd ott dolgoznod? Azt meg végképp nem értem,hogy miért nem kaptál még pénzt a munkaügyi központtól! Van értelme verni a tamtamot vagy esélytelen hatni rájuk?!
Én nekem mindegy mikori baba lesz,csak legyen már!:) És egészséges legyen és minden oké legyen,én csak erre vágyom!:)
Ma Pesten voltam továbbképzésen,egész jó volt...Holnap még meló,szombaton meg bográcsozás,tesóm szülinapja lesz! Kakas pörkölt túrós csuszával....Nyami-nyami...:))
Nálatok? Van valami fejlemény a nagylánnyal? Az ex,kicsit visszább vett?
Írj ám,már csak holnap tudok lenni,mert apa vár...:))
Puszillak!!!
U.I.: Szétdurran a mellem!:))
Szia Babykém!!!!
Már vártunk nagyon!:-)
Én azt érzem,hogy eléggé szurkál bal oldalon lent a petefészkem környéke..talán ott van most az a bizonyos érett petesejt?
Nem leszek szomorú ha nem ez lesz a mi hónapunk, mármint az enyém,mert még úgysem vagyok 100%-os a félelmeimmel kapcsolatban..
Úgy tudom nem jó egyből felugrani,pisilni,zuhanyozni,hanem úgy kell maradni egy fél órácskát,de én ezt eddig sosem tartottam be.Az,hogy egész éjjel úgy maradjak pisilés nélkül,az meg nálam tutira lehetetlen:-)!
Tényleg annyi mindenen múlnak dolgok,hogy azt elképzelni sem tudjuk sztem...
Ha van valami,akkor azt úgyis fogom érezni,az előzőnél is jöttek az erős cicifeszülés,hangulatingadozások(jó sírós voltam vagy 1 hétig),ha meg megjön,akkor azt sem bánom,majd legközelebb talán sikerül és akkor tudni fogom,még nem jött el az idő...kb.most ilyen szinten vagyok ezzel az egésszel:-))!
Amúgy én mindig tavaszi vagy nyári babára vágytam,most meg január 28.lenne a dátum...hát ki tudja....
Te hogy vagy?????Munka milyen volt?
Én most nem mentem,mert már beállt a műtött kolléganő is pár napra,elvileg vasárnap megyek valameddig,majd meglátjuk mit mondanak,kellek-e.
Millió pusziii!!!!:-))))
Sziasztok!
Itt vagyok Andikám!:) Én pont így voltam,mint Te.Az első próbálkozózs hónapban nagyobb volt bennem a félelem,mint az akarás,ez már a 3. próbálkozós ciklus azóta,néha-néha még most is parázok,de az akarás és vágy egyre nagyobb!:) Jó,hogy végre nem melózol,pihenj is kicsit! Szerintem a 12 napon még tök jó vagy,én az elkövetkezendó 1 hétben még igyekeznék...sose tudni!:) Egyébként együttlét után szerinted mennyi időt kell vagy érdemes feküdni?
Brigi,szerintem is teljesen jogos a kétséged! Kellett volns előtte hormonokat nézni! Sőt én úgy tudom,hogy Clostyt csak szigorú UH ellenőrzés mellett szabad szedni,mert nagyon veszélyes lehet ha véletlenül túl sok tüsző reped meg,mert sokszoros terhesség lehet,illetve a petefészek túlstimulálása komoly cisztákat okozhat. Anett is erről írt azt hiszem. Nem tudsz más dokit keresni? A fél év kihagyás is indokolatlan szerintem...De ez csak az én véleményem.
Linesz drága,ne aggódj.biztos van pé! Lehet,hogy tényleg a ciklus végén. Nem gondoltál még a hőmérőzésre? Olcsó,pontos és hasznos. Ezzel biztos megtudnád,hogy mikor van pé-sed. Neten van egy csomó segítség,de ha kell én is szívesen segítek az elemzésben!
Én ma Pesten voltam oktatáson,lefáradtam...:(
Pumi,Felhőlány nálatok mizu? JENNYYYYYY!!!!!! Hogy vagy,babóca?
Én is így tudom,a málnalevél teát szülés előtt 4 héttel kezdik itatni a szülés előtt állóknak,szépen tágítja a méhet.Terhesség alatt tilos,p.érés előtt meg nem tudom...
Ezt a Dúla ismerősöm mondta nekem,mikor még bent volt a babám,csak már nem élt...szóval arra is jó lett volna,hogy beindítsa a sp.vetélést,csak pluszban kellettek még hozzá dolgok,amit felírt nekem.fahéj meg ilyesmi...
Narancsika,gombák,baktériumok,vírusok,stressz, mind-mind szerepet játszhatnak abban,amik velünk történtek...ki tudja....
Sziasztok!
Látom a peteérés a téma:)Nekem csak annyi,h mindig 28-29 napra jött meg,félidöben mellfeszülés és hasfájás.Mind2szer azonnal összejött a baba,de látjátok min2szer megszivtuk finoman szolva.Ugyhogy én is sokat gondolkodok rajta,mi a franc lehetett a gond.Bár sokszor volt régen gombám,sztetek ez mérvado?
Andinak igaza van,rengeteg mindenen mulik,h összejöjjön egy egészséges baba.
hat van olyan hatasa is, ezert nem szabad csak a PE-ig inni.
Eddig minidg igy ittam es nem volt semmi gond, de most h igy rakerdeztel, utana fogok nezni. :) (kicsit elbizonytalandotam!)
szia!
ez a málnalevél tea gyanús nekem. :-)
én úgy tudtam eddig, hogy a terhesség 36. hetétől szabad fogyasztani, mert segít a tágulásban.
biztos vagy benne, hogy jól használod?
Gyogyteakrol annyit tudok irni - peteeres elott en napi kb 2dl malnalevel teat iszogatok, (kb 4-5 napig) ez tuszoerest segiti elo - bar nem tudom van-e igazabol ennek a nepgyogyaszati alapon kivul mas tudomanyos megalapozottsaga is?
PE utan meg a palastfu teat iszogaton, azt a PE utani kb 4-5.naptol kezdem 5 napig, mert elmeletileg segiti a beagyazodast (plusz nagyon enyhe progeszteron tartalma is van, allitolag). Ezen kivul semmi mast (ez is napi kb 1 csesze).
Ezeket viszont nem szabad ossze vissza iszogatni, mert akkor gondot is okozhatnak. Csakis kuraszeruen lehet inni.
Van egy nagyon jo konyv amugy a gyogynovenyekrol:
Maria Treben: Isten gyogypatikaja (valami ilyesmi a cime)
Szia Brigi.
Sajnalom ami tortent.
Kivizsgalas nem artana, es igazabol nem is ertem a dokidat, hogy a Clostit olyankor irta fel, amikor meg a "pihenos" idoszakban vagytok.???
En szedtem clostit, de en csak 2x1-et, meg tavaly es akkor folyamatos UH-m is volt, mert ez "tuszoerest serkento" bogyo. Vizsgalni kell hogy hany tuszod lesz, milyen nagyok, a ciklus kozepe korul (PE korul).
Masik dokihoz nem tudsz elmenni esetleg?
A Duphastont azt tenyleg sargatest elegtelensegre szoktak felirni (de en egy progeszteron vervetelt kertem volna erre a doki helyeben, abbol egyertelmuen kiderul, hogy mi a szitu).
Nekem meg akkor volt hányingerem ha nem szedtem be a vitamint rögtön reggel...de hát ezért vagyunk mindannyian mások és mások ugye..
Székrekedésem abszolút nem volt az Elevittől,csak a hízás,amit írtam.
Ez a Femibion bejött látszólag,de majd meglátom hogyan tovább.Holnaptól lehet,hogy bekapkodom a maradék Elevitet én is,aztán újra veszek valami mást.
Igazából ahogy olvasgatom az összes ilyen terhesvitaminban ugyan az van,csak talán enyhén eltérő arányban.Más a színük,a bevonóanyaguk és a formájuk és a gyártójuk,na meg az áruk,de végülis mindben az van,ami a várandósság alatt szükséges..én így látom!Ti???
Szia Napzuhi!
Úgy legyen:-)))),szorítunk nagyon!!!!!
Szia Pettka!
Örülök,hogy jobban vagy!:-)
Általában 4-6 hét,mire megjön ígyis -úgyis ha m,űtenek ha nem..nekem 30 napra rá megjött az első.
Nem csak a műtéttő függ,mert ugye a nyálkahártyának újra kell épülni és az időbe telik.
Szerintem minden rendben lesz Nálad is!!!